πολλοι απο εδω μεσα εχουν παιξει και εχουν χασει χωρις να το ξερουν ακομα
Ωπα ρε φίλε..μην τρομοκράτεις τον κόσμο έτσι.
πολλοι απο εδω μεσα εχουν παιξει και εχουν χασει χωρις να το ξερουν ακομα
δε τρομοκρατω κανενα απλα πρεπει να λεμε και την αληθεια εκει που πρεπειΩπα ρε φίλε..μην τρομοκράτεις τον κόσμο έτσι.
Πριν απο δυο χρονια ειχα την τυχη να συζητησω με ενα γιατρο στο Los Angeles που ειναι στους τοπ 5 σε λοιμωδης νοσους παγκοσμιως(ευρευνητης στο UCLA). Αυτο που εχω να σας πω ειναι οτι τα ακαποτα στοματικα να τα αποφευγετε, ναι μεν στατιστικα ειναι λιγες οι πιθανοτητες να κολησετε HIV, αλλα ο ιος ειναι παρων στο σαλιο ενος ανθρωπου με την νοσο, εστω και αν δεν εχει συμπτωματα. Δεν υπαρχει θεραπεια για HIV και τα φαρμακα που υπαρχουν ειναι να κρατανε τον ιο σε αναστολη, και δεν συμαινει οτι καποια στιγμη δεν θα παρουσιαστη η ασθενεια AIDS.
Τα ακαποτα στοματικα με τανες ειναι ρωσικη ρουλετα. Πηγαινετε στην Συγγρου να σας ενημερωσουν πρωτα, και μην λετε οτι θελετε. Ακαποτα στοματικα με την γκομενα σας η την γυναικα σας που την ξερετε, οχι με τανες
Βρε ανοητε, μονο μια τανα νομιζεις οτι εχω παρει για να ρισκαρω ακαποτη πιπα? Δεν μου φαινεται οτι πιανης το θεμα, το ρισκο, η την ουσια του σπορ. Νομιζης οτι μονο με εσενα εχει παει η τανα? Εισαι και λιγο αδιαβαστος στο θεμα του HIV και γραφης παπαρια για "αιρετικες αποψεις". Μετα απο 20 χρονια που προτοεμφανηστηκε ο υιος, και μετα απο εκτονταδες χιλιαδες μολυνσεις παγκοσμιως λες να μην εχουν στατιστικες μεταδωσης?Ρε φίλε Lucent, και στα CT κάνεις στοματικό με καπότα..;
Τί να πω, νομίζω σας έχει πιάσει υστερία.. Σ' όλα χρειάζεται ένα μέτρο...
Μ' αυτή τη λογική με κάθε γκόμενα ή τουρίστρια που το κάνουμε πρώτη φορά, θα της λέμε να μας πάρει πίπα με καπότα, και να κάνει πλύσεις με Betadine σε χέρια, γεννητικά όργανα και στόμα...!!! Αυτά μόνο ο βυζαντινοτέτοιος τα έλεγε...! Εντάξει, είπαμε να πέρνουμε προφυλάξεις, αλλά όχι κι έτσι..! Δεν το κόβω το σεξ τελείως καλύτερα..;
Όπως είπε κι ο μεγάλος Ζουγανέλης: "Για να μείνεις εκτός νόσου, μοναχός σου εκτονώσου..!"
Και αυτό αφορά τη γυναίκα που θα χύσει κάποιος φορέας σε ανοιχτή πληγή στο στόμα της.οι πιθανότητες μετάδοσης με στοματικό σεξ είναι 1/10000, δηλαδή απειροελάχιστη, εκτός κι αν έχεις κάνει στοματικό με 10000 πουτάνες που'ναι φορείς του ιού ..!
Γιατί η πιθανότητα αναφέρεται σε 10000 φορές έκθεση στον ιό...!
Πολύ σωστός ! Να ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε πολλοί. Με τον όρο αφροδίσια αναφερόμαστε μόνο στο HIV, ενώ υπάρχουν δεκάδες άλλα. Είχα ακούσει ότι ένα αφροδίσιο (δε θυμάμαι ποιο... ) το έχει ένα τεράστιο ποσοστό του σεξουαλικά ενεργού πληθυσμού :oγιατί υπάρχουν κι όλα τα υπόλοιπα αφροδίσια νοσήματα, πολλά απ' τα οποία είναι εξίσου σοβαρά, ηπατίτιδα πχ..
Ίσως αυτό να ήταν το αφροδίσιο που άκουσα και δεν θυμάμαι...φιλε απο κονδυλωματα παντως εχει γεμισει ο τοπος,ειναι παρα πολλα ατομα που εχουν.
Κατ' αρχάς εγώ δε σ' έβρισα, αντίθετα σ' ευχαρίστησα για τις φωτο που ανέβασες...
Είσαι παλιός όμως και σε σέβομαι...
Εγώ τις "αιρετικές" απόψεις που ανέφερα, τις είδα στην κρατική τηλεόραση, στη Θεματική Βραδιά του Κούλογλου, όταν είχε αφιέρωμα στον ιό είχε καλεσμένη μια ελληνίδα (πρώην;)φορέα του ιού την Μαρία Παπαγιαννίδου - Σεν Πιερ, που 'χε την άποψη ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να μεταδώσει τον ιό στον ερωτικό της σύντροφο, αλλά μόνο το αντίθετο...
Και γενικά διάφορες ασυνήθιστες απόψεις γύρω απ' τον ιό, στην εκπομπή είχε επίσης καλεσμένο τον Βαλιανάτο, που είπε ότι θεωρεί τις απόψεις της επικίνδυνες και γιατρούς που επίσης λέγαν την επίσημη άποψη...
Για να μην αποκαλείς εμένα ανόητο, που απλώς μετέφερα έναν προβληματισμό για τις απόψεις της, ίσως είναι καλύτερο να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της και να αποκαλέσεις ευθέως ανόητη την ίδια, αφού μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί της...
Ακόμη πάντως και με την επίσημη άποψη
οι πιθανότητες μετάδοσης με στοματικό σεξ είναι 1/10000, δηλαδή απειροελάχιστη, εκτός κι αν έχεις κάνει στοματικό με 10000 πουτάνες που'ναι φορείς του ιού ..!
Γιατί η πιθανότητα αναφέρεται σε 10000 φορές έκθεση στον ιό...!
Εμένα, προσωπικά δε με αφορά τόσο το θέμα του HIV, γιατί τις προφυλάξεις μου θα τις έπαιρνα ούτως ή άλλως, γιατί υπάρχουν κι όλα τα υπόλοιπα αφροδίσια νοσήματα, πολλά απ' τα οποία είναι εξίσου σοβαρά, ηπατίτιδα πχ.. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι αυτά δε μεταδίδονται με το στοματικό σεξ... Θα το ψάξω κι αν διαπιστώσω ότι ισχύει το αντίθετο θα επανεξετάσω τη στάση μου..!
Φιλε Σχιν, δεν σε εβρησα που σε κατηγορησα σαν ανοητο, αλλα καλα θα ηταν να τα ψαχνεις αυτα τα θεματα πριν γραφης, και ακομα πιο σοβαρα πριν πας με τανες. Φαινεσαι νεαρο παιδι απο αυτα που γραφεις και μπορη να δικαιολογησαι, αλλα υπαρχουν πολλα παιδια εδω μεσα που μπορουν να παρουν τα γρφομενα σου στα σοβαρα.
Το αλλο αφροδισιο που αναφερετε πιο κατω ειναι ο Ερπης (HSV2) που και αυτο δεν θεραπευεται, αλλα δεν ειναι θανατηφορο. Τα ακαποτα να τα αποφευγετε με τανες γιατι μια στις 10.000 πιθανοτητα μπορη να ειναι μικρη για σενα, αλλα πολλαπλασιαζεται οταν συναντας ενα σωρο τανες.
Lucent σου γραψα μακροσκελή απάντηση, αλλά ο explorer έπεσε, όποτε θα στα πω εν συντομία...
Καταρχάς, εγώ δεν παρεξηγώ, άλλωστε λένε ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους..!
Δεν είμαι πολύ μικρός, αλλά είμαι πολύ άπειρος στο θέμα κ στο φόρουμ κ γενικά...
Ουσιαστικά τώρα ξεκινάω, γι' αυτό κι έχω απορίες.. Και ρωτάω όχι μόνο για τάνες, αλλά κ για την προσωπική μου ζωή, γιατί μέχρι τώρα δεν έπαιρνα προφυλάξεις στο στοματικό..
Σ' αυτό που λες ότι πολλοί πρέπει να πάρουνε πιο σοβαρά απ'ότι πρέπει αυτά που λέμε, έχεις μεγάλο δίκιο.. Εγώ κάνω εδώ κ λίγο την πλάκα μου κ το χαβαλέ μου..
Αλλά αν κάποιος θέλει μια υπεύθυνη κι αξιόπιστη ενημέρωση, πρέπει να απευθυνθεί σ΄ ειδικούς... Εμείς εδώ απλά λέμε απόψεις, που πολές φορές μπορεί να 'ναι κ μπαρούφες, κ γι' αυτό χρειάζονται διασταύρωση..! Με θέματα υγείας δεν παίζουμε..!
Αυτά, φιλικά.. κι ήθελα ακόμα να σου πω ότι δεν μπορώ να πιστέψω ότι είχες ένα μωρό όπως η Λολίτα ή η Angelika κ δεν τους έγλειψες το γατάκι..!
Φίλε προφανώς είσαι γιατρός, ε..;
Σ' ευχαριστώ για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες..! Όταν έχω χρόνο θα τις μελετήσω γιατί έδωσες πολλή πληροφορία μαζεμένη..!
Κ μια τελευταία ερώτηση για τον Λουσεντ... Ξέρεις μήπως ποιό είναι το ποσοστό κι αυτών που το δέχονται..; Γιατί αυτό έχει σημασία στην τελική..! Ελπίζω να ναι κάτω από 1%!