koloteroritas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
Απο στοματικο γινεται να κολησεις τπτ?
Εαν εννοείς hiv ,όχι δεν γίνεται να κολλήσεις με στοματικό.
Απο στοματικο γινεται να κολησεις τπτ?
Για δειξε μας ρε αδερφε ποιοι ειναι αυτοι οι διακεκριμενοι γιατροι που το υποστιριζουν αυτο και κυριως δειξε μας και τον αντιλογο δηλαδη το μεγαλυτερο μερος των γιατρων και βιολογων που υποστιριζουν το αντιθετο.Το ειπες μονος σου aids σημαινει ενα συνδρομο που αποτελει πολλες παθησεις που προσβαλλουν αδυναμα ανοσοποιητικα.Το τι σου αποδυναμωνει το ανοσοποιητικο δεν το λαμβανεις υποψιν σου? Ειναι δυνατον να τα πιστευετε αυτα? :Sτύπουλες να πω και γω την αποψή μου ..από τη στιγμή που έχουν βγει διακεκριμένοι γιατροί βιολόγοι και πανεπιστημιακοί και έχουν δηλώσει πχ ότι ο HIV δεν προκαλεί το ΑΙDS ή ότι το AIDS είναι απάτη (δλδ έχουν ομαδοποιήσει έναν αριθμό παθήσεων που έτσι και αλλιώς προσβάλλουν άτομα με αδύναμα ανοσοποιητικά και το λένε AIDS) εμένα προσωπικά μου φαίνεται τουλάχιστον από ανακριβής έως ύποπτη η όλη ιστορία..
Για δειξε μας ρε αδερφε ποιοι ειναι αυτοι οι διακεκριμενοι γιατροι που το υποστιριζουν αυτο και κυριως δειξε μας και τον αντιλογο δηλαδη το μεγαλυτερο μερος των γιατρων και βιολογων που υποστιριζουν το αντιθετο.Το ειπες μονος σου aids σημαινει ενα συνδρομο που αποτελει πολλες παθησεις που προσβαλλουν αδυναμα ανοσοποιητικα.Το τι σου αποδυναμωνει το ανοσοποιητικο δεν το λαμβανεις υποψιν σου? Ειναι δυνατον να τα πιστευετε αυτα? :S
Συγνωμη που στο λεω αλλα ειδικα ο πρωτος ο νομπελιστας που γραφεις...εκτος απο το οτι εχει εφευρει το pcr ακριβως για να γινετε γρηγοροτερα η διαγνωση του ιου hiv σε μια προχειρη αναζητηση που εκανα αναφερει σαφως οτι δεν ειναι τυχαιο που ολοι οσοι ανεπτηξαν το συνδρομο aids εχουν βρεθει θετικοι στα αντισωματα του ιου hiv.έρευνα μπορείς να κάνεις μόνος σου αν θέλεις έχω κάποια ονόματα από κάτω..
όπως κάποιοι άνθρωποι γεννιουνται με δυνατό οργανισμό κάποιοι γεννιούνται με αδύναμο....άλλοι έχουν αδύναμο οργανισμό επειδή έιναι υποσιτισμένοι ή είναι ήδη προσβεβλημένοι από ένα σωρό αρρώστιες (περίπτωση Αφρικής)..το ότι ένα τέτοιο άτομο πέθανε ενώ έχει βρεθεί οροθετικό σε έναν αμφίβολης
λειτουργίας ιο δε σημαίνει οτι πέθανε λόγω αυτού του ιού..θα πέθαινε έτσι κ αλλιώς..αυτό δε το λέω εγώ το λένε διακεκριμένοι γιατροί όχι ο γιατρός της γειτονιάς σου. προφανώς και δε θα βγάλουμε πόρισμα στο bou.com για το ΑΙDS αλλά όποιος έχει λιγο μυαλό στο κεφάλο του και γνώσεις βιολογίας και στατιστικής βλέπει ότι δεν στέκουν πολλά πράγματα γύρω από αυτή την ιστορία..
Dr Kary Mullis νομπελίστας
Dr. Peter Duesberg
Dr. Gordon Stewart
τύπουλες να πω και γω την αποψή μου ..από τη στιγμή που έχουν βγει διακεκριμένοι γιατροί βιολόγοι και πανεπιστημιακοί και έχουν δηλώσει πχ ότι ο HIV δεν προκαλεί το ΑΙDS ή ότι το AIDS είναι απάτη (δλδ έχουν ομαδοποιήσει έναν αριθμό παθήσεων που έτσι και αλλιώς προσβάλλουν άτομα με αδύναμα ανοσοποιητικά και το λένε AIDS) εμένα προσωπικά μου φαίνεται τουλάχιστον από ανακριβής έως ύποπτη η όλη ιστορία..
Φυσικα και κολας αλλα ειναι παρα πολλη μικρες οι πιθανοτητες να κολησεις απο στοματικοΕαν εννοείς hiv ,όχι δεν γίνεται να κολλήσεις με στοματικό.
Οι αρνητές του AIDS δεν είναι δυστυχώς παρά μια υποομάδα ενός μεγαλύτερου συνόλου. Ανήκουν και αυτοί μεταξύ πολλών άλλων όπως οι ομοιοπαθητικοί, οι πνευματιστές και πολλοί άλλοι τρελοί, παρανοϊκοί και ηλίθιοι στους ανθρώπους που ο μεγάλος Richard Dawkins έχει τόσο εύστοχα ονομάσει: "Αρνητές της πραγματικότητας". Όσα επιχειρήματα και να παραθέσεις, με όση πραγματικότητα κι αν τους λούσεις, ζουν σε ένα φανταστικό δικό τους σύμπαν όπου τίποτα δεν τους αγγίζει και τίποτα δεν τους μετακινεί από κει. Χαμένος κόπος η προσπάθεια να τους παρουσιάσεις την πραγματικότητα.
Υπαρχουν θεωρίες συνωμοσίας γραφικές ,ακίνδυνες και διασκεδαστικές ,υπάρχουν όμως και θεωρίες συνωμοσίας που κοστίζουν ζωές.
ετσι οπως ψαχνεσαι για αρρωστιες,για ψαξε και για nocebo...Μακαρι να ναι ψυχοσωματικος αλλα ψυχοσωματικο να καταπινω το σαλιο μου και να με ενοχλει;η αμυγδαλη δεν ειναι ερεθισμενη παντως δεν μου εδωσε τιποτακαι μου το ειπε κιολας πως δενβλεπει κατι οτι ειναι τυφλος πονος.υπαρχει περιπτωση τα νευρα και οι μυες του λαιμου να μου κανουν τετοιο πονο λογω στασης σωματοςσε υπολογιστη αλλα και αγχους να μην μπορω να καταπιω το σαλιο μου; γιατι σε συγκεκριμενες μεριες που κουναω το κεφαλι μου με αφηνει τι να πω δεν ξερω...
Συγνωμη που στο λεω αλλα ειδικα ο πρωτος ο νομπελιστας που γραφεις...εκτος απο το οτι εχει εφευρει το pcr ακριβως για να γινετε γρηγοροτερα η διαγνωση του ιου hiv σε μια προχειρη αναζητηση που εκανα αναφερει σαφως οτι δεν ειναι τυχαιο που ολοι οσοι ανεπτηξαν το συνδρομο aids εχουν βρεθει θετικοι στα αντισωματα του ιου hiv.
Φυσικα και κολας αλλα ειναι παρα πολλη μικρες οι πιθανοτητες να κολησεις απο στοματικο
You don't need to be a medical scientist to see at once that HIV is associated with every AIDS case: if you have tuberculosis and no evidence of HIV, you are a tuberculosis case; if you have the same disease and show a HIV positive antibody test, then you are an AIDS case. By definition, this would mean that every official AIDS case would have an antibody to HIV.συγγνώμη που στο λέω αλλά μάλλον ή δε το πολυέχεις με τα αγγλικά ή δε καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις το ίδιο ισχύει για το κουλουρτζή ...εδώ λέει ακριβώς το αντίθετο από τη ¨πρόχειρη¨ ερευνά σου
Πρόλογος του Mullins se βιβλίο του Duesberg για τήν ¨εφεύρεση του ιού του AIDS'', Duesberg: έδρα μοριακής βιολογίας στο Berkley ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στο κόσμο
Καμία πιθανότητα ,ούτε μικρές ,ούτε μεγάλες ή για να το πούμε πιο σωστά
υπάρχουν "θεωρητικές πιθανότητες" ,αλλά θεωρητικές πιθανότητες υπάρχουν
και με πολλούς άλλους τρόπους όπως π.χ. με το φιλί ή με χρήση κοινών αντικειμένων
ή ακόμα και με την χρήση προφυλακτικού.
Μακαρι να ναι ψυχοσωματικος αλλα ψυχοσωματικο να καταπινω το σαλιο μου και να με ενοχλει;η αμυγδαλη δεν ειναι ερεθισμενη παντως δεν μου εδωσε τιποτακαι μου το ειπε κιολας πως δενβλεπει κατι οτι ειναι τυφλος πονος.υπαρχει περιπτωση τα νευρα και οι μυες του λαιμου να μου κανουν τετοιο πονο λογω στασης σωματοςσε υπολογιστη αλλα και αγχους να μην μπορω να καταπιω το σαλιο μου; γιατι σε συγκεκριμενες μεριες που κουναω το κεφαλι μου με αφηνει τι να πω δεν ξερω...
You don't need to be a medical scientist to see at once that HIV is associated with every AIDS case: if you have tuberculosis and no evidence of HIV, you are a tuberculosis case; if you have the same disease and show a HIV positive antibody test, then you are an AIDS case. By definition, this would mean that every official AIDS case would have an antibody to HIV.
Αυτο το εκανα copy paste απο το site που εσυ μου εδωσες.Απο την αλλη ουτε σε μια προταση σε αυτο το σαιτ δεν ισχυριζετε οτι εχει αποδειξεις οτι ο ιος αυτος δεν σχετιζετε με το aids.
Αν θελεις να στηριξεις τις επιλογες ζωης πανω σε αυτα που γραφει στο σαιτ καντο.Και σε ρωταω θα πηγαινες χωρις προφυλαξεις με μια γκομενα που ηξερες οτι ειναι οροθετικη επειδη διαβασες οτι ακομα η επιστημη δεν εχει κατασταλαξει σε αυτο το θεμα?
μα αυτό ακριβώς που λες στη τελευταία πρόταση είπα στο πρώτο μου post ότι δεν έχει κατασταλάξει η επιστήμη άρα είναι ανακριβή όσα λέγονται..και ότι δε χρειάζεται να γίνεται τόσος ντόρος για έναν ιο που και αυτός που τον βρήκε, και πήρε Νόμπελ για αυτό, δήλωσε ότι ένα δυνατό ανοσοποιητικό θα απομακρύνει πολύ εύκολα το συγκεκριμένο ιό Luc Montagnier λέγεται αν θές ψάχτο..τώρα εγώ προσωπικά αν έιχα επιλογή μεταξύ οροθετικής και μη ποιος ο λόγος να πάρω έστω και το 4/10000 ρίσκο να κολλήσω ( υποθέτοντας ότι ο HIV προκαλεί AIDS). Πέρα απο βασικές γνώσεις βιολογίας και στατιστικής πανεπιστημιακού επιπέδου δεν έχω για να κρίνω τι ισχύει...άλλα διαβάζοντας και βλέποντας τι λένε διάφοροι διακεκριμένοι επιστήμονες όπως λες και συ φαίνεται ότι κάποια πράγματα δε κολλάνε
ps αυτό που πόσταρες επιβεβαιώνει αυτό που σου πα (δίχως παρεξήγηση) ότι δε καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. αν διαβάσεις και παρακάτω καταλήγει σε άλλο επιχείρημα...
Αυτά είναι σάιτ που απευθύνονται στο ευρύ κοινό.
Ο hiv είναι ένας ιος που μεταδίδεται αιματογενώς όπως και πολλοί άλλοι ιοί. Επομένως θεωρητικά υπάρχουν
χιλιάδες τρόποι που μπορεί να μεταδοθεί. Τους "ρεαλιστικούς" τρόπους τους βλέπουμε από τα κλινικά δεδομένα.
Ο hiv από τότε που ανακαλύφθηκε εδώ και 30 χρόνια έχει μελετηθεί πολύ καλά ως προς τους "ρεαλιστικούς" τρόπους
μετάδοσης στην πράξη. Παράδειγμα ,η συντριπτική πλειοψηφία των οροθετικών είναι άνδρες ομοφυλόφιλοι οπότε γνωρίζουμε
πρακτικά (κλινικά) ότι η απροφύλακτη πρωκτική επαφή είναι μακράν ο ποιο κοινός τρόπος μετάδοσης του ιού και η πιο επικίνδυνη σεξουαλική δραστηριότητα. Οι λόγοι είναι προφανείς ,ο πρωκτός είναι "σχεδιασμένος" για εξαγωγή κοπράνων και όχι για εισαγωγή πέους ,κατά την πρωκτική επαφή είναι συχνοί οι μικροτραυματισμοί τόσο του πέους (ειδικά σε άνδρες που δεν έχουν κάνει περιτομή) όσο και του πρωκτού ,επίσης το εσωτερικό του παχέος εντέρου είναι "βλεννογόνος" οπότε ο ιός μπορεί να μεταδοθεί και από το μολυσμένο σπέρμα. Επίσης ο HIV όπως και η ηπατίτιδα C ,είναι συχνή σε χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών ,μάλιστα όσον αφορά την ηπατίτιδα C περιορίζεται σε χρήστες ενδοφλέβιων (και κατά συνέπεια και η ηπατίτιδα D)
και είναι πολύ σπάνια στον γενικό πληθυσμό ,οπότε ξέρουμε πρακτικά ότι αυτός ο τρόπος μετάδοσης είναι πολύ κοινός.
Όσον αφορά την κολπική επαφή ξέρουμε ότι μπορεί να μεταδοθεί από τον άνδρα (ειδικά εαν υπάρξει εκσπερμάτωση εντός του κόλπου) στην γυναίκα και σπανιότερα από την γυναίκα στον άντρα γιατί υπάρχουν επιβεβαιωμένα περιστατικά.
Όσον αφορά το στοματικο σεξ από το 1981 εως σήμερα δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ επιβεβαιωμένο κρούσμα μετάδοσης με αυτον τον τρόπο. Υπάρχουν τρία-τέσσερα περιστατικά στην ιατρική βιβλιογραφία σε ομοφυλόφιλους άντρες που ο σύντροφος τους εκσπερμάτωσε εντός του στόματος ,όμως δεν είναι επιβεβαιωμένα 100%. Δεν υπάρχει κανένα καταγεγραμμένο περιστατικό μετάδοσης ,άντρας να κολλήσει ενώ του παίρνανε πίπα. Επομένως όποιος κολλήσει hiv με αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον θα τον παρηγορεί το γεγονός ότι θα γράψει ιστορία ως ο πρώτος άνθρωπος που κόλλησε Hiv από πίπα και το όνομα του θα μείνει για πάντα γραμμένο στα ιατρικά πρακτικά.
Εν κατακλείδι για να ξεκαθαρίσουμε τι σημαίνει "θεωρητικό" και τι "πρακτικό". Παράδειγμα. Ο ΠΑΣ Γιάννενα (ο Άγιαξ της Ηπείρου)είναι μια ομάδα που συμμετέχει στην πρώτη εθνική κατηγορία ,άρα θεωρητικά μπορεί του χρόνου να πάρει το πρωτάθλημα Ελλάδος. Είναι μια θεωρητική πιθανότητα. Επίσης σαν πρωταθλητής θα συμετάσχει στο τσάμπιονς λίγκ! και θεωρητικά έχει πιθανότητες να το κατακτήσει. Κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει. Πρακτικά ,είναι απίθανο να γίνει κάτι από τα δυο.
Ο hiv θεωρητικά λοιπόν μπορεί να μεταδοθεί π.χ. και με το φιλί και με μια απλή χειραψία ή την κοινή χρήση οικιακών σκευών ,πρακτικά όμως είναι απίθανο. Τώρα η ερώτηση είναι αφού θεωρητικά ο Hiv μπορεί να μεταδοθεί και π.χ. με το φιλί γιατί δεν το αναφέρουν στις σχετικές ιστοσελίδες ως πιθανό τρόπο μετάδοσης και γιατί αναφέρουν το στοματικό σεξ ως πιθανό τρόπο μετάδοσης? Η απάντηση είναι ότι έτσι θα δημιουργούσαν πανικό και κρούσματα φοβίας ,απέχθειας ,ρατσισμού και πιθανών διακρίσεων εις βάρος των οροθετικών χωρίς να υπάρχει ρεαλιστικός και πραγματικός λόγος π.χ. ένας εργοδότης θα μπορούσε να βρει νομικό πάτημα για να απολύσει έναν οροθετικό ,ενώ αναφέροντας το στοματικό σεξ ως τρόπο μετάδοσης δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Επίσης το να πεις στο ευρύ κοινό μην χρησιμοποιείς προφυλακτικό κατά το στοματικό σεξ το οποίο είναι κομμάτι μιας σεξουαλικής δραστηριότητας μπορεί να δημιουργήσεις εφησυχασμό και να ωθήσεις κάποιους ανθρώπους σε σεξουαλικές συμπεριφορές όπου υπάρχει πραγματικός κίνδυνος μετάδοσης του ιού.
Πρωτον βαση επισημων αριθμων (του αμερικανικου αντιστοιχου κεελπνο) δεν εχεις 4 στις 10.000 να κολησεις αλλα 1 στις χιλιες.
Περα απο αυτο ακομα και αυτος παραδεχετε οτι σε καθε περιπτοση ασθενη με συνδρομο aids ανιχνευονται αντισωματα του ιου hiv.Αυτο που σου εχω μαυρισει το ανατρεπουν τα στοιχεια διοτι ακομα και αυτοι οι οποιοι οντος δεν νοσουν ποτε και δεν εκδηλωνουν ποτε aids (long term non progessors) δεν απομακρυνουν ποτε τον ιο απο τον ορανισμο τους.Μπορει να εχουν πολυ χαμηλο ιικο φορτιο αλλα ποτε μηδεν.Τωρα σιγουρα στην φυση μπορουν να συμβουν τα παντα.Απο οτι ξερω καπου στην Λατινικη Αμερικη υπαρχει μια φιλη η οποια εχει ανοσια στον ιο του hiv.Σιγουρα υπαρουν ανθρωποι που ο οργανισμος τους θα κανει το θαυμα.Επισης να ξερεις οτι οσοι ειναι οροθετικοι αλλα δεν εχουν aids εχουν διαφορα προβληματα υγειας που προκαλουντε απο τον ιο hiv.
Οχι αυτο ειναι.Σε αλλα sites (οπως και στο Ελληνικο) δινει αλλα ποσοστα.Οπως και σε πολλα επιστημονικα αρθρα τα ποσοστα που αναφερονται ειναι πολυ μεγαλυτερα απο αυτα που δινει το σαιτ αυτο.Δεν εχει νοημα να ποσταρω αλλο σαιτ γιατι ετσι και αλλιως δεν εχει σημασια αλλα λαθως θυμομουν το συγγεκριμενο σαιτ.Τα τεστ αντισωματων για τον hiv ειναι απο τα πιο αξιοπιστα τεστ που υπαρχουν και φτανουν το 100% στα αποτελεσματα.Ναι μπορουμε να διαωβασουμε οτι αλλα νοσηματα μπορουν να δωσουν ενα ψευδος θετικο αποτελεσμα αλλα το ποσοστο των ψευδως θετικων αποτελεσματον ειναι παρα πολυ μικρο και φυσικα ενα θετικο αποτελεσμα αντισοματων δεν σε καθοριζει οροθετικο.Υπαρχει το pcr το οποιο ανιχνευει τον ιο κατευθειαν στο αιμα και ενα αλλο τεστ που λεγετε western blot που ειναι το τελικο τεστ που κανεις για να δεις αν εχεις προσβληθει η οχι απο τον ιο.Αυτο σημαινει οτι και το τεστ αντισωματων να μην ηταν αξιοπιστο που στο 99,99% των περιπτοσεων ειναι τα 2 τεστ αυτα τα οποια ειναι ρουτινα σε καθε διαγνωση hiv θα σου πουν την αληθεια.Δεν τιθεται θεμα για το αν αυτος που εμφανιζει το συνδρομο aids εχει αντισωματα για τον ιο του hiv απο οσο μπορουμε να συμπερανουμε απο τα στοιχεια.όταν είσαι άντρας και κάνεις κολπικό έρωτα με οροθετική είναι 4-10000. 1-1000 είναι αν καρφώσεις μολυσμένη σύριγγα
Το Αμερικάνικο που λες ποιό είναι?
Η εγκυρότητα του τεστ είναι ένα άλλο θέμα καθώς δείχνει θετικό όταν ο ασθενής πολλές φορές δεν έχει ΗΙV αλλά κάποιες άλλες σχετικά κοινές παθήσεις. Ειδικά στην Αφρική που λέει ο Lucent από κάτω που ο μέσος κακομοίρης παίζει και να έχει ταυτόχρονα καμιά 1000αρια μολύνσεις και τις είχε πολυ πριν την εμφάνιση του Hiv οπότε ότι τεστ και να του κάνεις θετικό θα βγεί.