PanthersG3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2024
- Like
- 1.957
- Πόντοι
- 201
Μόλις κανονίσεις δεν θα σε νοιάζει η δεκαετία των 20Όντως φαίνεται δυνατή φίλος κ έχω διαβάσει τα καλύτερα , αλλά θα ήθελα στην δεκαετία των 20s
Μόλις κανονίσεις δεν θα σε νοιάζει η δεκαετία των 20Όντως φαίνεται δυνατή φίλος κ έχω διαβάσει τα καλύτερα , αλλά θα ήθελα στην δεκαετία των 20s
Η Αννα24 που είναι πιο πολύ του ωραίου αδύνατου στυλ και μακρυ μαύρο μαλλί.Να ρωτήσω εγώ , Μαλβίνα ή Αννα24 ή Lady ή Μαρία ;
Είναι κ οι 4 στην ηλικία κοντά .
Είναι τουμπανα
Δεν δίνουν κωλο ( ή μια νομίζω συν 100, υπερβολικό το βρίσκω)
Κ γενικά στις κριτικές τα πάνε αρκετά καλά όλες τους .
Το κόστος είναι στα 150
Ποια υπερέχει όμως ;
Όλες μ αρέσουν φίλος! Να χα μια 700αρα να τις έπαιρνα τη μια πίσω απ την άλλη….Η Αννα24 που είναι πιο πολύ του ωραίου αδύνατου στυλ και μακρυ μαύρο μαλλί.
Αν βέβαια σου αρέσει και σε φτιάχνει αυτος ο σωματοτυπος.
Είναι ΑΚΡΙΒΏΣ με την σειρά που έβαλες τα ονόματα φίλε μουΝα ρωτήσω εγώ , Μαλβίνα ή Αννα24 ή Lady ή Μαρία ;
Είναι τουμπανα
Το κόστος είναι στα 150
Ποια υπερέχει όμως ;
Είναι ΑΚΡΙΒΏΣ με την σειρά που έβαλες τα ονόματα φίλε μου
Με το νο 4 να ακολουθεί σε απόσταση όμως των πρώτων τριών από άποψη υπηρεσιών![]()
Τον Μεντορά μου δεν τον ψηφίζω για κύριο μαλάκα
Artemis SirinaΚαλησπέρα
Με ενδιαφέρει συνάντηση με Ελληνίδα εμφανίσιμη, όσο γίνεται πιο νεαρή με ωραίο κωλαράκι (ανεξάρτητη ή γραφείο)
Ποια προτείνετε;
.....μαγκα μου τα γουστα κ οι καβλες του καθενος μας ειναι τελειως διαφορετικα κ υποκειμενικα! Εγω που τις εχω συναντησει κ τις τεσσερις σου προτεινω πρωτα την @Anna24 , επειτα την @DiorPoison (Malvina) , μετα την @Lady Alexia κ τελος την @Maria. δν θα στην προτεινα, αλλα θα σου προτεινα την @Sandra~Να ρωτήσω εγώ , Μαλβίνα ή Αννα24 ή Lady ή Μαρία ;
Είναι τουμπανα
Το κόστος είναι στα 150
Ποια υπερέχει όμως ;
Από εμφάνιση τι λέει; Ανταποκρίνεται στις φωτογραφίες; Ψηλή κοντή ; θυμάσαι;
Δεν την βλεπεις φίλε μου ; μόνο απο την εκφραση καταλαβαίνεις..Καλησπέρα
Ξέρουμε τίποτα για την συγκεκριμένη?
![]()
Loana όμορφη θεά διαθέσιμη ???????? Αθήνα - KaloSex
Υπηρεσίες από Γυναίκες Αθήνα, Είμαι η Loana ισπανικής καταγωγής Είμαι διαθέσιμη για τις άτακτες συναντήσεις σας χωρίς καμία ταλαιπωρία Γράψτε μου μέσω...www.kalosex.com
Έλα ρε συ Πανο... Μια χαρά είναι η έκφραση της κοπέλας!!!Δεν την βλεπεις φίλε μου ; μόνο απο την εκφραση καταλαβαίνεις..
Όντως.. τώρα που παρατηρώ καλύτερα..Έλα ρε συ Πανο... Μια χαρά είναι η έκφραση της κοπέλας!!!![]()
Παλιές φώτο από 2018 που βρήκα σε άλλο site .
Κατερίνα ρωσιδα 70 e/h με μασάζ μαζί no anal 2 cums
Έχει πάρει κανείς τη συγκεκριμένη κοπέλα? Πληροφορίες για ποια είναι? Παίζει μπάλα ακόμη? Όποιος γνωρίζει κ θέλει μπορεί να δώσει info κ σε pm....
Χαχαχα φίλε εννοείται ότι φαίνεται υπέρτατη μουναρα.. απλά εγώ ρώτησα γιατί σκέφτομαι μήπως είναι φεικ...παίζει αυτό το ενδεχόμενο? Είμαι καινούριος σοριΔεν την βλεπεις φίλε μου ; μόνο απο την εκφραση καταλαβαίνεις..
Λοιπόν αγαπητοί μουΈσκασε μύτη στους δίπλα μια evelina rus
Ξερουτε κάτι εσείς??!
Κατατοπιστικός φίλτατε , σε ευχαριστώ !.....μαγκα μου τα γουστα κ οι καβλες του καθενος μας ειναι τελειως διαφορετικα κ υποκειμενικα! Εγω που τις εχω συναντησει κ τις τεσσερις σου προτεινω πρωτα την @Anna24 , επειτα την @DiorPoison (Malvina) , μετα την @Lady Alexia κ τελος την @Maria. δν θα στην προτεινα, αλλα θα σου προτεινα την @Sandra~
![]()
Ηλικία στο περίπου;Λοιπόν αγαπητοί μου
Συνάντηση με το κορίτσι πριν λίγες μέρες σε ξενοδοχείο του κέντρου.
Πολύ ωραίο πρόσωπο, ξανθά μαλλιά, γαλανά μάτια
Σώμα ζουμερο, βυζάρες και πάμε στον αγώνα..
Γλωσσοφιλα δεν δίνει (να κρατήσουμε κάτι για το επόμενο ραντεβού... λέει)
Πίπα δυνατή κλασική της ρωσικής σχολής, σεξ σε ότι στάση θες και πολύ ωραία ανοίγματα στο ιεραποστολικό
Στο σοσιαλ κομμάτι,η πολύ καλή γνώση Ελληνικών και το κοφτερό μυαλό της δημιουργούν μια ωραία ατμόσφαιρα
Κόστος 100ευρω/1 ωρα
Τέλος, νομίζω ότι πρόκειται για μία κοπέλα που ακολουθούσα στο ινστα προ λίγων ετών και η οποία διαφήμιζε μόνο μασάζ σε δικό της χώρο στη Γλυφάδα
Αυτά.
Γύρω στα 40 την έκαναΗλικία στο περίπου;
Εμφάνιση όπως στις φωτογραφίες ή πιο παχουλή;