Νέα

H Forthnet μου ζητάει ανυσπρακτο χρέος από το 2007!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Paktosis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγώ έχω ακούσει ότι ακόμα είναι προβληματικό το vdsl, προσωπικά θα περίμενα να περάσει λίγος καιρός ακόμα πριν βάλω (αν έβαζα)
τυπε και εγω ετσι το εχω σκεφτει
γιαυτο ρωτησα τον τυπο θουριο αν εχει προσωπικη εμπειρια

πιστευω σε 2 χρονακια θα ειναι οκ και πιο φτηνο
θα εχει βαλει και δωρεαν ιντερνετ ο σαμαρας για ολους στην ελλαδα :rockon:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
και ποσο παει το μαλλι?
σου δινουν κανα καλο ρουτερ ή κανα που τα πουλανε με το κιλο?

Τι καλό ρε συ ... κάτι της πλάκας δίνουν , σαν τα γιαλαντζί που πουλάνε οι αράπηδες στην Ευριπίδου ....

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
το vdsl αν μενεις σε περιοχη που υπαρχει FTTC (οπτικη μεχρι το καφαο) ειναι μια χαρα .... αν πας να παρεις vdsl μεσω αστικου κεντρου αστο

28k83na.jpg

τα modem ειναι κατι κινεζικα, τη δουλεια τους την κανουν, για καλυτερο modem δινεις αρκετα περισσοτερα, δεν ειναι οπως τα adsl  που μ' εκατο ευρω βρισκεις οτι θες

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το vdsl αν μενεις σε περιοχη που υπαρχει FTTC (οπτικη μεχρι το καφαο) ειναι μια χαρα .... αν πας να παρεις vdsl μεσω αστικου κεντρου αστο
και πως μπορεις να το μαθεις αυτο τυπε? :think:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
και πως μπορεις να το μαθεις αυτο τυπε? :think:

13888 αν εισαι πελατης οτε αν οχι ψαξε στον wizard της hol αν σου βγαλει οτι μπορεις να παρεις vdsl τοτε η περιοχη σου κατα 99% εχει FTTC (γιατι η hol μεταπουλαει μονο FTTC απο τον ΟΤΕ δεν εχει vdsl μεσω αστικου κεντρου)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
γιατι δεν ειναι εφικτο να πηγαινουν σε καθε σπιτι και να μετρανε την ταχυτητα και να βγαζουν πακετο συνδεσης ειδικα γιαυτο το σπιτι. Και αν αυριο σκαψει ο δημος, παρει ο γκασμας λιγο το χαλκο και αναγκαστει ο ΟΤΕ να βαλει μια μουφα που θα ριξει τη δικη σου ταχυτητα συγκρονισμου να ερθουν να σου φτιαξουν νεο πακετο συνδεσης

Ναι, δεν ειναι εφικτο. Αλλα δε χρειαζετε ουτως ή αλλως. Απο το δικτυο τους βλεπουν τι πιανεις. Εδω μου ειπανε οτι θα πιανω τοσο, γιατι οι γειτονες μου πιανουν τοσο. @@ καλαβρεζικα δλδ. ΚΑι γιατι να φτιαξουν πακετα? Μονο πακετα εχουν μαθει να πουλανε? Δε μπορουν να πουν τοσο το Μγεμπιπιες και ενα ποσοστο ανοχης για τυχον μαλακειες? Φυσικα και μπορουν αλλα πιο ευκολο να πουλας αερα. Τρια πακετα συνδεσης και φουσκωσε αερα να τα κονομησουμε.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Αν κοντά στο σπίτι σας έχετε τέτοιες καμπίνες την δεξιά όπως βλέπετε στην φωτογραφία παρακάτω ¨πιάνεται¨ σίγουρα τα 50 αέρα. Πιθανόν βέβαια να μην είναι ενεργοποιημένες. Αλλά εφόσον τοποθετήθηκαν σίγουρα σύντομα θα ενεργοποιηθούν. Αν είναι σαν την αριστερή προς το παρόν δεν γίνεται.
Εδώ η παλιά δεν έχει ξηλωθεί ακόμα.

2roti1j.jpg

:cheesy:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Στοίχημα ότι οι δεξιές σε μια βδομάδα θα έχουν ζωγραφιστεί κι αυτές :grin:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Έχουν ήδη ζωγραφιστεί. Η φώτο πρέπει να είναι παλιά και μη σου πω έχουν γίνει χειρότερες από τις αριστερες. Ξεχωρίζουν οι καινούργιες πλέον από το ότι είναι Τρίφυλλες  και δίφυλλες.

Να και ένα ωραίο παλιό στο Κολωνάκι.

2vl8ppv.jpg

:sunglasses:

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
μισο λεπτακι....λεμε κωλοχανειο την Φορθνετ λες και οι εταιρειες κινητης τηλεφωνιας (ολλες) ειναι καλυτερες!
Πριν 2 χρονια περιπου δεχτηκε η μανα μου 1 λογαριασμο απο την vodafone 20-25 ευρω εξτρα! Η πλακα ειναι οτι το δωρεαν χρονο ομιλιας που της προσφερει δεν τον εξαντλει, αλλα και να τον εξαντλησει θα ναι 1-2 αντε 3-4 ευρω εξτρα...ΟΧΙ 20-25 Ευρω.... στον λογαριαμσο εγραφε...ποσο ----> Χ φορος --> Χ τελη κινητης τηλεφωνιας ----> Χ ολλα μαζι το ΠΑΓΙΟ !τα εξτρα λεφτα δεν μπορουσε κανενας υπαλληλος να τα αιτιολογησει....ατελειωτες ωρες-ημερες  καυγα στο τηλ με την εταιρεια...Οι λογαριασμοι οι προηγουμενοι ολλοι ηταν ξοφλημενοι κομπλε στην ωρα τους.....
εξτρα χρεωσεις δεν υπηρχαν π.χ. ιντερνετ κλπ (ασε που δεν υποστηριζει η συσκευη)

ΟΠΟΤΕ???
Κωλοχανειο ειναι ολλες οι εταιρειες!
Φυγαμε πηγαμε στην Wind...καθησε 1 χρονο μολις αρχισε η vodafone να την διεκδικει παλι γτ ηταν 15 χρονια πελατισα της εβγαλε η Wind χρωστουμενα και δεν την αφηνε να φυγει....
κατα καιρους εχω ακουσει τον αδερφο μου να λεει που ναι στην Cosmote oτι του κανει νερα....
τελικα ποιοι ειναι αξιοπιστοι?
Αξιζει να κανεις μανουρα για 20-50-100 ευρω? (δεν λεω να κανουμε τους μαλακες και να τα δωσουμε)
αλλα πολυ ευκολα αναφερετε καποιοι εισαγγελεις-δικηγορους κλπ !

ισως δεν διαβασες καλα φιλε.... Μαλον θα ελεγα "διαβαζεις στο ποδαρι ..." που ελεγε ο παππους μου. διαβασε και τα 2 ποστ μου για να καταλαβεις ποσο "αβασανιστα" μιλω για εισαγγελεα.
προσπαθησε να μην βιαζεσαι στις κρισεις σου γιατι εκτιθεσαι.
επισης να θυμασαι οτι εδω μεσα προσπαθουμε να συμβουλευσουμε και οχι να παρασυρουμε !!!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
γιατι δεν ειναι εφικτο να πηγαινουν σε καθε σπιτι και να μετρανε την ταχυτητα και να βγαζουν πακετο συνδεσης ειδικα γιαυτο το σπιτι. Και αν αυριο σκαψει ο δημος, παρει ο γκασμας λιγο το χαλκο και αναγκαστει ο ΟΤΕ να βαλει μια μουφα που θα ριξει τη δικη σου ταχυτητα συγκρονισμου να ερθουν να σου φτιαξουν νεο πακετο συνδεσης
φιλε μου αυτα που λες σεν στεκουν. η μαλον στεκουν στις εταιρειες των απατεωνων. προσωπικα ζητησα μια ταχυτητα απο τον ΟΤΕ για DOUBLE PLAY , οι ανθρωποι μου εξηγησαν αυτα που σου γραφει ο φιλος , μου εδωσαν την ταχυτητα (θεωρητικα) και φυσικα την χρεωση της. οταν διαμαρτυρηθηκα διοτι η ταχυτητα δεν υπηρχε λογω αποστασεως απο το dslam και μονο , ηλθαν σπιτι μετρησαν διαπιστωσαν , αλλαξαν την χρεωση και μου επεστρεψαν αναδρομικα την διαφορα. Βλεπεις ο ΟΤΕ ειναι εταιρεια δεν ειναι απατεωνες !!!!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
φιλε μου αυτα που λες σεν στεκουν. η μαλον στεκουν στις εταιρειες των απατεωνων. προσωπικα ζητησα μια ταχυτητα απο τον ΟΤΕ για DOUBLE PLAY , οι ανθρωποι μου εξηγησαν αυτα που σου γραφει ο φιλος , μου εδωσαν την ταχυτητα (θεωρητικα) και φυσικα την χρεωση της. οταν διαμαρτυρηθηκα διοτι η ταχυτητα δεν υπηρχε λογω αποστασεως απο το dslam και μονο , ηλθαν σπιτι μετρησαν διαπιστωσαν , αλλαξαν την χρεωση και μου επεστρεψαν αναδρομικα την διαφορα. Βλεπεις ο ΟΤΕ ειναι εταιρεια δεν ειναι απατεωνες !!!!

@@ ειναι. Οταν τους ζητησα τα αρχεια, μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν. Μα γινετε ηχογραφηση λετε, τους ειπα. Αυτη γινετε σε περιπτωση που κανετε συμβολαιο να υπαρχει για οφελος σας μου ειπαν. Μα τοτε εχετε αρχεια τους ειπα. Αλλα λογια για να αγαπιομαστε δλδ. Αλλα τι να κανει και το κρατος (χαχαχαχαχαχα λεω και γω κατι μαλακειες) αφου εισπραττει ΦΠΑ τους δινει το δικαιωμα να πουλανε αερα. Αερας τοσο + ΦΠΑ τοσο = αποσυνδεσεις και χαμηλη ταχυτητα.

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Γωνριζει καποιος αν υπαρχει ρητρα αποδεσμευσεως και ποσο ειναι  στην forthnet για μεταφορα στην wind τηλεφωνου και Internet?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γωνριζει καποιος αν υπαρχει ρητρα αποδεσμευσεως και ποσο ειναι  στην forthnet για μεταφορα στην wind τηλεφωνου και Internet?
παρε τηλ κ ρωτα τους τι χρεωνουν αν σπασεις συμβολαιο

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Όλα τα τελευταία συμβόλαια περιέχουν τον όρο τέλος αποσύνδεσης. Το ποσόν Θα το γράφει στα ψιλά γράμματα.

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Όλα τα τελευταία συμβόλαια περιέχουν τον όρο τέλος αποσύνδεσης. Το ποσόν Θα το γράφει στα ψιλά γράμματα.
Το εχω ανανεωσει μεσω τηλεφωνου τον αυγουστο...απο την wind ισχυριστηκανε οτι δεν υπαρχει ρητρα πια..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
συνήθως βαζουν προστιμο αναλογα με το ποσο χρονο εχεις μεχρι να τελειωσει το συμβολαιο και το πακετο που εχεις , δυσκολο να εχει καποιος γνωση
Οκ αυτο το γνωριζω απλα ρωτησα μηπως εχει καποιος γνωση

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
συνήθως βαζουν προστιμο αναλογα με το ποσο χρονο εχεις μεχρι να τελειωσει το συμβολαιο και το πακετο που εχεις , δυσκολο να εχει καποιος γνωση
Οκ thanks θα τους παρω το πρωι ελπιζω να το σηκωσουνε το τηλεφωνο.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Επανηλθε το σάιτ?
Πώς γινεται να εχει ομως 23.000 επισκεπτες και 7.000 μελη ονλάιν?????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom