Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
σωστα, μαλακια εκαναΕιμαι σιγουρος οτι οταν ξανακανεις login, θα εχεις καμια 40αρια pm ;) ;)
σωστα, μαλακια εκαναΕιμαι σιγουρος οτι οταν ξανακανεις login, θα εχεις καμια 40αρια pm ;) ;)
Το μικροβιο του ακαποτου ειναι πιο δυνατο και απο ηπατιτιδα και απο HIV. Χωμενο βαθια μεσα στο μυαλο αναιρει καθε προσπαθεια της λογικης να χρησιμοποιησεις καποτα. Πληρως ανιατο μικροβιο. Φευγω τωρα να γαμησω ακαποτα στανταρακι μου στην Ιασωνος.... :o
Πρεπει να παω Βελγιο τελος του μηνα για ενα χειρουργιο του γιου μου. Μολις γυρισω θα τα πουμε γιατι και η κοπελα το εχει μεγαλη αναγκη.Τρισμέγιστο ρισπεκτ μύστη,το είχες τεράστια ανάγκη .Τώρα για την φίλη σου που λες τι ποσό είναι αυτό :o :o ,καμιά ελλεινίδα ψωνάρα είναι που θέλει να μείνει έγκυος επειδή ο άντρας της είναι τρόμπας .Πες της εδώ στο σάιτ μέχρι 20ευρω διαθέτουμε ;) ;) ,τα έξοδα του παιδιού θα τα πληρώσει ο πιρφόρος της
Γεια σας και παλι,
Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεισ το εξης εδω και κανα δυο μερες εχω καψιμο στο λαιμο και στο στομα ομως δεν εχω καποια σημαδια η κατι αλλο.Σημερα πηγα σε ωρλ σε νοσοκομειο με κοιταξε και με ενδοσκοπηση μεχρι τον λαρυγγα και μου ειπε πως δεν βρισκει τιποτα και ολα ειναι φυσιολογικα.Ειμαι πολυ αρρωστοφοβικος και συνεχεια ανακαλυπτω καποια καινουρια αρρωστια.Το aids ειναι παντα στο μυαλο μου και το επαναφερω αν και οπως εχω ξαναπει δεν εχω κανει ποτε τιποτα χωρις προφυλαξεις ουτε με τηνν κοπελα μου ουτε σε κατι σπιτακια που εχω παει κατι λιγες φορες. Καμμια ιδεα τι μπορει να ναι αυτο το καινουριο που με επιασε γιατι για ψυχοσωματικο δεν το κοβω αυτη τη φορα...
Σας ευχαριστω ολους
Ευχαριστω και για το δωρο ρε μαστορα να σαι καλα αλλα αν ελεγες τη γνωμη σου μαλλον θα βοηθουσες λιγο παραπανω....Τυπε αφου εχεις καψιμο στον λαιμο κια στο στομα εχεις AIDS μην το σκεφτεσαι. :S
Οκ θα τον βρω να τον ρωτησω μαγκα μου βοηθησες πολυ κι εσυ να σαι καλα παντως που μπηκες στον κοποTύπε άμα μπορείς βρες και ρώτα τον Απόλυτο.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΑΚΑΠΟΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΤΖ. ΠΟΣΩ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ 15???Γεια σας και παλι,
Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεισ το εξης εδω και κανα δυο μερες εχω καψιμο στο λαιμο και στο στομα ομως δεν εχω καποια σημαδια η κατι αλλο.Σημερα πηγα σε ωρλ σε νοσοκομειο με κοιταξε και με ενδοσκοπηση μεχρι τον λαρυγγα και μου ειπε πως δεν βρισκει τιποτα και ολα ειναι φυσιολογικα.Ειμαι πολυ αρρωστοφοβικος και συνεχεια ανακαλυπτω καποια καινουρια αρρωστια.Το aids ειναι παντα στο μυαλο μου και το επαναφερω αν και οπως εχω ξαναπει δεν εχω κανει ποτε τιποτα χωρις προφυλαξεις ουτε με τηνν κοπελα μου ουτε σε κατι σπιτακια που εχω παει κατι λιγες φορες. Καμμια ιδεα τι μπορει να ναι αυτο το καινουριο που με επιασε γιατι για ψυχοσωματικο δεν το κοβω αυτη τη φορα...
Σας ευχαριστω ολους
Αστο, μην ασχοληθεις με γαμησι ακα. Αν φοβασαι τοσο πολυ θα τραβηξεις ολη την αρνητικη ενεργεια του συμπαντος πανω σου και θα γινεις στανταρ η 1 περιπτωση στις 2.500 που θα κολλησεις ειντζ. Αφου θα εχεις πετυχει τη 1 στις 100.000 πιθανοτητα να πας με οροθετικη.Η αληθεια ειναι πως ειμαι 30 δεν εχω γαμησει ακαποτα λλα με ολα αυτα που βλεπω στο ιντερνετ συν η αρρωστοφοβια μου μ εχει κανει να το σκεφτομαι δυστυχως
Αν δεν τρολαρεις, σε συμβουλευω να μιλησεις με ενα ψυχολογο. Αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τρολαρεις.Δεν ασχολουμαι με ακα εκτος απο την κοπελα μου φιλε απλα ενημερωτικα και με αυτη συνηθως με καποτα
Ευχαριστω και για το δωρο ρε μαστορα να σαι καλα αλλα αν ελεγες τη γνωμη σου μαλλον θα βοηθουσες λιγο παραπανω....
Ξεκόλλα μαλάκα γιατι θα αρρωστησεις πραγματικά.Ολα ειναι στο μυαλό σου.Εκει έχεις αρρωστια !Δεν ασχολουμαι με ακα εκτος απο την κοπελα μου φιλε απλα ενημερωτικα και με αυτη συνηθως με καποτα
φιλε μου να σαι σιγουρος πως δεν τρολλαρω πραγματικα καθολου ειλικρινα.Εχω προβλημα δεν ξερω αν ειναι παθολογικο η ψυχιατρικο απλα...Αν δεν τρολαρεις, σε συμβουλευω να μιλησεις με ενα ψυχολογο. Αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τρολαρεις.