Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
οι πιο πολλοι εδω μεσα έχουμε φοβία με τον χιβ ακόμα και αυτοι που κάνουν τα παντα με προφύλαξη και νορμάλ.. εγώ περναω κατα καιρους τετοια αναλογα με την ψυχολογική μου κατασταση... μια φορα πηρα την αποφαση να εξεταστω για ολα τα σμν.. ήμουν αρνητικός.. φυσικά αισθανθηκα καλά απο το αποτελεσμα ομως και το αγχος απιστευτο μεχρι να βγει..νομιζω οτι αν καποιος χρησιμοποιει προφυλαξεις σωστα κινδυνευει ελαχιστα..
Καλησπερα ειχες λογους που πηγες και εκανες εξετασεις; η απλα για ελεγχο εγω τρεμω και στη σκεψη να παω για εξετασεις...Θα χασω οχι τη μιση αλλα οτι ζωη μου εχει απομεινει...

kariptru_01

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Like
12
Πόντοι
1
Καλησπερα ειχες λογους που πηγες και εκανες εξετασεις; η απλα για ελεγχο εγω τρεμω και στη σκεψη να παω για εξετασεις...Θα χασω οχι τη μιση αλλα οτι ζωη μου εχει απομεινει...
εχεις κανει κανα πανανομο εχτραδακι και σου φτασει το σκατο στην καλτσα?

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
εχεις κανει κανα πανανομο εχτραδακι και σου φτασει το σκατο στην καλτσα?
παρανομο απο την γκομενα μου;;;ναι εχω πααει αρκετεσ φορες παντα σε πουτανες σε σπιτια και παντα με προφυλακτικο ακομα και πιπα ομως.μονο με μια γκομενα πριν χρονια εχω παει εκτος απο μπουρδελα την οποια την ηξερα ειχα παει 4-5 φορες με αυτην αλλα παντα με καποτα.

kariptru_01

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Like
12
Πόντοι
1
παρανομο απο την γκομενα μου;;;ναι εχω πααει αρκετεσ φορες παντα σε πουτανες σε σπιτια και παντα με προφυλακτικο ακομα και πιπα ομως.μονο με μια γκομενα πριν χρονια εχω παει εκτος απο μπουρδελα την οποια την ηξερα ειχα παει 4-5 φορες με αυτην αλλα παντα με καποτα.
Αδελφέ οι φοβίες αντιμετωπιζονται με τη συμβουλη του καταλληλου ειδικου. Αντι να τρεχεις σε μικροβιολογους δοκιμασε σε εναν ψυχολογο.

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
321
Πόντοι
2.287
Φίλε νομιζεις ειναι ευφυές να χλευαζεις το ψυχολογικο προβλημα καποιου?
Καλό θα ήταν όταν κάνουμε κάποιο σχόλιο...να διαβάζουμε όλο το ιστορικό, και να μην κάνουμε διθυραμβικά σχόλια προς εντυπωσιασμό του κοινού....

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλό θα ήταν όταν κάνουμε κάποιο σχόλιο...να διαβάζουμε όλο το ιστορικό, και να μην κάνουμε διθυραμβικά σχόλια προς εντυπωσιασμό του κοινού....
μηπως να μας το εξηγουσες λιγο καλυτερα;;;;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
μηπως να μας το εξηγουσες λιγο καλυτερα;;;;
εσυ θα πεθανεις απο το αγχος σε μαγκα!ΞΕκολλα και τραβα κανε εξετασεις για ΣΜΝ να τελειωνεις.Αντε γιατι κατάντησε αηδια το θεμα.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
15 μερες ζαλαδα και εμβοες στα αυτια και συνεχιζει πηγα σε παθολογο ειπε ιγμοριτιδα εκανα την θεραπεια τιποτα σε ορθοπεδικο για αυχενικο και μου πε πως μπορει να ειναι κι αυτο με πιεσε  σε καποια σημεια και μου ειπε πως παιζει να ναι κι απο αυτο.πηγα και σε ωρλ τιποτα κι αυτος μου πε να ξαναπαω σημερα αν δεν μου χειπερασει στην ερωτηση μου αν ειναι απο ειντζ η κατι αλλο σοβαρο και μου πε οχι.επισης ειπε πως αν δεν περασει θα μου δωσει κατι να περασει λες κι εχει καταλαβει τι εχω αλλα δεν λεει.τι να πω δυσκολευομαι πολυ δεν ξερω αν ειναι ψυχολογικο η οχι εκανα κι εξετασεις αιματος ολα φυσιολογικα....
Ζαλαδα και εμβοες?Φιλε να πας να κανεις αξονικη η μαγνητικη εγκεφαλου,τραβα σε ενα δημοσιο νοσοκομειο,ειδικοτητα ορλ και πες να στην γραψουν.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
διαφωνώ με τις στατιστικές που έχουν βγάλει κάποιοι οργανισμοί αφού έρχονται σε αντίθεση με άλλες έρευνες άλλων οργανισμων για την ανάπτυξη  του ειζ από το hiv αλλά και για τα υποτιθέμενα ποσοστά του στην Αφρική .Τώρα για τα αλλά αφροδίσια  που λες έχεις γενικως δικιο.
"Kenya has the fourth-largest HIV epidemic in the world..."
Από το , που το 2005 κέρδισε το βραβείο ενημερωτικών ιστοχώρων από την βρετανική ιατρική ένωση.
Περιμένω μια εγκυρότερη πηγή σου που να τα λέει πιο αισιόδοξα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ενα μηνα εχει να μπει ο oldhol...Ελπιζω να ειναι καλα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ενα μηνα εχει να μπει ο oldhol...Ελπιζω να ειναι καλα
Μακαρι να ναι καλα,αλλα οταν βαζεις στο τρυπακι κοσμο καλο να μην εξαφανιζεσαι,ειδικα οταν αυτοι οι καποιοι δειχνουν ενδιαφερον

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
"Kenya has the fourth-largest HIV epidemic in the world..."
Από το , που το 2005 κέρδισε το βραβείο ενημερωτικών ιστοχώρων από την βρετανική ιατρική ένωση.
Περιμένω μια εγκυρότερη πηγή σου που να τα λέει πιο αισιόδοξα!
ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.Όπως νομίζει  Αυτός.

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μυστες καλησπερα συγνωμη που χαθηκα αλλα επερεπε να ηρεμησω.Στα καθεκαστα λοιπον ημουνα αρκετα καλα περασαν και οι εμβοες με κατι φυσικοθεραπειες κι εμεινα στο οτι ειναι αυχενικο.Οπως παντα και τωρα εχω σπυρια στο μετωπο και φαγουρα εντονη πηγα σε γιατρο λεει πως δεν εχω κατι πως απλως εχουν φραξει οι ποροι.Παρολα αυτα εκανα μια προοδο πριν 20 μερες πηγα κι εδωσα αιμα με φοβο ψυχης για εναν γνωστο που εκανε χειρουργειο στα γιανεννα σοβαρο.Αυτο που με προβληματιζει ειναι πως ακομα δεν εχουν στειλει τα αποτελεσματα σπιτι πραγμα που γινοταν μεσα σε μια εβδομαδα περιπου πιο παλια.Εχω περιπου 6 χρονια να δωσω και δεν ξερω τι γινεταιΔεν ξερω αν πρεπει να ησυχασω η να ανησυχησω που δεν εχουν ερθει ακομα αλλα πιστευω πως αν ειχα κατι θα επαιρναν τηλεφωνο γτ τους εδωσα τα δυο κινητα μου και το σταθερο(καπου θα με βρισκανε!!!!).Αλλα νεα... 1)με την γυναικα χωρισα πριν κανα 15θημερο γτ απλα της εκμυστηρευτηκα την φοβια μου με εβρισε ασχημα και ειπε πως θα πηγαινε να κανει εξετασεις απ οτι βλεπω στο φατσοβιβλιο περναει μια χαρα με τις παρεες της οποτε αν εκανε μαλλον δεν εχει τιποτα οποτε απαλλαχτηκα απο το αγχος πως την εχω κολλησει απο δω και περα its the Gods will!!!!!!!2)Οπως πολυς κοσμος πηγα σε ψυχιατρο μου διεγνωσε αρρωστοφοβια και καταθλιψη βαρυας μορφης  μου εδωσε zoloft 50mg και βλεπουμε καθως τα θεωρει ελαφρυα!!!!Επομενη λυση πουκαμισο που δενει απο πισω...Ελπιζω να μην σας κουρασα...Ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον!!!!!!!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μυστες καλησπερα συγνωμη που χαθηκα αλλα επερεπε να ηρεμησω.Στα καθεκαστα λοιπον ημουνα αρκετα καλα περασαν και οι εμβοες με κατι φυσικοθεραπειες κι εμεινα στο οτι ειναι αυχενικο.Οπως παντα και τωρα εχω σπυρια στο μετωπο και φαγουρα εντονη πηγα σε γιατρο λεει πως δεν εχω κατι πως απλως εχουν φραξει οι ποροι.Παρολα αυτα εκανα μια προοδο πριν 20 μερες πηγα κι εδωσα αιμα με φοβο ψυχης για εναν γνωστο που εκανε χειρουργειο στα γιανεννα σοβαρο.Αυτο που με προβληματιζει ειναι πως ακομα δεν εχουν στειλει τα αποτελεσματα σπιτι πραγμα που γινοταν μεσα σε μια εβδομαδα περιπου πιο παλια.Εχω περιπου 6 χρονια να δωσω και δεν ξερω τι γινεταιΔεν ξερω αν πρεπει να ησυχασω η να ανησυχησω που δεν εχουν ερθει ακομα αλλα πιστευω πως αν ειχα κατι θα επαιρναν τηλεφωνο γτ τους εδωσα τα δυο κινητα μου και το σταθερο(καπου θα με βρισκανε!!!!).Αλλα νεα... 1)με την γυναικα χωρισα πριν κανα 15θημερο γτ απλα της εκμυστηρευτηκα την φοβια μου με εβρισε ασχημα και ειπε πως θα πηγαινε να κανει εξετασεις απ οτι βλεπω στο φατσοβιβλιο περναει μια χαρα με τις παρεες της οποτε αν εκανε μαλλον δεν εχει τιποτα οποτε απαλλαχτηκα απο το αγχος πως την εχω κολλησει απο δω και περα its the Gods will!!!!!!!2)Οπως πολυς κοσμος πηγα σε ψυχιατρο μου διεγνωσε αρρωστοφοβια και καταθλιψη βαρυας μορφης  μου εδωσε zoloft 50mg και βλεπουμε καθως τα θεωρει ελαφρυα!!!!Επομενη λυση πουκαμισο που δενει απο πισω...Ελπιζω να μην σας κουρασα...Ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον!!!!!!!
φαινεται οτι εχεις πολυ ανχος.και λεω φαίνεται .γιατι οτι φαινεται δεν σημαινει οτι ειναι κιολας.εδώ μέσα δεν νομίζω πάντως ότι θα βρεις βοηθεια.οι απαντήσεις μπορει  να σε μπερδέψουν  περισσότερο.θέλει λίγο καιρό το φάρμακο για να δράσει παντως.δώστου λίγο χρόνο

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
δινεις αιμα και μονο αν εχεις καποιο προβλημα ειδοποιουν.ξεχασε το θα σε ειχαν παρει τηλ.ο θειος μου που ειχε καποιο προβλημα τον πηραν τηλ μετα απονλιγες μερες

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
δινεις αιμα και μονο αν εχεις καποιο προβλημα ειδοποιουν.ξεχασε το θα σε ειχαν παρει τηλ.ο θειος μου που ειχε καποιο προβλημα τον πηραν τηλ μετα απονλιγες μερες
μαγκες καταρχην ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις...Φιλε μου δεν ξερω το πως λειτουργουν τα νοσοκομεια πλεον θυμαμαι παντως πως πιο παλια εστελναν χαρτι στο σπιτι για ηπατιτιδα ειντζ και κατι αλλο δεν θυμαμαι...Ειμαι πολυ ηρεμος πλεον τα φαρμακα κανουνε δραση σιγουρα απλαεχω καποιες παρενεργειες και η πρωτη ειναι κανα δυο κιλα που εριξα σε λιγες μερες πιστευω πως ειναι απο αυτο.Ασχετο υπαρχει καποιο πρωτοκολο πως λειτουργει η αιμοδοσια στο θεμα των αποτελεσματων;;;

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μηπως θυμασαι μετα απο ποσεσ μερεσ πανω κατω;;;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μηπως θυμασαι μετα απο ποσεσ μερεσ πανω κατω;;;
οι πιθανότητες  να νοσησεις από hiv είναι σχεδόν ανύπαρκτες.βασικά έχεις περισσότερους κινδύνους  να ανησυχείς τους οποίους δεν τους εχεις καν αντιληφθεί.Υ.Γ μην ψάξεις να βρεις  Ποιοι ειναι :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom