The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 38.891
- Πόντοι
- 25.467
Πονέσανε τα μάτια μας.
Εχετε δίκιο... Διέγραψα μάλλον το 1 στο τέλος. Δηλώνει νεα στο χώρο..
Πονέσανε τα μάτια μας.
ερωτηκη δυαθεση ΥΠΣΟΣ
Την ΠΣωλή μας να ξέρει να χειρίζεται και τα υπόλοιπα τα παραβλέπουμε!
εκανες ενα μεγαλο λαθος φιλε ;) εμπιστευτηκες λαθος ανθρωπους :- δεν υπαρχει οργανωση λεμε διαβαζε τα γραφομενα φιλεΛίγο προσοχή αδέρφια, η συγκεκριμένη ρίχνει και στησίματα, περιμένετε πρώτα να έρθει και μετά πάρτε δωμάτιο. Εγώ την πάτησα σαν πρωτάρης.
καλημέρα. Μήπως έχει κανείς το τηλ.της φοιτήτριας;
Καλησπρερα μυστη, ξεκαθαρες οι απαιτησεις σου αλλα πολλες τις βρισκω..μυστω απο yourangels η μονη που σκεφτομαιΚαλησπέρα σε όλη την παρέα. Μπαίνω στα διαφορά site αναζητώντας κάτι καλό με την προοπτική να την ‘προτιμάω’ σε μια σχετικά μόνιμη βάση - όσο επιτρέπει κ η τσέπη πάντα-. Οι προτιμήσεις μου είναι αρκετά ξεκάθαρες θα έλεγα :
1. Milf (30-40)
2. Πιασίματα (όχι χονδρη βέβαια )
3. Καλή συμπεριφορά
4. Ελληνίδα
5. Καθαρή- υγειής (δεν με ενδιαφέρουν υψηλού ρίσκου έξτρα επειδή φοβάμαι Αρρωστειες κτλ)
Υπάρχει κάποια κοπέλα η κοπέλες να μ προτείνετε ; Ευχαριστώ προκαταβολικά !
* υποσημείωση: έχω καεί στο παρελθόν από αγγελίες που άλλες έδειχναν και άλλες ερχόντουσαν κ μάλιστα με πολύ κακή συμπεριφορά.
Ρίξε μια ματιά κι εδώ διαβάζοντας προς τα πίσω:Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Μπαίνω στα διαφορά site αναζητώντας κάτι καλό με την προοπτική να την ‘προτιμάω’ σε μια σχετικά μόνιμη βάση - όσο επιτρέπει κ η τσέπη πάντα-. Οι προτιμήσεις μου είναι αρκετά ξεκάθαρες θα έλεγα :
1. Milf (30-40)
2. Πιασίματα (όχι χονδρη βέβαια )
3. Καλή συμπεριφορά
4. Ελληνίδα
5. Καθαρή- υγειής (δεν με ενδιαφέρουν υψηλού ρίσκου έξτρα επειδή φοβάμαι Αρρωστειες κτλ)
Υπάρχει κάποια κοπέλα η κοπέλες να μ προτείνετε ; Ευχαριστώ προκαταβολικά !
* υποσημείωση: έχω καεί στο παρελθόν από αγγελίες που άλλες έδειχναν και άλλες ερχόντουσαν κ μάλιστα με πολύ κακή συμπεριφορά.
Ναι, έχει αναφερθεί και πιο πίσω...Αν δεν κανω λαθος πρωην μαμπο κοριτσο που χε κ προφιλ εδω
Μαρια κατερινα ναταλια κ αλλα πολλα ονοματα
Ναι, έχει αναφερθεί και πιο πίσω...
Τέτοια λες και θα μας τις παχύνεις όλες εδώ μέσαΜπαμπατσικο κ αυτο οπως μ αρεσει