Μακαρι να χα την αισιοδοξια σου ρε φιλε παρολο ππυ δεν εκανα κατι τετοιοΜην αγχώνεσαι ρε τύπε μου εδώ εμείς πηδάμε ακάποτα στο Μεταξουργείο και δεν μας καίγεται καρφί
Το άγχος σκοτώνει και όχι ο hiv
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 274K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.832
- Πόντοι
- 216
Ρε φιλε ελεος εδω υπαρχει ενα προβλημα κι εσυ το βιολι σου
Το πρόβλημα είναι στο μυαλό σου είπαμε ... κάθε 4-5 μήνες θα πρήζεις το φόρουμ με τις μαλακίες σου ???
Υπάρχουν τόσα φόρουμ ιατρικά και για ψυχάκηδες σαν και εσένα ... στο μπουρδελοφόρουμ βρήκες να βγάλεις την μαλακία σου ??
Ιατρική Συμβουλή θα βρεις σε ιατρικά φόρουμ ...
Ψυχολογική υποστήριξη σε αντίστοιχα φόρουμ και εκκλησιαστικά ...
Εδώ θα βρεις πουτάνες,νταβατζήδες,αγαπητικούς και πυρφόρους οι οποίοι είναι στα @@ τους για σένα και ότι απασχολεί το μυαλό σου
Erotiaris26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 171
- Πόντοι
- 376
Δεν είναι αισιοδοξία αυτό, τα γράφω απλά στα ρχιδια μου! Είναι το πως έχεις φιλοσοφήσει την ζωή και ποια η σχέση σου με τα προβλήματα. Πήγαινε στο Athens check point και σε 5 λεπτά θα έχεις ξεμπερδέψει και θα βρεις την ηρεμία σουΜακαρι να χα την αισιοδοξια σου ρε φιλε παρολο ππυ δεν εκανα κατι τετοιο
Νοσοκομείο και διαγνωστικά κέντρα μην πας, γιατί θα χάσεις την μισή ζωή σου από το άγχος έτσι που σε κόβω
Μακαρι να λεω μαλακιες και να μην εχω τιποτα φιλε μου γτ αν εχω δεν ξερω τι θα κανω..Το πρόβλημα είναι στο μυαλό σου είπαμε ... κάθε 4-5 μήνες θα πρήζεις το φόρουμ με τις μαλακίες σου ???
Υπάρχουν τόσα φόρουμ ιατρικά και για ψυχάκηδες σαν και εσένα ... στο μπουρδελοφόρουμ βρήκες να βγάλεις την μαλακία σου ??
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.832
- Πόντοι
- 216
Μακαρι να λεω μαλακιες και να μην εχω τιποτα φιλε μου γτ αν εχω δεν ξερω τι θα κανω..
Εδώ θα βρεις πουτάνες,νταβατζήδες,αγαπητικούς και πυρφόρους οι οποίοι είναι στα @@ τους για σένα και ότι απασχολεί το μυαλό σου
Έχει κανένας το τηλέφωνο της Βαλέριας τελικά ??? χαχα
Οκ ευχαριστωΙατρική Συμβουλή θα βρεις σε ιατρικά φόρουμ ...
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.832
- Πόντοι
- 216
Πήγαινε στο Athens check point και σε 5 λεπτά θα έχεις ξεμπερδέψει και θα βρεις την ηρεμία σου
Νοσοκομείο και διαγνωστικά κέντρα μην πας, γιατί θα χάσεις την μισή ζωή σου από το άγχος έτσι που σε κόβω
Ότι σου λέει ο παραπάνω ... και μην ξαναεπαναληφθεί το επόμενο εξάμηνο θα πεθάνεις από φυσικά αίτια στα βαθιά γεράματα αν συνεχίσεις έτσι και δεν θα σου λυθεί η απορία
Ελπιζω τα συμπτωματα να ηταν πιο βαρυα αν ειχα κατι τετοιο δεν εχω κανει τιποτα επικινδυνο αλλα μου χει καρφωθει η ιδεα στο μυαλο κι οσο το σκεφτεσαι ειναι σαν να το φερνεις κοντα σου φιλε μου αστα να πανε και τι να πω στην γυναικα μου αν τονεχω τον ιο θα με λιντσαρουν και θα χουν δικιο απλα μενπροβληματιζει οτι ειμαινσυνεχεια ψιλοαρρωστος.Δεν είναι αισιοδοξία αυτό, τα γράφω απλά στα ρχιδια μου! Είναι το πως έχεις φιλοσοφήσει την ζωή και ποια η σχέση σου με τα προβλήματα. Πήγαινε στο Athens check point και σε 5 λεπτά θα έχεις ξεμπερδέψει και θα βρεις την ηρεμία σου
Απλα προσπαθω βα καταλαβω τελικα με λοιμωξη ανεβαινουν τα λευκα αλλα με ειντζ πεφτουν.μα και το ειντζ λοιμωξη ειναι δεν μπορουν να ισχυουν και τα δυο.εχω απελπιστειΌτι σου λέει ο παραπάνω ... και μην ξαναεπαναληφθεί το επόμενο εξάμηνο θα πεθάνεις από φυσικά αίτια στα βαθιά γεράματα αν συνεχίσεις έτσι και δεν θα σου λυθεί η απορία
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
You have a point, ωστόσο ο συναγωνιστής δε γνωρίζει τη συνταγή του Μάρη ούτε έχει προμηθευτεί το ΕΞΤΡΑΔΙΞ!!!Μην αγχώνεσαι ρε τύπε μου εδώ εμείς πηδάμε ακάποτα στο Μεταξουργείο και δεν μας καίγεται καρφί
Το άγχος σκοτώνει και όχι ο hiv
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Ισως η γνωμη η δικη μας να μετραει πιο πολυ για τον φιλο. Φιλε εχεις ορεξη τωρα να κανεις ερωτησεις σε ιατρικα φορουμ;
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 206
Την γαμησαμε δεν ειχα απροφυλακτες επαφες αλλα εχει μπει ο διαολος νεσα μου δεν ξερω γιατι η γιατρινα δεν ειπε κατι ομως ρε φιλε ειπε καποια λοιμωξη μαλλον και μου δωσε αντιβιωση.επισης λενε πως στο ειντζ πεφτουν τα λευκα δεν ανεβαινουν
απο το αγχος θα βγαλεις καρκινο και θα πεθανεις σιγουρα,πανε βρε ανθρωπε μου κανε εξετασεις τι απαντησεις περιμενεις να παρεις απο ενα φορουμ;;
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Τα υψηλα λευκα ειναι συμπτωμα καρκινου ενδεχομενος.
Erotiaris26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 171
- Πόντοι
- 376
10 ποτήρια νερό με όζον κάθε μέρα και θα πας εξαιρετικά καλάΕλπιζω τα συμπτωματα να ηταν πιο βαρυα αν ειχα κατι τετοιο δεν εχω κανει τιποτα επικινδυνο αλλα μου χει καρφωθει η ιδεα στο μυαλο κι οσο το σκεφτεσαι ειναι σαν να το φερνεις κοντα σου φιλε μου αστα να πανε και τι να πω στην γυναικα μου αν τονεχω τον ιο θα με λιντσαρουν και θα χουν δικιο απλα μενπροβληματιζει οτι ειμαινσυνεχεια ψιλοαρρωστος.
Υπογραφή:
Ειδικός αφροδισιολόγος-πυρφοροθεραπευτείς Erotiaris26
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 206
οχι βρε μαν,με μια απλη ιωση ανεβαινουν αυτα,καρκινικοι δεικτες δειχνουν τις πιο πολλες φορες την κωλοαρρωστιαΤα υψηλα λευκα ειναι συμπτωμα καρκινου ενδεχομενος.
να και καποιος αισιοδοξοςοχι βρε μαν,με μια απλη ιωση ανεβαινουν αυτα,καρκινικοι δεικτες δειχνουν τις πιο πολλες φορες την κωλοαρρωστια
Σε εχουν χεσμένο όλοι;Κάποιος λόγος θα υπάρχει!!!Ρε φιλε ελεος εδω υπαρχει ενα προβλημα κι εσυ το βιολι σου
Θα εισαι ο σπαζοκλαμπάνιας της παρέας!!!
STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 543
- Πόντοι
- 36
κανε εξετασεις τι απαντησεις περιμενεις να παρεις απο ενα φορουμ;;
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Μακαρι να λεω μαλακιες και να μην εχω τιποτα φιλε μου γτ αν εχω δεν ξερω τι θα κανω..
Για όλα υπάρχει λύση
Συνημμένα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Αν εχεις προβλημα πας στον γιατρο. Σοβαρεψου.Ρε φιλε ελεος εδω υπαρχει ενα προβλημα κι εσυ το βιολι σου
Παρόμοια θέματα
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 662K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 994