imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Είναι δυνατόν να μη νοσήσει κάποιος.Αλλά είναι μικρό ποσοστό.Το μεγαλύτερο ασθενεί και πεθαίνει.
υπάρχουν κι άλλοι φίλε μου που έχουν γίνει καλά ή ποτέ απλά δεν είχαν τα συμπτώματα.Δές το ΄δεύτερο βιντεάκι απο πανω που έχω παραθέσει με τη γυναίκα που βρέθηκε οροθετική,δεν πήρε τα κωλοφάρμακα και ζεί και βασιλεύει ακόμα.
Ρε παπάρα Nearxe ε......κανά θεματάκι με τη πουτάνα που γάμησες εχθές στο μπουρδέλο.
αυτα που ειπα για τον τζονσον τα λενε τον τελευταιο καιρο και στην Αμερικη δεν τα εβγαλα απο το κεφαλι μου
μπορει και ειπε ψεμματα οτι ειχε κολλησει τον ιο
για αυτο θα ειμαστε μια ζωη κολλημενοι οι ελληνες
Παιδιά μου την έχει δώσει αυτό το κόλλημα μερικών εδώ μέσα.
Ο μπουρδελιάρης άνοιξε ένα θεματάκι μακράν καλύτερο από τις παπαριές που ανοίγουν τόσοι και τόσοι εδώ πέρα, και ταυτόχρονα δεν τον άκουσα να λέει "Δεν υπάρχει ο ιός του aids 100%" αντίθετα - διορθώστε με αν κάνω λάθος - θέτει προς συζήτηση το ζήτημα, το αν δηλαδή υπάρχει ή όχι. Και σε μένα όπως σίγουρα και σε άλλους έχουν περάσει τέτοιες σκέψεις από το μυαλό και προσωπικά ναι, δεν εμπιστεύομαι κανέναν μαλάκα είτε δηλώσει υπεύθυνος, γιατρός, επίσημος κλπ είτε δηλώσει ο ιησούς. Από την στιγμή που ακούγονται και γίνονται διάφορα, δεν είναι κακό να τα βάλουμε αν μπορούμε κάτω απλά για ενημέρωση και έρευνα. Χωρίς ντε και καλά να βγάλουμε το σούπερ συμπέρασμα. Αν κάποιος έχει κάτι να προσθέσει ας το προσθέσει...
Εννοείται ότι από την στιγμή που πιθανόν υπάρχει ο ιός, θα πρέπει να εκμηδενίζουμε το δυνατόν τις πιθανότητες να τον αποκτήσουμε (άσχετα αν αναρρωτιόμαστε αν υπάρχει ή όχι).
Σίγουρα πάντως τα συμφέροντα είναι χοντρά - υπάρχει δεν υπάρχει - και παίζουν πάνω στην ανθρώπινη υπόσταση - που σόρρυ κι όλας αλλά για την ιατρική (σε μεγάλο ποσοστό) είναι απλό εμπόριο. Και έτσι ανοίγει και το άλλο ζήτημα που θίγει ο μπουρδελιάρης - αυτό της αντιμετώπισής του (ή της αντιμετώπισης των συνεπειών "του").
φιλε Bourdeliaris22,
οταν τα χωνεις σε εναν παλιο να ξερεις κιολας τον τυπο του. Θελω να πω με αυτο, πως ο ΝΕΑΡΧΟΣ δεν ειναι κανενας μαλακακος στο σιτε.. εχει φτασει (οπως βλεπεις) πανω απο 1500 ποστ (οχι με φωτο ή βιντεακια) κ για να λεει κατι, ισως να εχει δικιο. Δεν σημαινει βεβαια οτι ολοι που εχουν πανω απο 1000 ποστ ειναι θεοι, αλλα ψαξε ή εστω ρωτα πριν αρχισεις να λες σε καπιον παπαρα κ αλλα κοσμικα επιθετα
φιλικα
ρε φιλε πλακα κανεις βραδιατικα?
αν ειπε ψεματα ο ματζικ οτι εχει κολλησει τον ιο ειναι ασχετο με το θρεντ.Θα το ειπε για αλλους λογους δικους του που δεν θατο μαθουμε.Το εγραψα κ πριν με την καινουργια γενια αντιρετροικων αυξανεται το ανοσοποιητικο του ασθενους κ δεν καταβαλλεται ο οργανισμος του.Ετσι μπορει να παιζει μπασκετ να εργαζεται να γαμαει μεχρι ενος οριου κ παντα υπο την καθοδηγηση γιατρου