Νέα

H Forthnet μου ζητάει ανυσπρακτο χρέος από το 2007!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Paktosis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
απλα να σου πουνε ακριβη ημερομηνια λογαριασμου που χρωστας,ειναι υποχρεωμενοι να στο δειξουν,και δευτερον αποδειξεις δεν κρατας??? :S

απο το 2007 να εχει αποδειξη ?? προ εξαετιας ?? το πολυ τους δυο τελευταιους λογαριασμους κρατας και εχει και ενα πεδιο που λεει ανεξοφλητο ποσο ,εαν υπαρχει......απο την στιγμη που στους τελευταιους λογαριασμους αναγραφει ΕΠΙΣΗΜΑ σε αυτο το πεδίο,ΜΗΔΕΝ ποσό.....τοτε ουδεν λαθος αναγνωριζεται απο την απομακρυνση του ταμειου....ας προσεχαν και αυτοι να ελεγχαν οταν εστελναν τους λογαριασμους....εφοσον ανεξοφλητο ποσό δεν αναγραφοταν επισημα...τοτε δεχονταν οτι δε χρωστουσε τιποτα......τωρα γιατι να το δεχτει ο πελατης ?? επειδη εχουν ωραια γκομενα υπαλληλο ??

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Η πρώτη μου κίνηση με το που λήξει το 12μηνο ήτοι σε 2 μήνες από τώρα...
πριν κλεισεις το 12-μηνο να πας μια βδομαδα νωριτερα κ να κανεις αιτηση διακοπης...μη το αφησεις...αλλιως ανανεωνεται αυτοματα το συμβολαιο....την εχω παθει απο κονεξ,οπου ερημην μου, κανανε οτι μαλακια μπορεις να φανταστεις..μεχρι κ καινουργιο εξοπλισμο με χρεωσανε σε ανανεωση συμβολαιου χωρις να εχω παρει...για αυτο εδω κ κανα 2 χρονια (κ βαλε) πηραν τα αρχιδια μου....τους χαιρετω με ιστιοφορο της hol....ακομη παιρνουνε απο τον Οτε τηλεφωνο για μοναδικες προσφορες adsl.... :2funny:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Εδώ με είχαν πάρει τηλέφωνο από την φαληρημένη ALTEC ότι τους χρωστάω ενώ είχε κοπεί το ιντερνετ επειδή αυτοί δεν πλήρωναν τις ενοικιασμένες γραμμές του ΟΤΕ.
Από τότε μέχρι σήμερα επέστρεψα στον ΟΤΕ. Πληρώνω λίγο παραπάνω αλλά ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα με λογαριασμούς.  Tώρα τελευταία απολαμβάνω και VDSL 50άρα η οποία πραγματικά γαμάει και δέρνει.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
απο το 2007 να εχει αποδειξη ?? προ εξαετιας ?? το πολυ τους δυο τελευταιους λογαριασμους κρατας και εχει και ενα πεδιο που λεει ανεξοφλητο ποσο ,εαν υπαρχει......απο την στιγμη που στους τελευταιους λογαριασμους αναγραφει ΕΠΙΣΗΜΑ σε αυτο το πεδίο,ΜΗΔΕΝ ποσό.....τοτε ουδεν λαθος αναγνωριζεται απο την απομακρυνση του ταμειου....ας προσεχαν και αυτοι να ελεγχαν οταν εστελναν τους λογαριασμους....εφοσον ανεξοφλητο ποσό δεν αναγραφοταν επισημα...τοτε δεχονταν οτι δε χρωστουσε τιποτα......τωρα γιατι να το δεχτει ο πελατης ?? επειδη εχουν ωραια γκομενα υπαλληλο ??
Εγώ κρατάω λογαριασμούς πενταετίας τύπε!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μου το εκαναν και εμενα αυτο. Μονο που εγω ειχα κρατησει την αποδειξη. Οποτε τους ζητησα να μου στειλλουν το τιμολογιο που δεν εχει πληρωθει .μολις το πηρα στα χερια μου, βλεπω οτι ειναι ιδιο με αυτο που ειχα . και περιμενα κινηση τους ωστε να τους πεταξω μια αγωγη να την θυμουνται. Δεν ξαναπηραν......  να ξερεις οτι πανε να εισπραξουν ξανα ποσα που εχουν παρει για να βγαλουν εξτρα χρηματα, πιθανον να τα τσεπωνουν οι υπαλληλοι

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά δεν αντελήφθην το χρέος είναι ανείσπρακτο ή ανύπαρκτο?  :think:
Καλύτερα να απευθυνθεί στο συνήγορο του Καταναλωτή κτλ ή σε κάποιο δικηγόρο, διότι μπορεί και να έχει παραγραφεί...

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Τελικά δεν αντελήφθην το χρέος είναι ανείσπρακτο ή ανύπαρκτο?  :think:
Καλύτερα να απευθυνθεί στο συνήγορο του Καταναλωτή κτλ ή σε κάποιο δικηγόρο, διότι μπορεί και να έχει παραγραφεί...

να παραγραφει αν δεν κανω λαθος θελει 20 χρονια .... αλλα το λογιστηριο της forthnet ειναι απο τα μεγαλυτερα μπουρδελα που υπαρχουν οποτε παιζει να το εχει πληρωσει και αν δεν εχει κρατησει αποδειξεις να τον τρεχουν χωρις λογο

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
μου το εκαναν και εμενα αυτο. Μονο που εγω ειχα κρατησει την αποδειξη. Οποτε τους ζητησα να μου στειλλουν το τιμολογιο που δεν εχει πληρωθει .μολις το πηρα στα χερια μου, βλεπω οτι ειναι ιδιο με αυτο που ειχα . και περιμενα κινηση τους ωστε να τους πεταξω μια αγωγη να την θυμουνται. Δεν ξαναπηραν......  να ξερεις οτι πανε να εισπραξουν ξανα ποσα που εχουν παρει για να βγαλουν εξτρα χρηματα, πιθανον να τα τσεπωνουν οι υπαλληλοι

Καυλιάρα μου εσύ.... Πως τα λες έτσι? Ερεθίστηκα...

:cum: :cum: :cum:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Για εκεί προσανατολίζομαι...
Αν ξαναενοχλήσουν κατευθείαν καταγγελία.

Το έγραψα κι εδώ απλώς για να το διαβάσει κόσμος και για να καταλάβουν ότι με αυτά τα καραγκιοζιλίκια μόνο τη δυσφήμησή τους προκαλούν...

Όχι μόνο τα 117 δε θα πάρει αλλά και το 10% από αυτούς που το διαβάζουν να χάσουν από εν δυνάμει πελάτες, η χασούρα θα είναι υπερπολλαπλάσια.

Αλλά να τα δώσουν και σε δικηγορικό γραφείο, χωρίς πρώτα να έρθουν σε επικοινωνία με ένα εν ισχύ πελάτη τους? Μα τόσο :jerking: είναι?
αν δεν σου πουνε γιατι και πως μην το πληρωσεις τυπε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ζήτα εγγράφως στην φορθνετ να σου στείλουν το πως προκύπτει οφειλή. Αντίγραφο τιμολογίου. Πότε το έστειλαν σε εσένα αρχικα το έτος 2007 και απο που προκύπτει οτι το εστειλαν .Γιατί δεν σε ενόχλησαν ποτε προφορικά η εγγράφως μέχρι τώρα, και για ποιο λόγο αποκάλυψαν στους γονείς σου οτι εχεις χρεος και δεν ζητησαν εσένα τον ίδιο αποκαλύπτοντας στοιχεία χρεους. Φυσικα ζητα στοιχεια δικηγορικού γραφείου τηλεφωνα κτλ

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
για ποιο λόγο αποκάλυψαν στους γονείς σου οτι εχεις χρεος και δεν ζητησαν εσένα τον ίδιο αποκαλύπτοντας στοιχεία χρεους

για τη forthnet η μητερα του χρωσταει ... oποιος κι αν ειναι ο χρηστης της adsl υποχρεος ειναι ο ιδιοκτητης της γραμμης

Παίρνουν από ένα δικηγορικό γραφείο-εισπρακτική την μητέρα μου στης οποίας το όνομα είναι η γραμμή και της λένε έχετε ένα χρέος 117 ευρώ

Cayetano

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
an figis xoris na pliroseis tha sou blockarun to numero kai den tha booris na to paris stin nea etairia!

OP
OP
Paktosis

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Η γραμμή που είναι πλέον στο όνομα μου δεν παρουσιάζει κανένα χρέος!

Αποδείξεις 6 χρόνια πρίν δεν έχω προφανώς!

Λοιπόν το χρέος δεν το αναγνωρίζω γιατί δεν ήρθε ποτέ τιμολόγηση στα χέρια μου για ένα τέτοιο χρέος!
Πάντα πλήρωνα στην ώρα μου τους λογαριασμούς... Από τη συνομιλία που είχα καταλήξαμε να μου αποστείλουν
την λογιστική καρτέλα που φαίνονται οι χρεώσεις και οι πληρωμές. Ακόμη περιμένω!
Μάλλον έχουν κάνει μαλακία και την κατάλαβαν...

Από τη συζήτηση που είχα και το ποστ ένους φίλου παραπάνω υποψιάζομαι ότι έχει γίνει το έξης:

Εγώ είχα αγοράσει ένα προπληρωμένο πακέτο ιντερνετ στα 117 για 6 μηνες και για τηλέφωνο ήμουν στον ΟΤΕ.

Το πακέτο έληγε στις 8 Ιανουαρίου του 2008 όπως μου είπε ο τύπος από την εξυπηρέτηση πελατών!
Αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι ότι είχα κάνει αίτηση πριν τα χριστούγεννα του 2007 για να μπώ στο
περιβόητο ιδιωτικό δίκτυο της forthnet και το double play. H αίτηση ενεργοποιήθηκε 1 μήνα μετά περίπου
οπότε τα ομορφόπαιδα της forthnet ανανέωσαν (μάλλον) αυτόματα για 6 μήνες το προπληρωμένο πακέτο για τις 2 εβδομάδες
από 8-20 ιανουαρίου περίπου που ενεργοποιήθηκε το douple play. Εγώ τότε θυμάμαι αμυδρά ότι στο 1ο λογαριασμό
είχε κάποιους συμψισμούς. Και στη τελική ότι μου στείλανε το πλήρωσα. Ίδιος αριθμός ήταν στο ίδιο όνομα στην
ίδια εταιρία. Ε τι στο διάολο δεν μπορούσαν να κάνουν μια τιμολόγηση της προκοπής.

Εν τέλει υποψιάζομαι ότι μου ζητάνε να πληρώσω 6 μήνες ιντερνετ για μια γραμμή πού τους ίδιους 6 μήνες
πλήρωνα στους ίδιους ίντερνετ μέσω του douple play. O τύπος ξεστόμισε και το ιστορικό άλλο προϊόν το ένα
άλλο το άλλο! Κωλοχανείο δηλαδή.

Τιμολόγιο για το ποσό αυτό δεν υπάρχει γιατί πολύ απλά δεν έχει εκδοθεί και ποτέ. Αν με το καλό στείλουν ποτέ
τη λογιστική καρτέλα που επικαλούνται θα ενημερώσω από που προκύπτει. Μέχρι τότε τους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.173
Πόντοι
7.195
Η γραμμή που είναι πλέον στο όνομα μου δεν παρουσιάζει κανένα χρέος!

Αποδείξεις 6 χρόνια πρίν δεν έχω προφανώς!

Λοιπόν το χρέος δεν το αναγνωρίζω γιατί δεν ήρθε ποτέ τιμολόγηση στα χέρια μου για ένα τέτοιο χρέος!
Πάντα πλήρωνα στην ώρα μου τους λογαριασμούς... Από τη συνομιλία που είχα καταλήξαμε να μου αποστείλουν
την λογιστική καρτέλα που φαίνονται οι χρεώσεις και οι πληρωμές. Ακόμη περιμένω!
Μάλλον έχουν κάνει μαλακία και την κατάλαβαν...

Από τη συζήτηση που είχα και το ποστ ένους φίλου παραπάνω υποψιάζομαι ότι έχει γίνει το έξης:

Εγώ είχα αγοράσει ένα προπληρωμένο πακέτο ιντερνετ στα 117 για 6 μηνες και για τηλέφωνο ήμουν στον ΟΤΕ.

Το πακέτο έληγε στις 8 Ιανουαρίου του 2008 όπως μου είπε ο τύπος από την εξυπηρέτηση πελατών!
Αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι ότι είχα κάνει αίτηση πριν τα χριστούγεννα του 2007 για να μπώ στο
περιβόητο ιδιωτικό δίκτυο της forthnet και το double play. H αίτηση ενεργοποιήθηκε 1 μήνα μετά περίπου
οπότε τα ομορφόπαιδα της forthnet ανανέωσαν (μάλλον) αυτόματα για 6 μήνες το προπληρωμένο πακέτο για τις 2 εβδομάδες
από 8-20 ιανουαρίου περίπου που ενεργοποιήθηκε το douple play. Εγώ τότε θυμάμαι αμυδρά ότι στο 1ο λογαριασμό
είχε κάποιους συμψισμούς. Και στη τελική ότι μου στείλανε το πλήρωσα. Ίδιος αριθμός ήταν στο ίδιο όνομα στην
ίδια εταιρία. Ε τι στο διάολο δεν μπορούσαν να κάνουν μια τιμολόγηση της προκοπής.

Εν τέλει υποψιάζομαι ότι μου ζητάνε να πληρώσω 6 μήνες ιντερνετ για μια γραμμή πού τους ίδιους 6 μήνες
πλήρωνα στους ίδιους ίντερνετ μέσω του douple play. O τύπος ξεστόμισε και το ιστορικό άλλο προϊόν το ένα
άλλο το άλλο! Κωλοχανείο δηλαδή.

Τιμολόγιο για το ποσό αυτό δεν υπάρχει γιατί πολύ απλά δεν έχει εκδοθεί και ποτέ. Αν με το καλό στείλουν ποτέ
τη λογιστική καρτέλα που επικαλούνται θα ενημερώσω από που προκύπτει. Μέχρι τότε τους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι!
στον εισαγγελεα υπηρεσιας αμεσα και ΟΛΟΙ ΣΟΥΖΑ !!!!!

τα πολλα λογια ειναι φτωχια !!!!

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Το έχουν παρακάνει οι  :jerking:! Τιμολογούν ότι τους καπνίσει! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Το λογιστηριο τους ειναι μεγάλο κωλοχανειο,πριν 3 χρονια βουτηξαν μια λογίστρια που ειχε καταχραστει 5 μύρια,η forthnet δεν ειχε παρει χαμπάρι,την ιστορία αποκάλυψε το εσωτερικων υποθεσεων της ΕΛ.ΑΣ επειδη ο αντρας της λογιστριας ηταν μπατσος και κυκλοφορούσε με τζιπακι καγιεν οπότε οι αλλοι μπατσοι τον ρουφιάνεψαν.Ο ίδιος ο αδερφος του σημερινου προέδρου ειχε καταχραστει χρηματα για να παιζει τζογο και τον ειχαν βουτηξει αλλα δεν απολυθηκε ποτε.Εν κατακλειδι γράψτους στ' αρχιδια σου καποιανου μανατζερ της μαλακιες καλεισαι να πληρωσεις

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Το λογιστηριο τους ειναι μεγάλο κωλοχανειο,πριν 3 χρονια βουτηξαν μια λογίστρια που ειχε καταχραστει 5 μύρια,η forthnet δεν ειχε παρει χαμπάρι,την ιστορία αποκάλυψε το εσωτερικων υποθεσεων της ΕΛ.ΑΣ επειδη ο αντρας της λογιστριας ηταν μπατσος και κυκλοφορούσε με τζιπακι καγιεν οπότε οι αλλοι μπατσοι τον ρουφιάνεψαν.Ο ίδιος ο αδερφος του σημερινου προέδρου ειχε καταχραστει χρηματα για να παιζει τζογο και τον ειχαν βουτηξει αλλα δεν απολυθηκε ποτε.Εν κατακλειδι γράψτους στ' αρχιδια σου καποιανου μανατζερ της μαλακιες καλεισαι να πληρωσεις
μισο λεπτακι....λεμε κωλοχανειο την Φορθνετ λες και οι εταιρειες κινητης τηλεφωνιας (ολλες) ειναι καλυτερες!
Πριν 2 χρονια περιπου δεχτηκε η μανα μου 1 λογαριασμο απο την vodafone 20-25 ευρω εξτρα! Η πλακα ειναι οτι το δωρεαν χρονο ομιλιας που της προσφερει δεν τον εξαντλει, αλλα και να τον εξαντλησει θα ναι 1-2 αντε 3-4 ευρω εξτρα...ΟΧΙ 20-25 Ευρω.... στον λογαριαμσο εγραφε...ποσο ----> Χ φορος --> Χ τελη κινητης τηλεφωνιας ----> Χ ολλα μαζι το ΠΑΓΙΟ !τα εξτρα λεφτα δεν μπορουσε κανενας υπαλληλος να τα αιτιολογησει....ατελειωτες ωρες-ημερες  καυγα στο τηλ με την εταιρεια...Οι λογαριασμοι οι προηγουμενοι ολλοι ηταν ξοφλημενοι κομπλε στην ωρα τους.....
εξτρα χρεωσεις δεν υπηρχαν π.χ. ιντερνετ κλπ (ασε που δεν υποστηριζει η συσκευη)

ΟΠΟΤΕ???
Κωλοχανειο ειναι ολλες οι εταιρειες!
Φυγαμε πηγαμε στην Wind...καθησε 1 χρονο μολις αρχισε η vodafone να την διεκδικει παλι γτ ηταν 15 χρονια πελατισα της εβγαλε η Wind χρωστουμενα και δεν την αφηνε να φυγει....
κατα καιρους εχω ακουσει τον αδερφο μου να λεει που ναι στην Cosmote oτι του κανει νερα....
τελικα ποιοι ειναι αξιοπιστοι?
Αξιζει να κανεις μανουρα για 20-50-100 ευρω? (δεν λεω να κανουμε τους μαλακες και να τα δωσουμε)
αλλα πολυ ευκολα αναφερετε καποιοι εισαγγελεις-δικηγορους κλπ !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom