axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Πάντως όποτε θελήσεις να αποκατασταθείς δε θα΄ναι δύσκολο,ουρά κάνουν οι γαμπροί εδώ μέσα...
Πάντως όποτε θελήσεις να αποκατασταθείς δε θα΄ναι δύσκολο,ουρά κάνουν οι γαμπροί εδώ μέσα...
Μια και μονη δοκιμασια....Μουσακα.......
Παρων......
Ποτε τρωμε ?
Fixed.Τελικα αυτο το παιδι μπορεις να το κανεις οτι θες αρκει να το ταϊζειςμουσακα......
Τελικα αυτο το παιδι μπορεις να το κανεις οτι θες αρκει να το ταϊζεις μουσακα......
Ποια ρε ?Εγώ της λέω να πάρει τον αχαχούχα που είναι πολύ καλό παιδί αλλά δε με ακούει,ας γεροντοκοριάσει λοιπόν.
Νομιζω οτι θα ειναι καταδεχτικοs και στο παστιτσιο
http://[URL unfurl="true"]www.biblioasi.gr/popup_image.php?pID=85955[/img[/URL]]Ποια ρε ?
Η Βελβω ? :o
Δεν πας καλα ρε συ μου φαινεται........
Και σου μοιαζω για γατος εγω ?
Φιλος να σου πετυχει.........
Ποια ρε ?
Η Βελβω ? :o
Δεν πας καλα ρε συ μου φαινεται........
Και σου μοιαζω για γατος εγω ?
Φιλος να σου πετυχει.........
Καλα το παιδι.... το αφηνω ασχολιαστοΤελικα αυτο το παιδι μπορεις να το κανεις οτι θες αρκει να το ταϊζεις μουσακα......
Με χτυπας στο ψαχνο βλεπω .....Ο μουσακας μου αρεσει περισσοτερο παντως.....
Ασε που αρχισα να πετυχαινω και τα γεμιστα (χωρις κιμα ομως)....Σαν της μαμας τα κανω σχεδον....
ξερεις τι στριμμενες ειναι οσες εχουν και προικα ?Προτου την απορριψειs, ρωτα για την προικα και μετα βλεπουμε
Οι καιροι ειναι δυσκολοι φιλε μου
σε νικαει ενα πιατο φαι ρε μητσο? σιγα το πραμα..Με χτυπας στο ψαχνο βλεπω .....
ξερεις τι στριμμενες ειναι οσες εχουν και προικα ?
Απαπαπαπαπαπαπαπαπαααααααα
δεν σου εχει χαλασει ο φουρνος εσενα γιαυτο το λες....σε νικαει ενα πιατο φαι ρε μητσο? σιγα το πραμα..
βρε απο μακρια κι αγαπημενοι σου λεω.....Λεπτομερειεs........
Μπροs στα καλη τι ειν ο πονοs
και μπροs στην τσεπη τι ειν η αηδια???
http://[URL unfurl="true"]www.biblioasi.gr/popup_image.php?pID=85955[/img[/URL]]
Το μέλλον σου,αβέβαιο.... :2funny: :2funny:
[/quote]Απειλουμαι δηλαδη ? :think:
Βρε σαν τον Παπαδημο κανειs......βρε απο μακρια κι αγαπημενοι σου λεω.....
Ειμαι χειροτερος απο αυτον και νεοτερος βεβαιως βεβαιωςΒρε σαν τον Παπαδημο κανειs......
Σου δινουμε την 6η δοση και αρνεισαι
Οι Γερμανοι ειναι φιλοι σαs