Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ρε άκου που σου λέω...αν ήταν να το πιστέψει κανείς θα το είχε κάνει είδη. Από το να χαλάς τα λεφτά σου στους τρελογιατρούς κάνε μια εξέταση που είναι τζάμπα και ισύχασε για το υπόλοιπο της ζωής σου.
θα προσπαθησω να τον παω αυριο σε κανα διαγνωστικο που βγαινουν γρηγορα γτ ο μαλακας θα πεθανει απο την αγωνια του... μα καλα απο οσα διαβαζω εδω στο φορουμ υπαρχουν κι αλλοι ψυχακηδες με αυτη την ασθενεια που νομιζουν πως την εχουν

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
θα προσπαθησω να τον παω αυριο σε κανα διαγνωστικο που βγαινουν γρηγορα γτ ο μαλακας θα πεθανει απο την αγωνια του... μα καλα απο οσα διαβαζω εδω στο φορουμ υπαρχουν κι αλλοι ψυχακηδες με αυτη την ασθενεια που νομιζουν πως την εχουν

Τυπε δεν υπαρχουν ψυχακηδες εδω μεσα.  :S :S :S

crazy-guy.gif

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τυπε δεν υπαρχουν ψυχακηδες εδω μεσα.  :S :S :S

crazy-guy.gif
ρε μαγκες γραφτε του κατι μπας και ανοιξει λιγο το κεφαλι του εξηγηστε του πως δεν εχει τιποτα.τον εχω βαλει και κοιταει το πισι τωρα

Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
εντελώς άκυρο αυτό το θέμα... να γράφει ο καθένας τη κάθε ... :wanker: αλλά οκ :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Μαγκες δεν τρολλαρω απλα φοβαμαι να παω να κανω εξετασεις φοβουμενος το αποτελεσμα για να μου φυγει η δεα αν και δεν εχω κανει τιποτα απροφυλακτο απλσ δεν ξερω πως μου μπηκε αυτη η ιδεα γιατι πολα συμπτωματα ταιριαζουν με τον ιο.απλα πραγματα..κα εχω απλα σημερα πονολαιμο κσι μου πε να παω να κνω βιοψια γτ δεν εχω τιποτα που να μπορει να δει...ξερει κανεισ αν απο αγχος παιζει τιποτα νευρα μυες να με πονανε με την καταποση και να αντανακλα στο αυτι;;;;οποιος και αν ξερει λεει
Κατα τα αλλα δεν εισαι εσυ και ειναι ο φιλος σου ε?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
ρε μαγκες γραφτε του κατι μπας και ανοιξει λιγο το κεφαλι του εξηγηστε του πως δεν εχει τιποτα.τον εχω βαλει και κοιταει το πισι τωρα

Τυπε θα τον βαλεις και για υπνο σε λιγο ή του εχεις μαθει να πηγαινει μονος του? :think:

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τυπε θα τον βαλεις και για υπνο σε λιγο ή του εχεις μαθει να πηγαινει μονος του? :think:
οχι παει μονος του το οτι εγραψα εγω κατι δεν σημαινει πως τρολλαρω απλα μοιραστηκα τις ανησυχιες του φιλου μου πολυ απλα

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Κάνει το κορόιδο βεβαια.
εδω ειμαι και δεν κανω καθολου το κοροιδο εδω γινεται μια συζητηση κι εσενα σε νοιαζει ποιον αφορα εμενα η τον φιλο μου μεχρι εκει φτανει η νοημοσυνη σου?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
εδω ειμαι και δεν κανω καθολου το κοροιδο εδω γινεται μια συζητηση κι εσενα σε νοιαζει ποιον αφορα εμενα η τον φιλο μου μεχρι εκει φτανει η νοημοσυνη σου?
Μου θυμιζεις κατι γυναικουλες, που λενε "η φιλη μου τρωει κερατο απο τον αντρα της, τι να της πω να κανει?"
Πες ρε οτι εσυ εχεις τις φοβιες σου, τι ντρεπεσαι?
Και κανεις και παρατηρησεις περι "νοημοσυνης"?

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μου θυμιζεις κατι γυναικουλες, που λενε "η φιλη μου τρωει κερατο απο τον αντρα της, τι να της πω να κανει?"
Πες ρε οτι εσυ εχεις τις φοβιες σου, τι ντρεπεσαι?
Και κανεις και παρατηρησεις περι "νοημοσυνης"?
δεν εκανα παρατηρησεισ για τη νοημοσυνη απλα σου εγραψα πως το μυαλο σου πρεπει να παει παραπερα βλεπεις ενα δεντρο κι οχι το δασος και ναι εχω τις φοβιες μου γι αυτο εβαλα εναν ''φιλο'' μπροστα γτ βλεπω πως πεφτει πολυ τρολαρισμα με καποιον σαν κι εμενα που εχει φοβιες εναν πιο πανω τον εχουν ξεφτιλισει τελειως

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
δεν εκανα παρατηρησεισ για τη νοημοσυνη απλα σου εγραψα πως το μυαλο σου πρεπει να παει παραπερα βλεπεις ενα δεντρο κι οχι το δασος και ναι εχω τις φοβιες μου γι αυτο εβαλα εναν ''φιλο'' μπροστα γτ βλεπω πως πεφτει πολυ τρολαρισμα με καποιον σαν κι εμενα που εχει φοβιες εναν πιο πανω τον εχουν ξεφτιλισει τελειως
Τωρα μιλαμε ωραια και ειλικρινα.

Γι αυτες τις φοβίες εχεις επισκεφθει καποιον ειδικο?
Ειναι προφανές οτι δεν εχεις τίποτα στην υγεια σου. Αυτοι οι φοβοι διαρκουν καιρο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Εξαλλου εδω μεσα ό,τι και να πεις, θα βρεθει καποιος να κραξει. Ειτε πεις οτι εισαι δεξιος, ειτε αριστερος, ειτε φοβικός, ειτε ομοφυλοφιλος, ειτε ομοφοβικος, ειτε ρατσιστης, ειτε, ειτε...

Μην προσθετεις μια ακομη φοβια, αυτην της απορριψης. Μίλα.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

Τους μπαχαλακηδες τυπε, δεν σέβονται τιποτα.  :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Τύπε oldhol τελικα την πηρε τη συνταξη ο πατερας σου?

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τωρα μιλαμε ωραια και ειλικρινα.

Γι αυτες τις φοβίες εχεις επισκεφθει καποιον ειδικο?
Ειναι προφανές οτι δεν εχεις τίποτα στην υγεια σου. Αυτοι οι φοβοι διαρκουν καιρο?
ειναι εναμισης χρονος που τρωω αυτες τις φρικες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom