The Third Man
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Like
- 132
- Πόντοι
- 6
Ρε μαστορα τι λες τωρα;
Είναι ωραίο μουνί φίλε?
Για δώσε περιγραφή
Ρε μαστορα τι λες τωρα;
Μαν αφού είσαι διατεθημένος να κάνεις όλες αυτές τις εξετάσεις γιατί δεν πας να κάνεις και αυτές για το hiv και να τελειώνεις με αυτά? Θα στο πω έτσι χύμα αλλά μόνο έτσι θα σωθείς..grow a pair και άντε να κάνεις εξετάσεις.Ο χαμηλός αριθμός λευκών αιμοσφαιρίων μπορεί επίσης να υποδεικνύει την παρουσία μιας σοβαρής βακτηριακής, ιικής ή μυκητιασικής λοίμωξης, που προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα, όπως ο ιός της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (HIV).
Πηγή: Follow us: iatrikanea.gr on Facebook
Μέτρηση λευκων 21/11/2015 σε δημοσιο νοσοκομειο 14,500 με οριο 11.000 λεμφοκυτταρα 30%.Ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω hiv δεν εχω.Παρολα αυτα λογω των υψηλων λευκων με εβαλε να ξανακανω τις εξετασεις να με παρακολουθησει για φλεγμονες η ενεργες λοιμωξεις.
Μαν αφού είσαι διατεθημένος να κάνεις όλες αυτές τις εξετάσεις γιατί δεν πας να κάνεις και αυτές για το hiv και να τελειώνεις με αυτά? Θα στο πω έτσι χύμα αλλά μόνο έτσι θα σωθείς..grow a pair και άντε να κάνεις εξετάσεις.
Τι εννοείς υπάρχουν τρολλ στο μπου?Και να τελειώσει έτσι η ιστορία?
Εδώ ο Πανοφάνης κρατάει ένα thread ανοιχτό χρόνια με ένα γαμήσι σε ένα κάμπινγκ.
Πολλές φορές νομίζω ότι όλα τα τρολλ του site είναι ο ίδιος άνθρωπος ...
Τι εννοείς υπάρχουν τρολλ στο μπου?
Έχεις προσέξει ότι όλα τα τρόλλ στο μπου έχουν την ίδια ηλίθια μανία να το παίζουν αφελείς χαζοχαρούμενοι τύποι?
Ότι όλα έχουν την ίδια ανικανότητα να "παίξουν" με την ηλίθια ιστορία τους? (Πανοφάνης "δεν είναι η γυναικα μου πουτάνα" τρία χρόνια τώρα)
Ότι όταν τους τρολλάρεις κόντρα εσύ, ακολουθούν την ίδια χαζή αμυντική τακτική?
Ρε σου λέω παίζει να είναι όλοι ο ίδιος άνθρωπος.
Αυτο που εχεις ειναι πολυ ποιο σοβαρο απο AIDS φιλε μου!!! Οναμαζεται μαλακινση εγκεφαλου...15 μερες ζαλαδα και εμβοες στα αυτια και συνεχιζει πηγα σε παθολογο ειπε ιγμοριτιδα εκανα την θεραπεια τιποτα σε ορθοπεδικο για αυχενικο και μου πε πως μπορει να ειναι κι αυτο με πιεσε σε καποια σημεια και μου ειπε πως παιζει να ναι κι απο αυτο.πηγα και σε ωρλ τιποτα κι αυτος μου πε να ξαναπαω σημερα αν δεν μου χειπερασει στην ερωτηση μου αν ειναι απο ειντζ η κατι αλλο σοβαρο και μου πε οχι.επισης ειπε πως αν δεν περασει θα μου δωσει κατι να περασει λες κι εχει καταλαβει τι εχω αλλα δεν λεει.τι να πω δυσκολευομαι πολυ δεν ξερω αν ειναι ψυχολογικο η οχι εκανα κι εξετασεις αιματος ολα φυσιολογικα....
Σε ευχαριστω για την παρατηρηση οσο πιο πολλοι το λενε τοσο πιο πολυ το επιβεβαιωνω οσο κι αν η αληθεια ειναι πικρη....Αυτο που εχεις ειναι πολυ ποιο σοβαρο απο AIDS φιλε μου!!! Οναμαζεται μαλακινση εγκεφαλου...
ξεκολλαΣε ευχαριστω για την παρατηρηση οσο πιο πολλοι το λενε τοσο πιο πολυ το επιβεβαιωνω οσο κι αν η αληθεια ειναι πικρη....
Για να κολησεις AIDS θα πρεπει να σου κανει πιπα ακαποτη , να τις κανεις γλυφωμουνι , να γαμησεις ακαποτα , Οταν τα κανεις ολα με καποτα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦοΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑΣε ευχαριστω για την παρατηρηση οσο πιο πολλοι το λενε τοσο πιο πολυ το επιβεβαιωνω οσο κι αν η αληθεια ειναι πικρη....
Να σαι καλα απλα με εχουν πιασει ολα και φοβαμαι θα προσπαθησω ομως να μην σας τα ξαναπρηξω με τις μαλακιες μουΓια να κολησεις AIDS θα πρεπει να σου κανει πιπα ακαποτη , να τις κανεις γλυφωμουνι , να γαμησεις ακαποτα , Οταν τα κανεις ολα με καποτα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦοΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
Φίλε νομιζεις ειναι ευφυές να χλευαζεις το ψυχολογικο προβλημα καποιου?Αυτο που εχεις ειναι πολυ ποιο σοβαρο απο AIDS φιλε μου!!! Οναμαζεται μαλακινση εγκεφαλου...
Αδελφέ οι φοβίες αντιμετωπιζονται με τη συμβουλη του καταλληλου ειδικου. Αντι να τρεχεις σε μικροβιολογους δοκιμασε σε εναν ψυχολογο.Να σαι καλα απλα με εχουν πιασει ολα και φοβαμαι θα προσπαθησω ομως να μην σας τα ξαναπρηξω με τις μαλακιες μου
Σε ευχαριστω το ξερω πως πρεπει να παω σε καποιον ειδικο.Δυστυχως δεν εχω οικονομικη δυνατοτητα και θα ψαξω κατι σε δημοσιο που λογικα θα υπαρχει....!!!!!απλα συμβαινουν πολυ ασυνηθιστα πραγματα στον οργανισμο μου και τα βλεπω ολα υπο το πρισμα του χιβ οπως θα ελεγε και ο ""αξιοτιμος'' υπουργος υγειας πολακης.Αδελφέ οι φοβίες αντιμετωπιζονται με τη συμβουλη του καταλληλου ειδικου. Αντι να τρεχεις σε μικροβιολογους δοκιμασε σε εναν ψυχολογο.
Προφανως "ενσωματωνεις" την ψυχολογικη φοβία και νιωθεις και οργανικές ενοχλήσεις.Σε ευχαριστω το ξερω πως πρεπει να παω σε καποιον ειδικο.Δυστυχως δεν εχω οικονομικη δυνατοτητα και θα ψαξω κατι σε δημοσιο που λογικα θα υπαρχει....!!!!!απλα συμβαινουν πολυ ασυνηθιστα πραγματα στον οργανισμο μου και τα βλεπω ολα υπο το πρισμα του χιβ οπως θα ελεγε και ο ""αξιοτιμος'' υπουργος υγειας πολακης.
Προφανως "ενσωματωνεις" την ψυχολογικη φοβία και νιωθεις και οργανικές ενοχλήσεις.
Ισως να ναι οπως τα λες ειμαι και πολυ αγχωδης ειχα παρει και bespar πριν ενα χρονο αγχολυτικα.Απλα δεν μπορω να πιστεψω πως κατι ψυχολογικο οπως αγχος φοβιες μπορει να σωματοποιηθει τοσο εντονα.Συγχωρεστε με ψυχολογος δεν ειμαι αλλα δεν μου καθεται στο μυαλο...Προφανως "ενσωματωνεις" την ψυχολογικη φοβία και νιωθεις και οργανικές ενοχλήσεις.