Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
μια χαρά στο μαρμάρινο μονοθέσιο σε στέλνει η μαυρούλα για το σιρκουί στρέϊτ.
Μακριάάάάάάάά
Μακριάάάάάάάά
Σιγουρα υπαρχουν πολλα αφροδισια νοσηματα που μεταδιδονται και για το αν θα κολλησει καποιος ή όχι καποια παιζουν ρολο καποιες συνθηκες.Κατ'αρχην(και αυτο το λεω εκ προσωπικης πειρας) δεν θα κανετε ποτε ακαποτο σεξ ή πιπα όταν παίρνετε αντιβίωση.Νομος αυτο!Εχω κολλησει μυκητιαση(οχι τιποτε σοβαρο) απο ακαποτο στοματικο μαλλον και αυτο συνεβη 3 μερες πριν ξεκινησω την αντιβιωση(μετα μου προεκυψε αμυγδαλιτιδα και αναγκαστηκα να παρω αντιβιωση).Επειδη ομως τα συμπτωματα των περισσοτερων αφροδισιων "βγαινουν" στην επιφανεια μετα απο 7-10 μερες σε συνδυασμο με την αντιβιωση που σκοτωνει τα φιλικα προς τον οργανισμο"μικροβια" σκοτωνωντας παραλληλα και τα παθογονα,το ανοσοποιητικο πεφτει τόσο όσο χρειαζεται στους μυκητες π.χ. ή σε καποιο άλλο μικροβιο ή ιο ωστε να δημιουργησει παθογενεση.Οι πιο συχνες μολυνσεις ειναι η βαλανοποσθια και η μυκητιαση που εχει διαφορες μορφες.Και τα 2 αυτά ειναι πολυ ελαφρα και ξεπερνιουνται με καταλληλη θεραπευτικη αγωγη και με ειδικα αντιμυκητιακα αφρολουτρα και κρεμες σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα(μιας εβομαδα περιπου απο την εναρξη της θεραπειας).Υπαρχουν ομως και αλλα που ειναι πιο σοβαρα οπως η βλενορροια,τα χλαμυδια,τα κονδυλωματα,ο ερπης που δημιουργουν απο δυσκολες ως ανυποφορες καταστασεις με συνεχεις θεραπειες(κρυοπηξιες,αντιβιωσεις,λεηζερ κλπ..) που κρατουν μπορει και μηνες.Το χειροτερο ειναι να κολλησει καποιος τον ιο της ηπατιτιδας C οπου προσβαλει το ηπαρ και πολυ δυσκολα θεραπευεται κανεις πληρως.Το κακο ειναι στην τελεταια ειδικα περιπτωση(της ηπατιτιδας δηλ.) οτι τα συμπτωματα μπορει να μη φανουν και ποτε,αλλα μπορει να φανουν και μετα απο αρκετο καιρο(μηνες) με συνεπεια ο φερομενος τον ιο να μην ξερει τιποτε.Οι πιο συχνες ενδειξεις ειναι ο κιτρινισμος του ασπρου μερους των ματιων(υποψια ίκτερου),πονοι στην δεξια πλευρα της κοιλιας οπου ειναι το συκωτι,εξαντληση ευκολα κλπ.. Υπαρχει και η ουρωλοιμωξη η οποια ταλαιπωρει και αυτη με τη σειρα της αρκετα τον ασθενη καθως εχει πονο κατα την ουρηση και δεν μπορει να εχει στυση διοτι ποναει πολυ.Με την καταλληλη φαρμακευτικη αγωγη λυνεται το προβλημα απλα περναει σε μεγαλυτερο χρονικο διαστημα απο τα πρωτα νοσηματα που ανεφερα.Τελος υπαρχει και η μολυσματικη τερμινθος η οποια φευγει μονο με κρυοπηξια σε ινστιτουτο δερματολογιας ή στου συγγρου οπου ο κορμος του πεους "αποκτα" ως παρασημα καποιες μικρες στρογγυλες βλατιδες(στρογγυλα σπυρακια στο χρωμα του δερματους) που ομως δεν επηρρεαζουν σε τιποτα ουτε τη σεξουαλικη λειτουργια ουτε κατι αλλο,απλα αν το ανοσοποιητικο πεσει υπερβολικα απο καποια αλλη αιτια(π.χ.σοβαρη εκφυλιστικη ασθενεια) μπορει να γεμισει ολη η περιοχη με τετοιες μικρες ή μεγαλυτερες βλατιδες.Σε γενικες γραμμες αυτα προς ενημερωση και απο ιδια πειρα και απο ερωτησεις που εχω κανει σε διαφορους αφροδισιολογους που εχω επισκεφτει κατα το παρελθον.Ως γενικη συμβουλη λεω τελειωνοντας οτι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ οχι ακαποτη συνουσια με κανενα τροπο οταν παιρνουμε φαρμακευτικη αγωγη και ιδιως αντιβιωση και επισης να κραταμε τον οργανισμο μας οσο μπορουμε πιο υγιη και κυριως το εντερο μας.Οσο πιο υγιες ειναι το εντερο τοσο λιγοτερο κινδυνευουμε απο καθε εχθρικο μικροβιο,ιο,βακτηριο.
πολυ κριμα τη κοπελα..
εγω κολλησα περισσοτερο στο οτι πολλα ατομα δεν θελουν να παιρνουν προφυλαξεις.κ αντε αυτοι οι μαλακες αλλα κ οι γυναικες θα πρεπει να ειναι καθετες στο να βαζουν γιατι βαζουν σε κινδυνο κ τη δικη τους ζωη
(κοινωνικό μήνυμα-και όχι μόνο προφυλακτικό, και ο στοματικός έρωτας είναι επικίνδυνος )
Y.Γ.Να αναφέρω οτί από το AIDS μπορεί να μολυνθείς και 2ρη φορά και τότε τα φάρμακα δεν σε κρατάνε στη ζώη έστω και με τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν(χημειοθερααποίες κτλ.)!!!