bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 76
- Πόντοι
- 16
Πόσα σου πήρε φίλε για την εξέταση;
πηγα με κουπονι απο clickdeals 40€Πόσα σου πήρε φίλε για την εξέταση;
Untreated HIV infection destroys a person’s immune system by killing infection-fighting cells, but precisely when and how HIV wreaks this destruction has been a mystery until now. New research by scientists at the National Institute of Allergy and Infectious Diseases, part of the National Institutes of Health, reveals how HIV triggers a signal telling an infected immune cell to die. This finding has implications for preserving the immune systems of HIV-infected individuals.
μπραβο φιλαρακι να σαι παντα καλαμολις έλαβα με mail τα αποτελέσματα απο τον μικροβιολόγο μου, όλα είναι φυσιολογικα. Μου φτιαξε το βράδυ και το σ/κ, να'ναι καλα ο άνθρωπος!!
Ναι αυτη ειναι μια πολυ χρησιμοποιημενη εκφραση εδω μεσα,για καταστασεις που καποιος δεν εχει επιχειρηματα και απαξιει και καλα να συζητησει.Δεν ξερω γιατι πρεπει να γυρισεις μια γενικη συζητηση σε προσωπικη λογομαχια,σου ποσταρα καποια λινκς αν θεωρεις οτι λενε κατι διαφορετικο απο αυτο που νομιζω η αν νομιζεις οτι γραφουν λανθασμενες πληρωφοριες σε παρακαλω...κανε ποστ τα λινκς που νομιζεις εσυ οτι περιεχουν τις σωστες πληρωφοριες.το bou.com είναι μαγικό
Ναι αυτη ειναι μια πολυ χρησιμοποιημενη εκφραση εδω μεσα,για καταστασεις που καποιος δεν εχει επιχειρηματα και απαξιει και καλα να συζητησει.Δεν ξερω γιατι πρεπει να γυρισεις μια γενικη συζητηση σε προσωπικη λογομαχια,σου ποσταρα καποια λινκς αν θεωρεις οτι λενε κατι διαφορετικο απο αυτο που νομιζω η αν νομιζεις οτι γραφουν λανθασμενες πληρωφοριες σε παρακαλω...κανε ποστ τα λινκς που νομιζεις εσυ οτι περιεχουν τις σωστες πληρωφοριες.
Εσυ που δεν εισαι οικονομολογος δεν εχεις αποψη για την οικονομια της χωρας σου? Για να διαμορφωσεις μια αποψη και να κανεις ερευνα πανω σε ενα θεμα πρεπει να κατεχεις πανεπιστημιακες γνωσεις πανω σε αυτο? Στην τελικη δεν αποφανθηκα εγω σου ποσταρω πληρωφοριες απο επιστημονικες πηγες.Ξερεις τι θα βοηθουσε πολυ τον διαλογο? Αν ελεγες ''Φιλε,τα σαιτ που ποσταρεις λενε αρλουμπες΄΄ και εμπενες στον κοπο να ποσταρεις και εσυ ενα το οποιο δεν θα λεει.Αντι για αυτο εσυ εχεις αρκεστει στο να λες οτι δεν ειμαι μικροβιολογος-ειδικος στις λοιμωδεις ασθενειες (εσυ εισαι?).Το μονο σαιτ που ποσταρες αντι για στοιχεια εχει την γνωμη ενως επιστημονα σε ενα κειμενο γραμμενο απο εκεινον.Που την ειδες εσυ την μαγεια? Απο το μυαλο μου το εβγαλα το οτι το hiv οδηγει σε aids? Εγω το γεννησα?όταν συνεχίζεις να μιλάς για ένα επιστημονικό θέμα με μηδαμινές σχετικές γνώσεις (το οποίο φάίνεται από κάθε σχολιό σου), άρα και αδυναμία κατανόησης και αξιολόγήσης πληροφόριών στο συγκεκριμένο θέμα, και συνεχίζεις ποστάροντας άρθρα από επιστημονικά περιοδικά ε είσαι μαγικός ρε τύπε....τι περιμένεις δηλαδή να κάθεται κάποιος να στα εξηγεί κάθε φορά?..το google search έχει γεμίσει την Ελλάδα είδικούς από άρθρα ιατρικά οικονομικά μέχρι αστροφυσικά.....μαγεία μόνο
Εσυ που δεν εισαι οικονομολογος δεν εχεις αποψη για την οικονομια της χωρας σου? Για να διαμορφωσεις μια αποψη και να κανεις ερευνα πανω σε ενα θεμα πρεπει να κατεχεις πανεπιστημιακες γνωσεις πανω σε αυτο? Στην τελικη δεν αποφανθηκα εγω σου ποσταρω πληρωφοριες απο επιστημονικες πηγες.Ξερεις τι θα βοηθουσε πολυ τον διαλογο? Αν ελεγες ''Φιλε,τα σαιτ που ποσταρεις λενε αρλουμπες΄΄ και εμπενες στον κοπο να ποσταρεις και εσυ ενα το οποιο δεν θα λεει.Αντι για αυτο εσυ εχεις αρκεστει στο να λες οτι δεν ειμαι μικροβιολογος-ειδικος στις λοιμωδεις ασθενειες (εσυ εισαι?).Το μονο σαιτ που ποσταρες αντι για στοιχεια εχει την γνωμη ενως επιστημονα σε ενα κειμενο γραμμενο απο εκεινον.Που την ειδες εσυ την μαγεια? Απο το μυαλο μου το εβγαλα το οτι το hiv οδηγει σε aids? Εγω το γεννησα?
Φυσικα και η αποψη μου εχει την βαρυτητα του καφενιου,δεν ισχυριζομαι εγω οτι κατεχω καποια γνωση πανω στο θεμα περα απο τις γνωσεις που μπορει να αποκτησει κανεις διαβαζοντας και ενημερωνοντας τον εαυτο του στα βασικα.Το θεμα μας δεν ειναι αν εγω γνωριζω η οχι απο επιστημονικα θεματα.Εσυ πατας εκει.Δεν μου ειπες ουτε σε ενα ποστ αν οντος διαφωνεις μαζι μου και φυσικα δεν μου εχεις φερει ουτε ενα επιχειρημα,οχι δικο σου...αλλα καποιου αλλου..ενα λινκ που να λεει εστω και με τροπο που δεν καταλαβαινω εγω και εσυ οτι ο hiv ειναι ακακος ιος.Ποιο πολυ σε τρωει το αν εγω καταλαβαινω η οχι αυτα που ποσταρω παρα το νοημα των αρθρων που ποσταρα.Αν δεν εχεις να σχολιασεις κατι πανω σε αυτα που ποσταρα η αν δεν εχεις να δωσεις καποιο επιχειρημα για την κουβεντα τοτε να τελειωσει εδω διοτι δεν υπαρχει λογος να τη συνεχιζουμε αν δεν εχεις κατι να δωσεις σε αυτην.αν το θέμα είναι επιστημονικό σαφέστατα και ναι...αλλιώς η αποψή σου είναι της ίδιας βαρϋτητας με αυτές που ακούγονται σε ένα καφενείο.
Φυσικα και η αποψη μου εχει την βαρυτητα του καφενιου,δεν ισχυριζομαι εγω οτι κατεχω καποια γνωση πανω στο θεμα περα απο τις γνωσεις που μπορει να αποκτησει κανεις διαβαζοντας και ενημερωνοντας τον εαυτο του στα βασικα.Το θεμα μας δεν ειναι αν εγω γνωριζω η οχι απο επιστημονικα θεματα.Εσυ πατας εκει.Δεν μου ειπες ουτε σε ενα ποστ αν οντος διαφωνεις μαζι μου και φυσικα δεν μου εχεις φερει ουτε ενα επιχειρημα,οχι δικο σου...αλλα καποιου αλλου..ενα λινκ που να λεει εστω και με τροπο που δεν καταλαβαινω εγω και εσυ οτι ο hiv ειναι ακακος ιος.Ποιο πολυ σε τρωει το αν εγω καταλαβαινω η οχι αυτα που ποσταρω παρα το νοημα των αρθρων που ποσταρα.Αν δεν εχεις να σχολιασεις κατι πανω σε αυτα που ποσταρα η αν δεν εχεις να δωσεις καποιο επιχειρημα για την κουβεντα τοτε να τελειωσει εδω διοτι δεν υπαρχει λογος να τη συνεχιζουμε αν δεν εχεις κατι να δωσεις σε αυτην.
Οκ μαν ηταν μια πολυ παραγωγικη συζητησημαγεία μόνο...καληνύχτα
Οκ μαν ηταν μια πολυ παραγωγικη συζητηση
πηγα με κουπονι απο clickdeals 40€
Πηγαινε τωρα Πιττακη 4 στου Ψυρρη !!! Δεν εχει νοημα να εισαι εδω. εκει πρεπει να παςΓεια σας και παλι ενω εχω κουλαντρισει σε μεγαλο βαθμο τα ψυχοσωματικα μου με την βοηθεια ενος ψυχιατρου εχω εδω και πεντε μερες πονολαιμο στην αρχη απο την αριστερη πλευρα ενω παραληλλα επινα αντιβιωση λογω εξαγωγης δοντιου.πηγα στον ωρλ και μου διεγνωσε αμυγδαλιτιδα σε εκεινη την μερια.μονο.μου δωσε αλλη αντιβιωση κι απο την πρωτη μερα με αφησε εκεινη η μερια και με επιασε η δεξια με λθγοτερο πονο αλλα υπαρχει.ξανα πηγα στον ντοκτορα σημερα και μου πε πως εχει αρχισει να φλεγμαινει και η δεξια παιρνω απο χτες.που πηγα στον ντοκτορα τη νεα θεραπεια αλλα δεν βλεπω βελτιωση ενω διαβασα πως μετα απο δυο μερες αντιβιωση ο πονος περναει.θα ειχε καποια ξεχωριστα χαρακτηρηστικα αν ειχα ειντζ;δηλαδη θα μπορουσε με καποιο.τροππ ο γιατρος να ξεχωρισει αν θα επρεπε να.παω να.κανω ειδικες εξετασεις;