kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Αυτή η ερώτηση έχει χιλιοειπωθεί!Εσυ για να καταλάβω ρωτάς γιατί θέλεις να δοκιμάσεις σωστά?
Και εγω θα στο πω αλιως γλυφομουνι κανης???με προφυλακτικοκαλα ρε παιδιά,να σας κάνω μια ερώτηση....δεν φοβάστε για HIV και λοιπές μαλακίες όταν πάτε για ακάπωτο???????????
καλα ρε παιδιά,να σας κάνω μια ερώτηση....δεν φοβάστε για HIV και λοιπές μαλακίες όταν πάτε για ακάπωτο???????????
Πως εξαπλώνεται ο ιος HIV
[URL unfurl="true"]http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1137883380?bctid=17782605001[/url]
Επιστήμονες κατέγραψαν για πρώτη φορά το πώς εξαπλώνεται ο ιός, πως προσβάλει δηλαδή τα υγιή κύτταρα του οργανισμού.
δειτε τον και κοψτε τις μαλακιες.......!!!!!!
Μία σχετικά ασφαλής λύση και σίγουρη αν δεν είναι πολλαπλής χρήσης!!!Άρα δηλαδή οι φίλτατοι συμπολεμιστές που είναι fan του είδους,πηγαίνουν ξέροντας εκ των προτέρων τι παίζει αλλά λόγω της υπέρμετρης απόλαυσης που εκλαμβάνουν είναι διατεθειμένοι να παίξουν αυτήν την ρώσικη ρουλέτα? εγώ πχ όταν πήγα κάτι μήνες πριν δεν ήξερα καν τι παίζει με το θέμα.Απλά πήγε φίλος και πήγα κι εγώ.Για επανάληψη του εγχειρήματος δεν το βλέπω,γιατί απ'ότι λέτε κι εσείς το ρίσκο υπάρχει!!!γγγγκκκκκκκκκκκρρρρρρρρ πάλι με την γκόμενα μου θα την βγάζω ρε πούστημ....
ΕΙΣΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣΜία σχετικά ασφαλής λύση και σίγουρη αν δεν είναι πολλαπλής χρήσης!!!
Αλλιώς καποτάκι και αν δεν σπάσει έχεις ήσυχο το κεφαλάκι!!!
Εξαίρεση αν ακουμπήσεις σε σημείο που υπάρχει κονδυλωματάκι και δεν ακουμπάει το καποτάκι!!!