Εννοειις πως μπορει να εχω μολυνθει;γτ δεν ειχα απροφυλακτες επαφεσ ποτε ακομα και μεε την κοπελα μου πηρα και σε εναν αριθμο μια μερα και μολις τους ειπα πως φορουσα προφυλακτικο παντα μου ειπαν να.μην ανησυχω και δεν εχω τιποτα..τωρα τι να σου πω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 274K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.832
- Πόντοι
- 216
Γεια σας και παλι ενω εχω κουλαντρισει σε μεγαλο βαθμο τα ψυχοσωματικα μου με την βοηθεια ενος ψυχιατρου εχω εδω και πεντε μερες πονολαιμο στην αρχη απο την αριστερη πλευρα ενω παραληλλα επινα αντιβιωση λογω εξαγωγης δοντιου.πηγα στον ωρλ και μου διεγνωσε αμυγδαλιτιδα σε εκεινη την μερια.μονο.μου δωσε αλλη αντιβιωση κι απο την πρωτη μερα με αφησε εκεινη η μερια και με επιασε η δεξια με λθγοτερο πονο αλλα υπαρχει.ξανα πηγα στον ντοκτορα σημερα και μου πε πως εχει αρχισει να φλεγμαινει και η δεξια παιρνω απο χτες.που πηγα στον ντοκτορα τη νεα θεραπεια αλλα δεν βλεπω βελτιωση ενω διαβασα πως μετα απο δυο μερες αντιβιωση ο πονος περναει.θα ειχε καποια ξεχωριστα χαρακτηρηστικα αν ειχα ειντζ;δηλαδη θα μπορουσε με καποιο.τροππ ο γιατρος να ξεχωρισει αν θα επρεπε να.παω να.κανω ειδικες εξετασεις;
Εισαι φορτωμενος τελειωσε ....
Φουλη αν θες να απαντησεις σοβαρα εχει καλως μπηκα να παρω μια γνωμη απο συνανθρωπους αν ιες να γραψεις κατι σοβαρο γραφτο.Εισαι φορτωμενος τελειωσε ....
Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
Φιλε μου π
ριν ποσο καιρο ηταν η επιμαχη επαφη? Σου μιλαει καποιος που εχει ψαχτει παρα πολυ αφου πηγε με γκομενα οχι πορνη και εμαθε μετα οτι ηταν οροθετικηΦουλη αν θες να απαντησεις σοβαρα εχει καλως μπηκα να παρω μια γνωμη απο συνανθρωπους αν ιες να γραψεις κατι σοβαρο γραφτο.
Αυτο εξηγω φιλε μου πως δεν εχω κανει ποτε απροφυλακτη επαφη μονο κανα βαθυ φιλι με καμμια γκομενα η να μου παρουν καμμια πιπα.κολπικη επαφη που ειχα ποτε χωρις προφυλακτικο.τελευταια επαφη ειχα πριν δυο μηνες περιπου
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.832
- Πόντοι
- 216
Γεια σας και παλι ενω εχω κουλαντρισει σε μεγαλο βαθμο τα ψυχοσωματικα μου με την βοηθεια ενος ψυχιατρου ...
Υπομονή ακόμα μία μέρα και θα είσαι κομπλέ
Ειναι μια λυση και αυτη αδερφε η μαλακια ειναι πως πρεπει να περιμενω μια μερα ακομα.τεσπα σημερα σηκωθηκα και ποναγε η αμυγδαλη παλι αλλα μολις εφτυσα φλεμματα μειωθηκε ο πονος αισθητα.ηπια βεβαια την αντιβιωση μου(3η μερα) κι ενα μεσουλιντ οπως συνεστησε ο γιατρος.τωρα αρχισε να φευγει η δρουν ολα μαζι δεν ξερω τι να πω.ασχετο σε προσφατες γενικες αιματος που εκανα ειχα 12000 λευκα αιμοσφαιρια στο ειντζ δεν πεφτουνε συνηθως?εμενα ητανε και λιγο ανεβασμενα μαλλον γιατι τοτε εβγαζα τους φρονιμιτες μου κι επινα αντιφλεγμονωδη...Πασα υπευθυνη απαντηση δεκτη...
Ειναι μια λυση και αυτη αδερφε η μαλακια ειναι πως πρεπει να περιμενω μια μερα ακομα.τεσπα σημερα σηκωθηκα και ποναγε η αμυγδαλη παλι αλλα μολις εφτυσα φλεμματα μειωθηκε ο πονος αισθητα.ηπια βεβαια την αντιβιωση μου(3η μερα) κι ενα μεσουλιντ οπως συνεστησε ο γιατρος.τωρα αρχισε να φευγει η δρουν ολα μαζι δεν ξερω τι να πω.ασχετο σε προσφατες γενικες αιματος που εκανα ειχα 12000 λευκα αιμοσφαιρια στο ειντζ δεν πεφτουνε συνηθως?εμενα ητανε και λιγο ανεβασμενα μαλλον γιατι τοτε εβγαζα τους φρονιμιτες μου κι επινα αντιφλεγμονωδη...Πασα υπευθυνη απαντηση δεκτη...
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.832
- Πόντοι
- 216
Ειναι μια λυση και αυτη αδερφε η μαλακια ειναι πως πρεπει να περιμενω μια μερα ακομα.
Μην το σκέφτεσαι καθόλου εκεί θα είσαι ασφαλής ... έξω κινδυνεύεις από τα πάντα
Μόνο πρόσεχε μην σε βιάσει κανένας εκεί ... αλλά μην σου βάζω ιδέες
σωστοσ φιλε ισως να χω θεματαΜην το σκέφτεσαι καθόλου εκεί θα είσαι ασφαλής ... έξω κινδυνεύεις από τα πάντα
Μόνο πρόσεχε μην σε βιάσει κανένας εκεί ... αλλά μην σου βάζω ιδέες
Τι να σου απαντήσει σοβαρά όταν εσύ είναι γελοίος ρε φίλε;Ελεος πια με τα ψυχολογικά σου!!!Ελεος!!!Φουλη αν θες να απαντησεις σοβαρα εχει καλως μπηκα να παρω μια γνωμη απο συνανθρωπους αν ιες να γραψεις κατι σοβαρο γραφτο.
jerrybanana
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 299
- Πόντοι
- 21
άν πάς στην γιαννιτσών το έχεις στο τσεπάκι...
πειτε μου τωρα πως κολλησε αυτος αν λεει αληθεια δεν υπαρχει λογικη εξηγηση...........[size=10pt][size=10pt]Σας παραθετω μια εξομολογηση οροθετικου και εξηγηστε μου τωρα πως κολλησε αυτος.............
[/size][/size]
O Πασ. εξομολογείται...
ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΦΕΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΛΑ ΕΝΑ ΕΛΚΟΣ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΜΟΥ ΟΡΓΑΝΑ.
ΕΝΤΆΞΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ, ΚΡΕΜΕΣ Κ.Τ.Λ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.
ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.
ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ ΚΟΡΟΥΛΑ 2 ΕΤΩΝ.
ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ TEST ΚΑΙ ΓΙΑ HIV.
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΗΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ HIV.
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ, ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΙΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 50 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ HΤAN Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΖΩΗΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΕ.
ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΚΤΛ.
ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ STRAIGHT, ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ. ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΤΕ.
ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΟΛΛΗΣΑ HIV!
ΚΑΝΑΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ CD4 ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΡΓΗΣΕ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ.
ΤΑ CD4 ΚΎΤΤΑΡΑ ΗΤΑΝ 120 ΚΑΙ ΤΟ ΙΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΗΤΑΝ 20000.
ΟΥΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ.
ΑΡΧΙΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
ΤΑ CD4 ΠΗΓΑΝ 280 ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΧΗΝ.
ΣΑΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΟΥΡΆΓΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ HIV, ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ EXOΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ HIV ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.
ΔΥΣΤΥΧΏΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΟΧΙ.
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.137
- Πόντοι
- 2.266
Παπαριες λεει αν κολησε κολησε επειδη πηγε με γκομενα που ειχε hiv και δε πηρε καποιες προφυλαξεις η η γκομενα αιμοραγουσε απο το στομα και τον κολησε η επισεις απο τη Γυναικα του που του εκανε μαλακια και τον κερατωσε το hiv δε κολαει ξεκαρφωτα οπως λεει οτυπος και επισεις μπορει να χρειαστουν και 6 μηνες για να ειναι εγκυρο το τεστπειτε μου τωρα πως κολλησε αυτος αν λεει αληθεια δεν υπαρχει λογικη εξηγηση...........
Οι πιθανοτητες ειναι μαζι σου αν ομως λεει αληθεια; ειχα ακουσει καποτε πως στην Αθηνα βαζανε βελονες που ειχαν τρυπηθει οροθετικοι σε καθισματα απο σινεμαδες...Παπαριες λεει αν κολησε κολησε επειδη πηγε με γκομενα που ειχε hiv και δε πηρε καποιες προφυλαξεις η η γκομενα αιμοραγουσε απο το στομα και τον κολησε η επισεις απο τη Γυναικα του που του εκανε μαλακια και τον κερατωσε το hiv δε κολαει ξεκαρφωτα οπως λεει οτυπος και επισεις μπορει να χρειαστουν και 6 μηνες για να ειναι εγκυρο το τεστ
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.137
- Πόντοι
- 2.266
Νομιζω οτι χρειαζεσαι ψυχολογοΟι πιθανοτητες ειναι μαζι σου αν ομως λεει αληθεια; ειχα ακουσει καποτε πως στην Αθηνα βαζανε βελονες που ειχαν τρυπηθει οροθετικοι σε καθισματα απο σινεμαδες...
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.832
- Πόντοι
- 216
Παπαριες λεει αν κολησε κολησε επειδη πηγε με γκομενα που ειχε hiv και δε πηρε καποιες προφυλαξεις η η γκομενα αιμοραγουσε απο το στομα και τον κολησε η επισεις απο τη Γυναικα του που του εκανε μαλακια και τον κερατωσε το hiv δε κολαει ξεκαρφωτα οπως λεει οτυπος και επισεις μπορει να χρειαστουν και 6 μηνες για να ειναι εγκυρο το τεστ
[URL unfurl="true"]http://www.star.gr/publishingimages/2014/09/200914213158_8864.jpg[/img[/URL]]
Μην ασχολείσαι με το Σάικο :idiot: :idiot: σε μερικές ώρες είναι για εισαγωγή στην πτέρυγα των βαριών περιστατικών :effemine:
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.137
- Πόντοι
- 2.266
[URL unfurl="true"]http://www.star.gr/publishingimages/2014/09/200914213158_8864.jpg[/img[/URL]]
Μην ασχολείσαι με το Σάικο :idiot: :idiot: σε μερικές ώρες είναι για εισαγωγή στην πτέρυγα των βαριών περιστατικών :effemine:
[/quote]
:2funny: :2funny:
Μην ασχολείσαι με το Σάικο :idiot: :idiot: σε μερικές ώρες είναι για εισαγωγή στην πτέρυγα των βαριών περιστατικών :effemine:Ασε να μαι σαικο εσυ γτ ασχολεισαι ρε φιλαρακι; τιμητη των παντων...
Παρόμοια θέματα
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 662K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 994