Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.764
- Πόντοι
- 3.246
οι γυναίκες έχουν μάστερ στην επιλογή ψυχάκηδων-τοξικών δίποδων για σχέση
γαμω τα κουλοσπερματα γαμω.αληθεια τι τους θελουμε τους γιατρους ...κορακια μας χρειαζονται
Άμα έπαιρναν σοβαρά την κάθε τέτοια περίπτωση όλες με αστυνομικό θα κυκλοφορούσαν αντί για σκύλο.Αλλο αυτο αλλα απο την στιγμη που μπαίνει κάποιος σε ενα αστυνομικο τμημα και λεει απειλουμε-φοβαμαι ας με συνοδεύσει κάποιος μεχρι το σπιτι μου, η αστυνομία θα πρέπει να την συνοδεύσει.
Ελα ντε...αντι να διαλεγουν απο το ΜΠΟΥ.οι γυναίκες έχουν μάστερ στην επιλογή ψυχάκηδων-τοξικών δίποδων για σχέση
Πας καρφι για προαγωγαρα αγορι μουΣήμερα μόλις το άκουσα στην δουλειά πάτησα πόδι δυνατά
με ξεκάθαρη δήλωση. Μιλούσαν όλοι οι "ευαίσθητοι" δυνατά και είπα κι εγώ δυνατά "αφού η τύπισσα έμπλεξε σύμφωνα με όσα λέγονται
με τύπο πρεζακια κτλ ήταν άξια της μοίρας της που την καθάρισε. Κι αυτός τον ήπιε χοντρά αφού πέρασε σε δολοφονία. Το -γυναικοκτονία- εγώ δεν το ασπάζομαι". Στράβωσαν ορισμένα ναυάγια αλλά στα παπάρια μου.
Ντόναλντ, δεν φταις εσύ, φταίει το μουνι που σε πέταγε..... Σύμφωνα πάντα με αυτά που μας λες, δεν σε αγάπησε και πολύ.Σήμερα μόλις το άκουσα στην δουλειά πάτησα πόδι δυνατά
με ξεκάθαρη δήλωση. Μιλούσαν όλοι οι "ευαίσθητοι" δυνατά και είπα κι εγώ δυνατά "αφού η τύπισσα έμπλεξε σύμφωνα με όσα λέγονται
με τύπο πρεζακια κτλ ήταν άξια της μοίρας της που την καθάρισε. Κι αυτός τον ήπιε χοντρά αφού πέρασε σε δολοφονία. Το -γυναικοκτονία- εγώ δεν το ασπάζομαι". Στράβωσαν ορισμένα ναυάγια αλλά στα παπάρια μου.
Όχι με βασικό μισθό αλλά και 5.000 ευρώ τον μήνα να μου έδιναν τα ίδια θα έλεγα.Πας καρφι για προαγωγαρα αγορι μου
Και μόνο που με παρέθεσες έτσιΝτόναλντ, δεν φταις εσύ, φταίει το μουνι που σε πέταγε..... Σύμφωνα πάντα με αυτά που μας λες, δεν σε αγάπησε και πολύ.
Τα καλυτερα παιδια ειμαστε.Ελα ντε...αντι να διαλεγουν απο το ΜΠΟΥ.
Παιδιά για γάμο.Τα καλυτερα παιδια ειμαστε.