Νέα

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
Σε έχω απαξιώσει ήδη όπως κι άλλους κατά καιρούς. Τώρα θα σε σοδομίσω. :2funny:
Η απάντηση που δίνεις είναι άχρηστη διότι δεν είσαι μπροστά για να εχεις άποψη. Δηλαδή λες κάτι για να μειώσεις συτό που κάνω.
Πλάκα κάνεις;
Ο Κμαν βάζει φωτογραφίες ... γυναίκες κάτω των 30 .... 1.85 .... 60 κιλά .... χωρίς σιλικόνες και πλαστικά ...
ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ... οτι είναι ... 4αρια .................

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτο που κανεις το εκανα μεχρι τα 30- μου, ημουνα κυριολεκτικα μανιακος καμακας και μαλιστα σε πολυ καλυτερες συνθηκες (Θεσσαλονικη, κεντρο με δικο μου γαμιστρωνα διπλα)

Εφαγα οτι εφαγα, και δεν το ξαναεκανα απο τοτε

Να μου πεις σε ηλικια 35+ να στηθω Ερμου να το ξανακανω, οχι με τιποτα

Μπορει να ειναι και προσωπικη πεποιθηση και να κανω λαθος, αν ειχα αλλο ιστορικο ισως και να το εβλεπα αλλιως. Οπως και να μου ελεγες να κανω το ιδιο οχι στην Ερμου αλλα στην Lester Square του Λονδινου, ισως και να το εκανα

Αλλα το οτι ο παρονομαστης θα μειωνεται χρονο με το χρονο, για σενα και για τον καθενα, θεωρεισε το νομοτελειακο. Αμα εισαι τωρα στα 46 σου στις 1/150 βαθμος επιτυχιας, περιμενε να πας στο 1/500 στα 50 σου και στο 1/5000 στα 55 σου και 1/20000 στα 60 σου, οποτε κανονισε να εχεις τα αναλογα κουραγια

Αντιθετα, στον αγοραιο, ειτε εισαι 35, 40, 50, 60 μολις βγαλεις το 50ρικαρι-100ρικακι-150ρικακι θα εχεις το μοσχομυριστο νινακι στο πιατο εντος της επομενης ωρας, ανεξαρτητως αλλων παραγοντων
Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν θα με νοιάζει κάποτε να γαμάω τόσο όπως τώρα ή όπως πιο νέος. Ξέρεις πολύ καλά ότι η διαφορά ποιότητας γκόμενας με πουτάνας στο γαμήσι είναι χαώδης υπέρ της πρώτης. Ξέρεις πολύ καλά ότι σε πιστεύω ότι το έκανες αυτό παλιά διότι μου μεταφέρεις μέσω όσων λες ότι μπορούσες. Ξέρεις πολύ καλά ότι εύκολα πάω στις πουτάνες αν θέλω όπως όλοι. Κατά τα τα άλλα καλά κάνεις να υποστηρίζεις αυτό που σου αρέσει. Αυτά μαν.

:rockon:

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1
Είσαι εντελώς άχρηστος εκτός από μαλάκας (με καταβολή προσπάθειας). Χάρη σε εσένα και σε κάτι τέτοιους σαν εσένα που δεν ξέρουν να μιλήσουν έγινα "μούρη" εδώ ενώ είμαι μόνο έξω. Πάλι δεν καταλαβαίνεις πόσο εύκολα σε ειρωνεύομαι. Πάλι δεν καταλαβαίνεις τι λες και γιατί το λες Και διαρκώς συνεχίζεις. Πήγαινε για ύπνο.

:2funny:
το μονο πραγμα που ξερεις να ακνεις και γιαυτο εισαι παρασιτο

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Πλάκα κάνεις;
Ο Κμαν βάζει φωτογραφίες ... γυναίκες κάτω των 30 .... 1.85 .... 60 κιλά .... χωρίς σιλικόνες και πλαστικά ...

Το 4ρια δεν ειναι τιποτα. Το χειροτερο που ειπωθηκε (προσωπικα το θεωρω οτι χειροτερο εχει ειπωθει σε ολα τα αντρικα σαιτ στην ανθρωπινη ιστορια) ειναι το

"δε θα τις πηδουσα ακομα και αν με πληρωνανε..."

Μιλαμε για χτυπημα κατω απο τη ζωνη. Για βλαπτικη χρηση του πληκτρολογιου

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
Το 4ρια δεν ειναι τιποτα. Το χειροτερο που ειπωθηκε (προσωπικα το θεωρω οτι χειροτερο εχει ειπωθει σε ολα τα αντρικα σαιτ στην ανθρωπινη ιστορια) ειναι το

"δε θα τις πηδουσα ακομα και αν με πληρωνανε..."

Μιλαμε για χτυπημα κατω απο τη ζωνη. Για βλαπτικη χρηση του πληκτρολογιου
Είναι το ταβάνι της γελοιότητος, υπερβολής, ανανδρίας, ξεφτίλας , ατιμίας και ΨΕΥΔΟΥΣ.

Μετά , από κόμπλεξ ... για να μειωθεί η ξεφτίλα τους (το ξέρουν ότι είναι ξεφτίλες)
το ρίχνουν ... στην ηθική .......... ότι είναι πουτάνες ... και πάνε για λεφτά !!!!!!!!

Όλοι οι μαλάκες δηλ στα ακριβά μέρη ... αυτές τις ψώλες που ψωνίζουν ...
τις ψωνίζουν επειδή έχουν ... θεληματικό πηγούνι ! ΟΧΙ ... ΜΕ ΛΕΦΤΑ !!!!!!!

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.541
Πόντοι
1.056
Καλά ο τύπος δεν είναι δολοφόνος ... ούτε βιαστής ....

Και δεν είμαστε και σίγουροι .... ότι αν ήταν άλλος ... θα είχε άλλη έκβαση ....
Δεν μας νοιάζει για τι έγκλημα καταδικάστηκε...μας νοιάζει πως η καταδίκη του είναι αμετάκλητη και ακόμα πάει στην δημόσια υπηρεσία και εισπράττει το μισθό και κάτι μου λέει πως άμα δεν έσφαζε το πρεζόνι την κοπέλα μπροστά στην σκοπιά του θα πήγαινε για πολύ καιρό ακόμα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πλάκα κάνεις;
Τα έχω κάνει λιανά.
Εγώ τον Κμσν δεν τον πάω καθόλου διότι είναι ανολοκλήρωτος γαμιάς πηγαίνοντας μόνο με πουτάνες και μάλιστα απίστευτα ακριβές όπως ακούω (το τελευταίο ως οικονομική άποψη).
Το ότι όμως βάζει φωτο από τέτοιες που λες εγώ το δέχομαι ως αξία αν όντως υπάρχουν και δεν το λέω για να μειώσω το πακέτο τους αλλά επειδή δεν πιστεύω τίποτα από νέτ. Όμως αν όντως υπάρχουν δεν είναι 4άρια και 5άρια σε καμία περίπτωση. Κι αυτό το λέω εγώ που είμαι πραγματικά πολυ αυστηρός κριτής και έχω συναντήσει άπειρες γυναίκες στην ζωή μου.

:rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
Όμως αν όντως υπάρχουν δεν είναι 4άρια και 5άρια σε καμία περίπτωση. Κι σαυτό το λέω εγώ που είμαι πραγματικά πολυ αυστηρός κριτής και έχω συναντήσει άπειρες γυναίκες στην ζωή μου.
Οι γκόμενες που βάζει, μέχρι πρόσφατα , ήταν όλες τουλάχιστον 9 και κάποιες και 9.5 και 10.
Μία έβαλε , που δεν ήταν πάνω από 1.80 , αλλά και πάλι , ήταν μεταξύ 1.70 και 1.75 ... πιο κοντά προς το 1.75 ...
που και αυτή όμως .... δεν ήταν κάτω από 8 .........

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
το μονο πραγμα που ξερεις να ακνεις και γιαυτο εισαι παρασιτο
Το μόνο πράγμα που θέλω
να κάνω όταν βρίσκω χώρο
με μαλάκες σαν εσένα. Ρε μιλάμε πρεπει να ανάβεις κερί στον Αντισθένη. Θα σε είχα κάνει να βγάζεις αφρούς απο το στόμα. :2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Οι γκόμενες που βάζει, μέχρι πρόσφατα , ήταν όλες τουλάχιστον 9 και κάποιες και 9.5 και 10.
Μία έβαλε , που δεν ήταν πάνω από 1.80 , αλλά και πάλι , ήταν μεταξύ 1.70 και 1.75 ... πιο κοντά προς το 1.75 ...

Τυπε, ακομα και 6ρι, 5ρι, 4ρι να ηταν η τελευταια του γκομενα, αξιζει ο συγκεκριμενος να ακουει τετοιες μαλακιες επιπεδου δημοτικου;

Ο ανθρωπος γραφει σε τοσα αντρικα νηματα εδω και 20 χρονια, τιγκα στις πληροφοριες

Ειναι σα να ειχες ενα παραγωγικο αλογο στη δουλεψη σου που σηκωνε 200 κιλα φορτιο για πολλα χιλιομετρα στα καλα τα χρονια και σου βγαλε μπολικη δουλεια και χρημα και καθεσε σημερα που το αλογο επιασε τα 17-20 χρονια ηλικια και σηκωνει φορτια των 120-150 κιλων (παλια πολλα για τα χρονια του) και το σχολιαζεις αρνητικα, χωρις καμια διαθεση εκπτωσης στην κριτικη σου λογω παρελθοντικης προσφορας;

Και θελεις εσενα ως κριτη να σε αφησουμε στο απυροβλητο;

Σταχτη και μπουρμπερη για τους βλασφημους-αλλαζονες-ψωνια-ασεβεις

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σου είπα βάση εμφάνισης συμφωνώ. Απλά δεν έχω πάει στα νήματα εκείνα ποτέ.

Γιατί; ποιος πήγε; τι συνέβη;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
Μα δεν έχει βάλει ποτέ 6ρι . Ούτε καν 7αρι θα έλεγα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τυπε, ακομα και 6ρι, 5ρι, 4ρι να ηταν η τελευταια του γκομενα, αξιζει ο συγκεκριμενος να ακουει τετοιες μαλακιες επιπεδου δημοτικου;

Ο ανθρωπος γραφει σε τοσα αντρικα νηματα εδω και 20 χρονια, τιγκα στις πληροφοριες

Ειναι σα να ειχες ενα παραγωγικο αλογο στη δουλεψη σου που σηκωνε 200 κιλα φορτιο για πολλα χιλιομετρα στα καλα τα χρονια και σου βγαλε μπολικη δουλεια και χρημα και καθεσε σημερα που το αλογο επιασε τα 17-20 χρονια ηλικια και σηκωνει φορτια των 120-150 κιλων (παλια πολλα για τα χρονια του) και το σχολιαζεις αρνητικα, χωρις καμια διαθεση εκπτωσης στην κριτικη σου λογω παρελθοντικης προσφορας;

Και θελεις εσενα ως κριτη να σε αφησουμε στο απυροβλητο;

Σταχτη και μπουρμπερη για τους βλασφημους-αλλαζονες-ψωνια-ασεβεις
Για τον Ακροατή λες. Αυτός τα έλεγε αυτά για νούμερα και αξίες. Έλα, μην το κρατάς μέσα σου. Άστο να φύγει σαν κούφια πορδή. :2funny:

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1
Το μόνο πράγμα που θέλω
να κάνω όταν βρίσκω χώρο
με μαλάκες σαν εσένα. Ρε μιλάμε πρεπει να ανάβεις κερί στον Αντισθένη. Θα σε είχα κάνει να βγάζεις αφρούς απο το στόμα. :2funny:
εγω το μονο πραγμα που θελω ειναι να γαμαω γυναικες που μαρεσουν δε με κανουν οι μαλακες να περναω καλα
μη κοιτας που σκοτωνω τη ωρα σημερα με σενα

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.280
Πόντοι
216
Οταν γοητευοντε απο τετοιους τύπους bad boyz καποιες θα το πληρωσουν ακριβα.
Οταν το κριτηριο ειναι το μπρατσο, η αλητοπαρεα, η μηχανη, το μαλλι, το σκουλαρικι, το τατου, η πρέζα, το χρημα αμφιβολου προελευσης..

Σε αντιθεση με την εργατικοτητα καποιου, τον σεβασμό, το φιλοτιμο, το οικογενειακο περιβαλλον.

Τα λεω αυτα κι ακουω πως ειμαι μισογυνης
Χρημα δεν πρεπει να ειχε ο τυπος. Γραφτηκε οτι αυτη δουλευε και ζουσαν. Αυτος εκανε αδω εκει μεροκαματα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
εγω το μονο πραγμα που θελω ειναι να γαμαω γυναικες που μαρεσουν δε με κανουν οι μαλακες να περναω καλα
μη κοιτας που σκοτωνω τη ωρα σημερα με σενα
Ε ναι! Απλά όταν εγώ σκοτώνω την ώρα μου είμαι λάθος ενώ εσύ σωστός. :2funny:
Πσσστ! Το ότι θες να γαμάς γυναικες που σου αρέσουν το άκουσες που το λένε εδώ και λες κάτσε να το πω κι εγώ.
Πεοταλαντευτής είσαι και επιδίδεσαι καθημερινά και χαρωπά στην χειράντληση.

:confused:

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1
Ε ναι! Απλά όταν εγώ σκοτώνω την ώρα μου είμαι λάθος ενώ εσύ σωστός. :2funny:
Πσσστ! Το ότι θες να γαμάς γυναικες που σου αρέσουν το άκουσες που το λένε εδώ και λες κάτσε να το πω κι εγώ.
Πεοταλαντευτής είσαι και επιδίδεσαι καθημερινά και χαρωπά στην χειράντληση.

:confused:
ολη σου η ζωη ειναι το σαι
αντε πηγαινε γαμα μπαζα κι ελα να γραψεις μετα
υπαρχει μερα που να μην εχεις μπει

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ολη σου η ζωη ειναι το σαι
αντε πηγαινε γαμα μπαζα κι ελα να γραψεις μετα
Γιατί δεν έρχεσαι να δεις τι γαμάω; αυτές τις λίγες που γαμάω που πριν έλεγες 7αρια, μετά 5αρια και τώρα μπάζα.

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1
Γιατί δεν έρχεσαι να δεις τι γαμάω; αυτές τις λίγες που γαμάω που πριν έλεγες 7αρια, μετά 5αρια και τώρα μπάζα.

περναω απο ερμου συχνα παραγματικα απορω πως γινεται να γαμας μουναρες και να σου ρχεται η ορεξη να γραψεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom