Να ριξει τιμουλα στα 50-60 κ να το δουμε
Ο..συζυγος σε εσενα που ηταν; Κατω στη ρεσεψιον, στη ντουλαπα;..ειδες κ εσυ αντρικα παπουτσια η αλλα ρουχα στο δωματιο;
Όχι δεν είδα τίποτα περίεργο φίλε.
Να ριξει τιμουλα στα 50-60 κ να το δουμε
Ο..συζυγος σε εσενα που ηταν; Κατω στη ρεσεψιον, στη ντουλαπα;..ειδες κ εσυ αντρικα παπουτσια η αλλα ρουχα στο δωματιο;
ΑΝ σου ερθουν αυτες οι δυο,απο το γραφειο,που δουλευουν,κανε τον κασκαντερ...Ποιος μαχητής γνωρίζει κάτι?
Ψήνομαι πάρα πολύ για duo μιας κ δεν εχω κανει ποτε και ειναι κ βατή η τιμή!
Να ρωτήσω ρε παιδιά εσείς π έχετε πάρει την ευα30 από σώμα τι λέει τα έχει τα κιλά τις όχι χοντρή προσεχώς έτσι απλά στις φωτό εμένα μ φαίνεται ότι λιγάκι τα έχει κ ξανά λέω πάλι όχι χοντρή ... και από μούρη καλή είναι ;;
κατι μου θυμιζης εσυΈστειλα στην Ευα30 γρήγορη ανταπόκριση αλλά Μίκι γυρισω από το ταξίδι θα κανονίσουμε είπαμε ..... ( Ναυτικός είμαι )
κατι μου θυμιζης εσυ
Οσα ξενοδοχεία έχω πάει ( και είναι πολλά) κανένα δεν μου θυμίζει το δωμάτιο!!!ΑΝ σου ερθουν αυτες οι δυο,απο το γραφειο,που δουλευουν,κανε τον κασκαντερ...
Ισως....μπορει να μην ειναι ημιδιαμονης....
μπορει να μην ειναι ημιδιαμονης....Οσα ξενοδοχεία έχω πάει ( και είναι πολλά) κανένα δεν μου θυμίζει το δωμάτιο!!!
ελα λιγο πμ,γιατι εχω κατι χρωστουμενα....Ισως....
Οι φώτο φαίνονται καθαρές, υπάρχει όμως και αυτη η αγγελία με ψεύτικες φώτοΠοιος μαχητής γνωρίζει κάτι?
Ψήνομαι πάρα πολύ για duo μιας κ δεν εχω κανει ποτε και ειναι κ βατή η τιμή!
αξίζει παιχτη ;)Παίδες αξίζει να κλείσω Ανίτα για ένα δίωρο ή όχι? Απλό ξεχαρμανιασμα με νοιάζει τώρα που με σκίζουν στη δουλειά...
καργα ;)Έχουμε καμία πληροφορία για Ανίτα φίλε μου? Φωτογραφίες πρόγραμμα και τιμή?
Έχουμε καμία πληροφορία για Ανίτα φίλε μου? Φωτογραφίες πρόγραμμα και τιμή?Παίδες αξίζει να κλείσω Ανίτα για ένα δίωρο ή όχι? Απλό ξεχαρμανιασμα με νοιάζει τώρα που με σκίζουν στη δουλειά...
εχει όντως φραγηΠαιδιά πήρα τηλ σε αυτό που βλέπω στις αγγελίες και το χει φραγή η Αννίτα...
απο τα γραφομενα σου παιχτη που οποιος καταλαβε καταλαβε για τα γουστα σου ειναι θεαΝα ρωτήσω ρε παιδιά εσείς π έχετε πάρει την ευα30 από σώμα τι λέει τα έχει τα κιλά τις όχι χοντρή προσεχώς έτσι απλά στις φωτό εμένα μ φαίνεται ότι λιγάκι τα έχει κ ξανά λέω πάλι όχι χοντρή ... και από μούρη καλή είναι ;;
Αν σου απαντησει να ξερεις οτι ειναι η ιδανικη για αυτο που ζητας...ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΜΑ,φροντισε μονο να την εχεθς συνεχεια μπουκωμενη,αλλοιως να εχεις προχειρα τα παναντολ.Παιδιά πήρα τηλ σε αυτό που βλέπω στις αγγελίες και το χει φραγή η Αννίτα...
Καλο ειναι αυτοΌχι δεν είδα τίποτα περίεργο φίλε.