Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Γεια σας απο την πεμπτη εχω πρησμενο εναν σιελογονο αδενα πηγα σε γιατρο και νοσοκομειο μου τα μασαγανε απλα μου δωσαν ενα αντισηπτικο.Υπαρχει περιπτωση να ναι συμπτωμα του ιου;Ας απαντησει καποιος που  ισως ξερει..... :-

Τυπε ξανπηγαινε στο μπαχαλακια γιατρο κρατωντας μια συριγγα στο χερι και πες του να σε προσεξει γιατι σκεφτεσαι σοβαρα να του την καρφωσεις στον κωλο.  :S

injection.jpg

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Γεια σας απο την πεμπτη εχω πρησμενο εναν σιελογονο αδενα πηγα σε γιατρο και νοσοκομειο μου τα μασαγανε απλα μου δωσαν ενα αντισηπτικο.Υπαρχει περιπτωση να ναι συμπτωμα του ιου;Ας απαντησει καποιος που  ισως ξερει..... :-
Μην ανησυχείς φίλε! Η επιστήμη του καφέ έχει προχωρήσει πολύ και να άρπαξες κάτι θα σου δώσω την κατάλληλη δοσολογία για να γίνεις καλά  :dancing: Γιατί φοβάσαι? Έκανες τίποτα ακάλυπτος?

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
οχι ρε φιλαρακι δεν εκανα τιποτα ακαλυπτος απο το σεπτεμβρη εχω να κανω σεξ και πριν παντα με προφυλακτικο ακομα και με μια γκομενα που ειχα εκτος απο κανα στοματικο.απλα μου χει δημιουργηθει φοβια με αυτα που διαβαζω στο ιντερνετ

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
οχι ρε φιλαρακι δεν εκανα τιποτα ακαλυπτος απο το σεπτεμβρη εχω να κανω σεξ και πριν παντα με προφυλακτικο ακομα και με μια γκομενα που ειχα εκτος απο κανα στοματικο.απλα μου χει δημιουργηθει φοβια με αυτα που διαβαζω στο ιντερνετ
γνωριζεις την Ε.ΠΙ.ΔΙ.Κ?

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μην ανησυχείς φίλε! Η επιστήμη του καφέ έχει προχωρήσει πολύ και να άρπαξες κάτι θα σου δώσω την κατάλληλη δοσολογία για να γίνεις καλά  :dancing: Γιατί φοβάσαι? Έκανες τίποτα ακάλυπτος?
Ξερεις κατι παραπανω υπαρχει περιπτωση να εχω αρπαξει τιποτα?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
ενωση πιρφορων διπλης καποτας,λεμε ναι στην ηυγεια,να στο απλο προγραμμα,κανουμε ερωτα παντα με διπλη καποτα :thumbsup:

Με διπλη καποτα ειναι πολυ πιο ευκολο να σκιστουν τα προφυλακτικα λογω της μεταξυ τους τριβης.

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδη με ενα προφ υπαρχει προβλημα?ρε μαγκες μην το ριχνετε στο σορολοπ βοηθηστε αν ξερετε κατι

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Ξερεις κατι παραπανω υπαρχει περιπτωση να εχω αρπαξει τιποτα?
Αφού εχεις να γαμησεις από τον Σεπτέμβριο είμαι σίγουρος ότι αυτό φταίει! Πήγαινε Φυλής να ρίξεις μερικά γαμησια και θα έρθεις στα πάνω σου! Αν δεν σου σηκώνεται πάρε αυτόν εδώ τον καφέ και πιες τον σκέτο χωρίς ζάχαρη, σαν τον φραπέ θα τον φτιάξεις. Μετά έλα να πεις τα αποτελέσματα!  :erection:

Συνημμένα

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_organo-gold-gourmet-black-coffee.jp
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_organo-gold-gourmet-black-coffee.jp
    47,7 KB · Εμφανίσεις: 55

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ειναι ενα ενδεχομενο ο ψυχολογος αλλα ηθελα να δω τι πιθανοτητες παιζουν απο αυτα που σας ειπα που ειναι και η αληθεια. τωρα ο απο πανω μαλλον με πηρε στην πλακα θελω να ελπιζω

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καταλαβα κανεις δεν ξερει.Μαλλον θα απευθυνθω σε γιατρο για ακομη μια φορα πρεπει να να η εκτη μεσα σε ενα δεκαημερο 2 μερεσ πηγα σε δυο σκεψου.ΤΕσπα ευχαριστω οσους μπηκανε στον κοπο.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Η λυση είναι μια.

Να κοψεις το ιντερνετ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.408
Πόντοι
2.356
Καλό θα είναι κανείς να ενημερώνεται, είτε από άρθρα σχετικά απο ιατρούς είτε καλύτερα από τους ίδους τους ιατρούς πάνω σε αυτά τα θέματα. Ο άνθρωπος τώρα, ο από πάνω που αγχώνεται κλπ είναι μία φάση που την περνάνε όλοι όσι έχουν μια άγνοια. Δεν είναι κακό αυτό. Το κακό είναι να αποκτούμε λογική υποχονδρίας, ας το πω έτσι. Αν παίρνεις τις προφυλάξεις σου, αν αποφεύγεις τις κακοτοπιές δεν παθαίνεις τίποτα. Σίγουρα οι αλλαγές ερωτικών συντρόφων και οι συνευρέσεις άνευ προφύλαξης δημιουργούν ένα άγχος.

Η λύση είναι η ενημέρωση και η πρόληψη. Η αποχή δεν είναι λύση. Η αποχή είναι απλά "απάντηση" σπασμωδική στη φοβία. Χρειάζεται προφύλαξη. Και προσοχή. Δεν πρέπει ποτέ το άισθημα της όποιας στιγμιαίας "καυλας" να σε οδηγήσει σε επικίνδυνη ερωτική συμπεριφορά ή σε συμπεριφορά που ενέχει κινδύνους. Πάντα προφύλαξη. Πάντα. Για χίλιους λόγους. Όχι μόνο AIDS. Ξέρω ένα τύπο που χωρίς να θέλει έκανε ένα παιδί και τώρα τρέχει για γάμους και αναγνωρίσεις κλπ.

zaxos_sokr

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αφού εχεις να γαμησεις από τον Σεπτέμβριο είμαι σίγουρος ότι αυτό φταίει! Πήγαινε Φυλής να ρίξεις μερικά γαμησια και θα έρθεις στα πάνω σου! Αν δεν σου σηκώνεται πάρε αυτόν εδώ τον καφέ και πιες τον σκέτο χωρίς ζάχαρη, σαν τον φραπέ θα τον φτιάξεις. Μετά έλα να πεις τα αποτελέσματα!  :erection:

αυτον τον καφέ μου τον έδωσε ένας γνωστός
ακόμη δεν τον δοκίμασα

έχεις τέτοιες δυνατότητες??/

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλό θα είναι κανείς να ενημερώνεται, είτε από άρθρα σχετικά απο ιατρούς είτε καλύτερα από τους ίδους τους ιατρούς πάνω σε αυτά τα θέματα. Ο άνθρωπος τώρα, ο από πάνω που αγχώνεται κλπ είναι μία φάση που την περνάνε όλοι όσι έχουν μια άγνοια. Δεν είναι κακό αυτό. Το κακό είναι να αποκτούμε λογική υποχονδρίας, ας το πω έτσι. Αν παίρνεις τις προφυλάξεις σου, αν αποφεύγεις τις κακοτοπιές δεν παθαίνεις τίποτα. Σίγουρα οι αλλαγές ερωτικών συντρόφων και οι συνευρέσεις άνευ προφύλαξης δημιουργούν ένα άγχος.

Η λύση είναι η ενημέρωση και η πρόληψη. Η αποχή δεν είναι λύση. Η αποχή είναι απλά "απάντηση" σπασμωδική στη φοβία. Χρειάζεται προφύλαξη. Και προσοχή. Δεν πρέπει ποτέ το άισθημα της όποιας στιγμιαίας "καυλας" να σε οδηγήσει σε επικίνδυνη ερωτική συμπεριφορά ή σε συμπεριφορά που ενέχει κινδύνους. Πάντα προφύλαξη. Πάντα. Για χίλιους λόγους. Όχι μόνο AIDS. Ξέρω ένα τύπο που χωρίς να θέλει έκανε ένα παιδί και τώρα τρέχει για γάμους και αναγνωρίσεις κλπ.
Εχεις απολυτο δικιο φιλε ισως το γιατρικο ειναι να παω να κανω την εξεταση να τελειωνω.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
αυτον τον καφέ μου τον έδωσε ένας γνωστός
ακόμη δεν τον δοκίμασα

έχεις τέτοιες δυνατότητες??/
Φιλε τετοιον πινουν στις τσοντες,ουτε βιαγκρα ουτε τιποτα,και ειναι ντουροι για ημερες.
Να τον πιεις!!!

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ξέρεις μετά τον πρώτο χρόνο αποχής, ερχετε και ο 2ος και κάποτε φτάνεις στον 10ο χρόνο και μετά στον 20ο χρόνο αποχης και μετά τόν έχεις μόνο για κατούρημα και καμιά μαλακία γιατί μόνο έτσι έχεις μάθει να λειτουργείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom