Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Μάγκες κάτισσημαντικό τα λευκά αιμοσφαίρια μου το Γενάρη ηταν 12600 πανω απο τα όρια λιγο είδα οτι ο ιος έχει σχέση μεααυτά τα λευκάκαι τα λλεμφοκύτταρα 38 %  μας λέει κάτι αυτό;γτ διάβασα πως οποιοσ έχειτον ιο μειωνονται
Εισαι οντως αρρωστος.
Υποχόνδριος.
Ειναι σοβαρη ασθενεια αυτη.

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί ρε μάγκες; Είναι αάσχετα με τον ιο αυτά που ρωταω;

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
URL]]

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες δεν τρολλαρω απλα φοβαμαι να παω να κανω εξετασεις φοβουμενος το αποτελεσμα για να μου φυγει η δεα αν και δεν εχω κανει τιποτα απροφυλακτο απλσ δεν ξερω πως μου μπηκε αυτη η ιδεα γιατι πολα συμπτωματα ταιριαζουν με τον ιο.απλα πραγματα..κα εχω απλα σημερα πονολαιμο κσι μου πε να παω να κνω βιοψια γτ δεν εχω τιποτα που να μπορει να δει...ξερει κανεισ αν απο αγχος παιζει τιποτα νευρα μυες να με πονανε με την καταποση και να αντανακλα στο αυτι;;;;οποιος και αν ξερει λεει

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.671
Πόντοι
41.129
Μαγκες δεν τρολλαρω απλα φοβαμαι να παω να κανω εξετασεις φοβουμενος το αποτελεσμα για να μου φυγει η δεα αν και δεν εχω κανει τιποτα απροφυλακτο απλσ δεν ξερω πως μου μπηκε αυτη η ιδεα γιατι πολα συμπτωματα ταιριαζουν με τον ιο.απλα πραγματα..κα εχω απλα σημερα πονολαιμο κσι μου πε να παω να κνω βιοψια γτ δεν εχω τιποτα που να μπορει να δει...ξερει κανεισ αν απο αγχος παιζει τιποτα νευρα μυες να με πονανε με την καταποση και να αντανακλα στο αυτι;;;;οποιος και αν ξερει λεει

ποιος ο λογος να φοβαστε αν κολλησατε hiv ??? καλυτερα να εχει αυτο παρα να βαρεσει καρκινος, με τον hiv εχεις μια 20ετια στο νερο... με καρκινο 1-1,5 χρονο, πιο πολυ θα επρεπε να φοβαστε για καρκινο..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Για ενα πονολαιμο θα πας να κανεις βιοψια?

Διαλεξε τι εισαι.
Υποχονδριος ή τρολ.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Όταν μάθεις να ζεις σαν υποχόνδριος θα μάθεις να μη μπαίνεις κ στο νέτ να διαβάζεις  γι αρρωστιες

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εισαι και πολυ μαλακας!!!!
Καποιος να τον μπαναρει ρε παιδια,για το δικο του καλό!!!

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
ποιος ο λογος να φοβαστε αν κολλησατε hiv ??? καλυτερα να εχει αυτο παρα να βαρεσει καρκινος, με τον hiv εχεις μια 20ετια στο νερο... με καρκινο 1-1,5 χρονο, πιο πολυ θα επρεπε να φοβαστε για καρκινο..

Μην του βάζεις ιδέες χαχα  :grin: :grin: :grin: :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Φίλε ποιος καρκινος?
Εγω ξερω περιπτωσεις οξειας λευχαιμιας που σε στελνουν σε 15 μερες. Μηπως να το εξετασουμε και αυτο.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Φίλε ποιος καρκινος?
Εγω ξερω περιπτωσεις οξειας λευχαιμιας που σε στελνουν σε 15 μερες. Μηπως να το εξετασουμε και αυτο.
Εγώ ξέρω πολλές περιπτωσεις που πεφτουν πιάνα απο τον ουρανο και μένεις σέκος!!!Ουτε να θάψουν δεν βρίσκουν!!!
:grin:

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Για ενα πονολαιμο θα πας να κανεις βιοψια?

Διαλεξε τι εισαι.
Υποχονδριος ή τρολ.
Φιλε μου την βιοψια δεν την εβαλα αποτ το μυαλο μου απλα ο ωρλ ειπε πως δεν βλεπει τπτ και πως δεν θα επρεπε να ποναω ενω εγω οταν καστσπινω ποναω δεξια οχι πολυ αλλα εχω ενοχληση.και πολυ φοβαμαι πως με την βιοψια θα μου βρουν τον ιο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Φιλε μου την βιοψια δεν την εβαλα αποτ το μυαλο μου απλα ο ωρλ ειπε πως δεν βλεπει τπτ και πως δεν θα επρεπε να ποναω ενω εγω οταν καστσπινω ποναω δεξια οχι πολυ αλλα εχω ενοχληση.και πολυ φοβαμαι πως με την βιοψια θα μου βρουν τον ιο.
Καμια ερεθισμενη αμυγδαλή δεξιά θα εχεις.
Προφανως θα του τα επρηξες κανενα διωρο του γιατρου και για να σε ξεφορτωθει ειπε αει κανε μια βιοψια.

Η αλλη εκδοχη ειναι οτι εισαι νευροσπαστο και εχεις ψυχοσωματικους πονους.

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μακαρι να ναι ψυχοσωματικος αλλα ψυχοσωματικο να καταπινω το σαλιο μου και να με ενοχλει;η αμυγδαλη δεν ειναι ερεθισμενη παντως δεν μου εδωσε τιποτακαι μου το ειπε κιολας πως δενβλεπει κατι οτι ειναι τυφλος πονος.υπαρχει περιπτωση τα νευρα και οι μυες του λαιμου να μου κανουν τετοιο πονο λογω στασης σωματοςσε υπολογιστη αλλα και αγχους να μην μπορω να καταπιω το σαλιο μου; γιατι σε συγκεκριμενες μεριες που κουναω το κεφαλι μου με αφηνει τι να πω δεν ξερω...

Στρος-Καν13

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
:pipa3:þ
Τυπε σα να διαβάζω την ιστορία μου.το πρωτο σύμπτωμα αρρωστοφοβιας νόμιζα οτι ποναγε ο λαιμός εκνα τη μαλάκια κ διάβασα στι internet κ είδα για καρκίνους κλπ.πήγα ωρλ μου πέ τα ιδία εξετάσεις βιοψιες θυρεοειδή τα κάνω όλα κομπλε κ μετα μου λένε είναι ιδέα μου.μολίς βγηκα απο το γιατρό εξαφανίστηκε ο πόνος.μετα απο ενα χρόνο μου τυχε ενα πρόβλημα στη μέση διάβασα στο ίντερνετ αγχωθηκα έχασα δέκα κίλα σ ενα μηνά διάρροιες ζαλάδες κ πόνοι στις αρθρώσεις Πηγά γαστρεντερολογο ρευματολογο μου λέγανε δεν εχεις τίποτα.η κατάληξη να με στείλουν ψυχίατρο κ εδώ κ δυο χρόνια περνώ αντίκα τα θλιπτικά γιατί μου βρήκαν αρρωστοφοβια... Σε γενικές γραμμές το ξεπέρασαν μέχρι που μου έσπασε η καποτα στον κώλο πουτανας στη Φωκαίας.. Ενα μήνα παλι τα ίδια μέχρι που εκανα pcr για hiv κ όλα καλά. Φίλε όλα στο μυαλό μας είναι δεν ξέρω άλλα διάβασε τα μην αρχισεις τα χάπια έκτος του οτι μέχρι να πιάσουν σε γαμανε δεύτερον είναι ενα κοστος. Είμαι κοντά στα 30 κ πίστευα οτι έχω όλες τις ασθένειες για μένα πρόσεχε μην καταλήξεις σε τρελογιατρο σαν εμένα.φιλικά παντα.....

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
Φίλε δεν πας να κάνεις την εξέταση να μας λυθεί και εμάς η απορία για το τι έχεις τελικά ... με έχει φάει η αγωνία ένα εξάμηνο τωρα :grin: :grin:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
Σε τελική ανάλυση αν είναι να ζήσεις με τέτοιο φόβο στην ζωή σου .. τι το θες να ζήσεις πολύ ... μαρτύριο θα είναι ...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ωπα φιλε γιατι τα πραγματα αλλαξαν.
ΔΕξια όπως μπαίνεις ή οπως βγαίνεις;Παίζει ρόλο!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom