Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 275K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειναι εναμισης χρονος που τρωω αυτες τις φρικες

Καλημέρα φίλε.Δεν ειναι κακο να εχεις τετοιες φοβιες.
α)Σιγουρα δεν εχεις aids και μην κοιτας το ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ για σοβαρα θεματα.Ολα αυτα τα σαιτ τα ιατρικα πρεπει να γεμισουν σελιδες οποτε τι κανουν γραφουν ενα σωρο πραγματα.Πχ σε πονοκέφαλο μπορει να σου γραψουν οτι ειναι απο κουραση μεχρι καρκινο aids χιλια δυο.Κανεις δεν ελεγχει τι γραφεται μεσα εδω και η ανευθυνοτητα παει συννεφο.Κυριως όμως όλοι θέλουν να κάνουν εντύπωση....Οποτε γραψε οτι η ιγμοριτιδα ειναι συμπτωμα του aids....και γραφουν σελιδες....Μπορει να ειναι δεν λεω οχι αλλα δεν σημαινει οτι οποιος εχει ιγμοριτιδα εχει aids!!! Συν οτι οποιος εχει αυτη την αρρωστια εχει χιλια δυο συμπτωματα μαζι οχι ενα....
Δεν ειμαι ψυχιατρος αλλα επειδη και εγω εχω βασανιστει αποιες φορες με τετοια θεματα μπορεις να κανεις τα εξης.
α)Μια εξεταση για hiv σε ιδιωτικο και εχεις οτ κεφαλι σου ησυχο
β)ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...να βρεις τους λογους που συμβαινει αυτο στην ψυχικη σου υγεια...Κατι σε εχει κανει να ντρεπσαι και να θες ισως να τιμωρηθεις για κατι...και σου βγαινει εκει....
Ηεμησε πρωτα απο ολα βαλτα σε μια σειρα και ολα καλα θα πανε...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΕ!!

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
ειναι εναμισης χρονος που τρωω αυτες τις φρικες

Φίλε δεν μπορούμε να βγάλουμε έτσι διάγνωση, θέλουμε περισσότερες πληροφορίες.

Πως νομίζεις πως το κόλλησες?
Τον παίρνεις?
Τον δίνεις?
Έχεις καμιά ξαδέλφη που γαμάς?

Μίλα μας, μια οικογένεια είμαστε.  :grouphug:

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε δεν μπορούμε να βγάλουμε έτσι διάγνωση, θέλουμε περισσότερες πληροφορίες.

Πως νομίζεις πως το κόλλησες?
Τον παίρνεις?
Τον δίνεις?
Έχεις καμιά ξαδέλφη που γαμάς?

Μίλα μας, μια οικογένεια είμαστε.  :grouphug:
Φιλε για να σου μιλησω χυμα μονο τον δινω εχω σχεση 10 χρονια που και με την σχεση μου ακομα δεν παω ακαποτα ποτε για λογους εγκυμοσυνης κυριως.καποιες φορες εχω παει σε μπουρδελα και εννοειται ακομα και πιπα με καπελο ουτε ξαδερφη γαμαω ουτε τιποτα απλα εχω διαφορα συμπτωματα που ταιριαζουν με τον ιο μια δερματικα εξανθηματα μια ειμαι αρρωστος και αργει να περασει.κι εξετασεις αιματος εκανα προσφατα και ειχα 14000 λευκα μονο αυτο ολα τα αλλα φυσιολογικα.

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Φιλε για να σου μιλησω χυμα μονο τον δινω εχω σχεση 10 χρονια που και με την σχεση μου ακομα δεν παω ακαποτα ποτε για λογους εγκυμοσυνης κυριως.καποιες φορες εχω παει σε μπουρδελα και εννοειται ακομα και πιπα με καπελο ουτε ξαδερφη γαμαω ουτε τιποτα απλα εχω διαφορα συμπτωματα που ταιριαζουν με τον ιο μια δερματικα εξανθηματα μια ειμαι αρρωστος και αργει να περασει.κι εξετασεις αιματος εκανα προσφατα και ειχα 14000 λευκα μονο αυτο ολα τα αλλα φυσιολογικα.

Και η κοπέλα σου τι λέει όταν της λες για τα συμπτώματα σου?
Κοιτάζει το ταβάνι και σφυρίζει αδιάφορα?
Κάτι ξέρει αυτή, νομίζω έχει χεσμένη την φωλιά της  :S

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Και η κοπέλα σου τι λέει όταν της λες για τα συμπτώματα σου?
Κοιτάζει το ταβάνι και σφυρίζει αδιάφορα?
Κάτι ξέρει αυτή, νομίζω έχει χεσμένη την φωλιά της  :S
Βασικα δεν λεει τιποτα γιατι δεν της λεω τιποτα μονος μου τρεχω στους γιατρους μονος μου κανω εξετασεις και δεν της αποκαλυπτω τους φοβους μου.

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ακομη κι αν εχω ιγμοριτιδα χρονια δεν παιζει ομως να ναι και απο κατι αλλο και οχι απο aids?

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
οχι ρε εισαι καλα; ο καθενας σπιτι του εγω δουλευω 4ωρος σε μια εταιρεια 3 κατοσταρικα παιρνω αυτη εχει καλη δουλεια παιρνει ενα χιλιαρικο σιγα μην καθεται να με ταιζει κιολας :2funny:.

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
οχι ρε εισαι καλα; ο καθενας σπιτι του εγω δουλευω 4ωρος σε μια εταιρεια 3 κατοσταρικα παιρνω αυτη εχει καλη δουλεια παιρνει ενα χιλιαρικο σιγα μην καθεται να με ταιζει κιολας :2funny:.

Και πως κρατάς σπίτι με τρία κατοστάρικα φίλε?  :think:

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Και πως κρατάς σπίτι με τρία κατοστάρικα φίλε?  :think:
κανω και κανα μεροκαματο σερβιτορος σε γαμους μαζευω ελιες μισακες πουλαω ξυλα οτι μπορεις να φανταστεις κανω για την επιβιωση την ρημαδα και στο τελος κανω και  :pipa1: για να παρω τα λεφτα μου συνηθως γαμησε τα. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
κανω και κανα μεροκαματο σερβιτορος σε γαμους μαζευω ελιες μισακες πουλαω ξυλα οτι μπορεις να φανταστεις κανω για την επιβιωση την ρημαδα και στο τελος κανω και  :pipa1: για να παρω τα λεφτα μου συνηθως γαμησε τα.

Σκατοκατάσταση φιλε, εσύ να τραβάς όλα αυτά τα ζόρια και αυτή να έχει την μισθάρα της και να μην βοηθάει ...

Και αν κατάλαβα καλά σου κάθεται μια φορά στους οκτώ μήνες, γιατί την κρατάς? 

Σούταρε την να νιώσεις καλύτερα

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Σκατοκατάσταση φιλε, εσύ να τραβάς όλα αυτά τα ζόρια και αυτή να έχει την μισθάρα της και να μην βοηθάει ...

την εχω συνηθισει μονο γι αυτο φιλε κι αυτη το ιδιο αν δεν με ειχε συνηθισει θα χε παρει το αφεντικο της που της κολλαγε κι εχει και χρημα γιατι η εταιρεια ειναι μικρη 7 ατομα ειναι ολοι κι ολοι και θα χε και παιδια.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

Του δίνεις μεγάλο κουράγιο  :tooth:

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
την εχω συνηθισει μονο γι αυτο φιλε κι αυτη το ιδιο αν δεν με ειχε συνηθισει θα χε παρει το αφεντικο της που της κολλαγε κι εχει και χρημα γιατι η εταιρεια ειναι μικρη 7 ατομα ειναι ολοι κι ολοι και θα χε και παιδια.

Μην την δικαιολογείς ρε φιλε.

Τον Μάιο είχες ποστάρει πως είχες να γαμήσεις από τον Σεπτέμβριο, ποιός ξέρει τι είχε κάνει αυτή όλους αυτούς τους μήνες, νομίζεις έμεινε αγαμιτη?

Πας μετά εσύ μαζί της και θα πας σαν το σκυλί στο αμπέλι ....

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ο χαμηλός αριθμός λευκών αιμοσφαιρίων μπορεί επίσης να υποδεικνύει την παρουσία μιας σοβαρής βακτηριακής, ιικής ή μυκητιασικής λοίμωξης, που προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα, όπως ο ιός της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (HIV).

Πηγή: Follow us: iatrikanea.gr on Facebook

Μέτρηση λευκων 21/11/2015 σε δημοσιο νοσοκομειο 14,500 με οριο 11.000 λεμφοκυτταρα 30%.Ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω hiv δεν εχω.Παρολα αυτα λογω των υψηλων λευκων με εβαλε να ξανακανω τις εξετασεις να με παρακολουθησει για φλεγμονες η ενεργες λοιμωξεις.

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Ο χαμηλός αριθμός λευκών αιμοσφαιρίων μπορεί επίσης να υποδεικνύει την παρουσία μιας σοβαρής βακτηριακής, ιικής ή μυκητιασικής λοίμωξης, που προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα, όπως ο ιός της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (HIV).

Πηγή: Follow us: iatrikanea.gr on Facebook

Μέτρηση λευκων 21/11/2015 σε δημοσιο νοσοκομειο 14,500 με οριο 11.000 λεμφοκυτταρα 30%.Ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω hiv δεν εχω.Παρολα αυτα λογω των υψηλων λευκων με εβαλε να ξανακανω τις εξετασεις να με παρακολουθησει για φλεγμονες η ενεργες λοιμωξεις.

Εσύ είσαι στο κρεβάτι του πόνου και η Πατρινιά σε έχει γραμμένο στην μουνάρα της φίλε  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom