ειναι εναμισης χρονος που τρωω αυτες τις φρικες
Καλημέρα φίλε.Δεν ειναι κακο να εχεις τετοιες φοβιες.
α)Σιγουρα δεν εχεις aids και μην κοιτας το ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ για σοβαρα θεματα.Ολα αυτα τα σαιτ τα ιατρικα πρεπει να γεμισουν σελιδες οποτε τι κανουν γραφουν ενα σωρο πραγματα.Πχ σε πονοκέφαλο μπορει να σου γραψουν οτι ειναι απο κουραση μεχρι καρκινο aids χιλια δυο.Κανεις δεν ελεγχει τι γραφεται μεσα εδω και η ανευθυνοτητα παει συννεφο.Κυριως όμως όλοι θέλουν να κάνουν εντύπωση....Οποτε γραψε οτι η ιγμοριτιδα ειναι συμπτωμα του aids....και γραφουν σελιδες....Μπορει να ειναι δεν λεω οχι αλλα δεν σημαινει οτι οποιος εχει ιγμοριτιδα εχει aids!!! Συν οτι οποιος εχει αυτη την αρρωστια εχει χιλια δυο συμπτωματα μαζι οχι ενα....
Δεν ειμαι ψυχιατρος αλλα επειδη και εγω εχω βασανιστει αποιες φορες με τετοια θεματα μπορεις να κανεις τα εξης.
α)Μια εξεταση για hiv σε ιδιωτικο και εχεις οτ κεφαλι σου ησυχο
β)ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...να βρεις τους λογους που συμβαινει αυτο στην ψυχικη σου υγεια...Κατι σε εχει κανει να ντρεπσαι και να θες ισως να τιμωρηθεις για κατι...και σου βγαινει εκει....
Ηεμησε πρωτα απο ολα βαλτα σε μια σειρα και ολα καλα θα πανε...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΕ!!