Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγω σου ανεφερα για το πως εχουν τα πραγματα στην Ελλαδα.Πουθενα δεν εγραψα οτι εχω αποδειξεις οτι κατασκευαστηκε απο φαρμακευτικες εταιριες ο ιος.Μηπως μπερδεψες τα nicknames γιατι αλλος ανοιξε το θρεντ...
επισης με ποστ σαν το προηγουμενο γινεσαι εριστικος.Κ μετα ο 1pensonan θα μας λεει οτι επειδη δεν εχουμε πολλα ποστς κ δεν ξερουμε ολες τις πουτανες κ τις ξεβρακωτες της αθηνας ειμαστε το βουητο στα εστιατορια που πρεπει να παρακαμψεις για να ακουσεις τους βολτερους.Αν ειναι να σας ακουμε με τετοια ποστς αστο μιλατε μονοι σας καλυτερα...
ανοιξε κανα βιβλιο βιολογιες βιοχημειας κ αν κ πες μου μετα αν εγραψα παπαριες για τον τροπο δρασης ιου που ποσταρα πριν γιατι κατι αλλο δεν εγραψα στο θρεντ.Απλα αυτη τη στιμη γινεσαι εριστικος κ βγαζεις επαρση οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα :idiot:

εχεις κατω απο 1000 ποστ αρα λες παπαριες,εισαι κλωνος και αγαμητος. :2funny:

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Το συγκεκριμενο τοπικ πιστευω ειναι απο τα λιγα που πραγαματικα σηκωνει εισαγγελικη παρεμβαση.

Τεσπα το θεμα εχει εξαντληθει σε παλιοτερο τοπικ , τα επιχειρηματα των αντιρρησιων ειναι επιπεδου chainmails.

Πιστευω ανηκει στις μεγαλυτερες ιντερνετικες φαρσες του αιωνα μαζι με το θεμα των ψεκασμων απο αεροπλανα.... Παρολ'αυτα ειναι θλιβερη η οποια ανταποκριση εχουν.

Εν ολιγοις και η δομη του ειναι γνωστη στους επιστημονες και ολοι οι ιοι ανιχνευονται στον ανθρωπινο οργανισμο μεσω αντισωματων.

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Θα ξεφύγω λίγο απο το θέμα αλλά θα δείτε που στο τέλος θα καταλήξω στο πρώτο μας θέμα.Θυμάστε το θέμα με το ηλιέλαιο-μηχανέλαιο,τα κοτόπουλα με τις διοξίνες?Μέχρι να μας πληροφορήσουν φάγαμε τα μισά και μετά που και καλά τα μάθαμε...τα φάγαμε όλα, αλλά τα φάγαμε εν αγνοία μας στο βωμό της κερδοσκοπίας και της εκμετάλευσης.Εδώ βγήκε ο υπουργός εσωτερικών νομίζω δεν είμαι σίγουρος ....και είπε ότι το ηλιέλαιο΄αυτό είναι ακίνδυνο και πως εγώ θα φάω πολύ ηλιέλαιο.Ναι αλλά κύριοι αν θυμάστε όλοι οι επιστήμονες φώναζαν ότι το συγκεκριμένο ηλιέλαιο είναι θάνατος.Ποιόν να πιστέψεις μετά κύριε Νέαρχε και υπόλοιποι ψευτοφιλόσοφοι του site με τα 1000 posts?

Και επανέρχομαι στο θέμα μας.Δεν μας λένε ότι δεν υπάρχει ο ιός του aids.Μας λένε έγκυροι επιστήμονες όπως ο Bayer, ο Duesberg  και άλλοι πολλοί ότι δεν έχει αποδειχθεί πως ο hiv προκαλεί το aids.Επαναλαμβάνω,όχι ότι δεν υπάρχει..αλλά ότι δεν προκαλέι  aids.

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Εντάξει το θέμα έχει ξανασυζητηθεί εν μέρει και ήδη έχω διαβάσει αρκετά threads,  παρόλα αυτά θα ήθελα (δηλ καίγομαι) να μάθω την (υπεύθυνη) γνώμη σας για το πόσο κινδυνεύουμε να κολλήσουμε AIDS κατά την επίσκεψη σε μπουρδέλο.

Σίγουρα βάζουν καλά το προφυλακτικό οι κοπέλες ?? Με το στοματικό τι γίνεται (έστω και με προφύλαξη)?

ευχαριστώ,
Νικ.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Εντάξει το θέμα έχει ξανασυζητηθεί εν μέρει και ήδη έχω διαβάσει αρκετά threads,  παρόλα αυτά θα ήθελα (δηλ καίγομαι) να μάθω την (υπεύθυνη) γνώμη σας για το πόσο κινδυνεύουμε να κολλήσουμε AIDS κατά την επίσκεψη σε μπουρδέλο.

Σίγουρα βάζουν καλά το προφυλακτικό οι κοπέλες ?? Με το στοματικό τι γίνεται (έστω και με προφύλαξη)?

ευχαριστώ,
Νικ.

με το που μπαινεις μεσα και αναπνεεις μπουρδελοαερα εχειις 30% πιθανοτητες να κολησεις.
οποτε κλεισου γρηγορα στο καβουκι σου.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
επισης μεγαλη προσοχη στο παρκαρισμα κοντα σε καδους φυλης και περιξ διοτι πανε οι τσατσαδες και αφηνουν τα τοξικα πουτσοαποβλητα . ασε που το αιητζ θεριζει τις γατες της περιοχης που γλυφουν τις καποτες (τις μεταχειρισμενες) :rockon: :rockon: :rockon:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
επισης μεγαλη προσοχη στο παρκαρισμα κοντα σε καδους φυλης και περιξ διοτι πανε οι τσατσαδες και αφηνουν τα τοξικα πουτσοαποβλητα . ασε που το αιητζ θεριζει τις γατες της περιοχης που γλυφουν τις καποτες (τις μεταχειρισμενες) :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

ευχαριστώ,
Νικ.
Φιλε ΟΧΙ,σου εγγυωμαι ότι δεν κόλλησες έιτζ προχτές(περίπου),που πήγες για πρωτη φορα σε μπουρδελο.Αλλά θα σε παρακαλέσω να μην ξαναπας γιατι οι σεξουαλικες ασθενειες θερίζουν και επίσης κινδυνεύουμε αν ξαναπας σε μπουρδελο να ανοιξεις άλλα 35 θρεντ,όπως εκανες για την 1η σου φορα!!
Με λιγα λογια αμα δεν το σηκωνει η ψυχοσυνθεση σου και το θάρρος,άστα τα μπουρδελα τί τα θες??
Ακολούθα άλλο χόμπι,αυτό ειναι για όσους τους αρεσει,φυσικα με τα ρισκα που συνεπάγεται κιολας,δεν λεω ότι είναι ακίνδυνο το σπορ,θελει προφυλαξεις και τύχη.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Εντάξει το θέμα έχει ξανασυζητηθεί εν μέρει και ήδη έχω διαβάσει αρκετά threads,  παρόλα αυτά θα ήθελα...
..να μας τα ξαναπρηξεις!
να μάθω την (υπεύθυνη) γνώμη σας για το πόσο κινδυνεύουμε να κολλήσουμε AIDS κατά την επίσκεψη σε μπουρδέλο.

Υπευθηνη γνωμη θα παρεις απο γιατρο.

Σίγουρα βάζουν καλά το προφυλακτικό οι κοπέλες ?

Βαλτο μονος σου αν δεν εισαι σιγουρος.

Με το στοματικό τι γίνεται (έστω και με προφύλαξη)?
Υπαρχει κινδυνος να κολλησεις απο στοματικο με προφυλαξη μονο αμα πας με βαμπιρ.

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Για βαθύτερη προστασία βάλε στα χέρια ...στα πόδια προφυλακτικά...

βάλε στο επίμαχο σημείο βάλε και κράνος (και έχεις εγγυημένη πρστασία απο ΄μενα ότι δεν θα κολλήσεις κανένα αφροδίσιο νόσημα)....και βουρ στο ψητό!κατά πόσο βέβαια θα το ευχαριστηθείς δεν ξέρω  αλλά είσαι 100% ασφαλής..

Υ.Γ κάτι άλλο θα κολλήσεις...αλλά είναι ακίνδυνο.. :idiot: :idiot:

και μερικές Pics :

www.imageshack.gr/view.php?file=wz9h7v1yhnojlrr0nxle.jpg] [/URL]

www.imageshack.gr/view.php?file=c5jkmqb0yc0bgpzeu4tc.jpg] [/URL]

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6

ευχαριστώ,
Νικ.
Αγαπητέ nikos33xr, αφού χόρτασες από πλάκα, κάνε τον κόπο να διαβάσεις τα σχετικά threads (και στα ιατρικά θέματα), όπου υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα και κατατοπιστικά posts.

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
1
ok, ας πάει το θέμα για κλείδωμα, σβήσιμο, κλπ.

GreatPenis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το παιδία θέλει μια εμπεριστατωμένη άποψη μην τον κοροϊδεύεται να σε συστήσω σε έναν συν(αδελφο)Μικροβιολόγο αν θες να κανείς τεστ αντισωμάτων…υπάρχει και το τεστ ελισα στο νοσοκομείο ότι θέλεις..

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Πόσο εύκολα κολλάς aids σε μπουρδέλο;

Οσο ευκολο ειναι να βγεις μια ηλιολουστη μερα εξω και να αρχισει να βρεχει!

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Ok, το να νομίζεις ότι δουλεύεις κάποιον είναι το πιο εύκολο.Όσο χαζή κι αν φαίνεται μια ερώτηση σε κάποιους, για αυτόν που ρωτάει κάτι δεν είναι.Απ'το να γεμίζετε σελίδες με βλακείες καλύτερα μην απαντάτε.Φίλε που ρώτησες για την επικινδυνότητα του θέματος, ναι είναι επικίνδυνο αλλά με λίγη προσοχή δεν έχεις φόβο.Δεν ξέρεις αν οι κοπέλες περνάνε απο έλεγχο και αν χάρη χρημάτων κάνουν παράτολμα πράγματα.Απορώ με μερικούς που πάνε και κάνουν στοματικό χωρίς καπότα! Οκ, σίγουρα είναι πολύ καβλωτική φάση αλλά εκεί που έχει αδειάσει όλη η Αθήνα, Πακιστάν, Αλβανία κλπ, να πας κι εσύ είναι λίγο ρίσκο!Γνώμη μου τουλάχιστον.Κι εμένα μου 'χει τύχει η κοπέλα να μην βάλει σωστά το προφυλακτικό.Το 'χε βάλει χωρίς να κατεβάσει το πετσάκι.Συμβουλή μου μην πας σε γυναίκες που κάνουν κάτι χωρίς προφυλακτικό.Μην σου γίνει έμμονη ιδέα απλά να προσέχεις και να μην αγχώνεσαι.φιλικά

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Ok, το να νομίζεις ότι δουλεύεις κάποιον είναι το πιο εύκολο.Όσο χαζή κι αν φαίνεται μια ερώτηση σε κάποιους, για αυτόν που ρωτάει κάτι δεν είναι.Απ'το να γεμίζετε σελίδες με βλακείες καλύτερα μην απαντάτε.Φίλε που ρώτησες για την επικινδυνότητα του θέματος, ναι είναι επικίνδυνο αλλά με λίγη προσοχή δεν έχεις φόβο.Δεν ξέρεις αν οι κοπέλες περνάνε απο έλεγχο και αν χάρη χρημάτων κάνουν παράτολμα πράγματα.Απορώ με μερικούς που πάνε και κάνουν στοματικό χωρίς καπότα! Οκ, σίγουρα είναι πολύ καβλωτική φάση αλλά εκεί που έχει αδειάσει όλη η Αθήνα, Πακιστάν, Αλβανία κλπ, να πας κι εσύ είναι λίγο ρίσκο!Γνώμη μου τουλάχιστον.Κι εμένα μου 'χει τύχει η κοπέλα να μην βάλει σωστά το προφυλακτικό.Το 'χε βάλει χωρίς να κατεβάσει το πετσάκι.Συμβουλή μου μην πας σε γυναίκες που κάνουν κάτι χωρίς προφυλακτικό.Μην σου γίνει έμμονη ιδέα απλά να προσέχεις και να μην αγχώνεσαι.φιλικά
:thumbsup:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Μιλας πολυ σωστα. Ευγε  :boobies: :boobies:

kinkypersonn

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
καλα ρε παιδιά,να σας κάνω μια ερώτηση....δεν φοβάστε για HIV και λοιπές μαλακίες όταν πάτε για ακάπωτο???????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom