dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.400
- Πόντοι
- 3.936
Καταλαβα. Νασαι καλά!την έχει πάρει φίλος αλλά μέτρια πράγματα για τα λεφτά που ζητάει.εμένα δεν μου βγάζει κάτι από την φώτο κσι δεν δοκίμασα .
Καταλαβα. Νασαι καλά!την έχει πάρει φίλος αλλά μέτρια πράγματα για τα λεφτά που ζητάει.εμένα δεν μου βγάζει κάτι από την φώτο κσι δεν δοκίμασα .
η πρωτη που αναφερεις μακραν.....Καλημερα συναγωνιστες,
Αμφιταλαντευομαι αναμεσα σε Ευα30, Αννιτα, Ναντια cg και μια καινουργια που την παραθετω παρακατω...
οπως καταλαβαινετε γουσταρω τα πολλα κυβικα, να εχουν πιασιματα οι γκομενες...καμια γνωμη;
αννιτα να την κωλογαμας καργα εχει και πιο ωραιο κορμι απο ολες ;) και να σου λεει για μάγισσες μεντιουμ κλπ. ;)Καλημερα συναγωνιστες,
Αμφιταλαντευομαι αναμεσα σε Ευα30, Αννιτα, Ναντια cg και μια καινουργια που την παραθετω παρακατω...
οπως καταλαβαινετε γουσταρω τα πολλα κυβικα, να εχουν πιασιματα οι γκομενες...καμια γνωμη;
η Ευα30 αδερφε ειναι αστερι!και να πω την αληθεια δεν καταλαβαινω γιατι δεν εχει αναφερθει στο νημα!για τα αλλα κοριτσια δεν εχω ιδια αποψηΚαλημερα συναγωνιστες,
Ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας συναγωνιστες.η Ευα30 αδερφε ειναι αστερι!και να πω την αληθεια δεν καταλαβαινω γιατι δεν εχει αναφερθει στο νημα!για τα αλλα κοριτσια δεν εχω ιδια αποψη
δεν εχω γνωμη αδερφε!!δεν με απασχολουν οι 50αρες!γουστα ειναι αυτα!καλο βολι!Ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας συναγωνιστες.
Για την καινουργια ξερει κανεις κατι;
Ειδαλλως θα παιξω μπαλα με αννιτα ή ευα30
έχει αν θυμάμαι καλά αναφερθεί δεν είμαι σιγουρος ... είναι αληθινές φωτό ; Την έχει πάρει κανεις ;
Στη φωτο στο δωματιο του Λακομπα φαινεται στο πατωμα δεξια κ το προφυλακτικο, χρησιμοποιημενο κ πεταμενο κατωΑυτή είναι η αγγελία που ανεφερα πιο πανω
την είχα δει ξανά σαν αγγελία καλά να περάσεις αν πας!! Με την ευχή μαςΑυτή είναι η αγγελία που ανεφερα πιο πανω
Παιδιά προσπαθώ να βάλω αγγελία αλλά δεν μπορώ για κάποιο λόγω!!Αλεξάνδρα η οποία δηλώνει χορεύτρια στριπτίζ καστανοξανθη με πολυ ωραίο σώμα!!είναι ψιλοκαινουργια αγγελια,έχει και φωτογραφίες από δωμάτιο με στυλό αν σας λέει κάτι αυτό.
Η φωτογραφίες λέει είναι 100% δικές της και ότι το πρόγραμμα της είναι 80 ευρώ την μια ώρα.θα κανονισω καταδρομικη και θεός βοηθός!!
Να ριξει τιμουλα στα 50-60 κ να το δουμε
Με αφορμή όσα γράφτηκαν... δοκίμασα την κυρία στην αχαρνων στο δωμάτιο της. Από την επόμενη εβδομάδα θα είναι σε χώρο δικό της. Γενικώς μετρια.. βυζαρες μεν... αλλα δεν νομίζω πως χρειάζεται να πληρώσεις για να γαμησεις τέτοια γκομενα... σαν να γαμας τη θεία Σταυρουλα από το χωριό.. η κοιλιά από τις εγκυμοσύνες άπειρα χαλαρή με σημάδια... κωλος για την ηλικία καλός που δεν τον δίνει.. βυζι καλό.. μούρη καλούτσικη.. αυτά..
Ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας συναγωνιστες.
Ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας συναγωνιστες.