Νέα

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Σίγουρα είναι 3 δευτερόλεπτα παντού;
Μήπως έχει να κάνει και με το όριο ταχύτητας στο δρόμο του φαναριού;
Άλλο να κρατάει 3 δευτερόλεπτα καιρό όριο να είναι 50 χλμ την ώρα και άλλο 90 χλμ την ώρα.
H εμπειρία μου απο υποθεσεις αυτοκινητικων ατυχηματων, οπου υπαρχει παραβιαση κόκκινου και ζηταμε απο την τροχαια να μας δωσει εγγραφως την λειτουργια των φαναριων, μού λεει οτι παντου εβλεπα τρια δευτερολεπτα. Και αναμεσα στην αφη του κόκκινου και στην αφη του πρασινου στον αλλο σηματοδοτη, μεσολαβεί άλλο ένα. Ο ΚΟΚ δεν λεει κατι, απο εμπειρια το λεω. Και νομιζω δεν υπαρχει καποια διαφοροποιηση με το οριο ταχυτητας. Εχεις δικιο, ισως κακώς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Λυπηρο ολο αυτο.
Αρα τα ασφαλιστικα μετρα ειναι για το θεαθηναι .
Μηπως θα επρεπε η παραβιαση αυτων των μετρων μετα απο καποιες φορες (εστω 3) να εχουν αυστηρες ποινες φυλακισης στους παραβατες και να παψουν να κυκλοφορουν αναξελεγτα?
Hδη με τις αλλαγες του Ποινικού Κωδικα που ψηφιστηκαν πριν λιγες εβδομαδες, προβλεπεται ρητα στο αρθρο 169Α του ΠΚ.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
H εμπειρία μου απο υποθεσεις αυτοκινητικων ατυχηματων, οπου υπαρχει παραβιαση κόκκινου και ζηταμε απο την τροχαια να μας δωσει εγγραφως την λειτουργια των φαναριων, μού λεει οτι παντου εβλεπα τρια δευτερολεπτα. Και αναμεσα στην αφη του κόκκινου και στην αφη του πρασινου στον αλλο σηματοδοτη, μεσολαβεί άλλο ένα. Ο ΚΟΚ δεν λεει κατι, απο εμπειρια το λεω. Και νομιζω δεν υπαρχει καποια διαφοροποιηση με το οριο ταχυτητας. Εχεις δικιο, ισως κακώς.
Έκανα μια βόλτα στην όμορφη Καλαμάτα και διαπίστωσα ότι όντως το πορτοκαλί διαρκεί 3 δευτερόλεπτα..
Περίεργο που δεν είναι ευρέως γνωστό... Νομίζω θα απέτρεπε πολλά ατυχηματα αυτή η πληροφορία...
Το 1 δευτερόλεπτο μέχρι το επόμενο πράσινο είμαι σίγουρος ότι δεν είναι κάτι στάνταρ.. εξαρτάται που βρίσκεται το επόμενο πράσινο.. μερικές φορές είναι μηδέν ο χρόνος που μεσολαβεί όπως επίσης και περισσότερο από 1 δευτερόλεπτο σε πιο σπάνιες περιπτώσεις βέβαια..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Περίεργο που δεν είναι ευρέως γνωστό... Νομίζω θα απέτρεπε πολλά ατυχηματα αυτή η πληροφορία...
Eχεις δικιο.
Ας συμβαλλουμε λοιπον εμεις απο εδω στην ενημερωση αυτη. Μας διαβαζει αρκετος κοσμος εξαλλου.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αυτο δε μπορει να ισχυει παντου, γιατι εχει κατι διασταυρωσεις σαν αεροδρομιο, που εξ ορισμου θελει χρονο να διασχισει το τελευταιο αμαξι. Ασε που και εμπειρικα, εχω τυχει μεγαλες διασταυρωσεις που απο το δικο μου κοκκινο μεχρι το πρασινο του αλλου περασε αρκετα ωρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αυτο δε μπορει να ισχυει παντου, γιατι εχει κατι διασταυρωσεις σαν αεροδρομιο, που εξ ορισμου θελει χρονο να διασχισει το τελευταιο αμαξι. Ασε που και εμπειρικα, εχω τυχει μεγαλες διασταυρωσεις που απο το δικο μου κοκκινο μεχρι το πρασινο του αλλου περασε αρκετα ωρα
Mηπως μεσολαβει και καποιο πρασινο για στροφη?

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
  • Like
Αντιδράσεις: alex71

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Mηπως μεσολαβει και καποιο πρασινο για στροφη?
Όλα παίζουν ρόλο
Ξέρω περίπτωση που το προηγούμενο φανάρι είναι αριστερά, άρα πρέπει να διασχίσει 2 ρεύματα το τελευταίο αμάξι
Πρέπει να είναι 3 δευτερόλεπτα το κενό.. μπορεί και 4

• Like
Αντιδράσεις: alex71

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.057
Πόντοι
6.256
Ενταξει. Ελαβε μετρα ο χρυσό

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.539
Πόντοι
1.056
Όλοι αυτοί ήσαν καλοί μαθητές...για αυτό και πέρασαν στην Αστυνομία...όμως έμειναν μετεξεταστεοι στο σχολείο της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ .
Περάσανε εκεί ενώ δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτα έξω στον ιδ.τομεα η στην αγροτιά( εξαίρεση βέβαια όσοι προέρχονται από αγροτικές οικογένειες...)...αρα ενσυναίσθηση και γνώση της κατάστασης εκτός Αστυνομίας είναι σε ελάχιστο έως ανύπαρκτο επιπέδο στην πλειονότητα τουλάχιστον.
Τι επιτυχημένοι των πανελληνίων τυπε ???.....η πλειοψηφία τους είναι ειδικοί φρουροί που μπαίνουν με " μοριοδοτηση" ......ο μέσος ελληνακος θέλει να μπει στην αστυνομία για να ξύνει το παπαρι να τρώει τις σφολιατες και να πίνει καφέ στου γρήγορη ( επειδή έχει έκπτωση για αυτούς ) και να περιμένει τη σύνταξη στα 50 ....δεν βλέπεις κάθε φορά που κάποιος μπάτσος πέφτει στο καθήκον τι παραλογισμό ζούμε ...όταν έχει επικρατήσει η άποψη πως το επάγγελμα δεν είναι το κατεξοχήν επικίνδυνο για την ζωή και την σωματική ακεραιότητα όσων το κάνουν και θεωρείται αδιανόητο κάποιος τσεος να πέσει στο καθήκον έχει χαθεί η μπάλα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Tι επικίνδυνο να είναι το επάγγελμα του μπάτσου..στο ελλαντα..να πεις για Αμερική πω οκ..να εισαι μπάτσος στη Νέα Υόρκη η στη Φιλαδέλφεια η στο Λος Άντζελες.αλλα στήν Ελλάδα?τι κίνδυνο έχει?απλά έχουν κανει την αστυνομία..κομματικό μαγαζάκι της νέας Δημοκρατίας..διορίζουν μπάτσους με τη σέσουλα..με αντάλλαγμα γαλάζια ψηφουλακια..
Nα γυρισεις στα Τιρανα αν δεν γουσταρεις

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Δεν νομίζω να ισχύει ο νόμος των 3 δευτερολέπτων.Απο σχεδιασμό που κάναμε στο Πανεπιστήμιο έχει σχέσει με ορατότητα και όριο ταχύτητας.Γενικά είναι θέμα σχεδιασμού των χρόνων των φωτεινών σηματοδοτών.Έχω πετύχει και εγώ 0,5 με 1 δευτερόλεπτο σε πολλά φανάρια.Για μένα είναι λάθος σχεδιασμός.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Δεν νομίζω να ισχύει ο νόμος των 3 δευτερολέπτων.Απο σχεδιασμό που κάναμε στο Πανεπιστήμιο έχει σχέσει με ορατότητα και όριο ταχύτητας.Γενικά είναι θέμα σχεδιασμού των χρόνων των φωτεινών σηματοδοτών.Έχω πετύχει και εγώ 0,5 με 1 δευτερόλεπτο σε πολλά φανάρια.Για μένα είναι λάθος σχεδιασμός.
α γεια σου

σε μερικά πορτοκαλί και με κάτω από τα όρια να πηγαίνεις έχουν βάλει το φανάρι μετά από καμπύλη και το να σταματήσεις είναι πιο επικίνδυνο από το να το φας.....

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Εγώ βλέπω ενα αγαππησιαρη άντρα..ωραία τα λέει ο τύπος..προφανώς σή τυπισα είχε βρει άλλο..πιο πλουσιο..αφού ο Θανάσης ήταν ένας απλός φτωχός οδηγός..η τυπισα θα ηθελε πιο χοντρά ..πορτοφόλια..κλασική ελλεινιδα..
Ρε είσαι σοβαρός;
Ακόμα και έτσι να είναι όπως λες εμμέσως υποστηρίζεις τον δολοφόνο, τον πρεζακια.
Τι να σου πω ρε τύπε είσαι εκτός τόπου και χρόνου, κρίμα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
Tι επικίνδυνο να είναι το επάγγελμα του μπάτσου..στο ελλαντα..να πεις για Αμερική πω οκ..να εισαι μπάτσος στη Νέα Υόρκη η στη Φιλαδέλφεια η στο Λος Άντζελες.
ΝΥ πλέον , στους δρόμους, είναι παιδική χαρά.
Στις σπάνιες περιπτώσεις που θα γίνει μανούρα ... στέλνουν άλλους ... όχι αστυνομικούς που κάνουν περιπολίες ...

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Εγώ βλέπω ενα αγαππησιαρη άντρα..ωραία τα λέει ο τύπος..προφανώς σή τυπισα είχε βρει άλλο..πιο πλουσιο..αφού ο Θανάσης ήταν ένας απλός φτωχός οδηγός..η τυπισα θα ηθελε πιο χοντρά ..πορτοφόλια..κλασική ελλεινιδα..
Δηλαδή τα σχεσιακά τους δικαιολογούν τη δολοφονία; Ή είναι ανεξάρτητα;

Tzonis13

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Κριτικές
2
Like
353
Πόντοι
20
O μπασταρδος ειχε παρει την αποφασει του να τι σκοτωσει τι κοπελα οποτε οτι και να κανε καποια στιγμη θα τα καταφερνε... μονο αυτο μας ηρεμη με τον πουστη κρεμασμα τελος....
Denimi_kapital_vdekje.jpg

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.983
Πόντοι
9.297
Τι επιτυχημένοι των πανελληνίων τυπε ???.....η πλειοψηφία τους είναι ειδικοί φρουροί που μπαίνουν με " μοριοδοτηση" ......ο μέσος ελληνακος θέλει να μπει στην αστυνομία για να ξύνει το παπαρι να τρώει τις σφολιατες και να πίνει καφέ στου γρήγορη ( επειδή έχει έκπτωση για αυτούς ) και να περιμένει τη σύνταξη στα 50 ....δεν βλέπεις κάθε φορά που κάποιος μπάτσος πέφτει στο καθήκον τι παραλογισμό ζούμε ...όταν έχει επικρατήσει η άποψη πως το επάγγελμα δεν είναι το κατεξοχήν επικίνδυνο για την ζωή και την σωματική ακεραιότητα όσων το κάνουν και θεωρείται αδιανόητο κάποιος τσεος να πέσει στο καθήκον έχει χαθεί η μπάλα
Στα 50 σύνταξη ήταν τον καιρό της δραχμής...τώρα είναι παραπάνω...μην ξεχνάς όμως ότι σε ένστολες υπηρεσίες υπάρχει όριο ηλικίας για να ενταχθούν εκεί και για αυτό βγαίνουν πιο νωρίς στην σύνταξη.
Στις πολιτικές υπηρεσίες δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σωματική η και ψυχική ικανότητα για αυτό δεν περνάνε από δέκα κοσκινα όπως στις ένστολες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.983
Πόντοι
9.297
Tι επικίνδυνο να είναι το επάγγελμα του μπάτσου..στο ελλαντα..να πεις για Αμερική πω οκ..να εισαι μπάτσος στη Νέα Υόρκη η στη Φιλαδέλφεια η στο Λος Άντζελες.αλλα στήν Ελλάδα?τι κίνδυνο έχει?απλά έχουν κανει την αστυνομία..κομματικό μαγαζάκι της νέας Δημοκρατίας..διορίζουν μπάτσους με τη σέσουλα..με αντάλλαγμα γαλάζια ψηφουλακια..
Κάποιοι ξυνονται αλλά άλλοι παιζουν το κεφάλι τους κορώνα γράμματα κυνηγώντας λάθρο και γύφτους για να είμαστε όλοι ασφαλείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom