jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Ναι υπάρχει...
:S
Ναι υπάρχει...
μονο που αυτο που εστειλες εχει μονο κενο
Γνωρίζουμε κατι; ειχα ξαναρώτησε αλλα δεν πηρα ποτε απάντηση. Καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Αν υπάρχει νήμα και δεν υο εχω βρει ζητάω συγγνώμη.
Πηρα εγω τηλ μονο που δε με εβρισε χαχαχα. Μαλλον την εχουν παρει 500 τηλεφωνα απο την ωρα που εβαλε την αγγελια.
τελικα σας τρωει ο ποπός σαςΠηρα εγω τηλ μονο που δε με εβρισε χαχαχα. Μαλλον την εχουν παρει 500 τηλεφωνα απο την ωρα που εβαλε την αγγελια.
Ρε με την προπονήτρια μανία.. αυτή είναι τρελή εντελώς είπαμετελικα σας τρωει ο ποπός σας
ειναι τελικα αυτο που ειπε ο iuakoya καποιοι εξιτάρονται απο ολο αυτο ;) μετα απο οτι εμαθα στο 1ο εχουν αναδουλειες :- ειναι και κοντα να κανουν λιγο τζιρο τα παληκαρια :SΡε με την προπονήτρια μανία.. αυτή είναι τρελή εντελώς είπαμε
Ρε με την προπονήτρια μανία.. αυτή είναι τρελή εντελώς είπαμε
Κώλο όχι, ξύλο μπορεί ;)Κώλο, δίνει;
δεν την περνεις και εσυ ενα τηλεφωνο να ρωτησεις μηπως το ξανασκεφτειΚώλο, δίνει;
Κώλο, δίνει;
Χαχαχα.. γιατί δεν την ρωτάς;;Κώλο, δίνει;
Εχετε δίκιο... Διέγραψα μάλλον το 1 στο τέλος. Δηλώνει νεα στο χώρο..
εσυ φταις > και πολυ το κρατησε αυριο το πρωι εδω θα ειναι παλιΝα ορίστε, με τις μλκιες την εκνευρισατε την γυναίκα κ έσβησε το προφίλ της
Τι ιστορια ειναι αυτη ρε παιδια, φαινοτανε λιγο σαλεμενη στο τηλεφωνο χαχαχα
Τι ιστορια ειναι αυτη ρε παιδια, φαινοτανε λιγο σαλεμενη στο τηλεφωνο χαχαχα
Αα δηλαδή την ρώτησες;..κ δεν κατάλαβες τι σου απάντησε;; ΧαχαχαΛίγο;
Εγώ δεν μπόρεσα να καταλάβω αν αυτά που μου μιλούσε ήταν ελληνικά ή όχι;
Κούκου translate και καθάρισες...Αα δηλαδή την ρώτησες;..κ δεν κατάλαβες τι σου απάντησε;; Χαχαχα