Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Το ξέρεις ήδη ότι είσαι υπερβολικός ρε αδερφέ.δικιο εχεις και μιλας σωστα απλα ρωτησα μηπως ειμαι υπερβολικος για αλλη μια φορα
Ζήτα βοήθεια.
Το ξέρεις ήδη ότι είσαι υπερβολικός ρε αδερφέ.δικιο εχεις και μιλας σωστα απλα ρωτησα μηπως ειμαι υπερβολικος για αλλη μια φορα
ΟΚ μπορει να μαι υπερβολικος απλα εχει μια βαση αυτο που ρωτησα γτ το χω διαβασει.ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!
Έχει όση βάση έχει το ότι μπορεί να πας για εμβόλιο και ο φαρμακοποιός να έχει βάλει μέσα υδροκυάνιο.Το φοβάσαι και αυτό?ΟΚ μπορει να μαι υπερβολικος απλα εχει μια βαση αυτο που ρωτησα γτ το χω διαβασει.
Τι έχεις διαβασει;Για τις βελόνες με AIDS που εβαζαν στο σινεμα;ΟΚ μπορει να μαι υπερβολικος απλα εχει μια βαση αυτο που ρωτησα γτ το χω διαβασει.
Τον γάμησες τώρα!!!!Έχει όση βάση έχει το ότι μπορεί να πας για εμβόλιο και ο φαρμακοποιός να έχει βάλει μέσα υδροκυάνιο.Το φοβάσαι και αυτό?
Καλησπερα και παλι βασανιζομαι και παλι απο σκεψεις με τον ιοεδω και δυο μηνες εχω βηχα εντονο και εφτυνα και αιμα πηγα σε πνευμονολογο εκανα ακτινογραγια θωρακος καθαρη μου εκαναν κι εξετασεις αιματος το μονο που μου ειπαν πως εχω υψηλα λευκα καπου 14000 κατα τ αλλα ολα καθαρα.καθε πρωι φτυνω φλεματα μαυρα εδω και δυο μηνες ειμαι καπνιστης αλλα δεν ειχα φλεματα ποτε.καθε βραδυ ιδρωνω αρκετα κι οπως εχω δει οι νυχτερινες εφιδρωσεις ειναι συμπτωμα του ιου.με τετοια λευκα ο γενικος ιατρος που παω μου εξηγησε πως αποκλειεται να χω τον ιο αλλα πως να τον πιστεψω.να παω να κανω εξετασεις αποκλειεται γιατι αν εχω τον ιο θα κρεμαστω σιγουρα.εχω συνεχεια λοιμωξη οπως ειπε η γιατρος στο νοσοκομειο συνεχεια να χω λοιμωξη;γτ βλεπω πως οι ευκαιριακες λοιμωξεις ειναι συμπτωμα του ιου.ας δωσει καποιος τα φωτα του αν μπορει
Ρε φιλε ελεος εδω υπαρχει ενα προβλημα κι εσυ το βιολι σουΦίλε ένα έχω να σου πω ,,,, πάντα να πλένεις τα χέρια πριν τον παίξεις ,,,, ποτέ δεν ξέρεις χαχα
Οπως ειντζ εννοεις η κατι αλλο;φιλε αμα εχεις υψηλες τιμων λευκων τοτε εχεις καποιον ιο και σου γαμαει το ανοσοποιητικο.
Οπως ειντζ εννοεις η κατι αλλο;
Καλησπερα και παλι βασανιζομαι και παλι απο σκεψεις με τον ιοεδω και δυο μηνες εχω βηχα εντονο και εφτυνα και αιμα πηγα σε πνευμονολογο εκανα ακτινογραγια θωρακος καθαρη μου εκαναν κι εξετασεις αιματος το μονο που μου ειπαν πως εχω υψηλα λευκα καπου 14000 κατα τ αλλα ολα καθαρα.καθε πρωι φτυνω φλεματα μαυρα εδω και δυο μηνες ειμαι καπνιστης αλλα δεν ειχα φλεματα ποτε.καθε βραδυ ιδρωνω αρκετα κι οπως εχω δει οι νυχτερινες εφιδρωσεις ειναι συμπτωμα του ιου.με τετοια λευκα ο γενικος ιατρος που παω μου εξηγησε πως αποκλειεται να χω τον ιο αλλα πως να τον πιστεψω.να παω να κανω εξετασεις αποκλειεται γιατι αν εχω τον ιο θα κρεμαστω σιγουρα.εχω συνεχεια λοιμωξη οπως ειπε η γιατρος στο νοσοκομειο συνεχεια να χω λοιμωξη;γτ βλεπω πως οι ευκαιριακες λοιμωξεις ειναι συμπτωμα του ιου.ας δωσει καποιος τα φωτα του αν μπορει
Την γαμησαμε δεν ειχα απροφυλακτες επαφες αλλα εχει μπει ο διαολος νεσα μου δεν ξερω γιατι η γιατρινα δεν ειπε κατι ομως ρε φιλε ειπε καποια λοιμωξη μαλλον και μου δωσε αντιβιωση.επισης λενε πως στο ειντζ πεφτουν τα λευκα δεν ανεβαινουνeintz ηπατιτιδα κτλ κτλ
Τι εννοεις φιλε μου;Προφανώς κάτι έχεις. Πήγαινε κάνε εξετάσεις να δεις τι έχεις και μην το αργείς. Γιατί αν έχεις κάτι και το αφήνεις στο φλου μετά θα είναι χειρότερα τα πράγματα.
Μην αγχώνεσαι ρε τύπε μου εδώ εμείς πηδάμε ακάποτα στο Μεταξουργείο και δεν μας καίγεται καρφίΚαλησπερα και παλι βασανιζομαι και παλι απο σκεψεις με τον ιοεδω και δυο μηνες εχω βηχα εντονο και εφτυνα και αιμα πηγα σε πνευμονολογο εκανα ακτινογραγια θωρακος καθαρη μου εκαναν κι εξετασεις αιματος το μονο που μου ειπαν πως εχω υψηλα λευκα καπου 14000 κατα τ αλλα ολα καθαρα.καθε πρωι φτυνω φλεματα μαυρα εδω και δυο μηνες ειμαι καπνιστης αλλα δεν ειχα φλεματα ποτε.καθε βραδυ ιδρωνω αρκετα κι οπως εχω δει οι νυχτερινες εφιδρωσεις ειναι συμπτωμα του ιου.με τετοια λευκα ο γενικος ιατρος που παω μου εξηγησε πως αποκλειεται να χω τον ιο αλλα πως να τον πιστεψω.να παω να κανω εξετασεις αποκλειεται γιατι αν εχω τον ιο θα κρεμαστω σιγουρα.εχω συνεχεια λοιμωξη οπως ειπε η γιατρος στο νοσοκομειο συνεχεια να χω λοιμωξη;γτ βλεπω πως οι ευκαιριακες λοιμωξεις ειναι συμπτωμα του ιου.ας δωσει καποιος τα φωτα του αν μπορει
Ρε φιλε ποιος ειναι ο ιδιαιτερος;Γιατί κατήργησαν το εισητήριο του Αδωνι για τα νοσοκομεία?
Γαμώ την δημόσια ασφάλεια μου που πληρώνουμε τον κάθε ''ιδιαίτερο'' και στηνόμαστε στην ουρά πίσω του
Ακαποτη πιπα μονο με την γυναικα μου φιλε σε κατι μππυρδελα που παω που και που μονο καποτα ακομα και πιπα ειλικρινα απλα φοβαμαι αππ ξυρισμα στην περιοχη η απο κανα δαχτυλο αν ειχα καμμια αμυχη δεν θυμαμαιΦίλε αν έδωσες ακαπωτη πιπα υπάρχει μικρή πιθανότητα να κολλήσεις αν η άλλη είχε ουλιτιδα ή πληγή στο στόμα! Οπότε εξετάσεις!