Ρε αδέρφια έχω μια απορία....
Ξέρουμε ότι στις 10 ανεξάρτητες (και καλά) οι 9 είναι άλλες από αυτές που βλέπουμε....
Στις τιμές ψάχνετε από 150 και πάνω....
Από service άστα να πάνε....στην καλύτερη καλή πίπα....
Ποιός ο λόγος να ψάχνουμε ανεξάρτητες αφού στα γραφεία τουλάχιστον διαλέγεις ανάμεσα σε 20.... 30 γυναίκες οι περισσότερες με καρτέλες και οι περισσότερες κοντά σε αυτό που βλέπουμε....
Παλιότερα περνάμε το ρίσκο για ανεξάρτητη γυναίκα αλλά το μπάτζετ ήταν 80 ταβάνι τα 100 ευρώ....
Τώρα 5...6 έχω δει με 150 με μετά πάμε .....200 250 400 .....
Γιατί ρε αδέρφια;;;
Τι ψάχνεις ρε συναγωνιστή? Η κατάσταση ειναι για τον π@@@ καβαλά!!
Όσο υπάρχουν μ@@@λοι χορηγοί αγαπουληδες κ πυρφοροι.....τόσο θα ανεβαίνουν οι τιμές στις ανεξάρτητες...... θα μου πεις κάποιοι τα δίνουν ....γιατι συμβαίνει αυτο??
Δεν μου κάνει εντύπωση καθόλου .....αφού άλλοι έχουν γκόμενά κ εκτός από μόνιμοι χορηγοί γίνονται κ χρηματοδότες σε άνοιγμα επιχείρησης αγορά ακινήτου κάλυψη ολων των εξόδων σε διακοπές κτλ για την γκόμενά τους και στο τέλος όταν σταματήσει η επιχορήγηση τους χωρίζουν κ πάνε στον επόμενο χορηγό. Όλοι αυτοί δεν θα κολωσουν να σκάσουν 150 200 300 500 σε μια άγνωστη σύνοδο ανεξαρτητη που έχουν δει μονο σε φωτο για μια ώρα. Έτσι έχουν μάθει..... Αυτοί είναι που τα δίνουν!
Οσο για την τιμή.... τώρα να ζητάει μια ανεξαρτητη 150+ ευρώ/h (ειδικότερα χωρίς φουλ πρόγραμμα) που θα τα πάρει όλα τσέπη κ δεν θα αξίζει από εμφάνιση είναι αδικία κ κοροϊδία για τα μοντέλα των γραφείων που περνούν το 50% του ποσού αυτού.
Στο ταβάνι της τιμης του 100 ευρω/h που είπες μπορεί να αξιζουν πολλές.....στα 150+ 1/10 κ αν....
Τουλάχιστον στα γραφεία έχει όμορφες κ πολλές φορές η κοπέλα που έρχεται φέρνει στο 80% της φωτο που βλέπεις στη φωτο/βίντεο.....και όχι η Μαρία της γειτονιάς και μάλιστα με την τιμή των 150/h. Θα μου πεις άλλοι θέλουν να τα δίνουν στη Μαρία κ άλλοι στην χοντρή αγελάδα... γουστα ειναι αυτα κ επιλογές στον καθένα....
Ας μην μιλήσουμε για την διαθεσιμότητα κ το κλείσιμο ραντεβού.....που είναι σαν να παρακαλάμε μια υποψήφια γκόμενά μας για να βρεθούμε.
Ανεξαρτητες
ΟΤΑΝ θέλουν ΌΠΟΤΕ θέλουν κ με ΟΠΟΊΟΝ θέλουν !!!!!!