parmeniwn81
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2018
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
anni ανεξάρτητη, xenia agn
Ευχαριστώ πολυ....τι τιμές παιζουν κ πως θα επικοινωνήσω μαζι τους;
anni ανεξάρτητη, xenia agn
hotel ξενοφων αχαρνωνΠου παιζει η κυρια ?? Δεν βλεπω τηλ στην αγγελια ...
Ευχαριστώ πολυ....τι τιμές παιζουν κ πως θα επικοινωνήσω μαζι τους;
Δυο ωρες νομιζω ηταν 80, για 1 ωρα το ..προσφερομενο μενου κ την ηλικια τσουχτερο ποσο80€ Μια ώρα πολύ χαλαρά.2 φορές ,ελεύθερο τσιμπούκι.anal όχι αν και το έχει δουλέψει το πίσω σύστημα αρκετά.
Φάτσα επιπέδου αννα590 ,ίσως λίγο πιο άγρια.φακαμπλ ήταν η κυρία.δεκτική σε οδηγίες
Pm απαντήθηκαν
όντως θέλει προσοχήΔυο ωρες νομιζω ηταν 80, για 1 ωρα το ..προσφερομενο μενου κ την ηλικια τσουχτερο ποσο
Επισης δωματιο ξενοδοχειου με ..αντρικα παπουτσια μεσα, περιεργη φαση, σημαινει οτι εχει κ αλλος κλειδι κ μπουκαρει οποτε θελει)
Για την Άννι θα βρεις πληροφορίες εδώ, υπάρχει σελίδα στο φόρουμ γι'αυτήν. Πάντως είναι για πιο χαλαρές καταστάσεις.
Ευχαριστώ πολυ φιλος.... το athensdiva που λες τι ειναι;ασχετος ειμαι για Αθήνα και για τετοια φαση
Για Ξένια εδώ
Xenia
Xenia Από Ελλάδα Xenia: Μια δυνατή, καινούρια παρουσία από Ελλάδα, γεμάτη όρεξη να προσφέρει απλόχερα το υπέροχο κορμί τις και το πολύ θερμό φουλ πρόγ...www.athensgirls.net
Λογικά πρέπει να σου κάνει και η Ζήνα του Athensdiva. Πάλι για πληροφορίες δες εδώ, υπάρχει σελίδα και γι'αυτήν.
Hello baby . Where are you from ? Κονεκτικουτη ή Μαγιαμι ?Αν και ξέρω ότι η Liza έχει δικό της νήμα και έχω ποστάρει κι εκεί, μπορεί κάποιος να μου στείλει pm ή email το τηλ της. Αξίζει την φήμη της;
Hello baby . Where are you from ? Κονεκτικουτη ή Μαγιαμι ?
Τι πιο σαφής να γίνει, ξέρεις ότι έχει νήμα, διάβασε το για να δεις ότι δίνει ή ίδια μόνο τηλέφωνοΓια γίνε πιο σαφής... please
ειναι με τον αντρα της που έχει γνώση του θέματος. Όταν πάει πελάτης κατεβαίνει κάτω και κάθεται.Δυο ωρες νομιζω ηταν 80, για 1 ωρα το ..προσφερομενο μενου κ την ηλικια τσουχτερο ποσο
Επισης δωματιο ξενοδοχειου με ..αντρικα παπουτσια μεσα, περιεργη φαση, σημαινει οτι εχει κ αλλος κλειδι κ μπουκαρει οποτε θελει)
Παίδες την κιοσσέ την έχει δει κανείς τελευταία; έχασε τα περιττά κιλά κ είναι πιο καυλα απο ποτέ
Γνωρίζουμε αν ασχολείται ακόμα με το επάγγελμα;
το τηλ ξεκινά Με 697 η 694; Έχω προσπαθήσει αλλά όλο κλειστο είναι...ειναι με τον αντρα της που έχει γνώση του θέματος. Όταν πάει πελάτης κατεβαίνει κάτω και κάθεται.
Παίδες την κιοσσέ την έχει δει κανείς τελευταία; έχασε τα περιττά κιλά κ είναι πιο καυλα απο ποτέ
Γνωρίζουμε αν ασχολείται ακόμα με το επάγγελμα;
την λιζα 2017 λες;; δουλεύει κανονικά από ότι ξερωΤην Liza όχι την vip την έχει δει κανείς τελευταία;;;
Ναι αυτή! Έχω πάρει 1-2 φορές αλλά δεν την πέτυχα! Αξιζει;;την λιζα 2017 λες;; δουλεύει κανονικά από ότι ξερω
την έχει πάρει φίλος αλλά μέτρια πράγματα για τα λεφτά που ζητάει.εμένα δεν μου βγάζει κάτι από την φώτο κσι δεν δοκίμασα .Ναι αυτή! Έχω πάρει 1-2 φορές αλλά δεν την πέτυχα! Αξιζει;;