Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206
Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης

Untreated HIV infection destroys a person’s immune system by killing infection-fighting cells, but precisely when and how HIV wreaks this destruction has been a mystery until now. New research by scientists at the National Institute of Allergy and Infectious Diseases, part of the National Institutes of Health, reveals how HIV triggers a signal telling an infected immune cell to die. This finding has implications for preserving the immune systems of HIV-infected individuals.

το bou.com είναι μαγικό

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
μολις έλαβα με mail τα αποτελέσματα απο τον μικροβιολόγο μου, όλα είναι φυσιολογικα. Μου φτιαξε το βράδυ και το σ/κ, να'ναι καλα ο άνθρωπος!!
μπραβο φιλαρακι να σαι παντα καλα

Στρος-Καν13

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τύποι ξέρετε αν με εξέταση pcr μετα απο ενα μηνα είναι κάποιος καλυμμένος για hiv?αν δείξει αρνητικό θέλει κ αλλες μετά?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
το bou.com είναι μαγικό
Ναι αυτη ειναι μια πολυ χρησιμοποιημενη εκφραση εδω μεσα,για καταστασεις που καποιος δεν εχει επιχειρηματα και απαξιει και καλα να συζητησει.Δεν ξερω γιατι πρεπει να γυρισεις μια γενικη συζητηση σε προσωπικη λογομαχια,σου ποσταρα καποια λινκς αν θεωρεις οτι λενε κατι διαφορετικο απο αυτο που νομιζω η αν νομιζεις οτι γραφουν λανθασμενες πληρωφοριες σε παρακαλω...κανε ποστ τα λινκς που νομιζεις εσυ οτι περιεχουν τις σωστες πληρωφοριες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
Ναι αυτη ειναι μια πολυ χρησιμοποιημενη εκφραση εδω μεσα,για καταστασεις που καποιος δεν εχει επιχειρηματα και απαξιει και καλα να συζητησει.Δεν ξερω γιατι πρεπει να γυρισεις μια γενικη συζητηση σε προσωπικη λογομαχια,σου ποσταρα καποια λινκς αν θεωρεις οτι λενε κατι διαφορετικο απο αυτο που νομιζω η αν νομιζεις οτι γραφουν λανθασμενες πληρωφοριες σε παρακαλω...κανε ποστ τα λινκς που νομιζεις εσυ οτι περιεχουν τις σωστες πληρωφοριες.

όταν συνεχίζεις να μιλάς για ένα επιστημονικό θέμα με μηδαμινές σχετικές γνώσεις (το οποίο φάίνεται από κάθε σχολιό σου), άρα και αδυναμία κατανόησης και αξιολόγήσης πληροφόριών στο συγκεκριμένο θέμα, και συνεχίζεις  ποστάροντας άρθρα από επιστημονικά περιοδικά ε είσαι μαγικός ρε τύπε....τι περιμένεις δηλαδή να κάθεται κάποιος να στα εξηγεί κάθε φορά?..το google search έχει γεμίσει την Ελλάδα είδικούς από άρθρα ιατρικά οικονομικά μέχρι αστροφυσικά.....μαγεία μόνο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
όταν συνεχίζεις να μιλάς για ένα επιστημονικό θέμα με μηδαμινές σχετικές γνώσεις (το οποίο φάίνεται από κάθε σχολιό σου), άρα και αδυναμία κατανόησης και αξιολόγήσης πληροφόριών στο συγκεκριμένο θέμα, και συνεχίζεις  ποστάροντας άρθρα από επιστημονικά περιοδικά ε είσαι μαγικός ρε τύπε....τι περιμένεις δηλαδή να κάθεται κάποιος να στα εξηγεί κάθε φορά?..το google search έχει γεμίσει την Ελλάδα είδικούς από άρθρα ιατρικά οικονομικά μέχρι αστροφυσικά.....μαγεία μόνο
Εσυ που δεν εισαι οικονομολογος δεν εχεις αποψη για την οικονομια της χωρας σου? Για να διαμορφωσεις μια αποψη και να κανεις ερευνα πανω σε ενα θεμα πρεπει να κατεχεις πανεπιστημιακες γνωσεις πανω σε αυτο? Στην τελικη δεν αποφανθηκα εγω σου ποσταρω πληρωφοριες απο επιστημονικες πηγες.Ξερεις τι θα βοηθουσε πολυ τον διαλογο? Αν ελεγες ''Φιλε,τα σαιτ που ποσταρεις λενε αρλουμπες΄΄ και εμπενες στον κοπο να ποσταρεις και εσυ ενα το οποιο δεν θα λεει.Αντι για αυτο εσυ εχεις αρκεστει στο να λες οτι δεν ειμαι μικροβιολογος-ειδικος στις λοιμωδεις ασθενειες (εσυ εισαι?).Το μονο σαιτ που ποσταρες αντι για στοιχεια εχει την γνωμη ενως επιστημονα σε ενα κειμενο γραμμενο απο εκεινον.Που την ειδες εσυ την μαγεια? Απο το μυαλο μου το εβγαλα το οτι το hiv οδηγει σε aids? Εγω το γεννησα?  :idiot:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
Εσυ που δεν εισαι οικονομολογος δεν εχεις αποψη για την οικονομια της χωρας σου? Για να διαμορφωσεις μια αποψη και να κανεις ερευνα πανω σε ενα θεμα πρεπει να κατεχεις πανεπιστημιακες γνωσεις πανω σε αυτο? Στην τελικη δεν αποφανθηκα εγω σου ποσταρω πληρωφοριες απο επιστημονικες πηγες.Ξερεις τι θα βοηθουσε πολυ τον διαλογο? Αν ελεγες ''Φιλε,τα σαιτ που ποσταρεις λενε αρλουμπες΄΄ και εμπενες στον κοπο να ποσταρεις και εσυ ενα το οποιο δεν θα λεει.Αντι για αυτο εσυ εχεις αρκεστει στο να λες οτι δεν ειμαι μικροβιολογος-ειδικος στις λοιμωδεις ασθενειες (εσυ εισαι?).Το μονο σαιτ που ποσταρες αντι για στοιχεια εχει την γνωμη ενως επιστημονα σε ενα κειμενο γραμμενο απο εκεινον.Που την ειδες εσυ την μαγεια? Απο το μυαλο μου το εβγαλα το οτι το hiv οδηγει σε aids? Εγω το γεννησα?  :idiot:

αν το θέμα είναι επιστημονικό σαφέστατα και ναι...αλλιώς η αποψή σου είναι της ίδιας βαρϋτητας με αυτές που ακούγονται σε ένα καφενείο.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
αν το θέμα είναι επιστημονικό σαφέστατα και ναι...αλλιώς η αποψή σου είναι της ίδιας βαρϋτητας με αυτές που ακούγονται σε ένα καφενείο.
Φυσικα και η αποψη μου εχει την βαρυτητα του καφενιου,δεν ισχυριζομαι εγω οτι κατεχω καποια γνωση πανω στο θεμα περα απο τις γνωσεις που μπορει να αποκτησει κανεις διαβαζοντας και ενημερωνοντας τον εαυτο του στα βασικα.Το θεμα μας δεν ειναι αν εγω γνωριζω η οχι απο επιστημονικα θεματα.Εσυ πατας εκει.Δεν μου ειπες ουτε σε ενα ποστ αν οντος διαφωνεις μαζι μου και φυσικα δεν μου εχεις φερει ουτε ενα επιχειρημα,οχι δικο σου...αλλα καποιου αλλου..ενα λινκ που να λεει εστω και με τροπο που δεν καταλαβαινω εγω και εσυ οτι ο hiv ειναι ακακος ιος.Ποιο πολυ σε τρωει το αν εγω καταλαβαινω η οχι αυτα που ποσταρω παρα το νοημα των αρθρων που ποσταρα.Αν δεν εχεις να σχολιασεις κατι πανω σε αυτα που ποσταρα η αν δεν εχεις να δωσεις καποιο επιχειρημα για την κουβεντα τοτε να τελειωσει εδω διοτι δεν υπαρχει λογος να τη συνεχιζουμε αν δεν εχεις κατι να δωσεις σε αυτην.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
Φυσικα και η αποψη μου εχει την βαρυτητα του καφενιου,δεν ισχυριζομαι εγω οτι κατεχω καποια γνωση πανω στο θεμα περα απο τις γνωσεις που μπορει να αποκτησει κανεις διαβαζοντας και ενημερωνοντας τον εαυτο του στα βασικα.Το θεμα μας δεν ειναι αν εγω γνωριζω η οχι απο επιστημονικα θεματα.Εσυ πατας εκει.Δεν μου ειπες ουτε σε ενα ποστ αν οντος διαφωνεις μαζι μου και φυσικα δεν μου εχεις φερει ουτε ενα επιχειρημα,οχι δικο σου...αλλα καποιου αλλου..ενα λινκ που να λεει εστω και με τροπο που δεν καταλαβαινω εγω και εσυ οτι ο hiv ειναι ακακος ιος.Ποιο πολυ σε τρωει το αν εγω καταλαβαινω η οχι αυτα που ποσταρω παρα το νοημα των αρθρων που ποσταρα.Αν δεν εχεις να σχολιασεις κατι πανω σε αυτα που ποσταρα η αν δεν εχεις να δωσεις καποιο επιχειρημα για την κουβεντα τοτε να τελειωσει εδω διοτι δεν υπαρχει λογος να τη συνεχιζουμε αν δεν εχεις κατι να δωσεις σε αυτην.

μαγεία μόνο...καληνύχτα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
deuka ελα εδω αμα θες .. σχετικα με το αμαξι το παραδειγμα σου ειναι ακυρο επειδη αμα ξέρεις να οδηγας και δεν κανεις μαλακιες στο δρομο δυσκολο να την πατησεις ετσι εκτος και αν πέσει ο αλλος πανω σου που εμενα 10χρονια που οδηγάω δεν εχει γινει ποτέ.

Ετσι και στο σεξ αμα βάζεις προφυλακτικο και με οροθετικο ατομο να κανεις σεξ αν δεν το ξερεις δεν θα παθεις τιποτα σε προστατευει το προφυλακτικο.

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Ο κόλπος και το αιδοίο πολύ συχνά φιλοξενούν ιούς όπως ο ιός των ανθρωπίνων κονδυλωμάτων (HPV). Ο ιός αυτός ευθύνεται για τα κονδυλώματα, όμως υπάρχουν και κάποιοι τύποι του ιού που σχετίζονται με το καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και αυτοί δεν προκαλούν ορατές βλάβες με το μάτι. Ο ίδιος ιός σχετίζεται με το καρκίνο του στοματοφάρυγγα και του λάρυγγα. Κατά αυτό τον τρόπο με το στοματικό sex μπορεί να μολυνθείς από HPV αλλά και από άλλους ιούς όπως αυτός του έρπητα. Αν η σύντροφός σου παρακολουθείται από το γυναικολόγο της σε γενικές γραμμές δεν θα πρέπει να ανησυχείς.       

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
HPV μπορεις να κολλησεις και με την δερματική επαφή στα γεννητικα πχ σε σημεια που δεν καλύπτονται απο το προφυλακτικο αν εισαι μάγκας οταν θα πάς με κάποια πριν κανεις σεξ ζητα της 69 στάση να δεις απο κοντα αμα εχει τπτ μλκιες τέτοιες αμα έχει για μενα σηκω και φυγε

με αλλα λογια υπάρχει κινδυνος και με τη χρηση προφυλακτικου για HPV διοτι το προφυλακτικο δεν σε καλυπτει παντού αν η αλλη έχει κονδυλώματα. Τουλαχιστον ομως για HIV εισαι καλυμένος.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
πηγα με κουπονι απο clickdeals 40€

Επειδή φαντάζομαι σε ιδιώτη θα είναι ακριβές οι εξετάσεις για τα ΣΜΝ, με βιβλιάριο στο Συγγρός είναι δωρεάν; Ποια είναι η διαδικασία; κλείνεις τηλεφωνικό ραντεβού; και για ποια ακριβώς ΣΜΝ σε εξετάζουν;

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Γεια σας και παλι ενω εχω κουλαντρισει σε μεγαλο βαθμο τα ψυχοσωματικα μου με την βοηθεια ενος ψυχιατρου εχω εδω και πεντε μερες πονολαιμο στην αρχη απο την αριστερη πλευρα ενω παραληλλα επινα αντιβιωση λογω εξαγωγης δοντιου.πηγα στον ωρλ και μου διεγνωσε αμυγδαλιτιδα σε εκεινη την μερια.μονο.μου δωσε αλλη αντιβιωση κι απο την πρωτη μερα με αφησε εκεινη η μερια και με επιασε η δεξια με λθγοτερο πονο αλλα υπαρχει.ξανα πηγα στον ντοκτορα σημερα και μου πε πως εχει αρχισει να φλεγμαινει και η δεξια παιρνω απο χτες.που πηγα στον ντοκτορα τη νεα θεραπεια αλλα δεν βλεπω βελτιωση ενω διαβασα πως μετα απο δυο μερες αντιβιωση ο πονος περναει.θα ειχε καποια ξεχωριστα χαρακτηρηστικα αν ειχα ειντζ;δηλαδη θα μπορουσε με καποιο.τροππ ο γιατρος να ξεχωρισει αν θα επρεπε να.παω να.κανω ειδικες εξετασεις;

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Γεια σας και παλι ενω εχω κουλαντρισει σε μεγαλο βαθμο τα ψυχοσωματικα μου με την βοηθεια ενος ψυχιατρου εχω εδω και πεντε μερες πονολαιμο στην αρχη απο την αριστερη πλευρα ενω παραληλλα επινα αντιβιωση λογω εξαγωγης δοντιου.πηγα στον ωρλ και μου διεγνωσε αμυγδαλιτιδα σε εκεινη την μερια.μονο.μου δωσε αλλη αντιβιωση κι απο την πρωτη μερα με αφησε εκεινη η μερια και με επιασε η δεξια με λθγοτερο πονο αλλα υπαρχει.ξανα πηγα στον ντοκτορα σημερα και μου πε πως εχει αρχισει να φλεγμαινει και η δεξια παιρνω απο χτες.που πηγα στον ντοκτορα τη νεα θεραπεια αλλα δεν βλεπω βελτιωση ενω διαβασα πως μετα απο δυο μερες αντιβιωση ο πονος περναει.θα ειχε καποια ξεχωριστα χαρακτηρηστικα αν ειχα ειντζ;δηλαδη θα μπορουσε με καποιο.τροππ ο γιατρος να ξεχωρισει αν θα επρεπε να.παω να.κανω ειδικες εξετασεις;
Πηγαινε τωρα Πιττακη 4 στου Ψυρρη !!! Δεν εχει νοημα να εισαι εδω. εκει πρεπει να πας

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Τι ειναι εκει δεν ειμαι αθηναιος

Stories

Νέο!

Stories