Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 275K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

Luckrendo

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Σωστά μάγκες! Το κεχνάω αμέσως! Χαλιέται το μυαλό μου!

Να είστε καλά!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
8.974
Πόντοι
7.885
Το μικροβιο του ακαποτου ειναι πιο δυνατο και απο ηπατιτιδα και απο HIV. Χωμενο βαθια μεσα στο μυαλο αναιρει καθε προσπαθεια της λογικης να χρησιμοποιησεις καποτα. Πληρως ανιατο μικροβιο. Φευγω τωρα να γαμησω ακαποτα στανταρακι μου στην Ιασωνος....  :o

Τρισμέγιστο ρισπεκτ μύστη,το είχες τεράστια ανάγκη  :rockon: :rockon: :hi: :hi:.Τώρα για την φίλη σου που λες τι ποσό είναι αυτό  :o :o :tickedoff: :headbang:,καμιά ελλεινίδα ψωνάρα είναι που θέλει να μείνει έγκυος επειδή ο άντρας της είναι τρόμπας  :uglystupid: :think: :2funny: :2funny:.Πες της εδώ στο σάιτ μέχρι 20ευρω διαθέτουμε  ;) ;) :2funny: :2funny:,τα έξοδα του παιδιού θα τα πληρώσει ο πιρφόρος της  :jerking: :jerking: :jerking:

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Τρισμέγιστο ρισπεκτ μύστη,το είχες τεράστια ανάγκη  :rockon: :rockon: :hi: :hi:.Τώρα για την φίλη σου που λες τι ποσό είναι αυτό  :o :o :tickedoff: :headbang:,καμιά ελλεινίδα ψωνάρα είναι που θέλει να μείνει έγκυος επειδή ο άντρας της είναι τρόμπας  :uglystupid: :think: :2funny: :2funny:.Πες της εδώ στο σάιτ μέχρι 20ευρω διαθέτουμε  ;) ;) :2funny: :2funny:,τα έξοδα του παιδιού θα τα πληρώσει ο πιρφόρος της  :jerking: :jerking: :jerking:
Πρεπει να παω Βελγιο τελος του μηνα για ενα χειρουργιο του γιου μου. Μολις γυρισω θα τα πουμε γιατι και η κοπελα το εχει μεγαλη αναγκη.

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας και παλι,
Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεισ το εξης εδω και κανα δυο μερες εχω καψιμο στο λαιμο και στο στομα ομως δεν εχω καποια σημαδια η κατι αλλο.Σημερα πηγα σε ωρλ σε νοσοκομειο με κοιταξε και με ενδοσκοπηση μεχρι τον λαρυγγα και μου ειπε πως δεν βρισκει τιποτα και ολα ειναι φυσιολογικα.Ειμαι πολυ αρρωστοφοβικος και συνεχεια ανακαλυπτω καποια καινουρια αρρωστια.Το aids ειναι παντα στο μυαλο μου και το επαναφερω αν και οπως εχω ξαναπει δεν εχω κανει ποτε τιποτα χωρις προφυλαξεις ουτε με τηνν κοπελα μου ουτε σε κατι σπιτακια που εχω παει κατι λιγες φορες. Καμμια ιδεα τι μπορει να ναι αυτο το καινουριο που με επιασε γιατι για ψυχοσωματικο δεν το κοβω αυτη τη φορα...
Σας ευχαριστω ολους

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας και παλι,
Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεισ το εξης εδω και κανα δυο μερες εχω καψιμο στο λαιμο και στο στομα ομως δεν εχω καποια σημαδια η κατι αλλο.Σημερα πηγα σε ωρλ σε νοσοκομειο με κοιταξε και με ενδοσκοπηση μεχρι τον λαρυγγα και μου ειπε πως δεν βρισκει τιποτα και ολα ειναι φυσιολογικα.Ειμαι πολυ αρρωστοφοβικος και συνεχεια ανακαλυπτω καποια καινουρια αρρωστια.Το aids ειναι παντα στο μυαλο μου και το επαναφερω αν και οπως εχω ξαναπει δεν εχω κανει ποτε τιποτα χωρις προφυλαξεις ουτε με τηνν κοπελα μου ουτε σε κατι σπιτακια που εχω παει κατι λιγες φορες. Καμμια ιδεα τι μπορει να ναι αυτο το καινουριο που με επιασε γιατι για ψυχοσωματικο δεν το κοβω αυτη τη φορα...
Σας ευχαριστω ολους

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Τυπε αφου εχεις καψιμο στον λαιμο κια στο στομα εχεις AIDS μην το σκεφτεσαι.  :S

100405634-funeral-closed-casket-gettyp.600x400.jpg

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τυπε αφου εχεις καψιμο στον λαιμο κια στο στομα εχεις AIDS μην το σκεφτεσαι.  :S

Ευχαριστω και για το δωρο ρε μαστορα να σαι καλα αλλα αν ελεγες τη γνωμη σου μαλλον θα βοηθουσες λιγο παραπανω....

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Γεια σας και παλι,
Σας ευχαριστω ολους
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΑΚΑΠΟΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΤΖ. ΠΟΣΩ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ 15???

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Η αληθεια ειναι πως ειμαι 30 δεν εχω γαμησει ακαποτα λλα με ολα αυτα που βλεπω στο ιντερνετ συν η αρρωστοφοβια μου μ εχει κανει να το σκεφτομαι δυστυχως

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Η αληθεια ειναι πως ειμαι 30 δεν εχω γαμησει ακαποτα λλα με ολα αυτα που βλεπω στο ιντερνετ συν η αρρωστοφοβια μου μ εχει κανει να το σκεφτομαι δυστυχως
Αστο, μην ασχοληθεις με γαμησι ακα. Αν φοβασαι τοσο πολυ θα τραβηξεις ολη την αρνητικη ενεργεια του συμπαντος πανω σου και θα γινεις στανταρ η 1 περιπτωση στις 2.500 που θα κολλησεις ειντζ. Αφου θα εχεις πετυχει τη 1 στις 100.000 πιθανοτητα να πας με οροθετικη.

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ασχολουμαι με ακα εκτος απο την κοπελα μου φιλε απλα ενημερωτικα και με αυτη συνηθως με καποτα

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Δεν ασχολουμαι με ακα εκτος απο την κοπελα μου φιλε απλα ενημερωτικα και με αυτη συνηθως με καποτα
Αν δεν τρολαρεις, σε συμβουλευω να μιλησεις με ενα ψυχολογο. Αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τρολαρεις.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Ευχαριστω και για το δωρο ρε μαστορα να σαι καλα αλλα αν ελεγες τη γνωμη σου μαλλον θα βοηθουσες λιγο παραπανω....

Γνωμη μου ειναι να κοιταξεις κατι σε μαυρο ειναι πιο glamour ..  :rockon:

URL]]

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ξεκόλλα μαλάκα γιατι θα αρρωστησεις πραγματικά.Ολα ειναι στο μυαλό σου.Εκει έχεις αρρωστια !

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Αν δεν τρολαρεις, σε συμβουλευω να μιλησεις με ενα ψυχολογο. Αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τρολαρεις.
φιλε μου να σαι σιγουρος πως δεν τρολλαρω πραγματικα καθολου ειλικρινα.Εχω προβλημα δεν ξερω αν ειναι παθολογικο η ψυχιατρικο απλα...

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας απο την πεμπτη εχω πρησμενο εναν σιελογονο αδενα πηγα σε γιατρο και νοσοκομειο μου τα μασαγανε απλα μου δωσαν ενα αντισηπτικο.Υπαρχει περιπτωση να ναι συμπτωμα του ιου;Ας απαντησει καποιος που  ισως ξερει..... :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom