Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

  • Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

    Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

    Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

    Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

    Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

    Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

    Ψήφοι: 17 8,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

dytikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Μηνύματα
59
Like
0
Πόντοι
0
"Δεν υπάρχει αριθμός πειραμάτων που να μπορεί να α[πδείξει ότι έχω δίκαιο, αρκεί όμως μόνο ένα πείραμα για να αποδείξει ότι έχω άδικο"
Albert Einstein
 

remoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Μηνύματα
39
Like
1
Πόντοι
0
Εχετε πλακα...
Ο,τι σας κατεβει , γραφετε...
Υπαρχουν δερματολογοι ΡΕΕΕΕΕΕ !!!

Πράγματι έχετε πλάκα....όλο μαλακίες λέτε  :jerking: :jerking:...γιατι δεν ακούτε τον αδελφό εδώ να πάτε σε ένα ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ να κάνετε μια εξέταση ΑΙΜΑΤΟΣ για AIDS????? Ε????μαλάκες....

Πάτε μετα και στον ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ να δείτε αν αρπάξατε ΣΙΦΙΛΗ... :headbang: :headbang:




 

awoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Μηνύματα
54
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζατε ότι θα σας άφηνα για πάντα; Καταρχάς, ετοιμάζω το τρίτο βιβλίο μου με τίτλο  "Κάντε όλοι το τεστ" - εκεί θα γελάσουμε πολύ πάλι. Κατά τα άλλα, ισχύει πάντα το ερώτημα της ιστοσελίδας μου: Ξέρετε κανέναν άντρα ετεροφυλόφιλο οροθετικό - εκτός από αυτούς που μολύνθηκαν από σύριγγα;
Πώς σας φάνηκε ξύλινη αυτή η ερώτηση, δεν ξέρω.

Οσον αφορά το παγκόσμιο ενδιαφέρον, το τρέφει η παραπληροφόρηση. Κι εγώ θέτω ένα ερώτημα. Δεν ανήκω στην παγκόσμια κοινότητα εγώ; Δεν λαμβάνω απαντήσεις από όλο τον κόσμο; Τι πρόβλημα έχετε; Πρέπει να είμαι εταιρεία για να με ακούσετε;
 

apor

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Μηνύματα
28
Like
0
Πόντοι
0
Κάνω quote τον εαυτό μου:

Επειδή είναι σχετικό με τη θεματολογία του bourdela.com, ένας άντρας ο οποίος ισχυρίζεται οτι προσβλήθηκε από διαπιστωμένη φορέα, μέσω πρωκτικού sex,  ετεροφυλοφιλικού πάντως γιατί ήταν με γυναίκα, είναι ένας porn star:
Φυσικά η Μαίρη μπορεί να πει ότι πρόκειται για κατασκευασμένο ψεύδος. 

Αυτόν τον Darren James δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Παραλίγο να τον συναντήσω σε μια audition. Ήταν όλοι (και κυρίως όλες) ικανοποιημένοι με τα προσόντα μου, αλλά όταν μου έκαναν την ερώτηση αν ο HIV μεταδίδεται από γυναίκα σε άντρα, τους είπα όχι. Και τότε επιβλήθηκε η omerta και δεν με προσέλαβαν.

Τώρα που το σκέφτομαι, δεν ξέρω προσωπικά κανέναν οροθετικό άνθρωπο. ʼρα ο HIV δεν υπάρχει. Είναι απίστευτο το σοκ που νιώθω αυτή τη στιγμή. Τα συμφέροντα δισεκατομυρίων με κρατούσαν τόσα χρόνια αιχμάλωτο.

Έφτασε όμως η ώρα να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Το σύστημα έδειξε την αδυναμία του, παραπαίει. Οι φαρμακοβιομηχανίες δεν ανέθεσαν στους υπαλλήλους τους να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Μαίρης για να την διαψεύσουν επαναλαμβάνοντας τα επίσημα ψεύδη τους.

Πλέον μόνο άνθρωποι διψασμένοι για αντικειμενική ενημέρωση την επισκέπτονται.  120 χιλιάδες απλοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Ή μήπως 6 χιλιάδες απλοί άνθρωποι, από 20 φορές ο καθένας ; Μάλλον το 2ο, τώρα που έκανα ακόμα ένα click στο hitwave.gr ο counter αυξήθηκε κατα 1. Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Η αλήθεια είναι ακλόνητη.

Και η δύναμη του bourdela.com απίστευτη.
Πριν λίγες μέρες ο μετρητής έδειχνε 30 χιλιάδες. Σήμερα 120 χιλιάδες.
Και το βιβλίο θα μεταφραστεί στα αγγλικά. Και ο εκδοτικός οίκος πρόθυμα θα δημοσιεύσει και το 3ο βιβλίο της πολυγραφότατης δαιμόνιας δημοσιογράφου.

Αν βέβαια δεν προλάβουν οι φαρμακοβιομηχανίες να τον εξαγοράσουν. Ή αν δεν εξαγοράσουν την ίδια τη δημοσιογράφο με αντάλλαγμα τη χορήγηση του μυστικού φαρμάκου που θεραπεύει τον HIV μόνο σε ειδικούς διάσημους ασθενείς όπως ο Magic Johnson και η Magic Μαίρη.

 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
9
Πόντοι
16
Apor, η σύμπτωση έγκειται στο γεγονός ότι δύο άνθρωποί καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα χωρίς να έχουν προσυνεννοηθεί. Φυσικά όταν η ιδεολογική αφετηρία του καθενός είναι μία που αποδέχεται τον περιορισμό της ατομικής ελευθερίας και την ύπαρξη κεντρικού σχεδιασμού για τα πάντα (στοιχεία που απαντούνται και στον φασισμό και στον κομμουνισμό) είναι λογικό σε φαινομενικά άσχετα με τον πυρήνα της σκέψης τους, και όχι μόνο, θέματα, να συμφωνούν.

Το σύνολο όμως της αριστερής διανόησης δεν αποδέχεται το δόγμα της Μαρίας ότι το AIDS είναι ουσιαστικά μια ασθένεια των ομοφυλοφίλων, των σεξουαλικά διεστραμμένων και των ναρκομανών.

Είναι φοβερό πάντως πως ένας άνθρωπος μπορεί σε δέκα σελίδες θρεντ να επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια χωρίς να διαβάζει, να σκέπτεται και να σχολιάζει τα ποστς των άλλων. Είναι πραγματικά για τη δική μου κουλτούρα εξαιρετικά ενδιαφέρον φαινόμενο. Με αφήνει ενεό κάθε φορά που το αντιμετωπίζω.
 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
9
Πόντοι
16
Το σύνολο όμως της αριστερής διανόησης δεν αποδέχεται το δόγμα της Μαρίας ότι το AIDS είναι ουσιαστικά μια ασθένεια των ομοφυλοφίλω ν, των σεξουαλικά διεστραμμέν ων και των ναρκομανών.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι αυτό δεν ισχύει για την δογματική αριστερά.
 

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Μηνύματα
8.880
Like
26
Πόντοι
66
ρε παιδια ποσο επικινδυνο ειναι να σου κανουν τσιμπουκι ακαποτο;
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Αμα εχει ουλιτιδα αυτη που στο κανει και μια παραμικρη αμυχη το πουλακι σου αρκετα επικινδυνο.....η αμυχη επισης μπορει να δημιουργηθει εκεινη την ωρα απο δοντακια.....αρα το πουλι μας και την υπογραφη μας τα βαζουμε στα σωστα σημεια.....λολολ
 

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Μηνύματα
8.880
Like
26
Πόντοι
66
οποτε οχι δοντακια!!!μονο χειλακια και γλωσιτσα!!!
 

Επισκέπτης
Vassilis19 ΜΗΝ Φοβάσαι, τέτοια συμπτώματα έχω και εγώ
(Πόνοκέφαλος, πονολαιμος, πονοι στις αρθρώσεις και στους μύς, δερματικό εξανθημα,κουραση κ αναγουλες.. .)
και είμαι σίγουρος δεν έχω AIDS. However, you should consult your G.P., just to be sure.
Please keep us informed.
 

apor

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Μηνύματα
28
Like
0
Πόντοι
0
Το οτι η σκέψη της Μαίρης έχει "αριστερές" επιρροές, επηρεάζει προφανώς τη συγκρότηση του λόγου της για το συγκεκριμένο θέμα.

Δεν πιστεύω πάντως ότι οι αριστερές επιρροές της την οδήγησαν στο να καταλήξει στα συμπεράσματά της. Ούτε πιστεύω ότι το κίνητρο της είναι το κέρδος. Έχω εξηγήσει τι νομίζω οτι την έχει ωθήσει στα πιστεύω της. Δεν θέλω να το επαναλάβω.

Ανεξάρτητα από αυτό, πρέπει να σεβαστούμε την αξία που έχουν τα συμπεράσματα της Μαίρης στην προσωπική της περίπτωση. Μας το λέει η ίδια: " άλλο ένα κομμάτι που μου χρησίμευσε στο να "νικήσω¨ το AIDS. Γιατί ήταν οι γνώσεις που με οδήγησαν στην έξοδο."

Ομολογώ οτι εγώ δεν το έκανα όταν έγινα παραπάνω από όσο έπρεπε προσωπικά αιχμηρός σε προηγούμενο post. Ζητώ συγγνώμη.

Ένας από τους λόγους που ενοχλούμαι, είναι οτι όλα τα sites που προβάλλουν τις σχετικές θεωρίες για τον HIV (συμπεριλαμβανομένου του site της Μαίρης) δεν περιέχουν κανενός είδους αντίλογο ή αντι-επιχείρημα.

Αντίθετα τα "κατεστημένα" sites όπως το thebody.com φιλοξενούν  αρκετές διαφορετικές απόψεις (για παράδειγμα στις ερωτήσεις του κόσμου). Εκεί οι ειδικοί ανταπαντούν, έστω με τον "στημένο" τρόπο τους.

Πιθανόν να μπορούσε και η Μάιρη να συμπεριλάβει στο site της ή στο τρίτο βιβλίο της όσα γράφτηκαν εδώ. Για να μπορούν όλοι οι αναγνώστες της να συγκρίνουν και να κρίνουν, ανάλογα με τη λογική τους και την ιδιοσυγκρασία τους. 
 

apor

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Μηνύματα
28
Like
0
Πόντοι
0
Να συμπληρώσω με μερικά παραδείγματα από το thebody.com το "αντρο του ιατρικού κατεστημένου"

Ένα άρθρο απο το 1996 (και υπάρχουν και πολλά άλλα νεότερα και αναθεωρημένα στα forums) σχετικά με το αν τα (χωρίς αίμα) κολπικά υγρά περιέχουν και μεταδίδουν τον ιό:


Ακόμα ένα:

Ένα ακόμη παράδειγμα. Είπε η Μαίρη: "Αλλά πώς θα μπορέσουν μετά να  παρουσιάσουν κάποιοι τις ανήλικες πόρνες στην Ινδία ως την χαίνουσα πληγή για όλο τον πληθυσμό;"

Και χτες το thebody.com δημοσίευσε το εξής:



Αυτό που μου κάνει άσχημη εντύπωση με τη Μαίρη είναι οτι η ίδια δεν συνειδητοποιεί τις συνέπειες της δραστηριότητας της, ακόμα και αν δεχτούμε ότι έχει 100% δίκιο.

Ας υποθέσουμε οτι αύριο όλες οι παρορμητικές έφηβες και εικοσάρες γυναίκες ξυπνούσανε με τη γνώση οτι ένας ετεροφυλόφιλος άντρας δεν μπορεί να είναι φορέας του HIV. Και ας βρεθούμε (όσο μπορούμε  :)) στη θέση τους.

"Είναι ποτέ δυνατόν αυτός ο κούκλος ο Σάκης να ειναι bi;; Είναι άντρας και τον αγαπάω. Αχ, χορεύει τέλεια! Τον θέλω μέσα μου. Δεν θα πάρω προφύλαξη"

"Είναι ποτέ δυνατόν αυτό το γλυκό παιδί ο Παύλος, που γράφει τόσο ωραία τραγούδια, να ήταν κάποτε ναρκομανής; Δεν μπορεί. Τον αγαπάω και τον θέλω μέσα μου. Δεν θα πάρω προφύλαξη"

Με άλλα λόγια η συνεπαγόμενη χαλάρωση οδηγεί σε αύξηση της έκθεσης σε κίνδυνο των νέων γυναικών. Και είναι άσχημο αυτή η χαλάρωση να οφείλεται σε μια γυναίκα που γράφει στο hivwave.gr, μάλλον αναφερόμενη και στη δική της περίπτωση:

"Και ξέρω γυναίκες που έχουν μολυνθεί με παρόμοιο τρόπο: αγάπησαν κάποια στιγμή κάποιον."

 

awoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Μηνύματα
54
Like
0
Πόντοι
0
Τίποτα δεν λέω εγώ για πρώτη φορά. Απλώς απλουστεύω το ζήτημα στη βάση που μπορεί ο καθένας να ελέγξει: Δεν υπάρχει άντρας ετεροφυλόφιλος οροθετικός. Από κει και πέρα, δεν εκπροσωπώ παρά μόνο τον εαυτό μου. Και τι περιμένω να πετύχω ξαναγράφοντας τα αυτονόητα για το ελληνικό κοινό;

Με κάλυψε απόλυτα ο εκδότης του "Ιχνευτή/Βιβλία και Στατιστικές" Κώστας Βουκελάτος, που παρουσιάζει το βιβλίο μου στο τελευταίο τεύχος, αριθμός 12 (87), Χειμώνας 2006/2007:

"Η έρευνα της Μαρίας Κ. συνιστά από  μόνη της μια απειλή όλων εκείνων των συμφερόντων που αναπτύχθηκαν πάνω στην υπόθεση χωρίς απόδειξη. Δυναμιτίζει τα θεμέλια του οικοδομήματός τους. Και είναι πολλοί, με τεράστια δύναμη και επιρροή στην κοινωνία. Θα μπορούσαν δια νευμάτων να παρεμποδίζουν την  διακίνηση του βιβλίου της. Θα μπορούσαν και πάλι δια νευμάτων να εμποδίσουν την προβολή του. Θα μπορούσαν να πνίξουν τη φωνή της.

ΟΜΩΣ! Και υπάρχει ένα τεράστιο ΟΜΩΣ! Η θεωρία του χάους υποστηρίζει ότι όταν μια πεταλούδα κουνήσει τα φτερά της στην Αθήνα, είναι δυνατόν να προκαλέσει σεισμό στο Τόκιο. Οι δυνατότητες  της Μαρίας Κ. δεν είναι μεγαλύτερες από μιας πεταλούδας. Η ιστορία, τουλάχιστον της ελληνικής κοινωνίας, έχει δείξει ότι όταν μια πεταλούδα κουνήσει τα φτερά της είναι δυνατόν να προκαλέσει σεισμό στο Τόκιο".
---
Μη ψάχνετε να με εντάξετε στους κολοσσούς, τα κόμματα και τις παρατάξεις. Η δύναμή μου είναι ότι είμαι μόνη μου. Και κανείς δεν μου κάνει μήνυση. Δεν σας παραξενεύει αυτό;

 

awoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Μηνύματα
54
Like
0
Πόντοι
0
Ούτε θεωρώ ότι γυναίκες και άντρες πρέπει να ζούμε μέσα στο ψέμα, για να προστατευτούν οι "χαζές" γυναίκες. Δεν βλάπτει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
 

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Μηνύματα
162
Like
7
Πόντοι
1
Διάβασα το πιο πολύ από το thread αυτό. Την ουσία είναι δύσκολο να τη σχολιάσω. Δεν μπορώ να κρύψω όμως ένα αίσθημα θαυμασμού γι' αυτήν την κοπέλα, την a woman εδώ μέσα που παλεύει στα ίσια και με ψυχή. Surgam λοιπόν κυρία μου, όπως έλεγαν οι Λατίνοι και υιοθέτησε ο δυτικός κόσμος (I will rise). Καλή τύχη.
 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μη ψάχνετε να με εντάξετε στους κολοσσούς, τα κόμματα και τις παρατάξεις. Η δύναμή μου είναι ότι είμαι μόνη μου. Και κανείς δεν μου κάνει μήνυση. Δεν σας παραξενεύει αυτό;

Δεν σου έχουν κάνει μήνυση για τον ίδιο λόγο που δεν έχουν κάνει και στο Λιακόπουλο, στο Βελόπουλο και στον Νταίνικεν (αυτού του έχουν κάνει αλλά για απάτες όχι γι΄αυτά που υποστήριζε) : Διότι το να λες συνομωσιολογικές- ψευδοεπιστημονικές ασυναρτησίες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ..Δυστυχώς...
Και αν ακόμη κάποιο αγοράκι ή κοριτσάκι σε πάρει στα σοβαρά, δεν βάλει καποτα και κολλήσει πάλι δεν θα είναι ποινικό αδίκημα...Ούτε γιατρός είσαι ούτε επίσημο όργανο - αρχή εξουσιοδοτημένο να ενημερώνει τον κόσμο..Η ελευθερία του λόγου σε καλύπτει...

Ίσως πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι το ότι δεν σου απαντάνε δεν οφείλεται στο ότι σε φοβούνται..Μάλλον οφείλεται στο ότι δεν σε παίρνουν στα σοβαρά...

Με (ειλικρινή) συμπάθεια,

Ένας τσάτσος και εγκαθετος των φαρμακοβιομηχάνων...
 

awoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Μηνύματα
54
Like
0
Πόντοι
0
Ενας αφελής, θα έλεγα μάλλον.
 

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Μηνύματα
900
Like
2
Πόντοι
6
Ρε παιδιά, ένα briefing, τι έχει γίνει εδώ γιατί έχασα την μπάλα!
 

awoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Μηνύματα
54
Like
0
Πόντοι
0
Α, ευχαριστώ τον kakoslykos. Το είχα ανάγκη ένα τέτοιο σχόλιο.
 

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Μηνύματα
941
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Μη ψάχνετε να με εντάξετε στους κολοσσούς, τα κόμματα και τις παρατάξεις. Η δύναμή μου είναι ότι είμαι μόνη μου. Και κανείς δεν μου κάνει μήνυση. Δεν σας παραξενεύει αυτό;

Όχι καθόλου. Γιατί να σου κάνουν μήνυση; Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο στον τρόπο γραφής σου είναι όχι αυτα που λες αλλά μάλλον ο τρόπος που τα λες. Είσαι απόλυτη:

Εσύ λες:
"Δεν μολύνεται ετεροφυλόφιλος άντρας από γυναίκα με την σεξουλική επαφή"

Η επιστημονική κοινότητα λέει:
"Υπάρχουν λίγες πιθανότητες (1/2000) ένας ετεροφυλόφιλος άντρας να μολυνθει από μια γυναίκα με την σεξουαλική επαφή μιας και απαιτείται μεγάλη σχετικά ποσότητα κολπικών υγρών και αίματος"

ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ 'Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.

Το διακινδυνεύουμε; Απάντηση ΟΧΙ γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος του AIDS, της ηπατίτιδας, των κονδυλωμάτων, του να αφήσουμε κάποια έγκυο. Πάντα προφυλακτικό
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom