Νέα

Help ! Ψάχνω !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα headmaster
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

headmaster

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
1
Καλήμερα σε όλους τους συναγωνιστές
Θελώ να με διαφωτίσετε αν παίζει φάση για δυο γκόμενες για θεσσαλονίκη
Κάπου είχα διαβάσει για 2 μιλφς αλλα δε μπορώ να βρώ το αρθρό :(

ΗELP PLEASE!!!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Γρηγορα δυο milfεϊγ στη Θεσσαλονικη / περιποιημενα και αφρατα / ρε φιλε η Θεσσαλονικη φημιζεται για τα ωραια και φτηνα φαγητα της : μπες σε ενα ζαχοραπλαστειο και παρε δυο milfεϊγ - τι αλλο θελεις ...

Επισκέπτης
Γρηγορα δυο milfεϊγ στη Θεσσαλονικη / περιποιημενα και αφρατα / ρε φιλε η Θεσσαλονικη φημιζεται για τα ωραια και φτηνα φαγητα της : μπες σε ενα ζαχοραπλαστειο και παρε δυο milfεϊγ - τι αλλο θελεις ...
μάλλον χυλόπιτα έφαγε το άτομο και του χρειάζεται σόδα για  χώνευση.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Καλήμερα σε όλους τους συναγωνιστές
Θελώ να με διαφωτίσετε αν παίζει φάση για δυο γκόμενες για θεσσαλονίκη
Κάπου είχα διαβάσει για 2 μιλφς αλλα δε μπορώ να βρώ το αρθρό :(

ΗELP PLEASE!!!!

Φίλε θέλω να βοηθήσω αλλά δεν μπορώ όταν είσαι τόσο γενικός και αόριστος... Παρακολουθώ τα τόπικ της Θεσσαλονίκης αλλά για δύο καλά ΜΙΛΦ δεν έχω ακούσει. Το πιο κοντινό σ' αυτό που λες είναι δύο μπάζα που τα βρίσκεις από αγγελία εφημερίδας και σε συμβουλεύω να τα αποφύγεις ή ένα μασατζίδικο που διαθέτει δύο μιλφ. Αυτό για το μασατζίδικο το έχω δει στο τόπικ με μασάζ στην θεσ/νίκη, δεν το ξέρω προσωπικά. Ψάξε τα τόπικ που αναφέρονται στην θεσ/νίκη και θα βρεις αυτό που ψάχνεις, αν και δεν παίζουν και σπουδαία πράγματα

mahalos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί φίλοι. Θα ήθελα να με βοηθήσετε αν είναι δυνατό. Αν μάθετε τίποτα για μια κοπέλα με το όνομα Αλεξάνδρα που δούλευε στο Rasputin μέχρι πριν δύο εβδομάδες. Είναι μικροκαμωμένη ξανθιά με πράσινα μάτια. Θα ήθελα αν την εντοπίσετε κάπου αλλού να δουλεύει να με ενημερώνατε. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.!!

παοκ4

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για σε ολουσ.Ειμαι απο σερρεσ κια παω τακτικα θεσσαλονικη ψαχνω μασατσιδικο που να εχει και αλλεσ υπιρεσιεσ αν μπωρει καπιοσ να βοηθηση ευχαρηστο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom