Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 275K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
ξέρεις μετά τον πρώτο χρόνο αποχής, ερχετε και ο 2ος και κάποτε φτάνεις στον 10ο χρόνο και μετά στον 20ο χρόνο αποχης και μετά τόν έχεις μόνο για κατούρημα και καμιά μαλακία γιατί μόνο έτσι έχεις μάθει να λειτουργείς.
Ξέρω τύπε μου έναν 29 χρόνο που δεν έχει γαμήσει ποτέ του και έχει τυφλωθεί από την μαλακία, αφού χρόνια τώρα φοράει γυαλιά και συνέχεια του μεγαλώνει η μυωπία :uglystupid: :think: Πραγματικά το άτομο πιστεύω θα φύγει αγαμητο από αυτό τον κόσμο  :jerking:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Ξέρω τύπε μου έναν 29 χρόνο που δεν έχει γαμήσει ποτέ του και έχει τυφλωθεί από την μαλακία, αφού χρόνια τώρα φοράει γυαλιά και συνέχεια του μεγαλώνει η μυωπία :uglystupid: :think: Πραγματικά το άτομο πιστεύω θα φύγει αγαμητο από αυτό τον κόσμο  :jerking:

Πες του να γινει μελος του bou.com τυπε να γινει κι αυτος γαμιας σαν  εμας.  :rockon:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.032
Πόντοι
216
Ξέρω τύπε μου έναν 29 χρόνο που δεν έχει γαμήσει ποτέ του και έχει τυφλωθεί από την μαλακία, αφού χρόνια τώρα φοράει γυαλιά και συνέχεια του μεγαλώνει η μυωπία :uglystupid: :thinτk: Πραγματικά το άτομο πιστεύω θα φύγει αγαμητο από αυτό τον κόσμο  :jerking:

κοροιδευε εσυ ,,,, οταν σε 500 χρονια απο τωρα τον αγιοποιησει η εκκλησια να δω τι θα λες  :grin: :grin:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
κοροιδευε εσυ ,,,, οταν σε 500 χρονια απο τωρα τον αγιοποιησει η εκκλησια να δω τι θα λες  :grin: :grin:
Πλάκα πλάκα αυτό θα γίνει γιατί είναι πολύ της εκκλησίας και του κατηχητικού! Οι παπάδες του λένε ότι αν γαμάει θα πάει στην κόλαση αιώνια και θα ψήνεται! Μια μέρα πήγαμε μια παρέα τεσσάρων ατόμων μπουρδελότσαρκα μετά τον καφέ μας και τον πήραμε μαζί μας χωρίς να του πούμε που πάμε. Μπαίνουμε σε ένα στην Φωκαίας και βλέπω μια γνωστή μου κοπέλα που δούλευε. Της έκανα νόημα να του χωθεί μπας και καυλώσει και τον ψήσουμε να μπει. Αυτή του τριβόταν και είχε πέσει όλη πάνω του και ο τύπος καθόταν αμήχανα και κοίταζε το ταβάνι! Τα άλλα παιδιά και εγώ λυθήκαμε στα γέλια! Εγώ για να πάρει θάρρος, πήγα πίσω από την γκομενα την χουφτωνα και της τριβόμουν στα όρθια ενώ τον προέτρεπα να κάνει το ίδιο. Ο τύπος ήταν εμφανώς εκνευρισμένος με το σκηνικό και έκανε μια βδομάδα να μας μιλήσει!  :headbang: :2funny:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
οχι ρε φιλαρακι δεν εκανα τιποτα ακαλυπτος απο το σεπτεμβρη εχω να κανω σεξ και πριν παντα με προφυλακτικο ακομα και με μια γκομενα που ειχα εκτος απο κανα στοματικο.απλα μου χει δημιουργηθει φοβια με αυτα που διαβαζω στο ιντερνετ

Τύπε με την γκόμενά σου έκανες με προφυλακτικό;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
75.096
Πόντοι
41.129
τα ακαποτα γαμησια με τις γκομενες και με τις γυναικες σας εχουν σπειρει ολες τις αρρωστιες αφου δεν ξερετε ποσοι αλλοι τις χαιρονται εκτος απο εσας

μονο το γαμησι με καποτα και πουτανα ειναι ασφαλες

Geo88

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ο αλλος λεει γαμησα αξυριστη τσιγγανα ελεος ρε μλκ οτι ναναι πας κ γαμας

Geo88

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Απο στοματικο γινεται να κολησεις τπτ?

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑ ΣΕ 2 ΩΡΛ και οι2 μου ειπαν πως ειναι το επαρμα του δοντιου.Το κακο ειναι πως ειχα πονολαιμο δεξια και τους ειπα να με κοιταξουν και ο ενασ δεν εδωσε σημασια ο αλλοσ μου ειπε να παω να κανω βιοψια τωρα γιατι δεν καταλαβα ειπε απλα πως δεν βλεπει κατι και δεν δικαιολογειται πονος και να παω να το ψαξω αμεσα.Με φοβισε και για τον κωλοιο γτ μου ειπε πως απο καποιο νευρο που πιεζεται προκαλειται ο πονοσ αλλα και για καναν καρκινο.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑ ΣΕ 2 ΩΡΛ και οι2 μου ειπαν πως ειναι το επαρμα του δοντιου.Το κακο ειναι πως ειχα πονολαιμο δεξια και τους ειπα να με κοιταξουν και ο ενασ δεν εδωσε σημασια ο αλλοσ μου ειπε να παω να κανω βιοψια τωρα γιατι δεν καταλαβα ειπε απλα πως δεν βλεπει κατι και δεν δικαιολογειται πονος και να παω να το ψαξω αμεσα.Με φοβισε και για τον κωλοιο γτ μου ειπε πως απο καποιο νευρο που πιεζεται προκαλειται ο πονοσ αλλα και για καναν καρκινο.

URL]]

quantum_block

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
1
Απο στοματικο γινεται να κολησεις τπτ?

O hiv απο όσα γνωρίζω δεν μεταδίδεται μέσω του σάλιου. Για να υπάρξει περίπτωση μετάδωσης σε ακα τσιμπούκι θα πρέπει αφ' ενός στο στόμα της γυναίκας να υπάρχει  σπέρμα από τον προηγούμενο πελάτη (αν αυτός είναι οροθετικός) και στη συνέχεια αυτή η ποσότητα περάσει στο δικό σου οργανισμό είτε απο καποιο ανοιχτό δερματικό έλκος στο στέλεχος της πούτσας ή από την κορυφή της, πράγμα κάπως δύσκολο.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι είναι αδύνατον να συμβεί, απλά στις μελέτες που έχω διαβάσει σχετικά με το θέμα οι πιθανότητες είναι κάτω από το 0.05%, που αναφέρεται ώς πιθανότητα μετάδοσης σε ενεργητική επαφής με προφύλαξη.

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες κάτισσημαντικό τα λευκά αιμοσφαίρια μου το Γενάρη ηταν 12600 πανω απο τα όρια λιγο είδα οτι ο ιος έχει σχέση μεααυτά τα λευκάκαι τα λλεμφοκύτταρα 38 %  μας λέει κάτι αυτό;γτ διάβασα πως οποιοσ έχειτον ιο μειωνονται

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Μάγκες κάτισσημαντικό τα λευκά αιμοσφαίρια μου το Γενάρη ηταν 12600 πανω απο τα όρια λιγο είδα οτι ο ιος έχει σχέση μεααυτά τα λευκάκαι τα λλεμφοκύτταρα 38 %  μας λέει κάτι αυτό;γτ διάβασα πως οποιοσ έχειτον ιο μειωνονται
φιλε αν δεν κανεις πλακα και σε ενδιαφερει η υγεια σου πρεπει να πας σε ενα γιατρο.ψυχολογο.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
φιλε αν δεν κανεις πλακα και σε ενδιαφερει η υγεια σου πρεπει να πας σε ενα γιατρο.ψυχολογο.

ναι, θα τρωει σφαλιαρα κ θα πιανει το μαγουλο του μετα απο ενα τεταρτο ....

παντως μονο βιολογικο δεν ειναι το προβλημα δεν εχει αδικο ο σλαβι

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ξεκολλα ρε μαλάκα γαμω τα κολληματα σου!!!
ΞΕΚΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ !!!!!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom