gyrologos77777
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.346
- Πόντοι
- 1.041
Το ερώτημα είναι πηγαίνει όντως;Εχω την εντυπωση πως παει μονο πριαμο ηλιουπολη
Το ερώτημα είναι πηγαίνει όντως;Εχω την εντυπωση πως παει μονο πριαμο ηλιουπολη
Αν δε με απατα η μνημη μου ηθελε 200 για 1 ωρα ΟΛΑ ελευθερα. Εννοειτε πως δεν πηρα.
Τελικα τα ακαποτα τεινουν να γινουν μονιμα με οτι αυτο συνεπαγεται
Αν δε με απατα η μνημη μου ηθελε 200 για 1 ωρα ΟΛΑ ελευθερα. Εννοειτε πως δεν πηρα.
Τελικα τα ακαποτα τεινουν να γινουν μονιμα με οτι αυτο συνεπαγεται
Kαι εδώ μια από τα ίδια φιλε καμια απάντησηΕγώ πάλι νομίζω ότι το συγκεκριμένο άτομο είναι φαντομάς ή κάποιος απλά τρολάρει.
Η τύπισα σε συγκεκριμένες φωτογραφίες βγάζει το πρόσωπό της φόρα παρτίδα. Πολύ περίεργο για "Ελληνίδα". Επίσης, όσες φορές και εάν έχω κάνει προσπάθεια επικοινωνίας μέσω του site που αναρτεί αγγελίες, ποτέ δεν έχω λάβει απάντηση. Σε κάνει να αναρωτιέσαι, γιατί μπαίνει καν στον κόπο;! Αλήθεια "tripas" εσύ πως ήρθες σε επαφή;
Ευχαριστώ!
100%. Μπράβο ρε φίλε.Αυτή η τύπισσα της αγγελίας που συζητάτε
έχω την αίσθηση ότι είναι η παρακάτω....
Έχω δίκαιο???
Καλημερα έχει κάποιος εμπειρία;
Αρα ειναι πραγματι η κοπέλα στις φωτό?Αν επιτρέπεται ποσο ειναι το δώρο της και τι περιλαμβανει?Πραγματικά πολύ ωραία κοπέλα (fitness model ) με τον ωραιότερο κωλο για εμένα , τον δίνει άνετα σε όλες τις στάσεις .
Αλλά.... μετά από μια δυο φορές την βαριέσαι ... είναι μόνο για το παλμαρε του καθενός
Αυτή η τύπισσα της αγγελίας που συζητάτε
έχω την αίσθηση ότι είναι η παρακάτω....
Έχω δίκαιο???
Αρα ειναι πραγματι η κοπέλα στις φωτό?Αν επιτρέπεται ποσο ειναι το δώρο της και τι περιλαμβανει?
[/quotΝαι είναι η κοπέλα της φωτό, σέρβις ακαποτη πίπα , φιλιά ,κωλο, στα 200€ χωρίς δεν ξέρω , για αυτό την πήρα μόνοΑρα ειναι πραγματι η κοπέλα στις φωτό?Αν επιτρέπεται ποσο ειναι το δώρο της και τι περιλαμβανει?
εδω τι παιζει?εχει μιλησει κανεις μαζι της γιατι αποκλειεται να ειναι αληθινη
Πως μιλησες μαζι της αφου δεν εχει καν τηλεφωνοΜόλις μίλησα....Δεν ξέρω μπρο...Αλλά με ιντρίγκαρε τόσο πολύ που ετοιμάζω κασκαντεριλίκι αύριο το μεσημέρι...Αναμένετε λοιπόν καθότι ως γνωστόν θα ενημερώσω για εξελίξεις άμεσα την ομάδα...
Πολλες διαφορετικες αγγελιες με διαφορετικα μειλ και το ιδιο προσωπο που στελνει ενα τυποποιημενο μηνυμα στην αρχη και μετα δεν απανταεδω τι παιζει?εχει μιλησει κανεις μαζι της γιατι αποκλειεται να ειναι αληθινη
Μέσω του mail προφανώς...Πως μιλησες μαζι της αφου δεν εχει καν τηλεφωνο
Μιας χρήσης είναι το mail και μετά αυτοκαταστρέφεται;Πολλες διαφορετικες αγγελιες με διαφορετικα μειλ και το ιδιο προσωπο που στελνει ενα τυποποιημενο μηνυμα στην αρχη και μετα δεν απαντα
Σε εμένα πάντως κανόνισε κανονικά για αύριο μέσω mail...πάω για να δω τι θα παίξει..I am fucking curious...Θα δείξειΠολλες διαφορετικες αγγελιες με διαφορετικα μειλ και το ιδιο προσωπο που στελνει ενα τυποποιημενο μηνυμα στην αρχη και μετα δεν απαντα