Eγω που εχω φετιχ με τα ποδια δεν μπορω να ψηφισω......!
Βαλε μια επιλογη.
μπα δε νομιζω...Πες μου ότι έδινε και γκρόβερ και έφυγα για να τραβήξω μαλακία
Κατσε και σκουξε μωρη χηνα. Ασε τα ψοφια και τις τζιριτζατζουλες.
Αρχες Φεβρουαριου μου την ειχατε πεσει γαμωφιλεναδες με παραθεσεις και φιλοφρονησεις μεταξυ σας.
Ολα τα θυμαμαι. Μην ζοριζεσαι :-*.
Απαράδεκτο! >μπα δε νομιζω...
Σου αφήσαμε τραύμα όμως ε?
Ναι, πολύ λογικό συμπέρασμα. Στην πέσαμε 2 άτομα κάποτε και προφανώς ήμασταν και φίλοι χαχαχα. Όχι ότι απλά θα έλεγες μαλακίες.
Φιλοφρονήσεις?
Ελπίζω να μην εκτείνεται η καμένη σου φαντασία και σε άλλους τομείς.
Έτσι κ δεν τον δίνει σπάσιμο μεγάλο ε man?προσωπο,ποδια,στυλ κ κωλος.
αμα δεν εχει μικρο κωλαρακι ειναι μεγαλο σπασιμο.Έτσι κ δεν τον δίνει σπάσιμο μεγάλο ε man?
ρε λουκία μας λες τι σου αρέσει πάνω στις γυναίκες, βλαμμένη είσαι ή λεσβία?αμα δεν εχει μικρο κωλαρακι ειναι μεγαλο σπασιμο.
ψηλη αδυνατη με μικρο στηθος και κωλο....
αγελαδοβυζες κ χοντροκωλες ου!
Γιατί να μην είναι απλά βλαμμένη λεσβία;;;ρε λουκία μας λες τι σου αρέσει πάνω στις γυναίκες, βλαμμένη είσαι ή λεσβία?
αντικειμενικη.αν εσεις δε μπορειτε να κρινετε αντρες λογω κομπλεξ δε φταιω εγω!ρε λουκία μας λες τι σου αρέσει πάνω στις γυναίκες, βλαμμένη είσαι ή λεσβία?
Ψαγμένο,θα το λέω κ γω από εδώ κ πέρα όταν με ρωτάνε τι μου αρέσει πάνω τους.το οτι δεν ειναι άντρες.....
Συνεχιζεις μωρη σουπια να πετας μελανι για αποπροσανατολισμο.
Ουτε τα φανταζομαι, ουτε υπερβαλλω.
Σαλτα και χτενισου ζακι .
Πάντως όποτε θελήσεις να αποκατασταθείς δε θα΄ναι δύσκολο,ουρά κάνουν οι γαμπροί εδώ μέσα...Υπάρχουν μηνύματά σου το Γενάρη και μετά το Μάιο. Φλεβάρης γιοκ. Λες ότι σβήστηκαν καποια ποστς και λες για μια γκόμενα, μάλλον για μένα τα λες. Τώρα τα δικά μου ποστς είναι πολλά για να κάτσω να ψάξω.
Μ'έχεις πάρει στο κατόπι και αγχώθηκα, ωιμέ!
Α μπραβο. Γεναρη. Αυτα λεω.Υπάρχουν μηνύματά σου το Γενάρη και μετά το Μάιο. Φλεβάρης γιοκ. Λες ότι σβήστηκαν καποια ποστς και λες για μια γκόμενα, μάλλον για μένα τα λες. Τώρα τα δικά μου ποστς είναι πολλά για να κάτσω να ψάξω.
Μ'έχεις πάρει στο κατόπι και αγχώθηκα, ωιμέ!
Πάντως όποτε θελήσεις να αποκατασταθείς δε θα΄ναι δύσκολο,ουρά κάνουν οι γαμπροί εδώ μέσα...
Α μπραβο. Γεναρη. Αυτα λεω.
Θυμισου εκεινα και σαλτα και χτενισου λεμε.
Μην αγχωνεσαι. Εχεις μεγαλη ιδεα για τον ευατο σου αμα νομιζεις οτι θα ασχολουμαι διαρκως μαζι σου .