dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.314
- Πόντοι
- 3.936
Βοηθαει βοηθαει αλλα στα φιλια για τους ποιο ερωτύλους σαν εμενα δεν βοηθαει καθολου μαν. Αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα....βοηθαει στις πιπες,αυτο...
Βοηθαει βοηθαει αλλα στα φιλια για τους ποιο ερωτύλους σαν εμενα δεν βοηθαει καθολου μαν. Αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα....βοηθαει στις πιπες,αυτο...
Eιμαι του χαλαρου εγω. Για αυτο αλλωστε και με την Μαρια δεν επαναλήφθηκε το ραντεβου.εισαι ερωτυλος?....να το κοψεις!...δεν βοηθαει στο δυνατο σεξ...
εισαι ερωτυλος?....να το κοψεις!...δεν βοηθαει στο δυνατο σεξ...Βοηθαει βοηθαει αλλα στα φιλια για τους ποιο ερωτύλους σαν εμενα δεν βοηθαει καθολου μαν. Αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα
λοιπον μαγκεσ το εκανα το κασκαντεριλικι και η φολα που εφαγα ηταν πολυ μεγαλη..ερχεται η ιδια κοπελα με τις φωτογραφιες(μουναρα που δουλευε Αλκατραζ),σωματαρα,τελειο βυζι με ρωγες που πετανε φωτιες.Τα καλα τελειωνουν εδω,στο τηλεφωνο που ειχα παρει δηλωνει 80 ευρω 1 ωρα 2 πιστολιες με φουλ προγραμμα χαρακτηριστικα λεει κιολας,με το που μπαινει μεσα ζηταει το δωρακι της(εξυπνη η κυρια)και λεει το ελευθερο στοματικο ειναι +20,παω να ξεκινησω λιγο να ζεσταθω φιλια δεν δινει θελει εξτρα λεφτα παλι(+20),κωλοτρυπιδα δουλεμενη αρκετα(καλα το φανταστηκατε +30),κανω την καρδια μου πετρα μην φυγω αχυστος τελειως και καταφερνω να τελειωσω τουλαχιστον μετα απο την τοση ξενερα που εφαγα.Μπαινω να κανω μπανακι και σκεφτομαι πως δεν εχει ερθει ακομα το τελειωτικο χτυπημα και βγαινοντασ την ρωταω δεν πιστευω να ειναι τα λεφτα για ενα μανικι-και απανταει η ρουμανα-ε ναι αγκαπη για μια φορα ειναι-ΦΟΛΑΡΑ ΜΑΓΚΕΣ μου γαμησε ολη την μερα απο τα νευρα που ειχα μετα.Τα γραφω μηπως σωσω καναν συναγωνιστη και γλιτωσει τα λεφτα τουΑυτή είναι η αγγελία που ανεφερα πιο πανω
Ευχαριστουμε για την ενημερωσηλοιπον μαγκεσ το εκανα το κασκαντεριλικι και η φολα που εφαγα ηταν πολυ μεγαλη..ερχεται η ιδια κοπελα με τις φωτογραφιες(μουναρα που δουλευε Αλκατραζ),σωματαρα,τελειο βυζι με ρωγες που πετανε φωτιες.Τα καλα τελειωνουν εδω,στο τηλεφωνο που ειχα παρει δηλωνει 80 ευρω 1 ωρα 2 πιστολιες με φουλ προγραμμα χαρακτηριστικα λεει κιολας,με το που μπαινει μεσα ζηταει το δωρακι της(εξυπνη η κυρια)και λεει το ελευθερο στοματικο ειναι +20,παω να ξεκινησω λιγο να ζεσταθω φιλια δεν δινει θελει εξτρα λεφτα παλι(+20),κωλοτρυπιδα δουλεμενη αρκετα(καλα το φανταστηκατε +30),κανω την καρδια μου πετρα μην φυγω αχυστος τελειως και καταφερνω να τελειωσω τουλαχιστον μετα απο την τοση ξενερα που εφαγα.Μπαινω να κανω μπανακι και σκεφτομαι πως δεν εχει ερθει ακομα το τελειωτικο χτυπημα και βγαινοντασ την ρωταω δεν πιστευω να ειναι τα λεφτα για ενα μανικι-και απανταει η ρουμανα-ε ναι αγκαπη για μια φορα ειναι-ΦΟΛΑΡΑ ΜΑΓΚΕΣ μου γαμησε ολη την μερα απο τα νευρα που ειχα μετα.Τα γραφω μηπως σωσω καναν συναγωνιστη και γλιτωσει τα λεφτα του
....βοηθαει στις πιπες,αυτο...
Το παλικαρι φταιει που την ανεχτηκε. Μολις αρχισε τα μα μου και τα +20 το πουλοοοοοτι ειπες τωρα ρε φιλε?ρε τι παθαινει ο ανθρωπος.παντως αν μου τυχεναι,κλωτσια και εξω.και ας εμενα αγαμιτος.αμα πια με τις κουτοπονηρες.
τι ειπες τωρα ρε φιλε?ρε τι παθαινει ο ανθρωπος.παντως αν μου τυχεναι,κλωτσια και εξω.και ας εμενα αγαμιτος.αμα πια με τις κουτοπονηρες.λοιπον μαγκεσ το εκανα το κασκαντεριλικι και η φολα που εφαγα ηταν πολυ μεγαλη..ερχεται η ιδια κοπελα με τις φωτογραφιες(μουναρα που δουλευε Αλκατραζ),σωματαρα,τελειο βυζι με ρωγες που πετανε φωτιες.Τα καλα τελειωνουν εδω,στο τηλεφωνο που ειχα παρει δηλωνει 80 ευρω 1 ωρα 2 πιστολιες με φουλ προγραμμα χαρακτηριστικα λεει κιολας,με το που μπαινει μεσα ζηταει το δωρακι της(εξυπνη η κυρια)και λεει το ελευθερο στοματικο ειναι +20,παω να ξεκινησω λιγο να ζεσταθω φιλια δεν δινει θελει εξτρα λεφτα παλι(+20),κωλοτρυπιδα δουλεμενη αρκετα(καλα το φανταστηκατε +30),κανω την καρδια μου πετρα μην φυγω αχυστος τελειως και καταφερνω να τελειωσω τουλαχιστον μετα απο την τοση ξενερα που εφαγα.Μπαινω να κανω μπανακι και σκεφτομαι πως δεν εχει ερθει ακομα το τελειωτικο χτυπημα και βγαινοντασ την ρωταω δεν πιστευω να ειναι τα λεφτα για ενα μανικι-και απανταει η ρουμανα-ε ναι αγκαπη για μια φορα ειναι-ΦΟΛΑΡΑ ΜΑΓΚΕΣ μου γαμησε ολη την μερα απο τα νευρα που ειχα μετα.Τα γραφω μηπως σωσω καναν συναγωνιστη και γλιτωσει τα λεφτα του
καποια πληροφορια για το εν λογω τεμαχιο εχουμε? εκανα αναζητηση με το τηλεφωνο της εδω στο bourdela, ωστοσο δεν προεκυψε κατι.
μόλις είδες ότι η φάση πάει 20 + 20 τι ήθελες και την κράτησες...?λοιπον μαγκεσ το εκανα το κασκαντεριλικι και η φολα που εφαγα ηταν πολυ μεγαλη..ερχεται η ιδια κοπελα με τις φωτογραφιες(μουναρα που δουλευε Αλκατραζ),σωματαρα,τελειο βυζι με ρωγες που πετανε φωτιες.Τα καλα τελειωνουν εδω,στο τηλεφωνο που ειχα παρει δηλωνει 80 ευρω 1 ωρα 2 πιστολιες με φουλ προγραμμα χαρακτηριστικα λεει κιολας,με το που μπαινει μεσα ζηταει το δωρακι της(εξυπνη η κυρια)και λεει το ελευθερο στοματικο ειναι +20,παω να ξεκινησω λιγο να ζεσταθω φιλια δεν δινει θελει εξτρα λεφτα παλι(+20),κωλοτρυπιδα δουλεμενη αρκετα(καλα το φανταστηκατε +30),κανω την καρδια μου πετρα μην φυγω αχυστος τελειως και καταφερνω να τελειωσω τουλαχιστον μετα απο την τοση ξενερα που εφαγα.Μπαινω να κανω μπανακι και σκεφτομαι πως δεν εχει ερθει ακομα το τελειωτικο χτυπημα και βγαινοντασ την ρωταω δεν πιστευω να ειναι τα λεφτα για ενα μανικι-και απανταει η ρουμανα-ε ναι αγκαπη για μια φορα ειναι-ΦΟΛΑΡΑ ΜΑΓΚΕΣ μου γαμησε ολη την μερα απο τα νευρα που ειχα μετα.Τα γραφω μηπως σωσω καναν συναγωνιστη και γλιτωσει τα λεφτα του
μπράβο για το κασκαντεριλικη παίκτη, κρατάω μόνο οτι ειναι μουναρος κ απλά θέλει προσοχή στη συννενόησηλοιπον μαγκεσ το εκανα το κασκαντεριλικι και η φολα που εφαγα ηταν πολυ μεγαλη..ερχεται η ιδια κοπελα με τις φωτογραφιες(μουναρα που δουλευε Αλκατραζ),σωματαρα,τελειο βυζι με ρωγες που πετανε φωτιες.Τα καλα τελειωνουν εδω,στο τηλεφωνο που ειχα παρει δηλωνει 80 ευρω 1 ωρα 2 πιστολιες με φουλ προγραμμα χαρακτηριστικα λεει κιολας,με το που μπαινει μεσα ζηταει το δωρακι της(εξυπνη η κυρια)και λεει το ελευθερο στοματικο ειναι +20,παω να ξεκινησω λιγο να ζεσταθω φιλια δεν δινει θελει εξτρα λεφτα παλι(+20),κωλοτρυπιδα δουλεμενη αρκετα(καλα το φανταστηκατε +30),κανω την καρδια μου πετρα μην φυγω αχυστος τελειως και καταφερνω να τελειωσω τουλαχιστον μετα απο την τοση ξενερα που εφαγα.Μπαινω να κανω μπανακι και σκεφτομαι πως δεν εχει ερθει ακομα το τελειωτικο χτυπημα και βγαινοντασ την ρωταω δεν πιστευω να ειναι τα λεφτα για ενα μανικι-και απανταει η ρουμανα-ε ναι αγκαπη για μια φορα ειναι-ΦΟΛΑΡΑ ΜΑΓΚΕΣ μου γαμησε ολη την μερα απο τα νευρα που ειχα μετα.Τα γραφω μηπως σωσω καναν συναγωνιστη και γλιτωσει τα λεφτα του
αυτά συμβαίνουν όταν δεν ξεκαθαρίζεις εξ αρχής....κοίταγμα απευθείας στα μάτια +20 ή στο μενού?
λοιπον μαγκεσ το εκανα το κασκαντεριλικι και η φολα που εφαγα ηταν πολυ μεγαλη..ερχεται η ιδια κοπελα με τις φωτογραφιες(μουναρα που δουλευε Αλκατραζ),σωματαρα,τελειο βυζι με ρωγες που πετανε φωτιες.Τα καλα τελειωνουν εδω,στο τηλεφωνο που ειχα παρει δηλωνει 80 ευρω 1 ωρα 2 πιστολιες με φουλ προγραμμα χαρακτηριστικα λεει κιολας,με το που μπαινει μεσα ζηταει το δωρακι της(εξυπνη η κυρια)και λεει το ελευθερο στοματικο ειναι +20,παω να ξεκινησω λιγο να ζεσταθω φιλια δεν δινει θελει εξτρα λεφτα παλι(+20),κωλοτρυπιδα δουλεμενη αρκετα(καλα το φανταστηκατε +30),κανω την καρδια μου πετρα μην φυγω αχυστος τελειως και καταφερνω να τελειωσω τουλαχιστον μετα απο την τοση ξενερα που εφαγα.Μπαινω να κανω μπανακι και σκεφτομαι πως δεν εχει ερθει ακομα το τελειωτικο χτυπημα και βγαινοντασ την ρωταω δεν πιστευω να ειναι τα λεφτα για ενα μανικι-και απανταει η ρουμανα-ε ναι αγκαπη για μια φορα ειναι-ΦΟΛΑΡΑ ΜΑΓΚΕΣ μου γαμησε ολη την μερα απο τα νευρα που ειχα μετα.Τα γραφω μηπως σωσω καναν συναγωνιστη και γλιτωσει τα λεφτα του
τι ειπες τωρα ρε φιλε?ρε τι παθαινει ο ανθρωπος.παντως αν μου τυχεναι,κλωτσια και εξω.και ας εμενα αγαμιτος.αμα πια με τις κουτοπονηρες.
εγώ από εδώ που την πήρα τηλέφωνο ζητούσε 130€
λοιπον μαγκεσ το εκανα το κασκαντεριλικι και η φολα που εφαγα ηταν πολυ μεγαλη..ερχεται η ιδια κοπελα με τις φωτογραφιες(μουναρα που δουλευε Αλκατραζ),σωματαρα,τελειο βυζι με ρωγες που πετανε φωτιες.Τα καλα τελειωνουν εδω,στο τηλεφωνο που ειχα παρει δηλωνει 80 ευρω 1 ωρα 2 πιστολιες με φουλ προγραμμα χαρακτηριστικα λεει κιολας,με το που μπαινει μεσα ζηταει το δωρακι της(εξυπνη η κυρια)και λεει το ελευθερο στοματικο ειναι +20,παω να ξεκινησω λιγο να ζεσταθω φιλια δεν δινει θελει εξτρα λεφτα παλι(+20),κωλοτρυπιδα δουλεμενη αρκετα(καλα το φανταστηκατε +30),κανω την καρδια μου πετρα μην φυγω αχυστος τελειως και καταφερνω να τελειωσω τουλαχιστον μετα απο την τοση ξενερα που εφαγα.Μπαινω να κανω μπανακι και σκεφτομαι πως δεν εχει ερθει ακομα το τελειωτικο χτυπημα και βγαινοντασ την ρωταω δεν πιστευω να ειναι τα λεφτα για ενα μανικι-και απανταει η ρουμανα-ε ναι αγκαπη για μια φορα ειναι-ΦΟΛΑΡΑ ΜΑΓΚΕΣ μου γαμησε ολη την μερα απο τα νευρα που ειχα μετα.Τα γραφω μηπως σωσω καναν συναγωνιστη και γλιτωσει τα λεφτα του
ο τίτλος που έγραψα τα λέει όλακαι εδώ το γράφει κιόλας 130€ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΠΑΙΔΙΑ