Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

kinkypersonn

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
τσιμπούκι χωρίς καπότα δεν λέει όπως όλοι ξέρουμε και αυτό είναι το όλο πρόβλημα αλλιώς δεν θα άνοιγα και το θρέντ!όσο για την τρομοκρατία,πιστεύω ότι χρειάζεται έτσι ώστε να ξέρει ο εκάστοτε τι ρίσκο διατρέχει!

gstp

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ανοιχτή πρόσκληση

Παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Παπαγιαννίδου – Σεν Πιερ
Αντίο AIDS!  την Τρίτη 7 Απριλίου 2009, Παγκόσμια Ημερα Υγείας,
στο  βιβλιοπωλείο Ιανός, Αθήνα, στις 12.30 το μεσημέρι. 

Ομιλητές:
ο καθηγητής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις, Σικάγο, Dr. Andrew Maniotis
η εναλλακτική γιατρός του AIDS  Dr. Juliane Sacher (Φραγκφούρτη, Γερμανία)
η εκδότρια του βιβλίου στα αγγλικά  Janine Roberts (Impact Investigative Media)
ο ανταποκριτής μας στην Ουάσινγκτον  Λάμπρος Παπαντωνίου
και η συγγραφέας.

Συντονιστής:  ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Πέτρος Αργυρίου

Θα ακολουθήσει μια μουσική παράσταση με μουσικές αναφορές από τη τζαζ μέχρι το σμυρνέϊκο από τη Γιολάντα Δαναού (τραγούδι) και τον Γιάννη Ανδρακάκο (τραγούδι, πιάνο, σαξόφωνο).

Βιβλιοπωλείο Ιανός, Σταδίου 24, Αθήνα

Ομοίως, στη Θεσσαλονίκη,  παρουσίαση του βιβλίου την Τετάρτη 8 Απριλίου 2009, στο Μουσείο Αθλητισμού Θεσσαλονίκης, στις 7.30 το βράδυ.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Παιδιά πολύ προσοχή σε όσα λέγονται πάνω σε αυτό το θέμα υγείας μιας και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που ζουν αυτό το πρόβλημα καθημερινά και καταλαβαίνετε πως μαλακίες τύπου "O HIV δεν προκαλεί AIDS" ή ότι τάχα τα φάρμακα σε κρατάνε στη ζωή για 20 χρόνια πως μπορεί να τους επηρρεάσουν ψυχολογικά!!Η αλήθεια με βάση τα μεγαλύτερα επίσημα ιατρικά site λένε πως όταν ένας άνθρωπος βρεί ότι έχει προσβληθεί από τον HIV νωρίς και αρχίσει να παίρνει φάρμακα και κάνει ότι του λένε οι γιατροί θα ζήσει όσο θα ζούσε ίσως λίγα χρόνια λιγότερα.Δηλαδή αν ήταν αν πεθάνει στα 85-90 χρόνια μπορεί να πεθάνει στα 80..Κάποτε μέχρι το 1995 τα φάρμακα δεν μπορούσαν να εγγυηθούν πάνω από 20 χρόνια ζωής..Πλέον όμως αυτό άλλαξε.Αυτοί οι άνθρωποι θα ζήσουν κανονικά μιας και θα είναι 1 ιός ανενεργός όπως και τόσοι που κουβαλάμε όπως έρπητας,ανεμοβλογιά κτλ..

gstp

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Από το Αποκαλύπτοντας το 'AIDS'

Γειά σας!

Είμαι η Μαρία Παπαγιαννίδου - Σεν Πιερ, πρώην ασθενής του AIDS, μια από τους πολλούς σε όλο τον κόσμο που αποχαιρέτησαν το σύνδρομο και τη θεωρία του και ξαναβρήκαν την υγεία τους. Ρίξτε μια ματιά στο στο παραμύθι του HIV (
), και θα καταλάβετε. Ηδη στην Αθήνα συνάντησα μέσα σε έναν χρόνο την Ιωάννα, την Αλεξάνδρα, τον Αρη, τον Μάρκο, τον Γρηγόρη, τον Χρήστο Σ., τον Χρήστο Α., την Ελευθερία, τον Δημήτρη, την Φωτεινή, την Αννα, τον Διονύση,  τον Γιάννη, τον Γιώργο, τον Νικόλα, τον Πάνο, που βιώνουν την ίδια αλλόκοτη πραγματικότητα: Επισήμως δεν υπάρχουμε - πρώην ασθενείς του AIDS! - αλλά εμείς είμαστε πιο υγιείς και δυνατοί από ποτέ. Τις προάλλες, 14 Φεβρουαρίου 2009, του Αγίου Βαλεντίνου, το γιορτάσαμε με ένα ακόμα πάρτυ στο σπίτι του Αρη. Ημασταν κάπου είκοσι άτομα.

Η δική μου κατάθεση, όπως έχει αναρτηθεί πρόσφατα στο Rethinking AIDS (), είναι η εξής:

Θεωρώ πως είναι απαράδεκτο, ανήθικο και εγκληματικό να αποκρύπτεται μέρος της αλήθειας όταν έχουμε να κάνουμε με ένα ζήτημα ζωής και θανάτου.

Βρέθηκα "οροθετική" πριν από 24 χρόνια, το 1985. Εμαθα ότι υπάρχει αντίθετη  άποψη πάνω στο ζήτημα μόλις το 2006, 21 χρόνια αργότερα. Αφότου είχα πάρει τη συνταγογραφημένη θεραπεία του AIDS επί 12 χρόνια επειδή νόμιζα ότι δεν είχα άλλη επιλογή. Σχεδόν πέθανα τρεις και τέσσερις φορές από τις παρενέργειες των φαρμάκων, ήταν ένας εφιάλτης.

Δεν θα έπρεπε να ήξερα νωρίτερα ότι υπήρχε και άλλη άποψη πάνω στο θέμα; Και να αποφασίσω για τον εαυτό μου ποιά λύση θα ακολουθούσα;

Αφού είδα την εικόνα στο σύνολό της σταμάτησα τη θεραπεία, τις εξετάσεις και τη συμβουλευτική του AIDS στις 23 Απριλίου 2007, και επανέκτησα πλήρως την υγεία μου. Ζω ευτυχισμένη τώρα με τον σύζυγό μου, ο οποίος μου αποκάλυψε την άλλη πλευρά του AIDS.

Συνημμένα

• maria_papagiannidou.jpg
    maria_papagiannidou.jpg
    6,5 KB · Εμφανίσεις: 20

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Πριν απο δυο χρονια ειχα την τυχη να συζητησω με ενα γιατρο στο Los Angeles που ειναι στους τοπ 5 σε λοιμωδης νοσους παγκοσμιως(ευρευνητης στο UCLA). Αυτο που εχω να σας πω ειναι οτι τα ακαποτα στοματικα να τα αποφευγετε, ναι μεν στατιστικα ειναι λιγες οι πιθανοτητες να κολησετε HIV, αλλα ο ιος ειναι παρων στο σαλιο ενος ανθρωπου με την νοσο, εστω και αν δεν εχει συμπτωματα. Δεν υπαρχει θεραπεια για HIV και τα φαρμακα που υπαρχουν ειναι να κρατανε τον ιο σε αναστολη, και δεν συμαινει οτι καποια στιγμη δεν θα παρουσιαστη η ασθενεια AIDS.

Τα ακαποτα στοματικα με τανες ειναι ρωσικη ρουλετα. Πηγαινετε στην Συγγρου να σας ενημερωσουν πρωτα, και μην λετε οτι θελετε. Ακαποτα στοματικα με την γκομενα σας η την γυναικα σας που την ξερετε, οχι με τανες  :headbang:

Ρε φίλε Lucent, και στα CT κάνεις στοματικό με καπότα..;
Τί να πω, νομίζω σας έχει πιάσει υστερία.. Σ' όλα χρειάζεται ένα μέτρο...
Μ' αυτή τη λογική με κάθε γκόμενα ή τουρίστρια που το κάνουμε πρώτη φορά, θα της λέμε να μας πάρει πίπα με καπότα, και να κάνει πλύσεις με Betadine σε χέρια, γεννητικά όργανα και στόμα...!!! Αυτά μόνο ο βυζαντινοτέτοιος τα έλεγε...! Εντάξει, είπαμε να πέρνουμε προφυλάξεις, αλλά όχι κι έτσι..! Δεν το κόβω το σεξ τελείως καλύτερα..;
Όπως είπε κι ο μεγάλος Ζουγανέλης: "Για να μείνεις εκτός νόσου, μοναχός σου εκτονώσου..!"

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ρε φίλε Lucent, και στα CT κάνεις στοματικό με καπότα..;
Τί να πω, νομίζω σας έχει πιάσει υστερία.. Σ' όλα χρειάζεται ένα μέτρο...
Μ' αυτή τη λογική με κάθε γκόμενα ή τουρίστρια που το κάνουμε πρώτη φορά, θα της λέμε να μας πάρει πίπα με καπότα, και να κάνει πλύσεις με Betadine σε χέρια, γεννητικά όργανα και στόμα...!!! Αυτά μόνο ο βυζαντινοτέτοιος τα έλεγε...! Εντάξει, είπαμε να πέρνουμε προφυλάξεις, αλλά όχι κι έτσι..! Δεν το κόβω το σεξ τελείως καλύτερα..;
Όπως είπε κι ο μεγάλος Ζουγανέλης: "Για να μείνεις εκτός νόσου, μοναχός σου εκτονώσου..!"
Βρε ανοητε, μονο μια τανα νομιζεις οτι εχω παρει για να ρισκαρω ακαποτη πιπα? Δεν μου φαινεται οτι πιανης το θεμα, το ρισκο, η την ουσια του σπορ. Νομιζης οτι μονο με εσενα εχει παει η τανα?  :headbang: Εισαι και λιγο αδιαβαστος στο θεμα του HIV και γραφης παπαρια για "αιρετικες αποψεις". Μετα απο 20 χρονια που προτοεμφανηστηκε ο υιος, και μετα απο εκτονταδες χιλιαδες μολυνσεις παγκοσμιως λες να μην εχουν στατιστικες μεταδωσης? 

Εγω θελω να συνεχισω το αθλημα γιατι δεν εχω βρη το 10αρι ακομα  :2funny: οποτε παιρνω προφυλαξεις, που επρεπε να παιρνουν ολοι

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Κατ' αρχάς εγώ δε σ' έβρισα, αντίθετα σ' ευχαρίστησα για τις φωτο που ανέβασες...
Είσαι παλιός όμως και σε σέβομαι...
Εγώ τις "αιρετικές" απόψεις που ανέφερα, τις είδα στην κρατική τηλεόραση, στη Θεματική Βραδιά του Κούλογλου, όταν είχε αφιέρωμα στον ιό είχε καλεσμένη μια ελληνίδα (πρώην;)φορέα του ιού την Μαρία Παπαγιαννίδου - Σεν Πιερ, που 'χε την άποψη ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να μεταδώσει τον ιό στον ερωτικό της σύντροφο, αλλά μόνο το αντίθετο...
Και γενικά διάφορες ασυνήθιστες απόψεις γύρω απ' τον ιό, στην εκπομπή είχε επίσης καλεσμένο τον Βαλιανάτο, που είπε ότι θεωρεί τις απόψεις της επικίνδυνες και γιατρούς που επίσης λέγαν την επίσημη άποψη...
Για να μην αποκαλείς εμένα ανόητο, που απλώς μετέφερα έναν προβληματισμό για τις απόψεις της, ίσως είναι καλύτερο να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της  και να αποκαλέσεις ευθέως ανόητη την ίδια, αφού μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί της...

Ακόμη πάντως και με την επίσημη άποψη
οι πιθανότητες μετάδοσης με στοματικό σεξ είναι 1/10000, δηλαδή απειροελάχιστη, εκτός κι αν έχεις κάνει στοματικό με 10000 πουτάνες που'ναι φορείς του ιού ..!
Γιατί η πιθανότητα αναφέρεται σε 10000 φορές έκθεση στον ιό...!

Εμένα, προσωπικά δε με αφορά τόσο το θέμα του HIV, γιατί τις προφυλάξεις μου θα τις έπαιρνα ούτως ή άλλως, γιατί υπάρχουν κι όλα τα υπόλοιπα αφροδίσια νοσήματα, πολλά απ' τα οποία είναι εξίσου σοβαρά, ηπατίτιδα πχ.. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι αυτά δε μεταδίδονται με το στοματικό σεξ... Θα το ψάξω κι αν διαπιστώσω ότι ισχύει το αντίθετο θα επανεξετάσω τη στάση μου..!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
οι πιθανότητες μετάδοσης με στοματικό σεξ είναι 1/10000, δηλαδή απειροελάχιστη, εκτός κι αν έχεις κάνει στοματικό με 10000 πουτάνες που'ναι φορείς του ιού ..!
Και αυτό αφορά τη γυναίκα που θα χύσει κάποιος φορέας σε ανοιχτή πληγή στο στόμα της.
γιατί υπάρχουν κι όλα τα υπόλοιπα αφροδίσια νοσήματα, πολλά απ' τα οποία είναι εξίσου σοβαρά, ηπατίτιδα πχ..
Πολύ σωστός ! Να ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε πολλοί. Με τον όρο αφροδίσια αναφερόμαστε μόνο στο HIV, ενώ υπάρχουν δεκάδες άλλα. Είχα ακούσει ότι ένα αφροδίσιο (δε θυμάμαι ποιο...  :headbang:  ) το έχει ένα τεράστιο ποσοστό του σεξουαλικά ενεργού πληθυσμού  :o

arcans3

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε απο κονδυλωματα παντως εχει γεμισει ο τοπος,ειναι παρα πολλα ατομα που εχουν.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Κι αυτά μεταδίδονται και με το στοματικό σεξ, γιατί μέχρι τώρα το θεωρούσα ασφαλές...
Δεν υπάρχει κάποιος ειδικός να μας ενημερώσει υπεύθυνα..;
Γιατί γαμώτο στοματικό με καπότα έχει τη μισή γλύκα..!
Και μπορείς να κολλήσεις κι εσύ από γλυφομούνι..;
Γιατί γι'αυτό ούτως ή άλλως δεν μπορείς να πάρεις προφύλαξη..!
Πάντως αυτό που 'χω παρατηρήσει είναι ότι μετά από γλυφομούνι πολλές φορές έχω πονόλαιμο..!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Κατ' αρχάς εγώ δε σ' έβρισα, αντίθετα σ' ευχαρίστησα για τις φωτο που ανέβασες...
Είσαι παλιός όμως και σε σέβομαι...
Εγώ τις "αιρετικές" απόψεις που ανέφερα, τις είδα στην κρατική τηλεόραση, στη Θεματική Βραδιά του Κούλογλου, όταν είχε αφιέρωμα στον ιό είχε καλεσμένη μια ελληνίδα (πρώην;)φορέα του ιού την Μαρία Παπαγιαννίδου - Σεν Πιερ, που 'χε την άποψη ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να μεταδώσει τον ιό στον ερωτικό της σύντροφο, αλλά μόνο το αντίθετο...
Και γενικά διάφορες ασυνήθιστες απόψεις γύρω απ' τον ιό, στην εκπομπή είχε επίσης καλεσμένο τον Βαλιανάτο, που είπε ότι θεωρεί τις απόψεις της επικίνδυνες και γιατρούς που επίσης λέγαν την επίσημη άποψη...
Για να μην αποκαλείς εμένα ανόητο, που απλώς μετέφερα έναν προβληματισμό για τις απόψεις της, ίσως είναι καλύτερο να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της  και να αποκαλέσεις ευθέως ανόητη την ίδια, αφού μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί της...

Ακόμη πάντως και με την επίσημη άποψη

Εμένα, προσωπικά δε με αφορά τόσο το θέμα του HIV, γιατί τις προφυλάξεις μου θα τις έπαιρνα ούτως ή άλλως, γιατί υπάρχουν κι όλα τα υπόλοιπα αφροδίσια νοσήματα, πολλά απ' τα οποία είναι εξίσου σοβαρά, ηπατίτιδα πχ.. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι αυτά δε μεταδίδονται με το στοματικό σεξ... Θα το ψάξω κι αν διαπιστώσω ότι ισχύει το αντίθετο θα επανεξετάσω τη στάση μου..!

Φιλε Σχιν, δεν σε εβρησα που σε κατηγορησα σαν ανοητο, αλλα καλα θα ηταν να τα ψαχνεις αυτα τα θεματα πριν γραφης, και ακομα πιο σοβαρα πριν πας με τανες. Φαινεσαι νεαρο παιδι απο αυτα που γραφεις και μπορη να δικαιολογησαι, αλλα υπαρχουν πολλα παιδια εδω μεσα που μπορουν να παρουν τα γρφομενα σου στα σοβαρα.

Το αλλο αφροδισιο που αναφερετε πιο κατω ειναι ο Ερπης (HSV2) που και αυτο δεν θεραπευεται, αλλα δεν ειναι θανατηφορο. Τα ακαποτα να τα αποφευγετε με τανες γιατι μια στις 10.000 πιθανοτητα μπορη να ειναι μικρη για σενα, αλλα πολλαπλασιαζεται οταν συναντας ενα σωρο τανες.  

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Φιλε Σχιν, δεν σε εβρησα που σε κατηγορησα σαν ανοητο, αλλα καλα θα ηταν να τα ψαχνεις αυτα τα θεματα πριν γραφης, και ακομα πιο σοβαρα πριν πας με τανες. Φαινεσαι νεαρο παιδι απο αυτα που γραφεις και μπορη να δικαιολογησαι, αλλα υπαρχουν πολλα παιδια εδω μεσα που μπορουν να παρουν τα γρφομενα σου στα σοβαρα.

Το αλλο αφροδισιο που αναφερετε πιο κατω ειναι ο Ερπης (HSV2) που και αυτο δεν θεραπευεται, αλλα δεν ειναι θανατηφορο. Τα ακαποτα να τα αποφευγετε με τανες γιατι μια στις 10.000 πιθανοτητα μπορη να ειναι μικρη για σενα, αλλα πολλαπλασιαζεται οταν συναντας ενα σωρο τανες.  

Lucent σου γραψα μακροσκελή απάντηση, αλλά ο explorer έπεσε, όποτε θα στα πω εν συντομία...
Καταρχάς, εγώ δεν παρεξηγώ, άλλωστε λένε ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους..!
Δεν είμαι πολύ μικρός, αλλά είμαι πολύ άπειρος στο θέμα κ στο φόρουμ κ γενικά...
Ουσιαστικά τώρα ξεκινάω, γι' αυτό κι έχω απορίες.. Και ρωτάω όχι μόνο για τάνες, αλλά κ για την προσωπική μου ζωή, γιατί μέχρι τώρα δεν έπαιρνα προφυλάξεις στο στοματικό..
Σ' αυτό που λες ότι πολλοί πρέπει να πάρουνε πιο σοβαρά απ'ότι πρέπει αυτά που λέμε, έχεις μεγάλο δίκιο.. Εγώ κάνω εδώ κ λίγο την πλάκα μου κ το χαβαλέ μου..
Αλλά αν κάποιος θέλει μια υπεύθυνη κι αξιόπιστη ενημέρωση, πρέπει να απευθυνθεί σ΄ ειδικούς... Εμείς εδώ απλά λέμε απόψεις, που πολές φορές μπορεί να 'ναι κ μπαρούφες, κ γι' αυτό χρειάζονται διασταύρωση..! Με θέματα υγείας δεν παίζουμε..!

Αυτά, φιλικά.. κι ήθελα ακόμα να σου πω ότι δεν μπορώ να πιστέψω ότι είχες ένα μωρό όπως η Λολίτα ή η Angelika κ δεν τους έγλειψες το γατάκι..!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
"Σ' αυτό που λες ότι πολλοί πρέπει να πάρουνε πιο σοβαρά απ'ότι πρέπει αυτά που λέμε..."
Σόρυ λάθος, ήθελα να πω μπορεί κι όχι πρέπει..

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Lucent σου γραψα μακροσκελή απάντηση, αλλά ο explorer έπεσε, όποτε θα στα πω εν συντομία...
Καταρχάς, εγώ δεν παρεξηγώ, άλλωστε λένε ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους..!
Δεν είμαι πολύ μικρός, αλλά είμαι πολύ άπειρος στο θέμα κ στο φόρουμ κ γενικά...
Ουσιαστικά τώρα ξεκινάω, γι' αυτό κι έχω απορίες.. Και ρωτάω όχι μόνο για τάνες, αλλά κ για την προσωπική μου ζωή, γιατί μέχρι τώρα δεν έπαιρνα προφυλάξεις στο στοματικό..
Σ' αυτό που λες ότι πολλοί πρέπει να πάρουνε πιο σοβαρά απ'ότι πρέπει αυτά που λέμε, έχεις μεγάλο δίκιο.. Εγώ κάνω εδώ κ λίγο την πλάκα μου κ το χαβαλέ μου..
Αλλά αν κάποιος θέλει μια υπεύθυνη κι αξιόπιστη ενημέρωση, πρέπει να απευθυνθεί σ΄ ειδικούς... Εμείς εδώ απλά λέμε απόψεις, που πολές φορές μπορεί να 'ναι κ μπαρούφες, κ γι' αυτό χρειάζονται διασταύρωση..! Με θέματα υγείας δεν παίζουμε..!

Αυτά, φιλικά.. κι ήθελα ακόμα να σου πω ότι δεν μπορώ να πιστέψω ότι είχες ένα μωρό όπως η Λολίτα ή η Angelika κ δεν τους έγλειψες το γατάκι..!

Φιλε σχιν,την επομενη φορα που θα δεις την Λολιτα, ρωτα την  :2funny: Η ποιο διασημη εδω στο φορουμ, ονοματα δεν λεμε (βλεπε αβαταρ) στισ συναντησεις της πρωτον δεν φιλα στο στομα (ουτε καν DFK), ποτε ακαποτο τσιμπουκι (OWO), και δεν δινει κουλουρι. Κατα τα αλλα ολα το πρωτο μαμισι και καβλα φακτορ 10. Αυτοι που ειναι στην δουλεια και ξερουν, προσεχουν.

Μια και το ανεφερες θα κανω μια παρατηρηση. Οσα μωρα ρωτησα που ερχονται Αθηνα, ο ενας στους 4 Ελληνες πελατες τους ζηταει ακαποτο μαμησι (25%),  :headbang: και οχι μονο τσιμπουκι. Αυτο δεν γινεται σε χωρες της δυτικης Ευρωπης, παρα μονο στο Ελλαδισταν που εχουμε καταπιεσμενη την σεξουαλικη ενημερωση, και εχουμε τριτοκοσμικη αγνοια.

Ουτε η Μαυρη Αγγελικη ειχε παραπονο που δεν της εγλυψα γατακι  :2funny: Πρεπει να κανης καποιο διαχωρισμο απο γκομενα που γνωριζης και τανα που πηδιεται με τον καθενα για μερικα ευρω.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Σιγουρα υπαρχουν πολλα αφροδισια νοσηματα που μεταδιδονται και για το αν θα κολλησει καποιος ή όχι καποια παιζουν ρολο καποιες συνθηκες.Κατ'αρχην(και αυτο το λεω εκ προσωπικης πειρας) δεν θα κανετε ποτε ακαποτο σεξ ή πιπα όταν παίρνετε αντιβίωση.Νομος αυτο!Εχω κολλησει μυκητιαση(οχι τιποτε σοβαρο) απο ακαποτο στοματικο μαλλον και αυτο συνεβη 3 μερες πριν ξεκινησω την αντιβιωση(μετα μου προεκυψε αμυγδαλιτιδα και αναγκαστηκα να παρω αντιβιωση).Επειδη ομως τα συμπτωματα των περισσοτερων αφροδισιων "βγαινουν" στην επιφανεια μετα απο 7-10 μερες σε συνδυασμο με την αντιβιωση που σκοτωνει τα φιλικα προς τον οργανισμο"μικροβια" σκοτωνωντας παραλληλα και τα παθογονα,το ανοσοποιητικο πεφτει τόσο όσο χρειαζεται στους μυκητες π.χ. ή σε καποιο άλλο μικροβιο ή ιο ωστε να δημιουργησει παθογενεση.Οι πιο συχνες μολυνσεις ειναι η βαλανοποσθια και η μυκητιαση που εχει διαφορες μορφες.Και τα 2 αυτά ειναι πολυ ελαφρα και ξεπερνιουνται με καταλληλη θεραπευτικη αγωγη και με ειδικα αντιμυκητιακα αφρολουτρα και κρεμες σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα(μιας εβομαδα περιπου απο την εναρξη της θεραπειας).Υπαρχουν ομως και αλλα που ειναι πιο σοβαρα οπως η βλενορροια,τα χλαμυδια,τα κονδυλωματα,ο ερπης που δημιουργουν απο δυσκολες ως ανυποφορες καταστασεις με συνεχεις θεραπειες(κρυοπηξιες,αντιβιωσεις,λεηζερ κλπ..) που κρατουν μπορει και μηνες.Το χειροτερο ειναι να κολλησει καποιος τον ιο της ηπατιτιδας C οπου προσβαλει το ηπαρ και πολυ δυσκολα θεραπευεται κανεις πληρως.Το κακο ειναι στην τελεταια ειδικα περιπτωση(της ηπατιτιδας δηλ.) οτι τα συμπτωματα μπορει να μη φανουν και ποτε,αλλα μπορει να φανουν και μετα απο αρκετο καιρο(μηνες) με συνεπεια ο φερομενος τον ιο να μην ξερει τιποτε.Οι πιο συχνες ενδειξεις ειναι ο κιτρινισμος του ασπρου μερους των ματιων(υποψια ίκτερου),πονοι στην δεξια πλευρα της κοιλιας οπου ειναι το συκωτι,εξαντληση ευκολα κλπ.. Υπαρχει και η ουρωλοιμωξη η οποια ταλαιπωρει και αυτη με τη σειρα της αρκετα τον ασθενη καθως εχει πονο κατα την ουρηση και δεν μπορει να εχει στυση διοτι ποναει πολυ.Με την καταλληλη φαρμακευτικη αγωγη λυνεται το προβλημα απλα περναει σε μεγαλυτερο χρονικο διαστημα απο τα πρωτα νοσηματα που ανεφερα.Τελος υπαρχει και η μολυσματικη τερμινθος η οποια φευγει μονο με κρυοπηξια σε ινστιτουτο δερματολογιας ή στου συγγρου οπου ο κορμος του πεους "αποκτα" ως παρασημα καποιες μικρες στρογγυλες βλατιδες(στρογγυλα σπυρακια στο χρωμα του δερματους) που ομως δεν επηρρεαζουν σε τιποτα ουτε τη σεξουαλικη λειτουργια ουτε κατι αλλο,απλα αν το ανοσοποιητικο πεσει υπερβολικα απο καποια αλλη αιτια(π.χ.σοβαρη εκφυλιστικη ασθενεια) μπορει να γεμισει ολη η περιοχη με τετοιες μικρες ή μεγαλυτερες βλατιδες.Σε γενικες γραμμες αυτα προς ενημερωση και απο ιδια πειρα και απο ερωτησεις που εχω κανει σε διαφορους αφροδισιολογους που εχω επισκεφτει κατα το παρελθον.Ως γενικη συμβουλη λεω τελειωνοντας οτι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ οχι ακαποτη συνουσια με κανενα τροπο οταν παιρνουμε φαρμακευτικη αγωγη και ιδιως αντιβιωση και επισης να κραταμε τον οργανισμο μας οσο μπορουμε πιο υγιη και κυριως το εντερο μας.Οσο πιο υγιες ειναι το εντερο τοσο λιγοτερο κινδυνευουμε απο καθε εχθρικο μικροβιο,ιο,βακτηριο.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Φίλε προφανώς είσαι γιατρός, ε..;
Σ' ευχαριστώ για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες..! Όταν έχω χρόνο θα τις μελετήσω γιατί έδωσες πολλή πληροφορία μαζεμένη..!
Κ μια τελευταία ερώτηση για τον Λουσεντ... Ξέρεις μήπως ποιό είναι το ποσοστό κι αυτών που το δέχονται..; Γιατί αυτό έχει σημασία στην τελική..! Ελπίζω να ναι κάτω από 1%!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Φίλε προφανώς είσαι γιατρός, ε..;
Σ' ευχαριστώ για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες..! Όταν έχω χρόνο θα τις μελετήσω γιατί έδωσες πολλή πληροφορία μαζεμένη..!
Κ μια τελευταία ερώτηση για τον Λουσεντ... Ξέρεις μήπως ποιό είναι το ποσοστό κι αυτών που το δέχονται..; Γιατί αυτό έχει σημασία στην τελική..! Ελπίζω να ναι κάτω από 1%!

Aν ενοεις το ποσοστο των κοριτσιων που δεχεται sex χωρις προφυλακτικο, πιστευω, οτι στα μπουρδελα και στα studio, θα πρεπει να ειναι απειροελαχιστο. Σιγουρα μικροτερο του 1%

Δεν μπορω να ξερω τι συμβαινει με τα κοριτσια που δουλευουν στος πιατσες και ειδικοτερα τις μαυρουλες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom