Erotiaris26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 171
- Πόντοι
- 376
Είσαι δικός μας εσύΦιλε τετοιον πινουν στις τσοντες,ουτε βιαγκρα ουτε τιποτα,και ειναι ντουροι για ημερες.
Να τον πιεις!!!
Είσαι δικός μας εσύΦιλε τετοιον πινουν στις τσοντες,ουτε βιαγκρα ουτε τιποτα,και ειναι ντουροι για ημερες.
Να τον πιεις!!!
Ξέρω τύπε μου έναν 29 χρόνο που δεν έχει γαμήσει ποτέ του και έχει τυφλωθεί από την μαλακία, αφού χρόνια τώρα φοράει γυαλιά και συνέχεια του μεγαλώνει η μυωπία Πραγματικά το άτομο πιστεύω θα φύγει αγαμητο από αυτό τον κόσμοξέρεις μετά τον πρώτο χρόνο αποχής, ερχετε και ο 2ος και κάποτε φτάνεις στον 10ο χρόνο και μετά στον 20ο χρόνο αποχης και μετά τόν έχεις μόνο για κατούρημα και καμιά μαλακία γιατί μόνο έτσι έχεις μάθει να λειτουργείς.
Ξέρω τύπε μου έναν 29 χρόνο που δεν έχει γαμήσει ποτέ του και έχει τυφλωθεί από την μαλακία, αφού χρόνια τώρα φοράει γυαλιά και συνέχεια του μεγαλώνει η μυωπία Πραγματικά το άτομο πιστεύω θα φύγει αγαμητο από αυτό τον κόσμο
Ξέρω τύπε μου έναν 29 χρόνο που δεν έχει γαμήσει ποτέ του και έχει τυφλωθεί από την μαλακία, αφού χρόνια τώρα φοράει γυαλιά και συνέχεια του μεγαλώνει η μυωπία :thinτk: Πραγματικά το άτομο πιστεύω θα φύγει αγαμητο από αυτό τον κόσμο
Πλάκα πλάκα αυτό θα γίνει γιατί είναι πολύ της εκκλησίας και του κατηχητικού! Οι παπάδες του λένε ότι αν γαμάει θα πάει στην κόλαση αιώνια και θα ψήνεται! Μια μέρα πήγαμε μια παρέα τεσσάρων ατόμων μπουρδελότσαρκα μετά τον καφέ μας και τον πήραμε μαζί μας χωρίς να του πούμε που πάμε. Μπαίνουμε σε ένα στην Φωκαίας και βλέπω μια γνωστή μου κοπέλα που δούλευε. Της έκανα νόημα να του χωθεί μπας και καυλώσει και τον ψήσουμε να μπει. Αυτή του τριβόταν και είχε πέσει όλη πάνω του και ο τύπος καθόταν αμήχανα και κοίταζε το ταβάνι! Τα άλλα παιδιά και εγώ λυθήκαμε στα γέλια! Εγώ για να πάρει θάρρος, πήγα πίσω από την γκομενα την χουφτωνα και της τριβόμουν στα όρθια ενώ τον προέτρεπα να κάνει το ίδιο. Ο τύπος ήταν εμφανώς εκνευρισμένος με το σκηνικό και έκανε μια βδομάδα να μας μιλήσει!κοροιδευε εσυ ,,,, οταν σε 500 χρονια απο τωρα τον αγιοποιησει η εκκλησια να δω τι θα λες
οχι ρε φιλαρακι δεν εκανα τιποτα ακαλυπτος απο το σεπτεμβρη εχω να κανω σεξ και πριν παντα με προφυλακτικο ακομα και με μια γκομενα που ειχα εκτος απο κανα στοματικο.απλα μου χει δημιουργηθει φοβια με αυτα που διαβαζω στο ιντερνετ
Γινεται απλα πολυ δυσκολα πρεπει να παρεις λαχειο ατυχιασ να κολλησεις κατ αυτον τον τροποΑπο στοματικο γινεται να κολησεις τπτ?
ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑ ΣΕ 2 ΩΡΛ και οι2 μου ειπαν πως ειναι το επαρμα του δοντιου.Το κακο ειναι πως ειχα πονολαιμο δεξια και τους ειπα να με κοιταξουν και ο ενασ δεν εδωσε σημασια ο αλλοσ μου ειπε να παω να κανω βιοψια τωρα γιατι δεν καταλαβα ειπε απλα πως δεν βλεπει κατι και δεν δικαιολογειται πονος και να παω να το ψαξω αμεσα.Με φοβισε και για τον κωλοιο γτ μου ειπε πως απο καποιο νευρο που πιεζεται προκαλειται ο πονοσ αλλα και για καναν καρκινο.
http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2014/11/88887777777777.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ο καθενας με την τυχη του.
Απο στοματικο γινεται να κολησεις τπτ?
και εγω θελω την Μελετη να την παρω αφλιτρα απο κωλο και μουνι αλλα δεν μου καθετε :SΟ αλλος λεει γαμησα αξυριστη τσιγγανα ελεος ρε μλκ οτι ναναι πας κ γαμας
φιλε αν δεν κανεις πλακα και σε ενδιαφερει η υγεια σου πρεπει να πας σε ενα γιατρο.ψυχολογο.Μάγκες κάτισσημαντικό τα λευκά αιμοσφαίρια μου το Γενάρη ηταν 12600 πανω απο τα όρια λιγο είδα οτι ο ιος έχει σχέση μεααυτά τα λευκάκαι τα λλεμφοκύτταρα 38 % μας λέει κάτι αυτό;γτ διάβασα πως οποιοσ έχειτον ιο μειωνονται
φιλε αν δεν κανεις πλακα και σε ενδιαφερει η υγεια σου πρεπει να πας σε ενα γιατρο.ψυχολογο.
Ξεκολλα ρε μαλάκα γαμω τα κολληματα σου!!!Μάγκες κάτισσημαντικό τα λευκά αιμοσφαίρια μου το Γενάρη ηταν 12600 πανω απο τα όρια λιγο είδα οτι ο ιος έχει σχέση μεααυτά τα λευκάκαι τα λλεμφοκύτταρα 38 % μας λέει κάτι αυτό;γτ διάβασα πως οποιοσ έχειτον ιο μειωνονται