Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
Ρε φιλε ελεος εδω υπαρχει ενα προβλημα κι εσυ το βιολι σου

Το πρόβλημα είναι στο μυαλό σου είπαμε ... κάθε 4-5 μήνες θα πρήζεις το φόρουμ με τις μαλακίες σου ???

Υπάρχουν τόσα φόρουμ ιατρικά και για ψυχάκηδες σαν και εσένα ... στο μπουρδελοφόρουμ βρήκες να βγάλεις την μαλακία σου ??

Ιατρική Συμβουλή θα βρεις σε ιατρικά φόρουμ ...
Ψυχολογική υποστήριξη σε αντίστοιχα φόρουμ και εκκλησιαστικά ...

Εδώ θα βρεις πουτάνες,νταβατζήδες,αγαπητικούς και πυρφόρους οι οποίοι είναι στα @@ τους για σένα και ότι απασχολεί το μυαλό σου

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Μακαρι να χα την αισιοδοξια σου ρε φιλε παρολο ππυ δεν εκανα κατι τετοιο
Δεν είναι αισιοδοξία αυτό, τα γράφω απλά στα ρχιδια μου! Είναι το πως έχεις φιλοσοφήσει την ζωή και ποια η σχέση σου με τα προβλήματα. Πήγαινε στο Athens check point και σε 5 λεπτά θα έχεις ξεμπερδέψει και θα βρεις την ηρεμία σου  :hi:
Νοσοκομείο και διαγνωστικά κέντρα μην πας, γιατί θα χάσεις την μισή ζωή σου από το άγχος έτσι που σε κόβω  :grin:

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Το πρόβλημα είναι στο μυαλό σου είπαμε ... κάθε 4-5 μήνες θα πρήζεις το φόρουμ με τις μαλακίες σου ???

Υπάρχουν τόσα φόρουμ ιατρικά και για ψυχάκηδες σαν και εσένα ... στο μπουρδελοφόρουμ βρήκες να βγάλεις την μαλακία σου ??
Μακαρι να λεω μαλακιες και να μην εχω τιποτα φιλε μου γτ αν εχω δεν ξερω τι θα κανω..

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
Μακαρι να λεω μαλακιες και να μην εχω τιποτα φιλε μου γτ αν εχω δεν ξερω τι θα κανω..

Εδώ θα βρεις πουτάνες,νταβατζήδες,αγαπητικούς και πυρφόρους οι οποίοι είναι στα @@ τους για σένα και ότι απασχολεί το μυαλό σου

Έχει κανένας το τηλέφωνο της Βαλέριας τελικά ??? χαχα  :grin: :grin:

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201

Οκ ευχαριστω

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
Πήγαινε στο Athens check point και σε 5 λεπτά θα έχεις ξεμπερδέψει και θα βρεις την ηρεμία σου  :hi:
Νοσοκομείο και διαγνωστικά κέντρα μην πας, γιατί θα χάσεις την μισή ζωή σου από το άγχος έτσι που σε κόβω  :grin:

Ότι σου λέει ο παραπάνω ... και μην ξαναεπαναληφθεί το επόμενο εξάμηνο  :s&m_1: θα πεθάνεις από φυσικά αίτια στα βαθιά γεράματα αν συνεχίσεις έτσι και δεν θα σου λυθεί η απορία  :grin:

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Δεν είναι αισιοδοξία αυτό, τα γράφω απλά στα ρχιδια μου! Είναι το πως έχεις φιλοσοφήσει την ζωή και ποια η σχέση σου με τα προβλήματα. Πήγαινε στο Athens check point και σε 5 λεπτά θα έχεις ξεμπερδέψει και θα βρεις την ηρεμία σου  :hi:
Νοσοκομείο και διαγνωστικά κέντρα μην πας, γιατί θα χάσεις την μισή ζωή σου από το άγχος έτσι που σε κόβω  :grin:
Ελπιζω τα συμπτωματα να ηταν πιο βαρυα αν ειχα κατι τετοιο δεν εχω κανει τιποτα επικινδυνο αλλα μου χει καρφωθει η ιδεα στο μυαλο κι οσο το σκεφτεσαι ειναι σαν να το φερνεις κοντα σου φιλε μου αστα να πανε και τι να πω στην γυναικα μου αν τονεχω τον ιο θα με λιντσαρουν και θα χουν δικιο απλα μενπροβληματιζει οτι ειμαινσυνεχεια ψιλοαρρωστος.

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Ότι σου λέει ο παραπάνω ... και μην ξαναεπαναληφθεί το επόμενο εξάμηνο  :s&m_1: θα πεθάνεις από φυσικά αίτια στα βαθιά γεράματα αν συνεχίσεις έτσι και δεν θα σου λυθεί η απορία  :grin:
Απλα προσπαθω βα καταλαβω τελικα με λοιμωξη ανεβαινουν τα λευκα αλλα με ειντζ πεφτουν.μα και το ειντζ λοιμωξη ειναι δεν μπορουν να ισχυουν και τα δυο.εχω απελπιστει

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Μην αγχώνεσαι ρε τύπε μου εδώ εμείς πηδάμε ακάποτα στο Μεταξουργείο και δεν μας καίγεται καρφί  :effemine:
Το άγχος σκοτώνει και όχι ο hiv  :rockon:
You have a point, ωστόσο ο συναγωνιστής δε γνωρίζει τη συνταγή του Μάρη ούτε έχει προμηθευτεί το ΕΞΤΡΑΔΙΞ!!!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Ισως η γνωμη η δικη μας να μετραει πιο πολυ για τον φιλο. Φιλε εχεις ορεξη τωρα να κανεις ερωτησεις σε ιατρικα φορουμ;

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Την γαμησαμε δεν ειχα απροφυλακτες επαφες αλλα εχει μπει ο διαολος νεσα μου δεν ξερω γιατι η γιατρινα δεν ειπε κατι ομως ρε φιλε ειπε καποια λοιμωξη μαλλον και μου δωσε αντιβιωση.επισης λενε πως στο ειντζ πεφτουν τα λευκα δεν ανεβαινουν

απο το αγχος θα βγαλεις καρκινο και θα πεθανεις σιγουρα,πανε βρε ανθρωπε μου κανε εξετασεις τι απαντησεις περιμενεις να παρεις απο ενα φορουμ;;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τα υψηλα λευκα ειναι συμπτωμα καρκινου ενδεχομενος.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Ελπιζω τα συμπτωματα να ηταν πιο βαρυα αν ειχα κατι τετοιο δεν εχω κανει τιποτα επικινδυνο αλλα μου χει καρφωθει η ιδεα στο μυαλο κι οσο το σκεφτεσαι ειναι σαν να το φερνεις κοντα σου φιλε μου αστα να πανε και τι να πω στην γυναικα μου αν τονεχω τον ιο θα με λιντσαρουν και θα χουν δικιο απλα μενπροβληματιζει οτι ειμαινσυνεχεια ψιλοαρρωστος.
10 ποτήρια νερό με όζον κάθε μέρα και θα πας εξαιρετικά καλά  :rockon:
Υπογραφή:
Ειδικός αφροδισιολόγος-πυρφοροθεραπευτείς Erotiaris26 :hi:

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Τα υψηλα λευκα ειναι συμπτωμα καρκινου ενδεχομενος.
οχι βρε μαν,με μια απλη ιωση ανεβαινουν αυτα,καρκινικοι δεικτες δειχνουν τις πιο πολλες φορες την κωλοαρρωστια

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
543
Πόντοι
36
κανε εξετασεις τι απαντησεις περιμενεις να παρεις απο ενα φορουμ;;

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.