Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

  • Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

    Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

    Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

    Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

    Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

    Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

    Ψήφοι: 17 8,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Να φανταστω οτι αντι για spelling εννοεις να κανω "αποκωδικοποιηση" των αρχικων AIDS...
Λοιπον το AIDS στα ελληνικα λεγεται "Συνδρομο επικτητης ανοσοανεπαρκειας".Δηλαδη σε απλα λογια καταστολη του ανοσοποιητικου μας συστηματος λογω εξωγενους αιτιας.
Συγκεκριμενα ο ιος του HIV (δηλ η εξωγενης αιτια) που τελικα προκαλει το AIDS επιτιθεται κατα των CD4 λεμφοκυτταρων του οργανισμου ,τα οποια αποτελουν βασικο τμημα του ανοσοποιητικου μας συστηματος ,αρα καταστροφη τους συνεπαγεται σταδιακη καταρρευση του ανοσοποιητικου!

Ενα μπακαλιστικο παραδειγμα στο τι θελω να πω ειναι οτι οσο και καλοσυντηρισμενα  οπλα και να εχεις εναντιον ενος εχθρου , αν η ικανοτητα του ειναι το να σου τα καταστρεφει ,δεν κανεις τπτ.Το καλυτερο ειναι απλα να τον αποφυγεις μεχρι να βρεις νεα οπλα...

σωστο spelling!!!!τωρα παμε στα υπολοιπα.......σιγουρα δεν τα ξερει κανεις ολα(ποσο μαλλον εγω)....αλλα αφου λες οτι εισαι αρκετα γνωστης τελος παντων περι των θεματων αυτων μου κανει εντυπωση ενα πραγμα.......η προσμονη σου προς τους φαρμακολαγνους(εμπορους του θανατου θα ελεγα εν μερει) για την θεραπεια του HIV!!!!!!!δεν καταλαβαινεις οτι ποτε δεν θα θελησουν να σωσουν την ανθρωποτητα απο οτιδηποτε ανιατο "βαπτιζουν" λογω οικονομικο-πολιτικων συμφεροντων?σιγουρα οι πιο εξειδικευμενες γνωσεις θα επεφταν στο τραπεζι απο εναν βιολογο-ανθρωπολογο και εναν κλινικο διατροφολογο αλλα δυστυχως για την ανθρωποτητα αυτο δεν το αφηνουν σε δημοσιο πανελ να γινει εντεχνως για να μην τυχον αρχισει ο κοσμος(που κοιμαται!!!!!!) να αναρωτιεται αν η ασπιρινη ας πουμε αντι για &#954
;αλο(που νομιζει ο πολυς ο κοσμος οτι κανει λογω της αντιθρομβωτικης ιδιοτητας) κανει κατι αλλο(οπως ας πουμε οτι καταστρεφει τα τοιχωματα των αγγειων)!Αυτο ειναι ενα πολυ απλο παραδειγμα για να δεις οτι πανω απ'ολα ειναι το συμφερον και τον ανθρωπο τον βλεπουνε σαν ενα αντικειμενο που θα τους αποφερει κερδη για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα.........Για αυτον τον λογο αποσιωπουν ολοι(υπουργειο υγειας-γιατροι-μικροβιολογοι-εταιριες φαρμακευτικες) και αποκρυπτουν την πραγματικη αληθεια απο τους πολιτες!!!!!!!τους θελουν μονιμους πελατες στα νοσοκομεια τους!!!!!!!!!!!!!! και σου ανεφερα πολυ απλα την "αθωα" ασπιρινη(που καθε αλλο απο αθωα ειναι) γιατι π.χ. θα μπορουσαν να βοηθησουν τον κοσμακη που αρρωσταινει με εκφυλλιστα νοσηματα σημερα οσο ποτε αλλοτε αντι για ασπιρινη να κοιταξει προς αλλα στοιχεια που τα εχω πει σε αλλο thread οπως π.χ. ιχθυελαια,καθαρισμοι εντερου-ηπατος με φυσικες μεθοδους που πραγματικα ανηψωνουν την υγεια και μενουν και κενα κρεββατια στα νοσοκομεια για τα εκτακτα περιστατικα που ειναι πολυ σοβαρο ζητημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα που να τα σκεφτουμε ολα αυτα?και δεν λεω για σενα που φανερα εχεις ενα νοητικο επιπεδο υψηλο αλλα για πολλους απο εδω μεσα που εχουν χαρακτηρισει τα λεγομενα μου ως φαιδρα και χωρις αποδειξεις κλπ.........Και για του λογου το αληθες ενας πολυ καλος κλινικος διατροφολογος θα εκδοσει βιβλιο συντομως για την απατη περι HIV το οποιο θα σας το ανακοινωσω οταν κυκλοφορησει....φυσικα οχι στο σαιτ αλλα με pm σε οποιον ενδιαφερεται πραγματικα να μαθει,να παρει γνωση!!!Αυτα προς το παρον!
 

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
864
Like
4
Πόντοι
6
Κατ'αρχας εγω δεν απερριψα τπτ!Ουτε καν την θεωρια της Μαριας Κ.
Απλα ανεφερα καποια στοιχεια απο το σχετικο αρθρο που αμφισβητουν τα λεγομενα της και κυριως τονισα οτι με την μορφη που εχει παρει το ετεροφυλικο σεξ στις μερες μας ειναι ανουσιος ο διαχωρισμος του απο το ομοφυλοφιλικο.

Και με τις προτροπες που εκανες συμφωνησα απλα διευκρινησα οτι ειναι λαθος να τις παρουσιαζεις ως την λυση για ολες τις αρρωστιες.Ειναι απλα ενα βοηθητικο μετρο προληψης και αντιμετωπισης σε πολλες ασθενειες.

Τωρα για τις θεωριες συνομωσιας σχετικα με τα φαρμακα ,πολλα απο αυτα που λεγονται ακουγονται αρκετα λογικα ,οποτε δημιουργειται η εντυπωση οτι μπορει και να ισχυουν.Ομως ολες αυτες οι εκτιμησεις παραβλεπουν εναν σημαντικο παραγοντα:Την ματαιοδοξια του ανθρωπου!Οσο και να υπαρχουν οικονομικα συμφεροντα ,οσο και καποιοι να προσπαθουν να κινησουν τα νηματα , παντα θα υπαρχει ενας επιστημονας που θα τα παραβλεπει και θα κανει την εφευρεση/ανακαλυψη ,οχι λογω του ακεραιου του χαρακτηρα του ,αλλα πολυ απλα επειδη απ'ολα τα χρηματα και την δυναμη θα προτιμησει την δοξα της εφευρεσης!Γι'αυτο αλλωστε η επιστημη εχει φτασει εδω που εχει φτασει!Επισης αλλα ενα στοιχειο ειναι οτι ευκολα ξεχναμε ποσες ανιατες αρρωστιες εχουν θεραπευτει ,παρα το υψηλο κοστος συντηρητικης θεραπειας που απεφερε πολλα κερδη!

ενα απλο παραδειγμα αυτων που λεω:το εμβολιο της γριππης κοστιζει στον καταναλωτη 5EURO.Η φαρμακευτικη αντμετωπιση της γριππης περιλαμβανει  το κοστος για αντιπυρετικα,για αποσυμφοριτικα ,για αντιβηχικα και πολλες φορες για βιταμινες και αντιβιωση.Ευκολα καταλαβαινουμε οτι το κοστος ολων αυτων πολλες φορες ειναι και 10πλασιο απο το κοστος του εμβολιου.Παρολα αυτα το εμβολιο κυκλοφορει...

Ολα αυτα τα σεναρια περι συνομωσιολογιας και αμφισβητισης των φαρμακων εχουν απηχηση και παιρνουν τροφη απο την εμφυτη και φυσιολογικη αδυναμια του μεσου ανθρωπου να καταλαβει πως ενα μικρο χαπακι του παρατεινει/βελτιωνει την ζωη.

Ποιο ευκολα ο μεσος ανθρωπος για το προβλημα του θα προτιμησει να παρει το "μυστηριωδες" βοτανο που του προτεινε η γειτονισσα απο το χωριο του,παρα να παει να τον εξετασει ο γιατρος του και να παρει το φαρμακο που θα του προτεινει.Ποσοι ομως γνωριζουν οτι οι δραστικες ουσιες απο τα βοτανα που εχουν καποιο θεραπευτικο αποτελεσμα ,υπαρχουν σε φαρμακευτικα σκευασματα σε καθαρη,ενεργη και ορθα απορροφουμενη μορφη???

Αν διαβασεις βιβλια οικονομικων επιστημων ,θα δεις οτι αναφερουν οτι το φαρμακο ειναι ισως το μονο αγαθο το οποιο ικανοποιει πραγματικες αναγκες του καταναλωτη.
Τελος πιστεψε με οτι φαρμακολαγνοι γινομαστε ολοι μας οταν καποια στιγμη μας συμβει το κακο και καταλαβουμε οτι συνεχιζουμε να ζουμε ποιοτικα χαρη σε εκεινο το μικρο χαπακι...  :)
 

lolipop

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Μηνύματα
3
Like
0
Πόντοι
0
Σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα το hiv κολλάει πολύ πιο εύκολα από πίσω 
ενώ από μπροστά η πιθανότητα μετάδοσης από γυναίκα προς άντρα είναι περίπου
10 φορές μικρότερη από την πιθανότητα μετάδοσης από άντρα σε γυναίκα πράγμα
πολύ λογικό.

Από εκεί και πέρα πράγματι η πιθανότητα μετάδοσης  από γυναίκα προς άνδρα είναι
μικρή. Και αν η γυναίκα παίρνει φάρμακα και έχει εκμηδενίσει την παρουσία του ιού
ακόμα μικρότερη. Η μέση πιθανότητα με συντηρητική εκτίμηση είναι 1:2.000  αλλά
ίσως είναι 1:10.000



Τώρα η awoman δεν είναι η eva6969 και είναι δύσκολο να πιάσει τα τόσες χιλιάδες γαμήσια για να κολλήσει τον άντρα της και αφού προφανώς παίρνει και φάρμακα  -γιατί ωραίο να βρίζουμε τους ιατρούς αλλά εκ του ασφαλούς-   έχει ρίξει τη συγκέντρωση του ιου πολύ χαμηλά οπότε δεν θα κολλήσει εύκολα τον άντρα της.

Στην περίπτωση μας όμως αυτό σημαίνει πως αν υπάρχουν 100 πουτάνες με hiv
και γαμιούνται 20 φορές τη μερα = 2000 γαμήσια = 1 θύμα τη μέρα = 365 θύματα το χρονο.
Αυτό για να καταλάβετε τη θα γίνει άμα πούμε γαμάτε ακάποτα δεν τρέχει τίποτα.

Για να τελειώνουμε δεν μας είπε τίποτα το σπουδαίο απλά κάνει την πιθανότητα 1:2.000 η 1:10.000
ίση με μηδέν  με το γελοίο επιχείρημα οτι δεν ξέρει κανένα μη ζακια μη gay  που να έχει hiv
και μας ρωτάει αν ξέρουμε εμείς κανένα ???
Ποιος διαδίδει δηλαδή ότι έχει hiv???
Για να το ξέραμε θα έπρεπε να είναι αδελφός ή ξάδερφος.Ελεος.
Και είναι εντελώς χαζή γιατί πάλι δεν ξεκαθαρίζει αν θέλει να πει straight ή σεξ από μπροστά
εκτός και αν θέλει να πει ότι οι άντρες κολλάνε μόνο από αντρικό κώλο και οχι από γυναικείο
για κάποιο λόγο.
Να πήγαινε στο να δεις πόση straight το αρπάξανε το δωράκι
από γυναικα.
 

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Μηνύματα
600
Like
0
Πόντοι
6
Θα ξεκινησω με το εξης η awoman Προκειτε για μια πανεξυπνη προσωπικοτητα...

Τι δουλεια ειχε εδω μεσα?

Προσπαθει να κανει ενα βιβλιο που θα πουλουσε 10 αντιτυπα σε συγγενεις και φιλους να πουλησει 1000!
Τσαμπα διαφημηση!
Και το κανει καλα! Διαλεγει το καταλληλο target group!
Διαλεγει τον κοσμο που ειναι πιο εκτεθιμενος στον κινδυνο του AIDS.
Εξυπνο γιατι ολοι μας ανησυχουμε μηπως κολλησουμε κατι...
Ποιος θα ενδιαφεροταν για να διαβασει ενα τετοιο βιβλιο?
Ισως λιγοι γιατι οι περισσοτεροι θα το χαρακτηριζαν απλα περιθοριακο (βλεπε τα βιβλια του Λιακοπουλου).
Σου λεει λοιπον κατι που ακουγεται ενδιαφερων!
Σεξ χωρις φοβο και προφυλαξη...
Απλα υπεροχο...
Οταν την ρωτησαν τι και πως μας παρεπεμπσε στο βιβλιο.
Διαφημησης συνεχεια!
Δεν θα ειχα ασχοληθει να γραψω αλλα ακουω μαλακιες και παραπληροφορησεις οι οποιες αφορουν ανθρωπινες ζωες!
Για αρχη δεν ξερουμε αν η Συγραφεας και η Awoman ειναι το ιδιο προσωπο. Δεν εχει απαντησεις και προτρεπει τους παντες ή μαλλον "εστω εναν μπουρδελιαρη να διαβασει το βιβλιο της".
Δεν ειναι αυτο ομως το προβλημα! Ειναι οτι προτρεπει τους παντες να κανουν σεξ απροφυλακτοι! Εγκλημα...
Μια αποψη ΜΗ επιστημονικα επικυρωμενη και επικινδυνη. (το Master of Arts ειναι καλο για εναν δημοσιογραφο η κριτικο τεχνης αλλα τιποτα για εναν επιστημονα που ασχολειται με τους παθογονους Ιους)
Πως στηριξε αυτη την αποψη? Με μια θεωρια συνομοσιας που ειναι αβασιμη! Ολοι οι Γιατροι ειναι μερος της συνομοσιας...

Αυτο που λεει οτι εχει καταφερει να βρει ειναι ενας τροπος για μια φορεα να ζει πολλα χρονια και να εχει σχεσεις χωρις προφυλακτικο με τον ΑΝΤΡΑ της και (ισως) να μη τον κολλησει. Οι προυποθεσεις ειναι να μην υπαρχει προκτικη σεξουαλικη επαφη και να εχουν σεξουαλικες σχεσεις μονο και ΜΟΝΟ μεταξυ τους.

Δεν μπορω ουτε να διαφωνησω, ουτε να συμφωνησω...
Απο εκει και μετα ομως ξεκιναει μια επιθεση στους Ομοφυλοφυλους, στους Ναρκομανεις, σε οσους κανουν προκτικο και σε οσους προσπαθησαν να αντικρουσουν τον ησχυρισμο τις (και το εκαναν με επιχειρηματα χωρις παραπομπη στο "νεο τους βιβλιο").

Το να θεωρησουμε οτι ολοι οι ανωθεν ευθηνονται για την μεταδωση του HIV και οτι οι γυναικες φορεις ειναι ακινδυνες ειναι μυθος!
Δεν εχετε ποτε πανω σε σεξουαλικη επαφη τραυματισει τον κολπο τις κοπελας? Δεν εχετε ποτε τραυατιστει εσεις? (Μιλαω για μια απλη πληγη οχι για απολειες). Προσωπικα τα εχω πετυχει και τα δυο! Μεγαλη εκθεση κινδυνου(αν μιλαμε με νουμερα το 1/2000 (αρκετα μεγαλο) γινεται 1/100).
Η ξερει κανενας με ποσους εχει παει και αν ειχαν τον HIV πραγματικα η ερωτικη συντροφος ή αν φερει εκεινη τον HIV, τον καταπολεμα οπως η συγραφεας?

Για να πω την αληθεια ολα τα γραφουμενα της awoman μοιαζει με επιθεση στο αντρικο φυλο το οποιο ισως θελει να θεωρει υπευθυνο για την κατασταση της. Γιατι καποτε ισως το εκανε ¨χωρις¨ και τωρα προσπαθει να πεισει τους παντες (και ιδιαιτερα τον εαυτο της) οτι δεν εφταιγε αυτο. Κι αν δεν ηταν απο αυτο γιατι τοτε τωρα ειναι φορεας????

Εκτος αν δεν ειναι...

Παρατηρηστε στα γραφωμενα της οτι κανει συνεχεια επικληση στην ιδιοτητα(το να στηριζεις κατι στον λογο σου βασει της ιδιοτητας σου) χωρις να ειναι ουτε καν φαρμακοποιος, επικληση στην αυθεντια (το να στηριζεις κατι στον λογο σου βασει την ιδιοτητα και το κυρος καποιου αλλου) αναφεροντας αμφιλεγομενους επιστημονες και μη και τελος επικληση στο συναισθημα (!!!) με το να μιλαει περι ηθικης, διαφανειας.
Φερεται σαν μια "σωτηρας" ποιμενας που καποιοι "λυκοι" πανε να τις φανε τα "προβατα". Τους πιθανους αγοραστες του βιβλιου της.
Φερεται σαν μητερα που πρεπει στο τελος να παρει το παιδι απο το χερι για να το βαλει στον "σωστο δρομο".(και καταλαβαινω αυτη την συμπεριφορα γιατι οι φορεις μητερες ειναι πολυ πιθανων να μεταδωσουν τον HIV στα εμβρυα ή να πεθανουν στην γενα, κοινως οι γυναικες φορεις ειναι δυκολο να γινουν μητερες)

Μιλαω σκληρα αλλα δεν γουσταρω να δω καποιον φιλο ή γνωστο μου που διαβασε ή ακουσε αυτη την φημη για το "ακαποτο" να γινεται φορεας.(επικληση στο συναισθημα στον δικο μου λογο)
Δεν καλιεργω καμια πολιτικη φοβου μιλαω με την λογικη μου μονο.

ΚΑι το οτι δεν ξερω κανενα φορεα ετεροσεξουαλικο ειναι γιατι οσοι γνωριζω (αντρες γυναικες) χρησιμοποιουμε ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΝΤΑ...
 

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Μηνύματα
125
Like
1
Πόντοι
1
Δεν εχετε πιασει το νοημα ρε μαγκες... Ποιος ειπε να κανουμε σεξ χωρις προφυλακτικο??? Αυτο που προσπαθει να μας πει η awoman ειναι οτι οι πιθανοτητες να κολλησεις τον ιο απο σεξ με γυναικα ειναι παρα πολυ μικρες. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΟ και ανακαλυπτω τωρα οτι πραγματι οι πιθανοτητες, συμφωνα με τους επιστημονες, ειναι μολις 1/2000...!!!

Αυτο εμενα δεν με καθησυχαζει, αλλα μου αλλαζει εντελως την ψυχολογια καθε φορα που παω σε μπουρδελο. Προσωπικα ετρεμα κυριολεκτικα στην ιδεα οτι μπορει να σπασει το προφυλακτικο, ενω τωρα αν συμβει καμια στραβη δεν θα παω καν για εξετασεις. Πρεπει τελικα να σε εχει βαλει ο Θεος στο ματι για να κολλησεις ΑIDS απο πουτανα σε οικο ανοχης.

Και αντι να χαιρεστε που βρεθηκε αυτη να βαλει τον κινδυνο στη σωστη του διασταση, την πυροβολειτε συνεχως. Πραγματικα απορω... Εγω νιωθω αλλος ανθρωπος απο τοτε που η awoman με παρακινησε να ψαξω περισσοτερο το συγκεκριμενο θεμα και γι' αυτο την ευχαριστω!
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
To αν θα κολλήσεις εξαρτάται από το αν έχει αμυχές το καυλί σου, οπότε είσαι ελεύθερος να διερευνήσεις τις πιθανότητες...
 

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Μηνύματα
125
Like
1
Πόντοι
1
Kαλα ξυπνητουρια μαγκες...! Πρεπει να γαμηθει ο Διας λεμε για να κολλησεις...! Ολα τα αλλα ειναι μαλακιες...! Αν βαλεις κατω τις πιθανοτητες, ειναι πρακτικα ΑΔΥΝΑΤΟ να μολυνθεις σε μπουρδελο. Παντα βεβαια με προφυλακτικο, αλλα αν σπασει μια στις τοσες δεν τρεχει απολυτως τιποτε. Αυτο ειναι το νοημα ρε-ε-ε-ε!!!
 

roi34

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Μηνύματα
23
Like
0
Πόντοι
0
χα που το ξεθαψατε παλι αυτο το θεμα.καταρχας ναι η α woman κ η συγγραφεας ειναι το ιδιο πρωσοπο.ξερει απ εξω αποσπασματα απο το βιβλιο της ,μας εχει πει κ το καινουργιο βιβλιο πριν καν κυκλοφορησει.ναι οπως ειπε κ ο φιλος πιο πανω,αν ομως υπαρχει λιγο αιμα μεσα στον κολπο ,οπωσδηποτε οι πιθανοτητες αυξανουν δραματικα.αν ακουσατε κ τα καινουργια ειναι οτι οι φορεις στην ελλαδα ειναι 8000 οι δηλωμενοι,κ μαζι με αυτους που δεν το ξερουνε(γιατι δεν εχουν κανει εξετασεις) ειναι αλλοι τοσοι,16000.!!80%ειναι αντρες(gay η συντριπτικη πλειοψηφια)κ 20%γυναικες.αρα ειναι περιπου 3500 γυναικες φορεις :o δεν πηδιουνται αυτες δεξια κ αριστερα?αρα μην ξεθαρευουμε ;)
 

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Μηνύματα
941
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
www.bourdela.com/index.php?option=com_content&task=view&id=233&Itemid=176]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]

Θα ήθελα να ακούσω τώρα αυτούς που λένε ότι δεν τρέχει τίποτα, για ακάποτα και άλλα τέτοια. Επίσης θα ήθελα να δω πως θα τοποθετηθεί η awoman που υποστηρίζει ότι δεν τρέχει τίποτα αν κάνουμε σεξ με γυναίκες που έχουν HIV. Παρακαλώ τοποθετηθείτε...
 

lado

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Μηνύματα
75
Like
4
Πόντοι
0
μην με τρομάζεις.. ..και έκανα μια κατάθεση πριν από λίγο
συγγνώμη για τους αγγλικούς χαρακτήρες αλλα κάτι έπαθε το pc.
 

lado

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Μηνύματα
75
Like
4
Πόντοι
0
πάντως εγώ χρησιμοποίησα σκούφο σήμερα.
 

THE JOKER

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Μηνύματα
63
Like
0
Πόντοι
0
Ωχ ωχ . Εγω εχω κανει 69 με Σονια , Γιουλη και Νταρια... Μη μου λετε τετοια και χεστω απο την αγωνια... Παντως αυτες εξακολουθουν να δουλευουν ,αρα λογικα δε θα εχουν κολλησει
 

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Μηνύματα
600
Like
0
Πόντοι
6
χα που το ξεθαψατε παλι αυτο το θεμα.καταρχας ναι η α woman κ η συγγραφεας ειναι το ιδιο πρωσοπο.ξερει απ εξω αποσπασματα απο το βιβλιο της ,μας εχει πει κ το καινουργιο βιβλιο πριν καν κυκλοφορησει.ναι οπως ειπε κ ο φιλος πιο πανω,αν ομως υπαρχει λιγο αιμα μεσα στον κολπο ,οπωσδηποτε οι πιθανοτητες αυξανουν δραματικα.αν ακουσατε κ τα καινουργια ειναι οτι οι φορεις στην ελλαδα ειναι 8000 οι δηλωμενοι,κ μαζι με αυτους που δεν το ξερουνε(γιατι δεν εχουν κανει εξετασεις) ειναι αλλοι τοσοι,16000.!!80%ειναι αντρες(gay η συντριπτικη πλειοψηφια)κ 20%γυναικες.αρα ειναι περιπου 3500 γυναικες φορεις :o δεν πηδιουνται αυτες δεξια κ αριστερα?αρα μην ξεθαρευουμε ;)
+1
Και επειδη κανενας μας δεν μπορει να αποδειξει οτι ησχυουν ολα τα στατιστικα που εχουν γραφτει εδω μεσα αφου ουτε γιατροι ειμαστε, ουτε εχουμε δυνατοτητα να κανουμε μια στατιστηκη, ας μην ισοπεδωνουμε τα παντα.
Ολες οι στατιστικες καθοριζωνται απο διαφορες παραμετρους και μην ξεχναει κανενας οτι υπαρχει ενα ποσοστο στατιστικου λαθους!
Απο το σχολειο προσπαθουσα να ενημερωνω οσους ηξερα για το Safe Sex απλα για να μην παθει καποιος κατι απο αγνοια!
Εχω χασει εναν θειο απο AIDS Και δεν ηταν και οτι καλυτερο...
Το στοματικο ειναι εξερετικα δυσκολο να σε μολυνει, ολες οι αλλες επαφες εχοθν μεγαλο ποσοστο ρισκου!
Και οταν μιλαμε για οχι μονιμες σχεσεις μεγαλωνει ο κινδυνος!
Ο μονος τροπος να εισαι 100% Safe ειναι η αποχη! Ολα τα υπολοιπα εχουν ποσοστο ρισκου!
Και προσωπικη αποψη ο μονος λογος που δεν εχουν ολοι εναν γνωστο με HIV ειναι οτι προφυλασονται! Ειναι σαν να μην φορας ζωνη σε αυτοκινητο με αεροσακο... Αν τρακαρεις εχεις ενα ποσοστο να σε σκοτωσει ο αεροσακος!

Και εδω θελω να πω οτι ειμαι 24 και δεν φοβαμαι για την ζωη μου! Αλλα για φαντασου να κολλουσα κατι και να το μετεδηδα στην γυναικα που αγαπω! Με την ζωη μου παιζω αλλα οχι με την ζωη των αλλων! Οσοι εχουν παιδια μπορουν να καταλαβουν γιατι ποτε δεν θα ηθελαν κατι τετοιο για τα παιδια τους!
Επισης μιλαμε για εναν ιο που αργει να παρουσιασει συμπτωματα!

Ειναι ωραια η φαση να μην φορας τιποτα οταν κανεις σεξ αλλα δεν ειναι ασφαλες! Ενημερωθητε για τα μεχρι τωρα επιστημονικα δεδομενα και αφηστε τα μη τεκμηριομενα και ανακριβη! Οσοι εχουν παιδια ας τα ενημερωσουν σωστα (αγορια - κοριτσια γιατι εχω δει πολλες φορες μπαμπαδες να ζουν στην αυταπατη οτι η κορη τους ειναι παρθενα ενω εκεινη του δινει να καταλαβει) στην περιοδο των 15-17 που ειναι και ο μεσος ορος που τα παιδια εχουν σεξουαλικες ορμες και ψαχνονται! Και οταν ξεκινατε να γραφετε καποιοι επικινδυνα πραγματα μην ξεχνατε οτι το site μπορει να το διαβαζουν και ανηλικοι που αν θεωρησουν καποια λεγομενα ως εγκυρα  και δεδομενα μπορει να μην φτασουν καν την ηληκια μου! ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!!!

Ο καλυτερος τροπος για να εξαλειφτει το AIDS ειναι η ΣΩΣΤΗ ενημερωση! Μεχρι να βρεθει καποιο εμβολιο...

Προσεχετε ρεεεεεε......
 

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Μηνύματα
600
Like
0
Πόντοι
6
Το στοματικο ειναι υπερβολικα δυσκολο να μεταδωσει τον ιο!
Μην αγχωνεσαι γιατι το αγχος σκοτωνει πιο συχνα απο το AIDS.
 

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Μηνύματα
203
Like
5
Πόντοι
1
Το στοματικο ειναι υπερβολικα δυσκολο να μεταδωσει τον ιο!
Μην αγχωνεσαι γιατι το αγχος σκοτωνει πιο συχνα απο το AIDS.

Δίκιο έχεις συναγωνιστή.. δύσκολο όχι αδύνατο... Πάντως να θυμόμαστε ότι σε όλες τις μεγάλες επιδημίες η ανθρωπότητα την έβγαλε καθαρή όχι μόνο εξαιτίας των όποιων μέτρων λήφθηκαν  (π.χ. μαύρη πανούκλα του Μεσαίωνα) αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι κάποιοι οργανισμοί ανέπτυξαν αντισώματα και άντεξαν την επίθεση του μικροβίου. Βέβαια αν ισχύει΄η "θεωρία συνωμοσίας" που θέλει τον HIV να είναι ρετροϊός τα πράγματα είναι πολύ πιό σκούρα απόσο φαίνονται.. οπότε να θυμόμαστε ότι κανείς δύτης δεν πάει στον βυθό χωρίς το σκάφανδρο αν θέλει να επιβιώσει!!!
 

xristou

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Μηνύματα
43
Like
0
Πόντοι
0
καλα το στοματικο που γραφει καποιος οτι δεν κολλας κολλαει αμα εχει αμυχες ο αλλος η αλλη που σου παιρνει και εχεις καποια πληγη στο πεος!Για τον παθητικο η την παθητικη κολλας αμα ο αλλος χυσει στο στομα σου η εχει στο πεος του πληγη και εχεις και εσυ πληγη καπου μεσα στο στομα!Συμφωνειτε;
 

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Μηνύματα
600
Like
0
Πόντοι
6
Περιπου ετσι! Πρεπει ν αειναι φορεας η κοπελα και να εχει καποιο προλημα στα ουλα και το αιμα απο εκει να ερθει σε επαφη με την πληγη σου στο πεος! Το σαλιο δεν μεταφερει τον ιο...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom