Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 275K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
ΟΚ μπορει να μαι υπερβολικος απλα εχει μια βαση αυτο που ρωτησα γτ το χω διαβασει.
Έχει όση βάση έχει το ότι μπορεί να πας για εμβόλιο και ο φαρμακοποιός να έχει βάλει μέσα υδροκυάνιο.Το φοβάσαι και αυτό?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Έχει όση βάση έχει το ότι μπορεί να πας για εμβόλιο και ο φαρμακοποιός να έχει βάλει μέσα υδροκυάνιο.Το φοβάσαι και αυτό?
Τον γάμησες τώρα!!!!

Ελπιζω να μην του αποκαλυψει κανεις οτι και η ενασχόληση με το κομπιούτερ μπορεί να σε κολλήσει AIDS!!! :o

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.203
Πόντοι
201
Καλησπερα και παλι βασανιζομαι και παλι απο σκεψεις με τον ιοεδω και δυο μηνες εχω βηχα εντονο και εφτυνα και αιμα πηγα σε πνευμονολογο εκανα ακτινογραγια θωρακος καθαρη μου εκαναν κι εξετασεις αιματος το μονο που μου ειπαν πως εχω υψηλα λευκα καπου 14000 κατα τ αλλα ολα καθαρα.καθε πρωι φτυνω φλεματα μαυρα εδω και δυο μηνες ειμαι καπνιστης αλλα δεν ειχα φλεματα ποτε.καθε βραδυ ιδρωνω αρκετα κι οπως εχω δει οι νυχτερινες εφιδρωσεις ειναι συμπτωμα του ιου.με τετοια λευκα ο γενικος ιατρος που παω μου εξηγησε πως αποκλειεται να χω τον ιο αλλα πως να τον πιστεψω.να παω να κανω εξετασεις αποκλειεται γιατι αν εχω τον ιο θα κρεμαστω σιγουρα.εχω συνεχεια λοιμωξη οπως ειπε η γιατρος στο νοσοκομειο συνεχεια να χω λοιμωξη;γτ βλεπω πως οι ευκαιριακες λοιμωξεις ειναι συμπτωμα του ιου.ας δωσει καποιος τα φωτα του αν μπορει

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.029
Πόντοι
216
Φίλε ένα έχω να σου πω ,,,, πάντα να πλένεις τα χέρια πριν τον παίξεις ,,,, ποτέ δεν ξέρεις  :grin: :grin: χαχα

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
Καλησπερα και παλι βασανιζομαι και παλι απο σκεψεις με τον ιοεδω και δυο μηνες εχω βηχα εντονο και εφτυνα και αιμα πηγα σε πνευμονολογο εκανα ακτινογραγια θωρακος καθαρη μου εκαναν κι εξετασεις αιματος το μονο που μου ειπαν πως εχω υψηλα λευκα καπου 14000 κατα τ αλλα ολα καθαρα.καθε πρωι φτυνω φλεματα μαυρα εδω και δυο μηνες ειμαι καπνιστης αλλα δεν ειχα φλεματα ποτε.καθε βραδυ ιδρωνω αρκετα κι οπως εχω δει οι νυχτερινες εφιδρωσεις ειναι συμπτωμα του ιου.με τετοια λευκα ο γενικος ιατρος που παω μου εξηγησε πως αποκλειεται να χω τον ιο αλλα πως να τον πιστεψω.να παω να κανω εξετασεις αποκλειεται γιατι αν εχω τον ιο θα κρεμαστω σιγουρα.εχω συνεχεια λοιμωξη οπως ειπε η γιατρος στο νοσοκομειο συνεχεια να χω λοιμωξη;γτ βλεπω πως οι ευκαιριακες λοιμωξεις ειναι συμπτωμα του ιου.ας δωσει καποιος τα φωτα του αν μπορει

φιλε αμα εχεις υψηλες τιμων λευκων τοτε εχεις καποιον ιο και σου γαμαει το ανοσοποιητικο.

Εγγρ.
25 Απρ 2015
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
1
Φίλε είναι απλό!  Πήγαινε να κάνεις εξετάσεις αίματος για hiv! Σε τρεις βδομάδες από την μόλυνση στο βρίσκουν! Όσο πιο πολύ αργεις τόσο χειρότερο αν έχεις που δεν στο εύχομαι!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Γιατί κατήργησαν το εισητήριο του Αδωνι για τα νοσοκομεία? :headbang:
Γαμώ την δημόσια ασφάλεια μου που πληρώνουμε τον κάθε ''ιδιαίτερο'' και στηνόμαστε στην ουρά πίσω του :headbang:

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1

Προφανώς κάτι έχεις. Πήγαινε κάνε εξετάσεις να δεις τι έχεις και μην το αργείς. Γιατί αν έχεις κάτι και το αφήνεις στο φλου μετά θα είναι χειρότερα τα πράγματα.

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.203
Πόντοι
201
eintz ηπατιτιδα κτλ κτλ
Την γαμησαμε δεν ειχα απροφυλακτες επαφες αλλα εχει μπει ο διαολος νεσα μου δεν ξερω γιατι η γιατρινα δεν ειπε κατι ομως ρε φιλε ειπε καποια λοιμωξη μαλλον και μου δωσε αντιβιωση.επισης λενε πως στο ειντζ πεφτουν τα λευκα δεν ανεβαινουν

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.203
Πόντοι
201
Προφανώς κάτι έχεις. Πήγαινε κάνε εξετάσεις να δεις τι έχεις και μην το αργείς. Γιατί αν έχεις κάτι και το αφήνεις στο φλου μετά θα είναι χειρότερα τα πράγματα.
Τι εννοεις φιλε μου;

Εγγρ.
25 Απρ 2015
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
1
Φίλε αν έδωσες ακαπωτη πιπα υπάρχει μικρή πιθανότητα να κολλήσεις αν η άλλη είχε ουλιτιδα ή πληγή στο στόμα! Οπότε εξετάσεις!

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Μην αγχώνεσαι ρε τύπε μου εδώ εμείς πηδάμε ακάποτα στο Μεταξουργείο και δεν μας καίγεται καρφί  :effemine:
Το άγχος σκοτώνει και όχι ο hiv  :rockon:

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.203
Πόντοι
201
Γιατί κατήργησαν το εισητήριο του Αδωνι για τα νοσοκομεία? :headbang:
Γαμώ την δημόσια ασφάλεια μου που πληρώνουμε τον κάθε ''ιδιαίτερο'' και στηνόμαστε στην ουρά πίσω του :headbang:
Ρε φιλε ποιος ειναι ο ιδιαιτερος;

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.203
Πόντοι
201
Φίλε αν έδωσες ακαπωτη πιπα υπάρχει μικρή πιθανότητα να κολλήσεις αν η άλλη είχε ουλιτιδα ή πληγή στο στόμα! Οπότε εξετάσεις!
Ακαποτη πιπα μονο με την γυναικα μου φιλε σε κατι μππυρδελα που παω που και που μονο καποτα ακομα και πιπα ειλικρινα απλα φοβαμαι αππ ξυρισμα στην περιοχη η απο κανα δαχτυλο αν ειχα καμμια αμυχη δεν θυμαμαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom