Νέα

H Forthnet μου ζητάει ανυσπρακτο χρέος από το 2007!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Paktosis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Ζήτα εγγράφως στην φορθνετ να σου στείλουν το πως προκύπτει οφειλή. Αντίγραφο τιμολογίου. Πότε το έστειλαν σε εσένα αρχικα το έτος 2007 και απο που προκύπτει οτι το εστειλαν .Γιατί δεν σε ενόχλησαν ποτε προφορικά η εγγράφως μέχρι τώρα, και για ποιο λόγο αποκάλυψαν στους γονείς σου οτι εχεις χρεος και δεν ζητησαν εσένα τον ίδιο αποκαλύπτοντας στοιχεία χρεους. Φυσικα ζητα στοιχεια δικηγορικού γραφείου τηλεφωνα κτλ

Δώσε και τα στοιχεία του δικού σου δικηγορικού γραφείου .
Να έρθω να σου αναθέσω μια υπόθεση...
Πολύ σκληρή ...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ζήτα εγγράφως στην φορθνετ να σου στείλουν το πως προκύπτει οφειλή. Αντίγραφο τιμολογίου. Πότε το έστειλαν σε εσένα αρχικα το έτος 2007 και απο που προκύπτει οτι το εστειλαν .Γιατί δεν σε ενόχλησαν ποτε προφορικά η εγγράφως μέχρι τώρα, και για ποιο λόγο αποκάλυψαν στους γονείς σου οτι εχεις χρεος και δεν ζητησαν εσένα τον ίδιο αποκαλύπτοντας στοιχεία χρεους. Φυσικα ζητα στοιχεια δικηγορικού γραφείου τηλεφωνα κτλ

Καβλα, εγω ζητησα τα ηχογραφημενα αρχεια που κρατανε οταν μας καλουν για να μας πουλησουν προιοντα και λενε οτι οι κληση καταγραφετε. Με εγραψαν στα @@ του και απο οτι ξερω, ειναι υποχρεωμενοι μεσα σε 10 μερες να μου τα στειλουν. Τι να κανω για αυτο?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καβλα, εγω ζητησα τα ηχογραφημενα αρχεια που κρατανε οταν μας καλουν για να μας πουλησουν προιοντα και λενε οτι οι κληση καταγραφετε. Με εγραψαν στα @@ του και απο οτι ξερω, ειναι υποχρεωμενοι μεσα σε 10 μερες να μου τα στειλουν. Τι να κανω για αυτο?

Να πάρεις εισαγγελική παραγγελία, απο εισαγγελέα υπηρεσίας, με την οποία να διατάσσει να σου δώσουν την καταγεγραμμένη ομιλία σου, με την δικαιολογία οτι θες να ασκησεις αγωγή. Να στείλεις μια Εξώδικη δήλωση- προσκληση - διαμαρτυρία στην οποία θα λες αυτό που θες και θα ζητας αυτό που θες. Μπορεις να την στειλλεις ειτε ο ιδιος με υπογραφή σου, και να την στειλλεις πχ με φαξ αλλά και συστημενα ωστε να αποδεικνύεις οτι την παρελαβαν. Τα παραπάνω χωρίς εξοδα. Τα πιο συνθετα θελουν λεφτα, και αγωγές

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Δε θελω να κανω αγωγη. Τουλαχιστον σε αυτη τη φαση. Τους ειπα ποσο ταχυτητα θα πιανω, μου ειπαν ενα νουμερο και το θελω σαν στοιχειο αν δε πιασω αυτη τη ταχυτητα. Μα πια. Και σε αλλα μερη του κοσμου πουλανε αερα? πως τους επιτρεπουν να πουλανε το ΕΩΣ? Στο σουπερμαρκετ που παμε και λεμε βαλε φετα ενα κιλο, αν βγει λιγοτερη μας χρεωνουν οσο επιασαν. Τεσπα. και στο κατω κατω λενε οτι για την προσωπικη ασφαλεια μας η κληση καταγραφετε. Εγω νοιωθω ασφαλης αν αυτα τα αρχεια τα εχω στον υπολογιστη μου. Θελει ντε και καλα αγωγη?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Δε θελω να κανω αγωγη. Τουλαχιστον σε αυτη τη φαση. Τους ειπα ποσο ταχυτητα θα πιανω, μου ειπαν ενα νουμερο και το θελω σαν στοιχειο αν δε πιασω αυτη τη ταχυτητα. Μα πια. Και σε αλλα μερη του κοσμου πουλανε αερα? πως τους επιτρεπουν να πουλανε το ΕΩΣ? Στο σουπερμαρκετ που παμε και λεμε βαλε φετα ενα κιλο, αν βγει λιγοτερη μας χρεωνουν οσο επιασαν. Τεσπα. και στο κατω κατω λενε οτι για την προσωπικη ασφαλεια μας η κληση καταγραφετε. Εγω νοιωθω ασφαλης αν αυτα τα αρχεια τα εχω στον υπολογιστη μου. Θελει ντε και καλα αγωγη?
κοιταξε να δεις η φορθνετ σου λεει ΕΩΣ 24 ΜΒΡS οχι 24....αυτο σημαινει οτι εις γνωση σου πηγες σε μια εταιρεια η οποια θα σου δινει ΕΩΣ 24, αυτο δεν σημαινει οτι θα σου δινει τοσο μπορει και 18 μπορει και 15 ! δεν ειναι ετσι οπως με το 1 κιλο φετα.....κ αν βαλει πιο λιγο σε χρεωνει πιο λιγο...δλδ η Φορθνετ σν πλρωνεις Χ ποσο για 24 τι περιμενεις να  δωσεις Ψ ποσο επειδη πιανεις 15?????

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16

ναι παντου στον κοσμο η τεχνολογια xDSL ειναι "εως" μια ονομαστικη ταχυτητα, γιατι η ταχυτητα εξαρταται απο την αποσταση σου απο το DSLAM, την οδευση και την ποιοτητα του χαλκου αναμεσα σε σενα και το DSLAM.  Και απο κει και περα υπαρχουν και εξωγενεις παραγοντες τους οποιους δε μπορει να ελεγξει κανενανς, πχ μια πινακιδα νεον πανω απο το σημειο που περναει ο δικος σου χαλκος προσθετει θορυβο και μειωνει την μεγιστη ταχυτητα συγχρονισμου σου, κανεις δε μπορει να τα ελεγξει αυτα

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Δηλαδη νομιμα πουλανε αερα. Κανενα αλλο προιον δεν το εχει αυτο. Γιατι δηλαδη με την καλυψη του κρατους τους δινετε αυτο το δικαιωμα? Το λογικο ειναι να σου μετρησουν την συνδεση, κατι που μπορουν πανευκολα και μετα να σου πουνε, σου πουλαμε αυτο και κανει τοσο.

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδη νομιμα πουλανε αερα. Κανενα αλλο προιον δεν το εχει αυτο. Γιατι δηλαδη με την καλυψη του κρατους τους δινετε αυτο το δικαιωμα? Το λογικο ειναι να σου μετρησουν την συνδεση, κατι που μπορουν πανευκολα και μετα να σου πουνε, σου πουλαμε αυτο και κανει τοσο.

γιατι δεν ειναι εφικτο να πηγαινουν σε καθε σπιτι και να μετρανε την ταχυτητα και να βγαζουν πακετο συνδεσης ειδικα γιαυτο το σπιτι. Και αν αυριο σκαψει ο δημος, παρει ο γκασμας λιγο το χαλκο και αναγκαστει ο ΟΤΕ να βαλει μια μουφα που θα ριξει τη δικη σου ταχυτητα συγκρονισμου να ερθουν να σου φτιαξουν νεο πακετο συνδεσης

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Ε ετσι παει αν διαφωνείς με κατι και δεν βρισκεις ακρη με αλλο τρόπο
κατά τα λοιπά αν δεν σου αρεσει αυτό το εως .. που σου λεει η φορθνετ ε πες της αι γαμη δεν θελω.Η πες της θελω εγγραφη δηλωση της ακριβους ταχύτητας που θα πιανει..

Για την κλήση την ωρα που το λεει αυτό εσύ  θα πεις α) οτι δεν συμφωνεις στην καταγραφη της κλήσης και β )  δηλώνεις οτι καταγραφεται η κληση και απο εσενα οποτε να εχεις και συ καταγράψει την συνομιλία. Επισης καταγγελίες σε ενωση καταναλωτων αν κατι απο συμπεριφορα δεν σου αρεσει και δημοσιευση σε μπλογκ που αφορουν τηλεφωνιες για να μαθει ο κοσμος. Αυτα στο τζαμπα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
:thumbsup:
γιατι δεν ειναι εφικτο να πηγαινουν σε καθε σπιτι και να μετρανε την ταχυτητα και να βγαζουν πακετο συνδεσης ειδικα γιαυτο το σπιτι. Και αν αυριο σκαψει ο δημος, παρει ο γκασμας λιγο το χαλκο και αναγκαστει ο ΟΤΕ να βαλει μια μουφα που θα ριξει τη δικη σου ταχυτητα συγκρονισμου να ερθουν να σου φτιαξουν νεο πακετο συνδεσης

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Πάντως με το VDSL όταν λέει ο ΟΤΕ 30 είναι 30 και όταν λέει 50 είναι 50 γιατί η οπτική έρχεται μέχρι την καμπίνα (ΚΑΦΑΟ) και όχι από το Αστικό Κέντρο που μπορεί να είναι χιλιόμετρα μακριά. Από την καμπίνα μέχρι τον χώρο που παρέχεται η υπηρεσία η εξασθένιση είναι ελάχιστη ακόμα και σε παλιές κατασκευές πολυκατοικιών.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πάντως με το VDSL όταν λέει ο ΟΤΕ 30 είναι 30 και όταν λέει 50 είναι 50 γιατί η οπτική έρχεται μέχρι την καμπίνα (ΚΑΦΑΟ) και όχι από το Αστικό Κέντρο που μπορεί να είναι χιλιόμετρα μακριά. Από την καμπίνα μέχρι τον χώρο που παρέχεται η υπηρεσία η εξασθένιση είναι ελάχιστη ακόμα και σε παλιές κατασκευές πολυκατοικιών.
τυπε αυτο το εχεις τεσεκαρει σιγουρα ή το λες θεωρητικα?

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Σιγουρότατε τύπε Δοκιμασμένο, καρατσεκαρισμένο, και πάει και παραπάνω μέχρι 52 μου έχει δείξει:

fnvcro.jpg

Αρκεί να είναι Οκ ο εξοπλισμός σου. Δηλαδή κεραία Wifi στο laptop. Να έχει την δυνατότητα να κατεβάζει τέτοιες ταχύτητες . Συνήθως οι κάρτες πάνε μέχρι τα 15. Χρησιμοποιόντας καλώδιο πάει τέλεια. Εδώ το τέστ είναι με ασύρματη κάρτα σε desktop. To ping είναι στα 12 με 15 ενσύρματα. Η ταχύτητα φαίνεται όταν κατεβάζεις ταινίες 1080p ή μεγάλα αρχεία αλλιώς δεν βλέπεις διαφορές από μια απλή ADSL που χτυπάει τα 15 ας πούμε.

:cheesy:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σιγουρότατε τύπε Δοκιμασμένο, καρατσεκαρισμένο, και πάει και παραπάνω μέχρι 52 μου έχει δείξει:

fnvcro.jpg

Αρκεί να είναι Οκ ο εξοπλισμός σου. Δηλαδή κεραία Wifi στο laptop. Να έχει την δυνατότητα να κατεβάζει τέτοιες ταχύτητες.

:cheesy:
τυπε ουτε το USS Enterprise στο star trek επιανε τετοια ταχυτητα :grin:

και ποσο παει το μαλλι?
σου δινουν κανα καλο ρουτερ ή κανα που τα πουλανε με το κιλο?

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Δίνουν ένα της ΖΤΕ. Μέχρι στιγμής μια χαρά πάει το router. Το κυριότερο είναι ότι δεν έχει αποσυνδέσεις. Θα έλεγα όμως το Linksys WAG 200G είχε λίγο δυνατότερο Wifi. Στην αγορά και αν θέλεις δεν κυκλοφορούν καλύτερα. Είναι ελάχιστα και είναι και πανάκριβα. Τιμές πάνω από 200 Ευρώ. Είχα και εγώ τις επιφυλάξεις μου. Τελικά γαμάει και δέρνει και βολεύει άνετα. Τιμή γύρω στο 40 άρι αν θυμάμαι τον μήνα με απεριόριστα αστικά. Δεν με ενδιαφέρουν τηλεοράσεις και τέτοια. Μοιράζομαι τον λογαριασμό με τον αδερφό μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ουτε δικηγορους να πας ουτε τιποτα γιατι θα σου πουν να στειλουν εξωδικο που θα πλερωσεις (κουφαλες δικηγοροι) !!!!
Απο εδω το εφερες, απο εκει το γυρισες, οι δικηγοροι σου φταινε παλι.
Τι κριμα που δεν εργαζονται αφιλοκερδως ε?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Απο εδω το εφερες, απο εκει το γυρισες, οι δικηγοροι σου φταινε παλι.
Τι κριμα που δεν εργαζονται αφιλοκερδως ε?
κανεις δεν ειπε να εργαστουν αφιλοκερδως! αλλα δεν γινεται για ψιλου πηδημα και σε καθε τετοια περιπτωση η σε μπερδεματα με παλιους λογαριασμους ειτε ειναι ιντερνετ ειτε κιν τηλεφωνια και ειναι για 50-100 ευρω , τσουπ στον δικηγορο κατευθειαν!!!
αλλη δουλεια δεν ειχαμε να τρεχουμε στους δικηγορους κατ ευθειαν!
δεν ειναι τυχαιο οτι αν πας σε δικηγορο θα σου πει ΝΑΙ ΝΑΙ κανε αυτο κανε το αλλο, για να ασχοληθει και να παρει φραγκα!

κακο ειναι να βρεις μια λυση χωρις να μπλεξεις δικηγορους??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
κανεις δεν ειπε να εργαστουν αφιλοκερδως! αλλα δεν γινεται για ψιλου πηδημα και σε καθε τετοια περιπτωση η σε μπερδεματα με παλιους λογαριασμους ειτε ειναι ιντερνετ ειτε κιν τηλεφωνια και ειναι για 50-100 ευρω , τσουπ στον δικηγορο κατευθειαν!!!
αλλη δουλεια δεν ειχαμε να τρεχουμε στους δικηγορους κατ ευθειαν!
δεν ειναι τυχαιο οτι αν πας σε δικηγορο θα σου πει ΝΑΙ ΝΑΙ κανε αυτο κανε το αλλο, για να ασχοληθει και να παρει φραγκα!

κακο ειναι να βρεις μια λυση χωρις να μπλεξεις δικηγορους??
Δεν ειπα αυτο.
Ειπα μονο οτι ειναι "καπως" να τους χρειαζομαστε ακομη και για εναν λογαριασμο 117 ευρω αλλά να ξινιζουμε αν πρεπει να τους πληρωσουμε κιολας.
Εγω μαζι σου ειμαι. Ο άλλος φιλος ανεφερε δικηγορους απο μονος του.
Εν προκειμενω, ας μην πληρωθεί η οφειλή. Δεν προκειται να ασχοληθει κανενας με 117 ευρω. Τα δικαστικα εξοδα ειναι περισσοτερα απο την οφειλή.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Δεν ειπα αυτο.
Ειπα μονο οτι ειναι "καπως" να τους χρειαζομαστε ακομη και για εναν λογαριασμο 117 ευρω αλλά να ξινιζουμε αν πρεπει να τους πληρωσουμε κιολας.
Εγω μαζι σου ειμαι. Ο άλλος φιλος ανεφερε δικηγορους απο μονος του.
Εν προκειμενω, ας μην πληρωθεί η οφειλή. Δεν προκειται να ασχοληθει κανενας με 117 ευρω. Τα δικαστικα εξοδα ειναι περισσοτερα απο την οφειλή.
ετσι ακριβως!
ολλοι χρειαζονται !
απλα το θεμα ειναι να μην φτανουμε στα ακρα...το θεμα ειναι αν μπορουμε να τους κομπλαρουμε με καποιο τροπο! Φανταζομαι και ειμαι σιγουρος οτι καμια φορθνετ και εταιρεια δεν συμφερει να σε κυνηγησει για ενα 100αρικο! οι παντες θα δωσουν περισσοτερα!
απλα οι περισσοτεροι επειδη δεν γνωριζουμε , φοβομαστε οτι επειδη αυτοι ειναι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ και οτι εμεις θα παμε με εναν απλο δικηγορο και αυτοι θα στειλουν σαν εταιρεια 5 !
το φυσιολογικο ειναι να κρατας λογαριασμους 2-3-4 μηνων....για καποιο τυχον λαθος !
φαντασου ο καθενας (το καθε σπιτι) με αυτο το σκεπτικο να κραταει λογαριασμους 2-3-4 χρονων και αποδειξεις-συμβολαια...απο ΟΤΕ-ΔΕΗ-ΝΕΡΟ-Εφορια μεχρι και τα κοινοχρηστα...γτ εκει δεν μπορει να γινει μπερδεμα? θα πρεπει να χεις 30 ντοσιεδες με αποδειξεις χαρτια συμβολαια και γαμησε τααααα !
δεν ειναι εφικτο !

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
τυπε ουτε το USS Enterprise στο star trek επιανε τετοια ταχυτητα :grin:

και ποσο παει το μαλλι?
σου δινουν κανα καλο ρουτερ ή κανα που τα πουλανε με το κιλο?

Εγώ έχω ακούσει ότι ακόμα είναι προβληματικό το vdsl, προσωπικά θα περίμενα να περάσει λίγος καιρός ακόμα πριν βάλω (αν έβαζα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom