sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 206
λιγες το πολυ 15Μηπως θυμασαι μετα απο ποσεσ μερεσ πανω κατω;;;
λιγες το πολυ 15Μηπως θυμασαι μετα απο ποσεσ μερεσ πανω κατω;;;
Κοιτα επειδη βλεπω πιο λογικα τα πραγματα πλεον ειναι υπαρκτες αλλα μικρες οι πιθανοτητες.Τωρα οσοι παιρνουν προφυλαξεις προφανως και δν εχουν καποιο προβλημα εκτος αν σπασει το προφυλακτικο.Οι υπολοιποι διατρεχουν κινδυνους πασης φυσεως ΣΜΝ!!!!οι πιθανότητες να νοσησεις από hiv είναι σχεδόν ανύπαρκτες.βασικά έχεις περισσότερους κινδύνους να ανησυχείς τους οποίους δεν τους εχεις καν αντιληφθεί.Υ.Γ μην ψάξεις να βρεις Ποιοι ειναι
θεος σχωρεστον τυπεΚαλησπερα αν καποιος συνδυασειτα εξανθηματα στο προσωπο με νυχτερινες εφιδρωσεις και φαγουρα στο σωμα κυριως χερια ποδια εχει βασιμες υποψιες για τον ιο;
εμπεριστατωμενη αποψηθεος σχωρεστον τυπε
πηγα κι εδωσα αιμα με φοβο ψυχης!
ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΝ ΕΧΕΙΣοχι !!! οχι με φόβο ψυχής
είσαι εγκληματιας!! εισαι δολοφόνος!!
εχεις υποψία και πας και δίνεις αίμα???? εισαι σοβαρός?? και για φίλο σου κι όλας???
ωραίος φίλος είσαι !! να σε χαίρονται
Ρε φίλε, διαβάζω εδώ και μέρες αυτά που γράφεις, και δεν σου κρύβω ότι απορώ με το μέγεθος του εγκεφάλου που πού μπορεί να έχεις..? Δηλαδή μας λες ότι έχεις AIDS, και συνεχίζεις να έχεις σεξουαλικές επαφές με Ανεξάρτητες κοπέλες και μη απο εδώ μέσα, και δεν ντρέπεσαι που το λες...? Το λιγότερο που έχω να σου πω είναι οτι είσαι εγκληματικά ανεύθυνος και καλο είναι να σταματήσεις γιατί έχουμε και οικογένειες οι περισσότεροι εδώ μέσα που δεν χρωστάνε τίποτα επειδή εσύ είσαι παπαρας....., και αν όντως έχεις AIDS να ξέρεις ότι και με ακαποτη πίπα μπορείς να κολλήσεις τα κορίτσια εδώ μέσα και κατ επέκταση και εμάς!Καλησπερα αν καποιος συνδυασειτα εξανθηματα στο προσωπο με νυχτερινες εφιδρωσεις και φαγουρα στο σωμα κυριως χερια ποδια εχει βασιμες υποψιες για τον ιο;
Αγαπητε δεν ειχα πει πως εχω ειντζ αν βλεπεις καλα τι γραφω ειπα απλα πως χωρις ιδιαιτερο λογο το φοβαμαι διαβασε καλα αυτα που γραφω..και θα καταλαβεις οτι φοβια εχω πιο πολυ και ειντζ δεν ξερω αν εχω.Ρε φίλε, διαβάζω εδώ και μέρες αυτά που γράφεις, και δεν σου κρύβω ότι απορώ με το μέγεθος του εγκεφάλου που πού μπορεί να έχεις..? Δηλαδή μας λες ότι έχεις AIDS, και συνεχίζεις να έχεις σεξουαλικές επαφές με Ανεξάρτητες κοπέλες και μη απο εδώ μέσα, και δεν ντρέπεσαι που το λες...? Το λιγότερο που έχω να σου πω είναι οτι είσαι εγκληματικά ανεύθυνος και καλο είναι να σταματήσεις γιατί έχουμε και οικογένειες οι περισσότεροι εδώ μέσα που δεν χρωστάνε τίποτα επειδή εσύ είσαι παπαρας....., και αν όντως έχεις AIDS να ξέρεις ότι και με ακαποτη πίπα μπορείς να κολλήσεις τα κορίτσια εδώ μέσα και κατ επέκταση και εμάς!
Σεκαμμια περιπτωση δεν ειπα πως ειχα επαφες με κοπελα απο εδω μεσα καλο ειναι να προσεχεις αν και δεν θα ξαναγραψω γτ δεν βλεπω να με βοηθαει καποιος οποτε το αφηνω....Ρε φίλε, διαβάζω εδώ και μέρες αυτά που γράφεις, και δεν σου κρύβω ότι απορώ με το μέγεθος του εγκεφάλου που πού μπορεί να έχεις..? Δηλαδή μας λες ότι έχεις AIDS, και συνεχίζεις να έχεις σεξουαλικές επαφές με Ανεξάρτητες κοπέλες και μη απο εδώ μέσα, και δεν ντρέπεσαι που το λες...? Το λιγότερο που έχω να σου πω είναι οτι είσαι εγκληματικά ανεύθυνος και καλο είναι να σταματήσεις γιατί έχουμε και οικογένειες οι περισσότεροι εδώ μέσα που δεν χρωστάνε τίποτα επειδή εσύ είσαι παπαρας....., και αν όντως έχεις AIDS να ξέρεις ότι και με ακαποτη πίπα μπορείς να κολλήσεις τα κορίτσια εδώ μέσα και κατ επέκταση και εμάς!
φιλε,ευτυχως που ολα καλα,καλο ειναι να ψαχνεις τα παντα για παν ενδεχομενο,ετσι ησυχαζεις αν δεν εχεις κατι και αν εχεις το αντιμετωπιζεις εγκαιρα.θα επιμεινω λιγο στις εμβοες.πηγες σε ορλ?και για να τελειωνει μολις πηρα τηλεφωνο στην αιμοδοσια και μου ειπαν πως οι εξετασεις μου ειναι καθαρες και αν θελω να παω να τισ παρω οποτε ειμαι μιαχαρα και τελος!ευχαριστω οσους συμπαρασταθηκαν εδω μεσα....
και για να τελειωνει μολις πηρα τηλεφωνο στην αιμοδοσια και μου ειπαν πως οι εξετασεις μου ειναι καθαρες και αν θελω να παω να τισ παρω οποτε ειμαι μιαχαρα και τελος!ευχαριστω οσους συμπαρασταθηκαν εδω μεσα....
οι δικες μου που να ξερω του φιλου μια χαρα ειναι ο φιλος κι εγω να στε καλα οσο για τον αλλο φιλο περασαν οι εμβοες μαλλον αυχενικο ηταν...Οι δικες σου η του φιλου σου
Σεκαμμια περιπτωση δεν ειπα πως ειχα επαφες με κοπελα απο εδω μεσα ....
Εσυ ρε τύπε δηλαδή που όχι μόνο ξέρεις πως κολλάει αλλά είσαι και υπεύθυνος με οικογένεια...γιατί κάνεις ακάποτες πίπες με κοπέλες από δω μέσα? Γιατί για να σε κολλήσει και σένα κάτι κάπου θα το βάλεις και εσύ απροφύλαχτο. Ρε τι ακούμε :SΡε φίλε, διαβάζω εδώ και μέρες αυτά που γράφεις, και δεν σου κρύβω ότι απορώ με το μέγεθος του εγκεφάλου που πού μπορεί να έχεις..? Δηλαδή μας λες ότι έχεις AIDS, και συνεχίζεις να έχεις σεξουαλικές επαφές με Ανεξάρτητες κοπέλες και μη απο εδώ μέσα, και δεν ντρέπεσαι που το λες...? Το λιγότερο που έχω να σου πω είναι οτι είσαι εγκληματικά ανεύθυνος και καλο είναι να σταματήσεις γιατί έχουμε και οικογένειες οι περισσότεροι εδώ μέσα που δεν χρωστάνε τίποτα επειδή εσύ είσαι παπαρας....., και αν όντως έχεις AIDS να ξέρεις ότι και με ακαποτη πίπα μπορείς να κολλήσεις τα κορίτσια εδώ μέσα και κατ επέκταση και εμάς!
Αλλον ρωτάει άλλος απαντάει.Μπερδεψες τους λογαριασμούς;οι δικες μου που να ξερω του φιλου μια χαρα ειναι ο φιλος κι εγω να στε καλα οσο για τον αλλο φιλο περασαν οι εμβοες μαλλον αυχενικο ηταν...
Εσυ ρε τύπε δηλαδή που όχι μόνο ξέρεις πως κολλάει αλλά είσαι και υπεύθυνος με οικογένεια...γιατί κάνεις ακάποτες πίπες με κοπέλες από δω μέσα? Γιατί για να σε κολλήσει και σένα κάτι κάπου θα το βάλεις και εσύ απροφύλαχτο. Ρε τι ακούμε :S
ακομα δεν εχω καταλάβει.... με το γλειφομουνι κολλαε ειντζ ? καποιος ειδημων ?