Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

  • Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

    Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

    Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

    Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

    Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

    Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

    Ψήφοι: 17 8,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

Επισκέπτης
Λοιπόν άκου αδερφέ, γιατί κοιτάω και το post aυτό έχει κρατήσει αρκετές μέρες και τρομάζει ο κόσμος αυτός ανακυκλώνοντας τις ίδιες κουβέντες. Σου μιλώ σας επαγγελματίας σε θέματα υγείας. Αφενός, οποιαδήποτε συζήτηση και να κάνεις και ό,τι και να σκεφτείς δεν έχει νόημα.

Τί πρέπει να κάνεις. Αφού συνειδητοποιήσεις ότι ο αγοραίος έρωτας έχέι ένα ρίσκο - ανεξαρτήτως τρόπου προφύλαξης, δεδομένου το 98% ποσοστού επιτυχία΄ς των προφυλακτικών - πρέπει να πας σ'ενα δημόσιο νοσοκομείο ή σ'ένα ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο και να κάνεις τέστ anti- HIV 1,2 , HCV (ηπατίδα C) αν δεν είσαι εμβολιασμένο για ηπατίτιδα Β. Στο δημόσιο είναι δωρεάν και στα ιδιωτικά κάνουν 30 ευρώ.΄Η απάντηση βγαίνει σε 24 ωρες και έχει ένα παράθυρο μικρότερο των 2 εβδομάδων, που σημαίνει ότι μπορείς να δεις αν εχει κολλήσέι οτιδηποτε τις τελευταιες 2 εβδ. και πριν.

Καμμία λοίμωξη AIDS (πιο σωστά HIV) δεν εκδηλώνεται σε 2-3 24ωρα. Αφενός η ποσότητα που περιγράφεις και ο τρόπος ανταλλαγής απαιτούν τεράστιο ιϊκό φορτίο. Γενικά και να κοπείς και να λουστείς με αίμα΄σθενή είναι σπάνια η μετάδοση.

Πρόσεξε επίσης ότι δεν υπάρχει μόνο AIDS, αλλά και άλλα αφροδίσια, δη θανατηφόρα.

Κάπόια στιγμή ΄να ξεκινήσει μια συζήτηση περί ασφάλειας και πιθανούς τρόπόυς μετάδοσης αφροδίσιων για να διαλυθούν οι όποιες αμφισβητήσεις.
 

Επισκέπτης
Επίσής, πολύ σημαντικό!!!

Διάγνωση για AIDS ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ με το να δώσεις αίμα σε μια μονάδα αιμοδοσίας ΧΩΡΙΣ να τους πεις οτι πριν μερικές μέρες έχεις κάνει sex χωρίς προφύλαξη, και να περιμένεις αν θα σε πάρούν τηλέφωνο για να σε ξανακαλεσουν πισω.

Εξεταση γίνεται μόνο με την εξέταση αίματος και όχι με το να δώσεις αιμα!!!
 

awoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Μηνύματα
54
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σας, και πάλι, αγαπημένοι μου.

Εχουμε μια μοναδική ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά, εσείς κι εγώ,  στις 29 Νοεμβρίου οπότε και θα παρουσιάσω το βιβλίο  μου στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης της Στοάς του Βιβλίου, Σταδίου και Πεσμαζόγλου 5, στις 12.30 μ.μ. Θα είναι συνέντευξη Τύπου, με ελεύθερη προσέλευση για το κοινό. Ελπίζω να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα για το AIDS με νέο κέφι αυτή τη χρονιά.
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδια,θα σας το ξαναπω μια φορα ακομη για να παψετε να συζητατε ασκοπα περι αυτου του θεματος και να ερχεστε σε διαφωνιες,συζητησεις κλπ....!το AIDS οπως και οτιδηποτε αλλο προσπαθει να προσβαλλει το ανθρωπινο ειδος(πλην της υψηλης και αποτομης εκθεσης σε ραδιενεργεια,τοξικα αποβλητα κλπ....)ειναι αδυναμο αν το ανοσοποιητικο μας συστημα ειναι προσεγμενο απο εμας!!!!!!!!!!!πως μπορειτε να το ενδυναμωσετε οσο το δυνατον καλυτερα?με το να γυμναζεστε συστηματικα(καθε πατημα πελματος στη γη αποτοξινωνει το αιμα),με το καταναλωνετε καθημερινα 5-6 φρουτα,λαχανικα ολων των χρωματων,ξηρους καρπους αναλατους και κυριως φουντουκια,αμυγδαλα,καρυδια,ηλιοσποροι,κολοκυθοσποροι,δημητριακα και οσπρια αναποφλοιωτα(να περιεχουν δηλ.φυτικες ινες) και παρθενο βιολογικο αθερμο ελαιολαδο!!!!!!!Επισης να κανετε 2 φορες το χρονο καθαρισμο παχεως εντερου και ηπατος με συμπληρωματα που κανουν για αυτο τον σκοπο,να παιρνετε υψηλης βιοδιαθεσιμοτητας και αργης αποδεσμευσης τροφικα συμπληρωματα βιταμινων,μεταλλων,ιχνοστοιχειων και ιδιως τις C,B,E και αν υπαρχει καποιο προβλημα χρονιο να κανετε και εχτρα αποτοξινωση με καψουλες ή χυμο αν μπορειτε να βρειτε απο φυλλα ελιας(τεραστια προστασια και ενδυναμωση του ανοσοποιητικου-φαγοκυτωσις)ή αλφα λιπολικο οξυ ή ασταξανθινη!Πανω απ'ολα ομως πριν κανετε οτιδηποτε πρεπει να κανετε το τεστ δυσανεξιας στις 113 τροφες που πραγματικα θα σας σωσει απο πολλα προβληματα εως προβληματαρες που τυχον εχετε με την υγεια του σωματος.........ολα αυτα σας τα λεω εντελως φιλικα και με αγαπη προς τους ανθρωπους που τυχον εχουν μπει σε εναν κυκεωνα προβληματων εξαιτιας της μη πληροφορησης και της φαρμακολαγνειας!!!!!!!!!!!!ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ και μην φοβαστε τιποτα!!!!!!!!!!!!
 

doctor

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Μηνύματα
77
Like
236
Πόντοι
20
επειδη τυγχανει να ειμαι οδοντιατρος η πιθανοτητα να κολλησεις aids απο πιπα ειναι ελαχιστη και πιθανη μονο οταν ο πιθανος φορεας πασχει απο συνδρομο ελκονεκρωτικης ουλιτιδας και μονο οταν εγινε μεταφορα ποσοτητας αιματος οχι απλα σε μικρη επιφανειακη πληγη αλλα σε εν τω βαθει πληγη. Σαφως και υπαρχει πιθανοτητα να κολλησεις hiv με τον τροπο αυτο αλλα μονο αν ισχυουν τα παραπανω και σε παρα πολυ μικρη πιθανοτητα (κατω απο 0,1%!)
 

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Μηνύματα
600
Like
0
Πόντοι
6
Πόνοκέφαλος, πονολαιμος, πονοι στις αρθρώσεις και στους μύς, δερματικό εξανθημα,κουραση κ αναγουλες...
Ολα αυτα που γραφεις τα ειχα πριν δυο εβδομαδες! Λοιμοξη του αναπνευστικου με ιοση! Αντιβιοση με σιροπι...
Προσοχη γιατι μπορει να γυρισει σε πνευμονεια! Σοβαρα μιλαω...
 
OP
OP
V

vassilis19

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2006
Μηνύματα
18
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πηρα τα αποτεσματα hiv 1,2 πριν από λίγο και ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΟ!Ευτυχώς γιατι πήγα να τρακάρω στο δρόμο απο την αγωνία μου...

Madman17 θα πάω σε πάθολόγο να το κοιτάξω ευχαριστώ
 

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Μηνύματα
600
Like
0
Πόντοι
6
Βροχοπνευμονιτιδα για την ακριβεια!
Κριση πανικου ηταν και τιποτε αλλο αυτο που επαθες!

Ξεαγχωσου γιατι και το αγχος ειναι πιο μεγαλη αρωστεια...

Εχασα ενα φιλο και 2 γνωστους απο καρδια!
Απο 30 εως 40 χρονων...

Το νου σου...
 

awoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Μηνύματα
54
Like
0
Πόντοι
0
Α, μάλιστα. Κάποιος προσπαθεί να σας αποπροσανατολίσει πάλι...
Πρέπει να επανέρχομαι κάθε τόσο για να δω αν είστε ακόμα καλά.
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Ναι, περιμένουμε να έρθεις εσύ να μας πεις να κάνουμε ακάπωτο με οροθετικές  :jerking:
 

awoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Μηνύματα
54
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδή δεν θα ρισκάρετε να ακούσετε από μένα κάτι τέτοιο,
γιατί μπορεί να με πιστέψετε.

Σωστά, είναι επικίνδυνο.

Πάντως έχω περιλάβει την πρόσκληση του Καστανιώτη στην ιστοσελίδα μου και επαναλαμβάνω ότι σας καλώ σε διάλογο.

Εγώ αποκαλύπτομαι κι εσείς κρύβεστε! Αυτό είναι το AIDS.

 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Βρισκόμαστε σε μία εποχή που σκέφτεσαι να ακουμπήσεις την άλλη... που μπορεί να κουβαλάει από ψείρες του εφηβαίου μέχρι σύφιλη... εσύ κάθεσαι και μας λες τώρα να κάνουμε ακάπωτο με κάποια που έχει AIDS... δυστυχώς πρέπει σε κάθε μία που γνωρίζεις να ζητάς να κάνει εξετάσεις πρώτα...

Και θα έπρεπε και οι γυναίκες να είναι επιφυλακτικές αντί να κάνουν τις θιγμένες μόλις βλέπουν προφυλακτικά.

Αυτά που λες εσύ τώρα και επιμένεις κιόλας ακούγονται το λιγότερο αστεία...
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Βρισκόμαστε σε μία εποχή που σκέφτεσαι να ακουμπήσεις την άλλη... που μπορεί να κουβαλάει από ψείρες του εφηβαίου μέχρι σύφιλη... εσύ κάθεσαι και μας λες τώρα να κάνουμε ακάπωτο με κάποια που έχει AIDS... δυστυχώς πρέπει σε κάθε μία που γνωρίζεις να ζητάς να κάνει εξετάσεις πρώτα...

Και θα έπρεπε και οι γυναίκες να είναι επιφυλακτικές αντί να κάνουν τις θιγμένες μόλις βλέπουν προφυλακτικά.

Αυτά που λες εσύ τώρα και επιμένεις κιόλας ακούγονται το λιγότερο αστεία...

κοιταξε φιλε μου οπως και οι περισσοτεροι εδω μεσα......δυστυχως βλεπω οτι υπαρχει μεγαλη αγνοια για ολα τα θεματα υγειας.....και με λυπη μου βλεπω οτι γραφονται πραγματα που δεν εχουν μια αλληλουχια με συνεπεια να μην βγαινει ενα συμπερασμα που να οδηγει καπου...οι μεν λενε οτι η μαρια λεει μπαρουφες χωρις ομως να γνωριζουν τι εστι οργανισμος,ανοσοποιητικο συστημα,ΑΙDS,κλπ...κλπ...και απ'οτι βλεπω δεν θελουν κιολας να ακουσουν κανεναν και τιποτα που να προσθετει, αν οχι στη γνωση τους, τουλαχιστον στην πληροφορηση τους!!!πραγματικα αυτο δειχνει ποσο αρρωστη ειναι η κοινωνια μας του δηθεν εκσυγχρονισμου,μορφωτικου επιπεδου κλπ κλπ.....Γιατι ειμαι βεβαιος οτι οι περισσοτεροι(αν οχι ολοι) εδω στο σαιτ τυγχανουν τουλαχιστον λυκειακης μορφωσεως....Απο την αλλη η μαρια αναφερει καποια αποτελεσματα ερευνων που καταληγουν καπου,αλλα επειδη φανταζομαι απο οσα εχει γραψει δεν γνωριζει περι των θεματων που εχω αναπτυξει κατα το παρελθον σε θεματα υγειας,διατροφης κλπ....(της προτεινω να δει το thread"Αγνοια σε θεματα υγειας και διατροφης") οπου αναλυω πιο διεξοδικα τα θεματα αυτα,αρχιζει ενα γαιτανακι με προστριβες με τους υπολοιπους και παει λεγοντας..............Θα σας προτεινα ,αντι να καθεστε και να "τσακωνεστε" σαν μικρα παιδια,να ζητησετε την γνωμη απο μερικους κορυφαιους διατροφολογους της χωρας μας(πιστεψτε υπαρχουν πολλοι καλοι διατροφολογοι στην χωρα μας) οι οποιοι βεβαια εχουν και κλινικη εμπειρια για ολα τα ζητηματα υγειας και μπορουν καλυτερα απο τον καθε φαρμακολογο της βιανεξ,novartis,novo-nordisk κλπ....να σας πληροφορησουν για ολα αυτα και να μην καθομαι εγω εδω περα(αν και μου αρεσει)να προσπαθω να σας συμβουλευσω γιατι σιγουρα δεν ειμαι ο καταλληλος,αλλα επισης σιγουρα αυτα που σας γραφω δεν ειναι δικα μου,ειναι απο χρονιες ερευνες και κλινικα αποτελεσματα.Για αυτο οποιος πραγματικα εχει καποιο προβλημα ή ενδιαφερεται χωρις να εχει καποιο προβλημα μπορει να μου στειλει pm και να του δωσω εγω τηλ.και ανθρωπους που μπορει να απευθυνθει!αυτα!!!!!!
 

reallyiamspongebob

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Πω πω έχω μείνει άφωνος μ? αύτα που διάβασα εδώ. Τι να πω για την εν λόγω κυρία που έχει βγάλει  μάστερ στις τέχνες και το παίζει ειδική για το AIDS?; Εδώ δεν γνωρίζει την διαφορά μεταξύ HIV και AIDS και νομίζει ότι και τα δύο είναι διαφορετικές ονομασίες του ιού? Παιδιά δεν το βλέπεται η γυναίκα να πουλήσει θέλει, χίλιες φορές μας είπε να αγοράσουμε το βιβλίο της. Επιπλέον η ιστοσελίδα της δεν λειτουργεί πληροφοριακά αλλά διαφημιστικά. Πρέπει να ομολογήσω ότι στην Ελλάδα που ο Λιακόπουλος πουλάει σαν τρελός η κυρία βρήκε έναν έξυπνο τρόπο για να πλουτίσει? Κυρία μου πρέπει ακόμα να καταλάβετε ότι αν έχουμε έστω και ελάχιστο ίχνος αξιοπρέπειας δεν εκμεταλλευόμαστε μια ασθένεια η πάθηση μας για να πουλήσουμε ούτε το εκμεταλλευόμαστε για να έχούμε μια σίγουρη θεσούλα στο επαγγελματικό τομέα ως αποτέλεσμα του οίκτου των άλλων. Αυτά τα αναφέρω καθώς πάσχω από πιο σοβαρή ασθένεια από την δική σας(απλά επισημαίνω ότι πήρα απαλλαγή απ το στρατό ενώ αν είσαι φορέας του HIV δεν παίρνεις) αλλά ποτέ δεν το εκμεταλλεύτηκα. Ούτε και νοιάστηκα αν οι άλλοι θα με αποδεχθούν ή όχι όπως εσείς απλά χέστηκα. Το ίδιο θα έπρεπε να είχατε κάνει και εσείς αν είχατε αυτογνωσία και όλοι όσοι έχουν κάποια σοβαρή χρόνια πάθηση. Τώρα όσον αφορά την μετάδοση του ιού από γυναίκα σε άντρα πράγματι είναι σχεδόν αδύνατη με το φυσιολογικό σεξ λόγω καθαρά της ανατομίας των 2 φύλων όμως είναι παραπληροφόρηση ότι στα κολπικά υγρά δεν εντοπίζεται ο ιός σε αρκετά μεγάλο βαθμό? Μάγκες συγνώμη άλλα αν κάνετε στοματικό σε μια γυναίκα και έχετε κάποια ουλή στο στόμα ή έχετε μόλις πριν ή μετά την πράξη πλύνει τα δόντια υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα. Αυτά τα ξέρουν και οι λεσβίες? Κατά τα άλλα ας μην σχολιάσω καθόλου την ρατσιστική διάθεση εις βάρος ομοφυλοφίλων-αμφιφυλοφίλων ανδρών που διακρίνω στην κ. Μαρία. Απλά να επισημάνω ότι αν μια γυναίκα πάει χωρίς προφυλακτικό είναι καθαρά δική της η υπαιτιότητα αν θα κολλήσει και όχι του συντρόφου της που θα της αποκρύψει πως πριν από κάτι χρόνια το είχε δοκιμάσει και με τον Μπάμπη.
 

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Μηνύματα
600
Like
0
Πόντοι
6
Συμφωνω με ολα τα γραφομενα απο τον Todok! Δεν εχω χρονο να γραψω μια ολοκληρωμενη αποψη τωρα αλλα ολο αυτο ειναι ενα διαφημιστικο κολπο! Θυμιζει την περιπτωση Publius Enigma! (Search Google Ειδικα σε αυτους που αρεσουν οι θεωριες συνομοσιας θα το ευχαριστηθουν...)

Η κυρια αν πουλησει εστω ενα βιβλιο απο εδω μεσα ειναι κερδισμενη...

Και στο ερωτημα αν ξερω μια Str8 γυναικα οροθετικη...

Ξερω την Awoman...
 

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
864
Like
4
Πόντοι
6
www.bourdela.com/index.php?option=com_content&task=view&id=229&Itemid=176]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]

Λοιπον ολοι μολις μαθαμε για 118 ετεροφυλους ελληνες φορεις του ιου οχι για εστω εναν...!!!

Να διευκρινησω κατι που δεν το λεει το αρθρο αλλα το ανεφεραν στις ειδησεις.Στο 47% των νεων κρουσματων οπου αντιστοιχουν σε ομοφυλοφιλους το 27%  παραδεκτηκαν οτι ειχαν ομοφυλοφιλικη σχεση ενω το υπολοιπο 20% δηλωσε αγνοια για το πως το κολλησε ,αλλα καταταχθηκαν στους ομοφυλοφυλους που δεν το παραδεχονται.
(Για να μην πει κανεις οτι οι 118 ειναι ολοι gay και δεν το παραδεχονται..)

Αλλα ασχετα απο ολα αυτα και δικιο να εχει η Μαρια Κ. την σημερινη εποχη που η νεολαια εχει απελευθερωθει και δοκιμαζει και πρωκτικο στις ετεροφυλικες σχεσεις ,δεν υπαρχει πλεον διαφορα στο ετεροφυλικο και ομοφυλικο σεξ και στους κινδυνους που κρυβουν.
Αν συνυπολογισουμε σ'αυτο και τα υπολοιπα αφροδισια (κονδυλωματα ,χλαμυδια,ερπης,ηπατιτιδα κλπ) η χρησιμοποιηση προφυλακτικου ειναι απαραιτητη!!!

Τωρα αν καποιος πιστευει οτι μπορει να νικησει , το HIV και τις αλλες ασθενειες που τοσα χρονια προσπαθουν να καταπολεμησουν οι επιστημονες , με ματζουνια ,βοτανα , βιταμινες και γυμναστικη τοτε... καλη του τυχη!
 

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Μηνύματα
483
Like
2
Πόντοι
1
Πηγαινε στην αρχη του θεματος και θα δεις ποια ειναι....
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τωρα αν καποιος πιστευει οτι μπορει να νικησει , το HIV και τις αλλες ασθενειες που τοσα χρονια προσπαθουν να καταπολεμησουν οι επιστημονες , με ματζουνια ,βοτανα , βιταμινες και γυμναστικη τοτε... καλη του τυχη!

φιλε μου το προφυλακτικο ειναι απαραιτητο και συνιστουν ολοι στην χρηση του.Δεν αντιλεγει κανεις αυτο!!!Τωρα αν εχεις και το ανοσοποιητικο σου σε αριστη κατασταση θα σε πειραζε?για κανε spelling την λεξη AIDS και μετα ξαναπες μου.Αν δεν γνωριζετε δεν ειναι κακο.....κακο ειναι να μην ψαχνετε να βρειτε την αληθεια!!!!!
 

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
864
Like
4
Πόντοι
6
για κανε spelling την λεξη AIDS και μετα ξαναπες μου.Αν δεν γνωριζετε δεν ειναι κακο.....κακο ειναι να μην ψαχνετε να βρειτε την αληθεια!!!!!

Να φανταστω οτι αντι για spelling εννοεις να κανω "αποκωδικοποιηση" των αρχικων AIDS...
Λοιπον το AIDS στα ελληνικα λεγεται "Συνδρομο επικτητης ανοσοανεπαρκειας".Δηλαδη σε απλα λογια καταστολη του ανοσοποιητικου μας συστηματος λογω εξωγενους αιτιας.
Συγκεκριμενα ο ιος του HIV (δηλ η εξωγενης αιτια) που τελικα προκαλει το AIDS επιτιθεται κατα των CD4 λεμφοκυτταρων του οργανισμου ,τα οποια αποτελουν βασικο τμημα του ανοσοποιητικου μας συστηματος ,αρα καταστροφη τους συνεπαγεται σταδιακη καταρρευση του ανοσοποιητικου!

Ενα μπακαλιστικο παραδειγμα στο τι θελω να πω ειναι οτι οσο και καλοσυντηρισμενα  οπλα και να εχεις εναντιον ενος εχθρου , αν η ικανοτητα του ειναι το να σου τα καταστρεφει ,δεν κανεις τπτ.Το καλυτερο ειναι απλα να τον αποφυγεις μεχρι να βρεις νεα οπλα...

Δεν αντιλεγω στο οτι ειναι γενικοτερη σωστη  αρχη το να διατηρουμε σε καλη κατασταση το ανοσοποιητικο μας και τον οργανισμο μας γενικοτερα ,αλλα ειναι το λιγοτερο επικινδυνο να υποστηριζουμε οτι αυτο αρκει στο να προφυλακτουμε απο ολες τις αρρωστιες και ιδιως απο εκεινες που δεν εχει βρεθει θεραπεια!

Εγω φιλε Vasos δεν χρειαστηκε απλα να ψαχνω πληροφοριες για το θεμα γιατι το εχω σπουδασει το θεμα.Δεν ειναι κακο να ενημερωνομαστε και να ψαχνουμε πληροφοριες για θεματα που δεν εχουμε διδαχθει ,αλλα ειναι κακο να νομιζουμε οτι ξερουμε την αληθεια απο καποιες αποσπασματικες πληροφοριες που βρηκαμε!Για αυτο ορθα ειπε ενας στο thread με το hivwave.gr οτι οταν σπουδαζεις μια επιστημη δεν εξειδικευεσαι απλα στις γνωσεις της επιστημης σου ,αλλα αποκτας και εναν γενικοτερο επιστημονικο τροπο σκεψης και αντιληψης ,κατι που ουτε το ιντερνετ ουτε τα διαφορα εντυπα υγειας μπορουν να σου προσφερουν.

ΥΓ Προς mods: Νομιζω οτι κακως το post μου μεταφερθηκε σε νεο thread καθως πιστευω αποτελουσε απαντηση στο thread με το hivwave.gr
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom