Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Είναι δυνατόν να μη νοσήσει κάποιος.Αλλά είναι μικρό ποσοστό.Το μεγαλύτερο ασθενεί και πεθαίνει.

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά δεν προσπαθώ να σας επιβάλω κάτι και άλλωστε δεν μπορώ γιατί και εγώ ακόμη δεν είμαι σίγουρος.Συζήτηση κάνουμε καφενειακή και απλά λέμε τη γνώμη μας και παραθέτουμε και καμία πηγή απο το Internet απο κάποιους που έχουν τη δυνατότητα να ερευνήσουν πάνω σε αυτό.

Διαβάστε παρακαλώ με προσοχή και αυτό και μην είστε προκατηλημένοι εκ των προτέρον.

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Βλέποντας το βιντεάκι που σας έδωσα παραπάνω,μου γεννήθηκε η εξής απορία.(Εγώ οικονομικά σπουδάζω,Ιατρική δεν γνωρίζω).Όταν εξεταζόμαστε για τον ιό Hiv ουσιαστικά μας ψάχνουν για τα αντισώματα κατά του ιού.Η ερώτηση και απορία μου είναι η εξής: Πως είναι δυνατόν να υπάρχει ο ιός ακόμη μέσα μας(άν υπάρχει κιόλας και εξ αρχής), εφόσον έχουν δημιουργηθεί τα κατάλληλα αντισώματα απο τον οργανσμό μας και τα οποία θα αντιμετωπίσουν τον ιό φυσιολογικά όπως θα αντιμετώπιζαν τον κάθε ένα ιό.(π.χ της γρίπης).

Παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος γιατρός η επιστήμονας καλώς να απαντήσει...αλλίως να λείπουν οι εξυπνάδες και οι θεωρίες απο ψευτοφιλόσοφους και είρωνες του site.Δόξα το θεό απ'οτι είδα και σε ένα άλλο θρέντ το site επισκέπτονται και άνθρωποι με πτυχία και μεταπτυχιακά και  το site δεν έχει ανάγκη απο μίζερους που απλά θέλουν να κάνουν πλάκες και ειρωνίες με σοβαρά θέματα.Όλες οι απόψεις είναι δεκτές αρκεί να είναι τεκμηριωμένες και προπαντώς να μη θίγουμε ανθρώπους και καταστάσεις.

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Επειδή αναφέρθηκε το οικονομικό σκέλος θα μιλήσω σαν ιδιοκτήτης κτηνιατρείου και όχι σαν κτηνίατρος. Εμένα με συμφέρει να εμβολιάζω 10 σκυλιά την εβδομάδα 10*30=300 ευρώ παρά να θεραπεύω 1 από παρβοεντερίτιδα π.χ 1*60-70=60-70 ευρώ και σίγουρα μια θεραπεία και διάγνωση είναι πιο κουραστική από μια ενεσούλα.Μύθος που κατασκευάστηκε για τον άνθρωπο τότε ο FIV και ο EIV που είναι ο αντίστοιχος για τη γάτα και για το άλογο ποιος Νεφελίμ το ανακάλυψε και για ποιο λόγο. Από θεωρείες συνωμοσίας αλλο τίποτα έλεος.....Τέλος επειδή θεωρώ ότι εμπίπτει στην ιατρική δεοντολογία να δηλώνεις ότι είσαι γιατρός και να δίνεις συμβουλές πίσω από ένα ψευδώνυμο το λήγω το θέμα εδώ και βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Καλησπερα και απο μενα
πολυ ενδιαφερον η συζητηση που κανετε
θελω και εγω να θεσω ενα ερωτημα
Ο μπασκεβολιστας Ερβιν Μαντζικ Τζονσον σταματησε το μπασκετ επικαλουμενος λογους υγειας και
συγκεκρημενα οτι ειχε προσβηθη απο τον ιο του AIDS
απο τοτε περασαν 17 χρονια και ο κυριος ειναι μια χαρα μεχρι πριν λιγα χρονια επεζε ακομα μπασκετ σε ερασιτεχνικεσ ομαδες
ενω υποτι8ετε πως ο ιος σε εξασθενη
Ειναι ο μοναδικος ανθρωπος παγκοσμιος που εχει θεραπευτη απο AIDS
επειδη περιπλεκονται τα πραγματα δυο πιθανοτητες υπαρχουν
η ο κυριος αυτος ειπε ψεμματα για τον λογο τον οποιο σταματησε να παιζει (πρωσορυνα γιατι μετα επαιξε και στην βαρκελονη το 92)
η υπαρχει ηδη η θεραπεια που σε κανει καλα και το δινουν μονο σε διαλεκτα ατομα της κοινωνιας και θησαυριζουν με ολους τους υπολοιπους

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
υπάρχουν κι άλλοι φίλε μου που έχουν γίνει καλά ή ποτέ απλά δεν είχαν τα συμπτώματα.Δές το ΄δεύτερο βιντεάκι απο πανω που έχω παραθέσει με τη γυναίκα που βρέθηκε οροθετική,δεν πήρε τα κωλοφάρμακα και ζεί και βασιλεύει ακόμα.

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ρε σεις... πάτε καλά; Δεν πάτε, ε;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οχι δεν πανε
κ συνεχιζουν..
νταξει ρε μπουρδετετοιε τα εχουμε δει 700 φορες αυτα που παραθετεις

εσυ διακινδυνευεις να κανεις οτι να ναι επειδη μπορει 3-4 σαιτ στο ιντερνετο να λενε οτι τους κατεβει?
κ επειδη δεν υπαρχει μονο το εητζ... σοβαρευτειτε..

Επισκέπτης
τοσες μαλακιες μαζεμενες ειχα καιρο να διαβασω.Δεν πατε καλα οπως ειπε η σια :idiot:

τα καινουργια αντιρετροικα φαρμακα εχουν σταματηει να στοχευουν την καταστροφη τον προβληματικων κυτταρων κ στοχευουν στην αυξηση της αντιστασης του οργανισμου του ασθενη.Δηηλαδη κρατουν τον ιο σε λανθανουσα μορφη κ ετσι ο ασθενης ζει κανονικα(σχεδον) στην καθημερινη του ζωη

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
αυτα που ειπα για τον τζονσον τα λενε τον τελευταιο καιρο και στην Αμερικη δεν τα εβγαλα απο το κεφαλι μου
μπορει και ειπε ψεμματα οτι ειχε κολλησει τον ιο
για αυτο θα ειμαστε μια ζωη κολλημενοι οι ελληνες

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
υπάρχουν κι άλλοι φίλε μου που έχουν γίνει καλά ή ποτέ απλά δεν είχαν τα συμπτώματα.Δές το ΄δεύτερο βιντεάκι απο πανω που έχω παραθέσει με τη γυναίκα που βρέθηκε οροθετική,δεν πήρε τα κωλοφάρμακα και ζεί και βασιλεύει ακόμα.

Αν νομίζεις ότι μια διάγνωση οριστικοποιείται με 1-2 εξετάσεις...Ακόμα και για να διαπιστώσει κάποιος ότι είναι ή δεν είναι υπερτασικός,πρέπει να κάνει μια σειρά μετρήσεων.Το ίδιο συμβαίνει σε δεκάδες ασθένειες.Η γυναίκα που βρέθηκε θετική,αποκλείεται να έπεσε θύμα λάθους;

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
ναι αλλά ρε φίλε το ξέρεις ότι έτσι και βρεθείς οροθετικός πέρνεις φάρμακα τα οποία εκτός του ότι είναι πανάκριβα είναι και πολύ επικίνδυνα.

magenta2006dfo

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Παιδιά μου την έχει δώσει αυτό το κόλλημα μερικών εδώ μέσα.

Ο μπουρδελιάρης άνοιξε ένα θεματάκι μακράν καλύτερο από τις παπαριές που ανοίγουν τόσοι και τόσοι εδώ πέρα, και ταυτόχρονα δεν τον άκουσα να λέει "Δεν υπάρχει ο ιός του aids 100%" αντίθετα - διορθώστε με αν κάνω λάθος - θέτει προς συζήτηση το ζήτημα, το αν δηλαδή υπάρχει ή όχι. Και σε μένα όπως σίγουρα και σε άλλους έχουν περάσει τέτοιες σκέψεις από το μυαλό και προσωπικά ναι, δεν εμπιστεύομαι κανέναν μαλάκα είτε δηλώσει υπεύθυνος, γιατρός, επίσημος κλπ είτε δηλώσει ο ιησούς. Από την στιγμή που ακούγονται και γίνονται διάφορα, δεν είναι κακό να τα βάλουμε αν μπορούμε κάτω απλά για ενημέρωση και έρευνα. Χωρίς ντε και καλά να βγάλουμε το σούπερ συμπέρασμα. Αν κάποιος έχει κάτι να προσθέσει ας το προσθέσει...

Εννοείται ότι από την στιγμή που πιθανόν υπάρχει ο ιός, θα πρέπει να εκμηδενίζουμε το δυνατόν τις πιθανότητες να τον αποκτήσουμε (άσχετα αν αναρρωτιόμαστε αν υπάρχει ή όχι).

Σίγουρα πάντως τα συμφέροντα είναι χοντρά - υπάρχει δεν υπάρχει - και παίζουν πάνω στην ανθρώπινη υπόσταση - που σόρρυ κι όλας αλλά για την ιατρική (σε μεγάλο ποσοστό) είναι απλό εμπόριο. Και έτσι ανοίγει και το άλλο ζήτημα που θίγει ο μπουρδελιάρης - αυτό της αντιμετώπισής του (ή της αντιμετώπισης των συνεπειών "του").

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Ρε παπάρα Nearxe ε......κανά θεματάκι με τη πουτάνα που γάμησες εχθές στο μπουρδέλο.

φιλε Bourdeliaris22,

οταν τα χωνεις σε εναν παλιο να ξερεις κιολας τον τυπο του. Θελω να πω με αυτο, πως ο ΝΕΑΡΧΟΣ δεν ειναι κανενας μαλακακος στο σιτε.. εχει φτασει (οπως βλεπεις) πανω απο 1500 ποστ (οχι με φωτο ή βιντεακια) κ για να λεει κατι, ισως να εχει δικιο. Δεν σημαινει βεβαια οτι ολοι που εχουν πανω απο 1000 ποστ ειναι θεοι, αλλα ψαξε ή εστω ρωτα πριν αρχισεις να λες σε καπιον παπαρα κ αλλα κοσμικα επιθετα

φιλικα

Επισκέπτης
αυτα που ειπα για τον τζονσον τα λενε τον τελευταιο καιρο και στην Αμερικη δεν τα εβγαλα απο το κεφαλι μου
μπορει και ειπε ψεμματα οτι ειχε κολλησει τον ιο
για αυτο θα ειμαστε μια ζωη κολλημενοι οι ελληνες

ρε φιλε πλακα κανεις βραδιατικα?
αν ειπε ψεματα ο ματζικ οτι εχει κολλησει τον ιο ειναι ασχετο με το θρεντ.Θα το ειπε για αλλους λογους δικους του που δεν θατο μαθουμε.Το εγραψα κ πριν με την καινουργια γενια αντιρετροικων αυξανεται το ανοσοποιητικο του ασθενους κ δεν καταβαλλεται ο οργανισμος του.Ετσι μπορει να παιζει μπασκετ να εργαζεται να γαμαει μεχρι ενος οριου κ παντα υπο την καθοδηγηση γιατρου

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά μου την έχει δώσει αυτό το κόλλημα μερικών εδώ μέσα.

Ο μπουρδελιάρης άνοιξε ένα θεματάκι μακράν καλύτερο από τις παπαριές που ανοίγουν τόσοι και τόσοι εδώ πέρα, και ταυτόχρονα δεν τον άκουσα να λέει "Δεν υπάρχει ο ιός του aids 100%" αντίθετα - διορθώστε με αν κάνω λάθος - θέτει προς συζήτηση το ζήτημα, το αν δηλαδή υπάρχει ή όχι. Και σε μένα όπως σίγουρα και σε άλλους έχουν περάσει τέτοιες σκέψεις από το μυαλό και προσωπικά ναι, δεν εμπιστεύομαι κανέναν μαλάκα είτε δηλώσει υπεύθυνος, γιατρός, επίσημος κλπ είτε δηλώσει ο ιησούς. Από την στιγμή που ακούγονται και γίνονται διάφορα, δεν είναι κακό να τα βάλουμε αν μπορούμε κάτω απλά για ενημέρωση και έρευνα. Χωρίς ντε και καλά να βγάλουμε το σούπερ συμπέρασμα. Αν κάποιος έχει κάτι να προσθέσει ας το προσθέσει...

Εννοείται ότι από την στιγμή που πιθανόν υπάρχει ο ιός, θα πρέπει να εκμηδενίζουμε το δυνατόν τις πιθανότητες να τον αποκτήσουμε (άσχετα αν αναρρωτιόμαστε αν υπάρχει ή όχι).

Σίγουρα πάντως τα συμφέροντα είναι χοντρά - υπάρχει δεν υπάρχει - και παίζουν πάνω στην ανθρώπινη υπόσταση - που σόρρυ κι όλας αλλά για την ιατρική (σε μεγάλο ποσοστό) είναι απλό εμπόριο. Και έτσι ανοίγει και το άλλο ζήτημα που θίγει ο μπουρδελιάρης - αυτό της αντιμετώπισής του (ή της αντιμετώπισης των συνεπειών "του").

Σωστός φίλε μου και ευχαριστώ εγώ σε καμία περίπτωση δεν είπα πως ο ιός είναι μούφα, γιατί δεν είμαστε εμείς οι κατά κόρον υπεύθυνοι να το αποδείξουμε.Συζήτηση κάνουμε, απλά ζητάω απο μερικούς μερικούς να μη πετούν παπαρολογίες και γεμίζει τι θρεντ με άχρηστο υλικό και σελίδες άχρηστες προς τον κάθε αναγνώστη.

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
φιλε Bourdeliaris22,

οταν τα χωνεις σε εναν παλιο να ξερεις κιολας τον τυπο του. Θελω να πω με αυτο, πως ο ΝΕΑΡΧΟΣ δεν ειναι κανενας μαλακακος στο σιτε.. εχει φτασει (οπως βλεπεις) πανω απο 1500 ποστ (οχι με φωτο ή βιντεακια) κ για να λεει κατι, ισως να εχει δικιο. Δεν σημαινει βεβαια οτι ολοι που εχουν πανω απο 1000 ποστ ειναι θεοι, αλλα ψαξε ή εστω ρωτα πριν αρχισεις να λες σε καπιον παπαρα κ αλλα κοσμικα επιθετα

φιλικα

Ναι έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει με το να σχολιάζει τα μπουρδέλα και τις πουτάνες του site.Γιατί για κάτι άλλο δεν ξέρω και δεν μπορεί να αποδείξει κανείς τι είναι και τι γνωρίζει απο εδώ μέσα.Αλλά και μόνο του ότι δε συμμετέχει και απλα κρίνει και ειρωνεύεται το συνομιλητή του λεέι κάποια πράγματα για τη μόρφωση και την αγωγή του.Και φίλε μπράβο είσαι καλός δικηγόρος του nearxou...

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
ρε φιλε πλακα κανεις βραδιατικα?
αν ειπε ψεματα ο ματζικ οτι εχει κολλησει τον ιο ειναι ασχετο με το θρεντ.Θα το ειπε για αλλους λογους δικους του που δεν θατο μαθουμε.Το εγραψα κ πριν με την καινουργια γενια αντιρετροικων αυξανεται το ανοσοποιητικο του ασθενους κ δεν καταβαλλεται ο οργανισμος του.Ετσι μπορει να παιζει μπασκετ να εργαζεται να γαμαει μεχρι ενος οριου κ παντα υπο την καθοδηγηση γιατρου

ρε φίλε τι λές?Το ξέρεις πως και οι ίδιοι οι γιατροί λένε πως αυτά τα φάρμακα σε σκοτώνουν?Αφου θα πεθάνεις που θα πεθάνεις όπως μας λένε οι ίδιοι..ε τουλάχιστον μη ξοδεύεις όλη σου τη περιουσία σε φάρμακα που σκοτώνουν.Καιμ μη μου λές οτι παρατείνουν τη ζωή, γιατί για να το πείς αυτό θα πρέπει να ξέρεις πόσο θα ζούσε ο άλλος χωρίς τα φάρμακα.Και δεν το ξέρεις αύτό σίγουρα...γιατί πολλοί οροθετικοί τους οποίους και γνωρίζω προσωπικά ζουν πάνω απο 10 χρόνια με τον ιο  και χωρίς τα κωλοφάρμακα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom