Νέα

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.979
Πόντοι
606
Το μυαλό του τυπου εχει στριψει τόσο πολυ απο τα σκουπίδια που πινει που δυστυχώς δεν υπήρχε σωτηρία για το κορίτσι.
Ήταν σε τέτοιο πανικο που δε τη περιμενε στο σπίτι της που θα είχε περισσοτερη ησυχία αλλά της επιτέθηκε έξω από το ατ και με τη συνοδεία φίλου, σαν αγρίμι.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.896
Πόντοι
736
Μπάτσους εχει πάρα πολλούς στο ελλαντα..νομίζω πρώτη χώρα σε όλη την Ευρώπη..σε αναλογία πληθυσμού..οπότε τι μας λες τώρα?να απολυσουμε μπάτσους πρέπει..όχι να διορισουμε και άλλα γαλάζια τροκτικα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάτι να ςειπες τώρα ρούφα τα γαλατάκι σου
Γνωριζω αλβανους τιμιους που ειχαν την θέληση για αντιληψη στις νεες αλαγες που ειχαν οταν αλλάξανε χωρα ..Οποτε η υπαρξη σου τους ντροπιαζει ανοητε που μας βριζεις ...Σου ειπα εφόσον εχεις τοσο θεμα γιατι δεν φευγεις ,,
τοτε ακου να μαθαίνεις γιατι η εχθρα σου με κούρασε !
Σε αυτοι την χωρα που ζεις στην Ελλαδα μπατσο αποκαλουμε τον διεφθαρμένο που δεν σέβεται το σημα του...
Οταν εκτελει καθήκοντα για τον πολίτη ενας αστυνομικος δεν τον πειράζουμε γιατι αυτη ειναι η πραγματικη δουλεια του να προσεχει τον πολίτη... Η μονη στιγμη που ανοιγουμε καρτα ειναι στις πορειες οταν πετανε καρκινο στα παραπονα του λαου,,,,Τωρα το τι θα κανει το Ελληνικο κρατος δεν σε αφορα διοτι βριζεις τους παντες και οι αγωνιστές σιγουρα δεν εχουν την φτωχή σου νοημοσύνη

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.115
Πόντοι
1.056
Αφήσανε δύο γυναίκες αστυνομικούς στο τμήμα μόνες.Στα αρχίδια τους όλοι.Πώς και δεν τις έκοψε και αυτές το λαρύγγι ο πρεζάκιας.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.854
Πόντοι
216
Ποιός λογικός άνθρωπος κατηγορεί τον σύντροφο για βιασμό, ξυλοδαρμό και απειλές και ΞΑΝΑΓΥΡΝΑ σε αυτόν; Αυτό ρωτάω. Φταίει ΚΑΙ αυτή, απλά πράγματα, προσέχουμε για να έχουμε. Όσοι έχουν πρόβλημα κατανόησης, ας απέχουν.
Φόβος, ανασφάλεια, ψυχικά προβλήματα, οικονομική εξάρτηση και πολλά άλλα.
Αυτά δεν δικαιολογούν το φόνο της όμως. Δεν αυξάνουν τη συνυπαιτιότητά της και αντίστοιχα μειώνουν τη συνυπαιτιότητα του φονιά.
Γνώμη μου.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.624
Πόντοι
1.056

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Αφήσανε δύο γυναίκες αστυνομικούς στο τμήμα μόνες.Στα αρχίδια τους όλοι.Πώς και δεν τις έκοψε και αυτές το λαρύγγι ο πρεζάκιας.
τουλαχιστον σε καθε τμημα επρεπε να υπαρχει ενας,που να μην ειναι "δημοσιος υπαλληλος"...
Επρεπε να υπαρχει ενας που να ειναι "μαχιμι"....να εχει εκπαιδευση και πιο βαρυ οπλισμο... και το "situation awareness" για γρηγορες αποφασεις....
Εγω φετος ετυχε να κανω τεχνικες εργασιες σε τμηματα και παντα ειχα εναν που καθοταν εκει και με κοιταζε για λογους ασφαλειας...που ηξεραν οτι θα παω,που ειχαν ηδη το ονομα μου,που ηξεραν απο ποια εταιρεια θα ερθει τεχνικος,τι θα κανω,τι ωρα θα παω...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αδερφέ εγώ είμαι και μένω Κορινθο και τον τυπα τον ξέρω όπως ξέρω και τα μαλακισμενα που μπήκαν αυτό είναι το αστυνομικό κέντρο που σ λεγα
Είδες μύστη μου; ένα λέτε δέκα καταλαβαίνω. Πώς περνάτε εσείς εκεί; εμείς εδώ στο κέντρο οπότε δούμε έγκλημα δεν κουνάμε ούτε βλέφαρο, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να βοηθήσουμε διότι αφού η (κάθε) κυβέρνηση δεν μας έβαλε ούτε λάμπες
στα στενά με τόση εγκληματικότητα, ας έρθει
να κάνει την "λάντζα". Μόνο αν πειράζουν την πάρτη μας, σηκωνόμαστε από την καρέκλα μας.
Το βλέπω δίκαιο.

:rockon:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.115
Πόντοι
1.056
τουλαχιστον σε καθε τμημα επρεπε να υπαρχει ενας,που να μην ειναι "δημοσιος υπαλληλος"...
Επρεπε να υπαρχει ενας που να ειναι "μαχιμι"....να εχει εκπαιδευση και πιο βαρυ οπλισμο... και το "situation awareness" για γρηγορες αποφασεις....
Εγω φετος ετυχε να κανω τεχνικες εργασιες σε τμηματα και παντα ειχα εναν που καθοταν εκει και με κοιταζε για λογους ασφαλειας...που ηξεραν οτι θα παω,που ειχαν ηδη το ονομα μου,που ηξεραν απο ποια εταιρεια θα ερθει τεχνικος,τι θα κανω,τι ωρα θα παω...

Στα σώματα ασφαλειας οι γυναίκες είναι κωμωδία.Σιγά μην μπορούν να συλλάβουν επικίνδυνους κακοποιούς,πιο πιθανόν να τις φάνε και να προκαλέσουν προβλήματα.Για κανά γραφείο είναι και στις μάχιμες θέσεις να έχει άντρες.Ενας άντρας να ήταν στο τμήμα και πέντε γυναίκες αστυνομικοί στον άντρα θα τα ρίχνανε όλα.Τώρα έβαλαν δύο γυναίκες μαζί,στα αρχίδια τους όλοι.Φάση σταθμάρχη Λάρισας άφησαν μόνο του έναν ανεπαρκή.
Γυναίκα ζήτησε να την προστατέψουν ...γυναίκες όταν είδε τα σκούρα.Τι να περιμένεις.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.314
Πόντοι
4.546
Το μυαλό του τυπου εχει στριψει τόσο πολυ απο τα σκουπίδια που πινει που δυστυχώς δεν υπήρχε σωτηρία για το κορίτσι.
Ήταν σε τέτοιο πανικο που δε τη περιμενε στο σπίτι της που θα είχε περισσοτερη ησυχία αλλά της επιτέθηκε έξω από το ατ και με τη συνοδεία φίλου, σαν αγρίμι.
Γεγονός! Το μυαλό σαν όργανο γίνεται πολτός και σταματάς να έχεις συνείδηση των καταστάσεων.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
κοβουνε την κοκα με σοβα απο τους τοιχους...με αποτελεσμα να σνιφαρουν και στοκο....μενουν με την μαμα,δεν εχουν γαμησει ποτε...αυτα ειναι τα αποτελεσματα
Αυτές τις πάσες δεν τις αφήνω! :2funny:Το σάιτ είναι μικρογραφία
της κοινωνίας. Άρα...

κι εγώ καλά κάνω ρε μαν
και τους τα λέω αυτά σε κάτι νήματα. Είτε με την μαμά μένουν είτε έχουν παντρευτεί για να τους πλένουν τα σώβρακα και έχει χαθεί η μπάλα σπίτι τους. Μόνο στις πουτάνες πάνε τα ναυάγια.

:2funny:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.116
Πόντοι
6.256
Γυναικοκτονια εμφυλη βια ενδοοικογενει;κη βια ισον ατιμωρησία

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.771
Πόντοι
2.816
Τύπε οι αεροπορικές εταιρείες δεν είναι 100% ασφαλείς.. δεν τις συμφέρει..
Και εσύ θες να έχει σε όλες τις βάρδιες κάθε τμήμα ένα μαχιμι..
Για τη μια φορά που θα γυρίσει το μάτι κάποιου ψυχακια

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.771
Πόντοι
2.816
Αυτές τις πάσες δεν τις αφήνω! :2funny:Το σάιτ είναι μικρογραφία
της κοινωνίας. Άρα...

κι εγώ καλά κάνω ρε μαν
και τους τα λέω αυτά σε κάτι νήματα. Είτε με την μαμά μένουν είτε έχουν παντρευτεί για να τους πλένουν τα σώβρακα και έχει χαθεί η μπάλα σπίτι τους. Μόνο στις πουτάνες πάνε τα ναυάγια.

:2funny:
Πάλι καλά που είσαι κι εσύ ο γαμαω εδώ και ανεβαίνει ο Μ.Ο.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.770
Πόντοι
2.356
Ίσως λέω ίσως γιατί δεν μπορώ να ξέρω η κοπέλα να ήταν υπερβολική. Εδώ μιλάμε για έναν ο οποίος ήταν βίαιος και λέμε τι θα γινόταν αν του είχε γίνει επίσημη καταγγελία
Δεν ήταν τελικά. Κληθηκαμε για κατάθεση κσι όντως υπήρχε θέμα με τον τύπο που την είχε πάρει στο κατοπι.
Ειλικρινά, πιστεύω ότι δε θα γινόταν τίποτα αν του είχε κάνει επίσημη καταγγελία. Οπως δεν έγινε σε δεκάδες παρόμοιες περιπτώσεις.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Τύπε οι αεροπορικές εταιρείες δεν είναι 100% ασφαλείς.. δεν τις συμφέρει..
Και εσύ θες να έχει σε όλες τις βάρδιες κάθε τμήμα ένα μαχιμι..
Για τη μια φορά που θα γυρίσει το μάτι κάποιου ψυχακια
ναι τυπε...αυτοι οι τυποι "για την 1 φορα" χρειαζονται...
για αυτο και "για την 1 φορα εκπαιδευονται"....
για να μεινουν ζωντανοι οι ιδιοι...
να μεινουν ζωντανοι αυτοι που δεν φταινε....
και να πεθανει αυτος που πρεπει....
1 φορα στα 10 χρονια θα χρειαστουν,ισως και ποτε.....

Οπως πληρωνεις και συντηρεις τον στρατό με δις,ολα αυτα τα χρονια....
Επειδη..."1 φορα θα χρειαστει" και ο στρατος...
Και "1 φορα θα χρειαστει" η ζωνη ασφαλειας στο αμαξι....
αλλα οταν χρειαστει φροντισε να την φορας...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.965
Πόντοι
6.946
Ισότητα τύπε μου. Κάτω η πατριαρχια.
Φόβος, ανασφάλεια, ψυχικά προβλήματα, οικονομική εξάρτηση και πολλά άλλα.
Αυτά δεν δικαιολογούν το φόνο της όμως. Δεν αυξάνουν τη συνυπαιτιότητά της και αντίστοιχα μειώνουν τη συνυπαιτιότητα του φονιά.
Γνώμη μου.
Νομικά όχι. Λογικά και πραγματιστικα, ναι, έχει υπαιτιοτητα και αυτήν, τόσο απλά.
Όλοι πρέπει να προσέχουμε, άλλα άτομα, περιοχές, να μην κουβαλάμε προκλητικά ακριβά πράγματα, μετρητά στα χέρια, προκλητικό ντύσιμο στα στενά της Ομονοίας και Μεταξουργείο 4 το πρωί χωρίς ψυχή γύρω.
Κοινή λογική λέγεται.
Τα συλλυπητήρια μου. Ποιους όμως ψηφίζουν τόσες δεκαετίες όλοι αυτοί; Τους ίδιους.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πάλι καλά που είσαι κι εσύ ο γαμαω εδώ και ανεβαίνει ο Μ.Ο.
Είχα να γαμήσω ποιοτικά τα πάντα όλα (γκόμενα) γύρω στις δέκα μέρες. Σήμερα τον έβαλα. Ότι μπορώ κάνω
κι εγώ. Στις επάλξεις!
Πάω τώρα να φάω
και να κοιμηθώ.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.771
Πόντοι
2.816
ναι τυπε...αυτοι οι τυποι "για την 1 φορα" χρειαζονται...
για αυτο και "για την 1 φορα εκπαιδευονται"....
για να μεινουν ζωντανοι οι ιδιοι...
να μεινουν ζωντανοι αυτοι που δεν φταινε....
και να πεθανει αυτος που πρεπει....
1 φορα στα 10 χρονια θα χρειαστουν,ισως και ποτε.....

Οπως πληρωνεις και συντηρεις τον στρατό με δις,ολα αυτα τα χρονια....
Επειδη..."1 φορα θα χρειαστει" και ο στρατος...
Και "1 φορα θα χρειαστει" η ζωνη ασφαλειας στο αμαξι....
αλλα οταν χρειαστει φροντισε να την φορας...
Από την άλλη οι αεροπορικές προτιμούν να πληρώσουν αποζημίωση στους συγγενείς των θυμάτων...

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.771
Πόντοι
2.816
Είχα να γαμήσω ποιοτικά τα πάντα όλα (γκόμενα) γύρω στις δέκα μέρες. Σήμερα τον έβαλα. Ότι μπορώ κάνω
κι εγώ. Στις επάλξεις!
Πάω τώρα να φάω
και να κοιμηθώ.

Εγώ πρέπει να κοντεύω τις 2 βδομάδες...
Αυτό που με παρηγορεί είναι ότι σε 2-3 μέρες θα τα ρίξω όλα στο κωλαντερο

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.854
Πόντοι
216
Όλοι πρέπει να προσέχουμε, άλλα άτομα, περιοχές, να μην κουβαλάμε προκλητικά ακριβά πράγματα, μετρητά στα χέρια, προκλητικό ντύσιμο στα στενά της Ομονοίας και Μεταξουργείο 4 το πρωί χωρίς ψυχή γύρω.
Κοινή λογική λέγεται.
Ναι, καταλαβαίνω τι λες. Η έλλειψη αυτοπροστασίας, όπως τη περιγράφεις, οφείλεται σε λάθος επιλογή, λάθος κρίση, αμέλεια, όπως θέλεις πες το.

Η παραμονή με έναν τέτοιον άνθρωπο όμως, μπορεί να πηγάζει από πολύ βαθύτερα αίτια και να είναι μια διαρκής κατάσταση.
Δεν είναι λοιπόν δόκιμος ο παραλληλισμός τους, με βάση την κοινή λογική.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom