Νέα

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.467
Πόντοι
27.261
αληθεια τι τους θελουμε τους γιατρους ...κορακια μας χρειαζονται :priest:
γαμω τα κουλοσπερματα γαμω.
κατι ξερει ενας alx-κατι εδω μεσα, που εγινε-ειναι κορακι.
6ψηφια το μηνα μας εχει πει οτι βγαζει.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
Έχει αλλάξει πολύ η εποχή. Τα έχουν γαμησει όλα οι φεμιναζι. Πας να κάνεις παράπονα για ενδοοικογενειακη απειλή? Αφού είναι αυτεπαγγελτο και πρέπει να γίνει μήνυση, χωρίς παράβολο. Όλα λάθος, από όλους. Ας κάτσει να γράψει η Αξιωματικός Υπηρεσίας. Ας μη φύγει η άλλη μόνη της, αλλά ας περιμένει λίγο μέσα, μήπως και στείλουν από το 100 κανένα περιπολικό. 2 μεσημερι και 10 βράδυ αλλάζουν οι βάρδιες συνήθως, οπότε αν έχεις λίγο στοιχειώδη νοημοσύνη δεν πας από πάρα 20 μέχρι και 20. Και δεν λες σίγουρα δεν τον φοβάμαι και ας με έχει απειλήσει. Έχει γεμίσει ο τόπος καθυστερημενους ψυχακηδες και δεν ξέρεις από που θα σου έρθει.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Αλλο αυτο αλλα απο την στιγμη που μπαίνει κάποιος σε ενα αστυνομικο τμημα και λεει απειλουμε-φοβαμαι ας με συνοδεύσει κάποιος μεχρι το σπιτι μου, η αστυνομία θα πρέπει να την συνοδεύσει.
Άμα έπαιρναν σοβαρά την κάθε τέτοια περίπτωση όλες με αστυνομικό θα κυκλοφορούσαν αντί για σκύλο.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.944
Πόντοι
6.946
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ. Όχι άλλες μαλακίες.

κρίμα για την γυναίκα. Θέλει ΠΟΛΛΗ προσοχή με ποιόν μπλέκει κανείς, αναρχομαλλιάδες, περίεργοι άνεργοι αιώνιοι ακροαριστεροί φοιτητές, λάθρο, πρεζόνια, ιδεολόγοι της πούτσαςι, κ.,λ.π,. ΜΑΚΡΙΑ.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Οταν γοητευοντε απο τετοιους τύπους bad boyz καποιες θα το πληρωσουν ακριβα.
Οταν το κριτηριο ειναι το μπρατσο, η αλητοπαρεα, η μηχανη, το μαλλι, το σκουλαρικι, το τατου, η πρέζα, το χρημα αμφιβολου προελευσης..

Σε αντιθεση με την εργατικοτητα καποιου, τον σεβασμό, το φιλοτιμο, το οικογενειακο περιβαλλον.

Τα λεω αυτα κι ακουω πως ειμαι μισογυνης

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.444
Πόντοι
34.538

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.488
Πόντοι
3.556
Πάνε και μπλέκουν με πρεζακηδες ανέργους με τατουάζ για να το παίξουν και καλά μοντέρνες και ιν, η συγκεκριμένη ανέβαζε φωτογραφίες στα σοσιαλ και έγραφε ο αντρουλης μου, όταν είσαι σκουπίδι και σε συντηρούν γυναίκες αυτά είναι τα αποτελέσματα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σήμερα μόλις το άκουσα στην δουλειά πάτησα πόδι δυνατά
με ξεκάθαρη δήλωση. :rockon:Μιλούσαν όλοι οι "ευαίσθητοι" δυνατά και είπα κι εγώ δυνατά "αφού η τύπισσα έμπλεξε σύμφωνα με όσα λέγονται
με τύπο πρεζακια κτλ ήταν άξια της μοίρας της που την καθάρισε. Κι αυτός τον ήπιε χοντρά αφού πέρασε σε δολοφονία. Το -γυναικοκτονία- εγώ δεν το ασπάζομαι". Στράβωσαν ορισμένα ναυάγια αλλά στα παπάρια μου.

:rockon:

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.004
Πόντοι
81
με ξεκάθαρη δήλωση. :rockon:Μιλούσαν όλοι οι "ευαίσθητοι" δυνατά και είπα κι εγώ δυνατά "αφού η τύπισσα έμπλεξε σύμφωνα με όσα λέγονται
με τύπο πρεζακια κτλ ήταν άξια της μοίρας της που την καθάρισε. Κι αυτός τον ήπιε χοντρά αφού πέρασε σε δολοφονία. Το -γυναικοκτονία- εγώ δεν το ασπάζομαι". Στράβωσαν ορισμένα ναυάγια αλλά στα παπάρια μου.

Πας καρφι για προαγωγαρα αγορι μου :rockon:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306

Ντόναλντ, δεν φταις εσύ, φταίει το μουνι που σε πέταγε..... Σύμφωνα πάντα με αυτά που μας λες, δεν σε αγάπησε και πολύ.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Και να συμπληρώσω πως τότε που υπήρχε ο "σεβασμός" της κοπελας προς τον πατέρα και τον αδερφό, για τον αν εγκρίνουν τον υποψήφιο γαμπρό είχαμε το 5% από τις δολοφονίες που έχουμε σήμερα.
Διαλέχτε κυρίες μου και πάρτε ,όπως φωνάζουν και στο παζάρι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πας καρφι για προαγωγαρα αγορι μου :rockon:
Όχι με βασικό μισθό αλλά και 5.000 ευρώ τον μήνα να μου έδιναν τα ίδια θα έλεγα.
Ας τον χώριζε να ζούσε που όπως μάθαμε τα ξαναέφτιαξαν κιόλας. Ο τύπος ήταν τελειωμένος. Σε τι ήλπιζε αυτή; επιλεκτικά εγώ, δεν απαντώ ποτέ. Άλλοι μάλιστα ρίχνουν και κατάρες σήμερα εδώ κι εκεί.. Εγώ είμαι ξεκάθαρος δίκαιος. Δεν γέρνω.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ντόναλντ, δεν φταις εσύ, φταίει το μουνι που σε πέταγε..... Σύμφωνα πάντα με αυτά που μας λες, δεν σε αγάπησε και πολύ.
Και μόνο που με παρέθεσες έτσι
(κι έκανες και τροποποίηση) :confused: λέει πολλά για τον χαρακτήρα σου. Τα σενάριά σου όμως δεν φτουράνε.
Καλή συνέχεια.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931

...Απείθεια, ναρκωτικά, σωματικές βλάβες και ξυλοδαρμοί είναι μερικές μόνο από τις κατηγορίες που είχε αντιμετωπίσει κατά το παρελθόν ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής...

Το καλύτερο παιδι ειχε διαλέξει η μακαρίτισσα:confused:

Μπουμπούκι, μου αρέσει που δεν ηθελε να του κανει και μήνυση.

Τελευταία τροποποίηση:

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.258
Πόντοι
1.056
Και φαίνεται, και καλό παιδί............... ελπίζω εκεί που θα τον στείλουν, να περάσει SUPER !

agioi-anargiroi.jpg

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom