Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Δεν είναι αισιοδοξία αυτό, τα γράφω απλά στα ρχιδια μου! Είναι το πως έχεις φιλοσοφήσει την ζωή και ποια η σχέση σου με τα προβλήματα. Πήγαινε στο Athens check point και σε 5 λεπτά θα έχεις ξεμπερδέψει και θα βρεις την ηρεμία σου  :hi:
Νοσοκομείο και διαγνωστικά κέντρα μην πας, γιατί θα χάσεις την μισή ζωή σου από το άγχος έτσι που σε κόβω  :grin:

αμ ξέρεις κόλπα και συνταγές καλές εσύ !!! οι άλλοι που δεν ξέρουν όμως, τι να κάνουν ?  :think:

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας ειμαι με ενα φιλο κι εχει πανικοβληθει γτ εχει οξεια ιγμοριτιδα και διαβασε κατι στο νετ οτι σχετιζεται με τον ιο του hiv.Ισχυει κατι τετοιο;ο γιατρος του ειπε πως εχει χρονια ιγμοριτιδα πρωτη φορα το ακουω και προσπαθω να τον βοηθησω ρε συνμπουρδελιαρηδες αλλα δεν το εχω ξανακουσει εχει και κοπωση αρκετο καιρο κι εχει τρελαθει....

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Γεια σας ειμαι με ενα φιλο κι εχει πανικοβληθει γτ εχει οξεια ιγμοριτιδα και διαβασε κατι στο νετ οτι σχετιζεται με τον ιο του hiv.Ισχυει κατι τετοιο;ο γιατρος του ειπε πως εχει χρονια ιγμοριτιδα πρωτη φορα το ακουω και προσπαθω να τον βοηθησω ρε συνμπουρδελιαρηδες αλλα δεν το εχω ξανακουσει εχει και κοπωση αρκετο καιρο κι εχει τρελαθει....

Αγορασε ενα κοστούμι μαυρο να το εχεις ετοιμο τυπε.Το μαυρο δεν φευγει απο την μοδα χαμενο δεν θα παει. :S :S :S

URL]]

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Αγορασε ενα κοστούμι μαυρο να το εχεις ετοιμο τυπε.Το μαυρο δεν φευγει απο την μοδα χαμενο δεν θα παει. :S :S :S

http://[URL unfurl="true"]www.eonline.com/eol_images/Entire_Site/2013722/rs_560x415-130822105833-1024.gia.cm.82213.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ευτυχως που το μαυρο ειναι της μοδος παντα.. :2funny:και τι να του κανω προσπαθω να τον βοηθησω ειναι κριμα αλλα μαλλον κανεις δεν ξερει εδω ο τυπος εχει πεθανει απο την αγωνια του

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
ευτυχως που το μαυρο ειναι της μοδος παντα.. :2funny:και τι να του κανω προσπαθω να τον βοηθησω ειναι κριμα αλλα μαλλον κανεις δεν ξερει εδω ο τυπος εχει πεθανει απο την αγωνια του

Θεραπεια για την ιγμορίτιδα ακολουθει τυπε?

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
πηγε στον γιατρο στα χαρτια του εγραψε οξεια ιγμοριτιδα αλλα επειδη εχει τα συμπτωματα κανα διμηνο τα ιδια εψαξε στο νετ και το συσχετισε με το ειτζ,του εγραψε μια αντιβιωση κι ενα σπρει

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
πηγε στον γιατρο στα χαρτια του εγραψε οξεια ιγμοριτιδα αλλα επειδη εχει τα συμπτωματα κανα διμηνο τα ιδια εψαξε στο νετ και το συσχετισε με το ειτζ,του εγραψε μια αντιβιωση κι ενα σπρει
συγνωμη οξεια παρρινοκολπιτιδα του εγραψε αλλα νομιζω πωσ δεν εχει μεγαλη διαφορα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το ειτζ δεν είναι αρρώστια, είναι σύνδρομο και πάνω κάτω όλες οι συμβατικές αρρώστιες σχετίζονται με το ειτζ γιατί πολύ απλά όποιος πάσχει από ειτζ δεν έχει ανοσοποιητικό σύστημα και αρρωσταίνει συνέχεια. Πες του φίλου σου να σταματήσει να ψάχνεται κάθε φορά που ανεβάζει πυρετό και να πάει να κάνει μια εξέταση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
συγνωμη οξεια παρρινοκολπιτιδα του εγραψε αλλα νομιζω πωσ δεν εχει μεγαλη διαφορα
Τύπε ποιος φιλος και ιστοριες, για σενα προκειται. Ειναι εμφανές.
Αφου πηγες στο γιατρο και σου ειπε τι εχεις, γιατι ψαχνεσαι?

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Το ειτζ δεν είναι αρρώστια, είναι σύνδρομο και πάνω κάτω όλες οι συμβατικές αρρώστιες σχετίζονται με το ειτζ γιατί πολύ απλά όποιος πάσχει από ειτζ δεν έχει ανοσοποιητικό σύστημα και αρρωσταίνει συνέχεια. Πες του φίλου σου να σταματήσει να ψάχνεται κάθε φορά που ανεβάζει πυρετό και να πάει να κάνει μια εξέταση.
ναι καταλαβαινω τι λες αυτο του λεω κι εγω...μακαρι να το καταλαβει αν και παει μονο με καποτα δεν εχει να φοβαται κατι απλα εχει θεμα με τις αρρωστιες

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τύπε ποιος φιλος και ιστοριες, για σενα προκειται. Ειναι εμφανές.
Αφου πηγες στο γιατρο και σου ειπε τι εχεις, γιατι ψαχνεσαι?
με τον φιλο μου ειμαστε μαζι στο σπιτι μου και απλα γραφω εγω γιατι αυτος δεν εχει προφιλ.ενταξει του ειπε αλλα αφου ειναι μαλακας και ψαχνεται τι να του κανω.μπηκα μεσα για να τον βοηθησουμε κι εγωω του ειπα πως το ιντερνετ δεν υποκαθιστα τον γιατρο αλλα καθεις εφ ω εταχθη

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

Εισαι και ατυχος ρε τυπε.Ο Γιατρος του site υπευθυνος για τον hiv ειναι ακομη σε διακοπες σε κοσμοπολίτικο χιονοδρομικο κεντρο της Ελβετιας που επελεξε να παει σαν δεινός σκιερ που ειναι  :S :S :S

URL]]

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Τα πράγματα είναι απλά, όποιος δεν γαμάει χωρίς προφυλάξεις δεν παθαίνει ειτζ και όποιος δεν εξετάζεται δεν μαθαίνει ποτέ την αλήθεια. Όλα τα άλλα είναι νάχαμε να λέγαμε πες στον φίλο σου ότι ο μόνος τρόπος να ηρεμήσει είναι να κάνει μια εξέταση.

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τα πράγματα είναι απλά, όποιος δεν γαμάει χωρίς προφυλάξεις δεν παθαίνει ειτζ και όποιος δεν εξετάζεται δεν μαθαίνει ποτέ την αλήθεια. Όλα τα άλλα είναι νάχαμε να λέγαμε πες στον φίλο σου ότι ο μόνος τρόπος να ηρεμήσει είναι να κάνει μια εξέταση.
πραγματικα τα πες ολα σε δυο γραμμες δεν εχω να προσθεσω τιποτε αλλο.απλα ειναι ψυχικα αρωστος με τις αρρωστιες και του χει μπει η ιδεα δεν χρεαζεται να παει να κανει εξετασεις καν αφου δεν εχει κανει ακαποτο ουτε τσιμπουκι στις πορνες ελεος πια απλα χρειαζεται ειδικο ψυχικης υγειας

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ρε άκου που σου λέω...αν ήταν να το πιστέψει κανείς θα το είχε κάνει είδη. Από το να χαλάς τα λεφτά σου στους τρελογιατρούς κάνε μια εξέταση που είναι τζάμπα και ισύχασε για το υπόλοιπο της ζωής σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom