Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Οι πιθανοτητες ειναι μαζι σου αν ομως λεει αληθεια; ειχα ακουσει καποτε πως στην Αθηνα βαζανε βελονες που ειχαν τρυπηθει οροθετικοι σε καθισματα απο σινεμαδες...
Εισαι βλαμένος ρε φίλε!!!Στο τέλος θα κολλήσεις aids απο την πολυ μαλακια που σε δερνει!!!

Ο παπαρας που έβαλες πιο πάνω που τα εγραφε αυτά;Βαλε λινκ να δουμε.Μηπως τα ελεγε για να τα διαβασει η γυναικα του;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.137
Πόντοι
2.266
Φιλε σε εξομολογησεις οροθετικων το διαβασα οπως βλεπεις τα χω 400 οσο μπουλινγκ και να μου κανετε εδω μεσα...
Ekτος οτι παιζει α ναι απλες ιστοριες αυτα που γραφουν και αληθεια να ναι δεν λενε ολη την αληθεια αυτοι που τα γραφουν για να μην εχουν προβλημα με συζηγους και παει λεγοντας το hiv δε το κολας δι μαγειας αλλα απο μαλακια σου η ατυχημα ξυπνα και πανε σε εναν ψυχολογο

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Φιλε σε εξομολογησεις οροθετικων το διαβασα οπως βλεπεις τα χω 400 οσο μπουλινγκ και να μου κανετε εδω μεσα...
Ξυπνα και κατάλαβε ότι αυτά που λες ειναι απο το μυαλό σου.Εισαι αρρωστος αλλα στο μυαλό,θες βοηθεια και κανενα φορουμ δεν μπορει να το κανει αυτό.

Πως λες να κολλησε ο Πασ.;Απο τον αέρα;Απο το γραμματοσημο που έγλυψε;Απο το κουνούπι;Απο το νερό που ήπιε;Απο την δημοσια τουαλετα που κατουρησε;Γιατι δεν βαζεις το ερμο το μυαλο σου να δουλεψει;Εχει γκομενα-γκομενο ή κάνει ναρκωτικά.Υπάρχει άλλος τρόπος να κολλήσει χωρίς να το καταλάβει ;Ακόμα και μετάγγιση αίματος να είχε κάνει θα το έγραφε.
Ελεος ρε φιλε,ελεος!!!Ξυπνα,για αυτό σου γραφω έτσι,να ξυπνησεις και να σταματησεις να ταλαιπωρεις τον εαυτο σου και εμας!!!

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Ειμαι στον δερματολογο σε λιγη ωρα θα χω μαθει τα παντα γιατι επαθα κνιδωση σημερα. Φαινεται καλος ο γιατρος αλλα με κοιταει περιεργα δεν ξερω τον λογο. ευτυχως οι εξετασεις θα πανε στον στον΄''μεγαλο'' γιατρο γιατι αυτος απλα εφημερευει. Πιστευω και ελπιζω να μου κανε και για ΣΜΝ μπας και βρω την υγεια μου.

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
με εδιωξε ο γιατροσ μη δινοντας μου λεπτομερειες παρα μονο οτι θα περασει καθως ηδη εχουν υφεθει τα συμπτωματα.μου εδωσε μεντρολ για 3 μερες αεριουσ για 7 μερες πρωι βραδυ και μια αλοιφη για τοπικη επαλοιψη.τωρα για καποια συστηματικη νοσο μου το απεκλεισε και οι εξετασεις δεν εδειξαν κατι σημαντικο οπως μου ειπε.επισησ μου συνεστησε μια διαιτα και να αποφευγω το αγχος γιατι πυροδοτει τετοια συμπτωματα..

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
με εδιωξε ο γιατροσ μη δινοντας μου λεπτομερειες παρα μονο οτι θα περασει καθως ηδη εχουν υφεθει τα συμπτωματα.μου εδωσε μεντρολ για 3 μερες αεριουσ για 7 μερες πρωι βραδυ και μια αλοιφη για τοπικη επαλοιψη.τωρα για καποια συστηματικη νοσο μου το απεκλεισε και οι εξετασεις δεν εδειξαν κατι σημαντικο οπως μου ειπε.επισησ μου συνεστησε μια διαιτα και να αποφευγω το αγχος γιατι πυροδοτει τετοια συμπτωματα..
Δεν βλεπω να περναει η κωλοαλλεργια και μου φαινεται δεν θα γλιτωσω τις εξετασεις.

kkaramich2015

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
Ειμαι στον δερματολογο σε λιγη ωρα θα χω μαθει τα παντα γιατι επαθα κνιδωση σημερα. Φαινεται καλος ο γιατρος αλλα με κοιταει περιεργα δεν ξερω τον λογο. ευτυχως οι εξετασεις θα πανε στον στον΄''μεγαλο'' γιατρο γιατι αυτος απλα εφημερευει. Πιστευω και ελπιζω να μου κανε και για ΣΜΝ μπας και βρω την υγεια μου.

Μήπως σε έχει δει Συγγρου και τον έριξες άκυρο και είναι παρεξηγημένος  :2funny: :2funny: :2funny:

Υγεία πάνω από όλα.

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Καλησπέρα

Χτες πήγα σε έναν δερματολόγο για ένα πρόβλημα που είχα.Στον δερματολόγο αυτόν δεν είχα ξαναπάει. Τεσπα να μην τα πολυλογώ θέλησε να μου μετρήσει το ζάχαρο και με τρύπησε με μια μικρή βελονιτσα στην άκρη του δάχτυλου. Το.Το ιατρείο του ήταν πολύ ακατάστατο με πράγματα παντού επίσης δεν πρόσεξα αν την άνοιξε εκείνη την ώρα την βελόνα άλλα νομίζω πως δεν την άνοιξε τότε..Παίζει να έπεσα σε κανέναν απατεώνα που μολύνει κόσμο?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Καλησπέρα

Χτες πήγα σε έναν δερματολόγο για ένα πρόβλημα που είχα.Στον δερματολόγο αυτόν δεν είχα ξαναπάει. Τεσπα να μην τα πολυλογώ θέλησε να μου μετρήσει το ζάχαρο και με τρύπησε με μια μικρή βελονιτσα στην άκρη του δάχτυλου. Το.Το ιατρείο του ήταν πολύ ακατάστατο με πράγματα παντού επίσης δεν πρόσεξα αν την άνοιξε εκείνη την ώρα την βελόνα άλλα νομίζω πως δεν την άνοιξε τότε..Παίζει να έπεσα σε κανέναν απατεώνα που μολύνει κόσμο?
Eλπίζω να εκανες την διαθήκη σου τύπε!!!

Τι μαλάκας είσαι εσύ ρε φιλε;Πω!!!!!!!!!Αντε και γαμήσου με τις ιστορίες σου!!!!

deltree

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Λύσεις
1
Like
516
Πόντοι
280
ρε συ έχει σασπένς να δεις τη νέα ιστορία :p

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Καλησπέρα

Αν δεν ζητήσεις την βοήθεια ψυχολόγου που ειδικεύεται στην αρρωστοφοβία αν δεν κάνω λάθος θα συνεχίσεις να υποφέρεις άδικα και δεν θα μπορείς να έχεις μια κανονική ζωή.

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Eλπίζω να εκανες την διαθήκη σου τύπε!!!

Τι μαλάκας είσαι εσύ ρε φιλε;Πω!!!!!!!!!Αντε και γαμήσου με τις ιστορίες σου!!!!
ρε μαλακα απλα ρωτησα στοκομαν αν υπαρχει πιθανοτητα

Επισκέπτης
Καλησπέρα

ξαναπηγαινε για εξεταση τυπε και τσεκαρε τις βελονες  ;)

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Αν δεν ζητήσεις την βοήθεια ψυχολόγου που ειδικεύεται στην αρρωστοφοβία αν δεν κάνω λάθος θα συνεχίσεις να υποφέρεις άδικα και δεν θα μπορείς να έχεις μια κανονική ζωή.
εχεισ δικιο φιλε μου απλα ρωτησα για το αν υπαρχει πιθανοτητα γτ ναι ειμαι αρρωστοφοβικος και το ξερω απλα μουφανηκε λιγο περιεργο το ολο σκηνικο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
εχεισ δικιο φιλε μου απλα ρωτησα για το αν υπαρχει πιθανοτητα γτ ναι ειμαι αρρωστοφοβικος και το ξερω απλα μουφανηκε λιγο περιεργο το ολο σκηνικο
Κάνοντας τέτοιες ερωτήσεις στο ιντερνετ απλά τρέφουν την κατάσταση σου. Τα θέματα υγείας και τα ψυχολογικά δεν είναι για παιχνίδι ούτε για χλευασμό,και εδώ μέσα 99% από αυτά θα βρεις. Αν θες να βοηθηθείς ζήτα βοήθεια από τους ειδικούς.

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Κάνοντας τέτοιες ερωτήσεις στο ιντερνετ απλά τρέφουν την κατάσταση σου. Τα θέματα υγείας και τα ψυχολογικά δεν είναι για παιχνίδι ούτε για χλευασμό,και εδώ μέσα 99% από αυτά θα βρεις. Αν θες να βοηθηθείς ζήτα βοήθεια από τους ειδικούς.
δικιο εχεις και μιλας σωστα απλα ρωτησα μηπως ειμαι υπερβολικος για αλλη μια φορα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom