Νέα

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.773
Πόντοι
2.816
Έπαθε Άλεξ και αυτός :tooth:

πήγαινε παρακάτω μόνος σου εμένα γιατί με παραθέτεις???
Βλέπεις κανένα άλλο βλάκα εδώ;
Οι άλλοι λένε και μια άποψη
Εσύ λες παπαριές
Άμα δεν σε προβληματίζει εσένα.. εμένα μου περισσεύει
Καληνοτσες

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.488
Πόντοι
2.606
χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα
ατ σημερα
GKLHAQYWQAAfCbN.jpg
οι ρεμπεσκεδες εχουν ριξει πανι πανω στην λιμνη απο το αιμα......:confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.111
Πόντοι
3.656
Βλέπεις κανένα άλλο βλάκα εδώ;
Οι άλλοι λένε και μια άποψη
Εσύ λες παπαριές
Άμα δεν σε προβληματίζει εσένα.. εμένα μου περισσεύει
Καληνοτσες
ωραίος

σε προτρέπω να με κάνεις και ιγκνόρ να γλιτώσεις μια για πάντα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.047
Πόντοι
5.506
μετα το "το ειπα πρωτος" πεταξε και ενα "καληνοτσες"
πσο ηλιθιο ζωο ειναι αυτο?"

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.488
Πόντοι
2.606
περιμενω αυριο σε πρωινη εκπομπη γαμημενου μπουρδελοκαναλου να βγουν γαμηδοδημοσιοκαφροι και να λενε ..."πας φιλε μου για τη βαρδια σου και σου σκαει η αλλη για βοηθεια και τσακ τη μαχαιρωνουν και συ βρισκεσαι μπλεγμενος ενω πηγες για ενα μεροκαματο'.......

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Οτι δεν δουλευει το συστημα με την Αστυνομια εδω και χρονια ολοι το ξερουν αλλα κανεις δεν κανει τιποτα.
Θυμαμαι τον Χρυσοχοιδη σε παλιοτερη θητεια του στο υπουργειο αυτο, σε επισκεψη του σε αστυνομικο τμημα πρωτης γραμμης, στο κεντρο της Αθηνας, να λεει οτι χρειαζεται πραγματι ενισχυση, θα φροντισουμε να γινει. Προτεραιοτητα ο πολιτης.
Περναει ο καιρος , αλλαζει ο υπουργος, και αμα παει πολιτης σε αυτο το τμημα που επισκεφτηκε ο Χρυσοχοιδης, οι ιδιοι οι αστυνομικοι τους λενε Δεν υπαρχει προσωπικο, ελατε αυριο. Πχ αυτο το εχω ακουσει απο γυναικα που πηγε στο τμημα να καταγγειλει διαρρηξη στο σπιτι της, και της ειπαν Φυγετε και ελατε αυριο, δεν μπορουμε τωρα.
Και η κατασταση αυτη διαιωνιζεται.
<Δεν εχουμε επαρκες προσωπικο.>
Τωρα πως γινεται να λενε κατι τετοιο, οταν απο οσο ξερω η Ελλαδα ανα αναλογια κατοικων εχει αρκετους αστυνομικους...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.988
Πόντοι
6.946
Εδώ φτιάξαν νόμο οι Κούληδες και άφησαν ελεύθερους τους ληστές που πιάσαν, γιατί λέει έδωσαν πίσω τα κλοπιμαία, κοροϊδευόμαστε τώρα; Μιλάμε για Νόμους και περιορισμό και πίπες; Κάντε πως κοιμάστε τύποι μου, αυτή είναι η χώρα και οι εθνάρχες που την διοικούν.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.773
Πόντοι
2.816
ωραίος

σε προτρέπω να με κάνεις και ιγκνόρ να γλιτώσεις μια για πάντα
Τύπε εσύ ξεκίνησες τις πίπες

Αφού με ξέρεις γιατί δεν με έχεις ιγκνορ προ πολλού;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.047
Πόντοι
5.506
Στη χώρα με δυσανάλογα μεγάλο αριθμό αστυνομικών ανά πολίτη,μια γυναίκα δολοφονείται ακριβώς έξω από ένα ΑΤ απ αυτόν τον οποίον μόλις είχε καταγγείλει,ενώ τηλεφωνεί στο 100(!) Ο δράστης προφανώς είναι Έλληνας,άρα φταίει η κοπέλα,αν ήταν αλλοδαπός θα έφταιγε αυτός.#γυναικοκτονια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

γιατι εισαι ενας απλος αδιαφορος μαλακας παραλια

• Like
Αντιδράσεις: koskam

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.791
Πόντοι
1.756
Η μαλακια εδω εχει 2 σκηνες... Σκηνη 1η. Η κοπελα παει στο τμημα,αλλα δεν υποβαλει μηνυση και φευγει...Νταξ τι να σου κανει η 22χρονη μπατσινα...Επρεπε βεβαια να καταλαβει οτι η κοπελα ειναι σε πανικο και δεν μπορει να αποφασισει μονη της...Επρεπε να την κρατησει εκει,μεχρι να ερθει περιπολικο...Ακομα και να ηθελε να φυγει,επρεπε να την κρατησει...Λογω πανικου τα χανεις και κανεις οτι ναναι...Αντε λες δεν την εκοψε την μπατσινα...
Σκηνη 2.Η μεγαλη μαλακια....Ο τυπας κυνηγαει την κοπελα και αυτη ουρλιαζει,τρεχει προς το φυλακιο,μεσα υπαρχει οπλισμενος φρουρος.Την φτανει και την μαχαιρωνει μπροστα στο φυλακιο....Τι σκατα εκανε αυτος που ηταν μεσα??? Κοιμοταν??? Αν ηταν στην Αμερικη θα καταφερνε να την φτασει?...ή θα τον ειχαν κανει σουρωτηρι???..και δεν την εριξε μια μαχαιρια,την μαχαιρωνε ποση ωρα και απο το τηλ.κεντρο του "100" την ακουγαν να ουρλιαζει...Τι σκατα εκανε τοση ωρα ο φρουρος???Παγωσε απο τον φοβο του??
Τι σκατα λειτουργει σε αυτο το κρατος στην τελικη??? Παιρνεις το τρενο,πεθαινεις....Πας σε αστυνομικο τμημα για προστασια,σε σκοτωνουν απ εξω!!! Τι σκατα λειτουργει και πηγαινουν εκει ολοι οι φοροι μας???

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.111
Πόντοι
3.656
Τύπε εσύ ξεκίνησες τις πίπες

Αφού με ξέρεις γιατί δεν με έχεις ιγκνορ προ πολλού;
Δεν έχω κάνει ιγκνόρ κανέναν

αλλά να τρολάρεις σε ένα θρεντ για μια νεκρή κοπέλα είναι τραγικό.

λοιπόν επειδή εδώ το θρεντ δεν είναι για τις τρολομαλακίες μην με ξανά παραθέσεις γιατί δεν θα σου απαντήσω.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.978
Πόντοι
9.931
Η μαλακια εδω εχει 2 σκηνες... Σκηνη 1η. Η κοπελα παει στο τμημα,αλλα δεν υποβαλει μηνυση και φευγει...Νταξ τι να σου κανει η 22χρονη μπατσινα...Επρεπε βεβαια να καταλαβει οτι η κοπελα ειναι σε πανικο και δεν μπορει να αποφασισει μονη της...Επρεπε να την κρατησει εκει,μεχρι να ερθει περιπολικο...Ακομα και να ηθελε να φυγει,επρεπε να την κρατησει...Λογω πανικου τα χανεις και κανεις οτι ναναι...Αντε λες δεν την εκοψε την μπατσινα...
Σκηνη 2.Η μεγαλη μαλακια....Ο τυπας κυνηγαει την κοπελα και αυτη ουρλιαζει,τρεχει προς το φυλακιο,μεσα υπαρχει οπλισμενος φρουρος.Την φτανει και την μαχαιρωνει μπροστα στο φυλακιο....Τι σκατα εκανε αυτος που ηταν μεσα??? Κοιμοταν??? Αν ηταν στην Αμερικη θα καταφερνε να την φτασει?...ή θα τον ειχαν κανει σουρωτηρι???..και δεν την εριξε μια μαχαιρια,την μαχαιρωνε ποση ωρα και απο το τηλ.κεντρο του "100" την ακουγαν να ουρλιαζει...Τι σκατα εκανε τοση ωρα ο φρουρος???Παγωσε απο τον φοβο του??
Τι σκατα λειτουργει σε αυτο το κρατος στην τελικη??? Παιρνεις το τρενο,πεθαινεις....Πας σε αστυνομικο τμημα για προστασια,σε σκοτωνουν απ εξω!!! Τι σκατα λειτουργει και πηγαινουν εκει ολοι οι φοροι μας???
Πως να την κρατήσει με το ζορι, της λέει φεύγω και θα καλέσω το 100 απο το δρόμο.

Οσο αφορά τον φρουρό δεν ξερω τι μπορεί να έγινε, πιθανόν μεχρι να πάρει χαμπάρι τι γίνεται και να βγει εξω ολα να είχαν τελειώσει, βράδυ ηταν μπορει και να ηταν αραχτός μεσα στο φυλάκιο.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.773
Πόντοι
2.816
Δεν έχω κάνει ιγκνόρ κανέναν

αλλά να τρολάρεις σε ένα θρεντ για μια νεκρή κοπέλα είναι τραγικό.

λοιπόν επειδή εδώ το θρεντ δεν είναι για τις τρολομαλακίες μην με ξανά παραθέσεις γιατί δεν θα σου απαντήσω.
Στα παπάρια μου σε γράφω τύπε
Κ εσένα και όλους τους ιδεαλιστές σαν και σένα
Μόνο να κρίνεται τους πάντες και τα πάντα ξέρετε

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.988
Πόντοι
6.946
Οι αστυνομικοί έχουν το ελεύθερο να επεμβαίνουν χωρίς συνέπειες ΜΟΝΟ για Κούληδες, ΤσίπροΑνδρουλάκηδες, Κουκουβάγιες, Εφοπλιστές Νταβατζήδες, κ.λ.π. Για οτιδήποτε άλλο, τους έχουν δικάσει και καταδικάσει κατευθείαν, πολλά τα παραδείγματα, άρα; Γιατί να συλλάβουν ληστές όταν οι ΝΔ φτιάχνει νόμους να αφήνονται ελεύθεροι; Ο άλλος απελευθέρωσε όμηρο πυροβολώντας τον κακοποιό, και πήγε κατηγορούμενος.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.488
Πόντοι
2.606
Στα παπάρια μου σε γράφω τύπε
Κ εσένα και όλους τους ιδεαλιστές σαν και σένα
Μόνο να κρίνεται τους πάντες και τα πάντα ξέρετε
γιατι δεπαναγαμηθεις τοτε ομορφα και ωραια και ασε μας τους περιεργους

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.773
Πόντοι
2.816
γιατι δεπαναγαμηθεις τοτε ομορφα και ωραια και ασε μας τους περιεργους
Τύπε πως θετεις το όμορφα κι ωραία;
Δεν νομίζω να σας αναγκασα να μου απαντήσετε..
Αν το έκανα ζητώ συγγνώμη
Ελπίζω την επόμενη φορά να είστε πιο συνετοί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom