You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυναίκες - Τι μας αρέσει πιο πολύ πάνω τους;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 119
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
τα αυτονοητα λες.....Πρόσωπο,μάτια
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 38.029
- Πόντοι
- 25.467
αχα... μαλιστα
Καντε μας και διαλεξη τωρα περι αεριων......
Και φυσικα που τα διαχετευετε, εκτος της φυσικης αναγκης που ονομαζεται, κλασιμο ....
Προς το παρόν κλάνω μόνο μεθάνιο.
Τώρα που μου ανοίξατε τους ορίζοντες σκέπτομαι να πειραματιστώ και με άλλα αέρια. Δεσμεύομαι, -όταν τα καταφέρω- να σας τα διοχετεύσω.
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
πρωτα κανεις ενα γενικο review..εαν ειναι χοντρη,κοντη αποριπτεται
μετα κοιταζεις τα ματια δειχνουν εαν ειναι δραστηρια ή δυσκοιλια-κυμησω..μακρυα
μετα κοιταζεις προσωπο.μπορεις να το φανταστεις και με σπερμα..
μετα στηθος..εαν ειναι μεγαλο σαν πεπονακι ακομα καλυτερα
μετα κωλαρακι με τροπο οταν γυρισει
αυτα τις πρωτες μερες..μετα ο χρονος θα δειξει εαν μπορειτε να ειστε μαζι ή οχι..
μετα κοιταζεις τα ματια δειχνουν εαν ειναι δραστηρια ή δυσκοιλια-κυμησω..μακρυα
μετα κοιταζεις προσωπο.μπορεις να το φανταστεις και με σπερμα..
μετα στηθος..εαν ειναι μεγαλο σαν πεπονακι ακομα καλυτερα
μετα κωλαρακι με τροπο οταν γυρισει
αυτα τις πρωτες μερες..μετα ο χρονος θα δειξει εαν μπορειτε να ειστε μαζι ή οχι..
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
αυτο σημαινει οτι κλανετε αλλα δυστυχως για σας δεν δυναμαι να σας δωσω αυτη την χαρα διοτι δεν παω με αρσενικα ........Προς το παρόν κλάνω μόνο μεθάνιο.
Τώρα που μου ανοίξατε τους ορίζοντες σκέπτομαι να πειραματιστώ και με άλλα αέρια. Δεσμεύομαι, -όταν τα καταφέρω- να σας τα διοχετεύσω.
Αναζητηστε αλλου την χαρα σας φιλτατε .....
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 38.029
- Πόντοι
- 25.467
αυτο σημαινει οτι κλανετε αλλα δυστυχως για σας δεν δυναμαι να σας δωσω αυτη την χαρα διοτι δεν παω με αρσενικα ........
Αναζητηστε αλλου την χαρα σας φιλτατε .....
:o Ούτε και με αυτά;;;
Ααααα.... Δεν ξέρετε τι χάνετε!!! Απενοχοποιήστε το σεξ. Θα σας βοηθήσει ψυχολογικά.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Σας ευχαριστω θερμα για την συμβουλη σας αλλα δεν θα παρω ......:o Ούτε και με αυτά;;;
Ααααα.... Δεν ξέρετε τι χάνετε!!! Απενοχοποιήστε το σεξ. Θα σας βοηθήσει ψυχολογικά.
Καλη τυχη εις την αναζητηση σας
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ακριβως !!!!!!ο "αέρας" και το στύλ τους. Πιστευω οτι ακόμα και μια μέτρια εμφανισιακά κοπέλα αν εχει το κατάλληλο στύλ θα προσελκύσει τα βλέμματα!
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Τυπε, τα καταφερες με το πληκτρολογιο βλεπω .Τα βραχιολάκια (trick-trick the glasses is equal to bic-bic the bracelets). Κουλό ε; Σε δυο ώρες θα πάρω τηλέφωνο την καρδουλίτσα μου, την κυρία Νίκη. Αχ. Μετράω τις μέρες να επιστρέψω.
Περιμενουμε με ανυπομονησια τις διηγησεις σου.
Να μαθεις την κυρια Νικη, τωρα που θα ερθεις, να ανοιγει το Skype να γουσταρετε...
Επισκέπτης
Εμένα με τραβάει πολύ το ωραίο δέρμα. Δεν πα να 'ναι όπως να 'ναι η γκόμενα, αν έχει ωραίο δερματάκι θα βρει μια θέση στην καρδιά μου.
Μετά το δέρμα, με τραβάει πολύ το κοντό μαλλί. Αν τύχει και τα έχει και τα δυο, τότε ευχαρίστως να τη γαμήσω και τσάμπα
Μετά το δέρμα, με τραβάει πολύ το κοντό μαλλί. Αν τύχει και τα έχει και τα δυο, τότε ευχαρίστως να τη γαμήσω και τσάμπα
Επισκέπτης
Εγώ θα απαντήσω αυτό που λένε τα πουτανάκια μοντελάκια στα περιοδίκα στην συνεντευξη που έχουν δίπλα από τη γυμνή τους φωτογράφιση!
Τα παπούτσια!!!
Τα παπούτσια!!!
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ρε συ ιδια γουστα εχουμε? :SΕμένα με τραβάει πολύ το ωραίο δέρμα. Δεν πα να 'ναι όπως να 'ναι η γκόμενα, αν έχει ωραίο δερματάκι θα βρει μια θέση στην καρδιά μου.
Επισκέπτης
Όχι, εμένα μ' αρέσει κι ο πατσάς μετά τη βραδυνή μπουρδελότσαρκαρε συ ιδια γουστα εχουμε? :S
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
εμενα μ αρεσει κατα τη διαρκεια ενιοτεΌχι, εμένα μ' αρέσει κι ο πατσάς μετά τη βραδυνή μπουρδελότσαρκα
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Επισκέπτης
Δεν λέει ρε τύπε, μετά θα σε τρελάνει στα γλωσσόφιλα η γκόμενα και δεν θα σ' αφήνει να φύγειςεμενα μ αρεσει κατα τη διαρκεια ενιοτε
Ρε εσύ δεν ήσουν ο μόνος μαζί μ' εμένα που γούσταρε τη Μίκη με το κοντό μαλλί;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 40