Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Αυτή η ερώτηση έχει χιλιοειπωθεί!Εσυ για να καταλάβω ρωτάς γιατί θέλεις να δοκιμάσεις σωστά?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
καλα ρε παιδιά,να σας κάνω μια ερώτηση....δεν φοβάστε για HIV και λοιπές μαλακίες όταν πάτε για ακάπωτο???????????
Και εγω θα στο πω αλιως γλυφομουνι κανης???με προφυλακτικο :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
και εισαι και kinky..

kinkypersonn

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
έχω δοκιμάσει αυτή είναι η μαλακία,αλλά λέω να ξαναπάω χεχεχε! σόρυ αν έχει χιλιοειπωθεί αλλά δεν πήρα γραμμή! η απάντηση ποια είναι λοιπόν?παίζει η δεν παίζει θέμα?ρε μπας και είμαι υποχόνδριος?kinky είμαι that's for sure

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Oι πιθανότητες μόλυνσης από HIV λόγω ακάποτου είναι μηδαμηνές για εμάς τα αρσενικά!!!
Τα θυληκά κινδυνεύουν αν υπάρχει πληγή στο στόμα και εκσπερματώσει ο άντρα σε αυτό(μολυσμένος από HIV)!!!
Ωστόσο υπάρχουν και άλλα αφροδίσια,μικρόβια και βακτήρια από τα οποία μπορείς να μολυνθείς.
Συνεπώς αποφυγή ακάποτων!!! :rockon:

kokkinoskoufitsas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλα ρε παιδιά,να σας κάνω μια ερώτηση....δεν φοβάστε για HIV και λοιπές μαλακίες όταν πάτε για ακάπωτο???????????

πιθανότητα μόλυνσης απο ακαποτο τσιμπόυκι 0,5 στις 10000-πρακτικά δεν κολλαει-αλλα επειδή εχουν καταγραφεί μεμονομένα περιστατικά ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Τώρα γύρισα από κλινική εδώ στο Manchester.Βασικα αν και δεν είναι ανύπαρκτες,οι πιθανότητες να κολλήσεις οτιδήποτε απο το στόμα είναι πολύ μικρές.Απλά στη θεωρία η ιατρική καλύπτει ακόμα και 1% ώστε να δίνει εξηγήσεις για όλες τις περιπτώσεις.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήνετε πουτάνες Φυλής να σας παίρνουν ακάποτα,αφού υπάρχουν άλλα που τσούζουν όπως Non-specific Urethritis,trichomonas και άλλες βακτηριακες μολύνσεις που τρως την αντιβίωση για τα καλά,και πιστέψτε με δεν είναι καθόλου καλό για συκώτι και νεφρά να πάρεις τίποτα 1000 mg σε 1 δόση όπως επιβάλλεται για τέτοιες μολυ΄νσεις!!!

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
HIV  παιζει σε σπερμα και αιμα για να κολλησεις.

Οπως ειπαν κ πιο πανω αν χυσεις στο στομα και εχει πληγή, απο ουλίτιδα ή αφθα ή οτι αλλο κινδυνευει να κολλήσει η τανα αν εχεισ εσυ...

Αν όμως εχει αυτή HIV και εχει και πληγες τοτε παμε στο 1% να κολλήσεις...

ΠΡΟΣΟΧΗ...1% να κολλήσεις αν εχει και HIV και πληγή...

Οπότε με βαση τη δεσμευμενη πιθανότητα 1% να ειναι η πουτανα μολυσμένη 1% να εχει πληγή και 1% να κολλήσεις....(που συνολικά ειναι πιο μικρα τα ποσοστα....αυτο ελειπε 1% απο τισ τανες να εχουν HIV)

ειναι απλα να σου κατσει η στραβη.....  Δυσκολο αλλα οχι οτι δε γίνεται

Οσο για αλλες μολυνσεις....πιο γκαραντι είναι να αρπαξεις κατι

Lotto η υπόθεση δηλαδή

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Εξοσων γνωριζω και πληγες να εχει αυτη με το στοματικο δεν κολλας ειτς αι βι. Ο ιος στο στομα θα εξουδετερωθει ειτε απο το οξυγονο ειτε απο το σαλιο, και τα 2 εχουν αυτη την ιδιοτητα. Ας μην μπλεκουμε με πιθανοτητες, αν ειναι 1% ο,7% ή 1.1% . Η ουσια ειναι οτι αν οχι ειτς αι βι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ κολλας ενα σωρο αλλα.

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
http://[URL unfurl="true"]www.thebigsauce.com/nucleus/media/1/20070314-Aides_man.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.nextnature.net/research/wp-content/uploads/2007/05/french-aids-posters(530).jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.thebigsauce.com/nucleus/media/1/20070314-Aides_woman.jpg[/img[/URL]]

καλλίτερα με το ελαχιστότατο ρίσκο, παρά στον τάφο.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ετσι ειναι. Ως γνωστον το φαρμακο και για το ειτς αι βι και για ολα τα αφροδισια ειναι απλο και παμφθηνο. Πουλιεται στα περιπτερα!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Πριν απο δυο χρονια ειχα την τυχη να συζητησω με ενα γιατρο στο Los Angeles που ειναι στους τοπ 5 σε λοιμωδης νοσους παγκοσμιως(ευρευνητης στο UCLA). Αυτο που εχω να σας πω ειναι οτι τα ακαποτα στοματικα να τα αποφευγετε, ναι μεν στατιστικα ειναι λιγες οι πιθανοτητες να κολησετε HIV, αλλα ο ιος ειναι παρων στο σαλιο ενος ανθρωπου με την νοσο, εστω και αν δεν εχει συμπτωματα. Δεν υπαρχει θεραπεια για HIV και τα φαρμακα που υπαρχουν ειναι να κρατανε τον ιο σε αναστολη, και δεν συμαινει οτι καποια στιγμη δεν θα παρουσιαστη η ασθενεια AIDS.

Τα ακαποτα στοματικα με τανες ειναι ρωσικη ρουλετα. Πηγαινετε στην Συγγρου να σας ενημερωσουν πρωτα, και μην λετε οτι θελετε. Ακαποτα στοματικα με την γκομενα σας η την γυναικα σας που την ξερετε, οχι με τανες  :headbang:

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Πως εξαπλώνεται ο ιος HIV

[URL unfurl="true"]http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1137883380?bctid=17782605001[/url]

Επιστήμονες κατέγραψαν για πρώτη φορά το πώς εξαπλώνεται ο ιός, πως προσβάλει δηλαδή τα υγιή κύτταρα του οργανισμού. Μπορεί να μην καταλάβετε, όπως και μεις, ακριβώς τι βλέπετε αλλά είναι πολύ σημαντικό video

πηγη :
δειτε τον και κοψτε τις μαλακιες.......!!!!!!

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Πως εξαπλώνεται ο ιος HIV

[URL unfurl="true"]http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1137883380?bctid=17782605001[/url]

Επιστήμονες κατέγραψαν για πρώτη φορά το πώς εξαπλώνεται ο ιός, πως προσβάλει δηλαδή τα υγιή κύτταρα του οργανισμού.

δειτε τον και κοψτε τις μαλακιες.......!!!!!!

Ναι παιδια........30 δευτερόλεπτα ΑΡΚΟΥΝ

Σ-Υ-Γ-Κ-Λ-Ο-Ν-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
συνδυασμος πιθανοτητων.....απιθανων!!!!! στατιστικα ανυπαρκτος κινδυνος,αλλα οπως ελεγε καθηγητης στο πανεπιστημιο,η στατιστικη ειναι ψευδοεπιστημη....παραδειγμα....αν βαλουμε τα ποδια ενος ανθρωπου στο φουρνο και το κεφαλι του στην καταψυξη καπου στη μεση του η θερμοκρασια του θα ειναι σωστη 36,6....αλλα θα ειναι ΝΕΚΡΟΣ....

kinkypersonn

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
Άρα δηλαδή οι φίλτατοι συμπολεμιστές που είναι fan του είδους,πηγαίνουν ξέροντας εκ των προτέρων τι παίζει αλλά λόγω της υπέρμετρης απόλαυσης που εκλαμβάνουν είναι διατεθειμένοι να παίξουν αυτήν την ρώσικη ρουλέτα? εγώ πχ όταν πήγα κάτι μήνες πριν δεν ήξερα καν τι παίζει με το θέμα.Απλά πήγε φίλος και πήγα κι εγώ.Για επανάληψη του εγχειρήματος δεν το βλέπω,γιατί απ'ότι λέτε κι εσείς το ρίσκο υπάρχει!!!γγγγκκκκκκκκκκκρρρρρρρρ πάλι με την γκόμενα μου θα την βγάζω ρε πούστημ.... :(

giorgos29

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πολλοι απο εδω μεσα εχουν παιξει και εχουν χασει χωρις να το ξερουν ακομα

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Άρα δηλαδή οι φίλτατοι συμπολεμιστές που είναι fan του είδους,πηγαίνουν ξέροντας εκ των προτέρων τι παίζει αλλά λόγω της υπέρμετρης απόλαυσης που εκλαμβάνουν είναι διατεθειμένοι να παίξουν αυτήν την ρώσικη ρουλέτα? εγώ πχ όταν πήγα κάτι μήνες πριν δεν ήξερα καν τι παίζει με το θέμα.Απλά πήγε φίλος και πήγα κι εγώ.Για επανάληψη του εγχειρήματος δεν το βλέπω,γιατί απ'ότι λέτε κι εσείς το ρίσκο υπάρχει!!!γγγγκκκκκκκκκκκρρρρρρρρ πάλι με την γκόμενα μου θα την βγάζω ρε πούστημ.... :(
Μία σχετικά ασφαλής λύση και σίγουρη αν δεν είναι πολλαπλής χρήσης!!! :grin:
Αλλιώς καποτάκι και αν δεν σπάσει έχεις ήσυχο το κεφαλάκι!!! :2funny: :2funny:
Εξαίρεση αν ακουμπήσεις σε σημείο που υπάρχει κονδυλωματάκι και δεν προφυλάσει το καποτάκι!!! :2funny: :2funny:

giorgos29

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μία σχετικά ασφαλής λύση και σίγουρη αν δεν είναι πολλαπλής χρήσης!!! :grin:
Αλλιώς καποτάκι και αν δεν σπάσει έχεις ήσυχο το κεφαλάκι!!! :2funny: :2funny:
Εξαίρεση αν ακουμπήσεις σε σημείο που υπάρχει κονδυλωματάκι και δεν ακουμπάει το καποτάκι!!! :2funny: :2funny:
ΕΙΣΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ

Συνημμένα

• 5tv.gif
    5tv.gif
    326 bytes · Εμφανίσεις: 25

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom