Αλλη μια συναντηση σημερα με τη Dora86 k θελω να πω δυο λογια για αυτο το κοριτσι,που διακριτικα,ενα χρονο τωρα βρισκεται μεταξυ μαs.
Σωμα κανονικο δηλ ουτε πολυ αδυνατη ουτε αφρατη,υψοs περιπου 1,60,κοκκινομαλλα,ομορφα ποδια,πολυ ωραιο κωλαρακι,ωραιο στητο βυζακι,καναδυο τατοο οχι πολυ πετυχιμενα κ ομορφο χαμογελο.
Παμε στο ζουμι,η Dora ειναι μια κοπελα αματουρ στη δουλεια.
32 χρονων,που ισωs η αναγκη για καποια εξτραδακια την οδηγησε εδω.
Στο ραντεβου,απο τη στιγμη που θα νιωσει λιγο ανετα,συμπεριφερεται σαν μια φιλη ερωμενη κ οχι σαν την βυζιτα που με το ρολοι στο χερι θα εκτελεσει το προγγραμμα τηs,το οποιο τα εχει ολα εκτοs πρωκτικο.
Δηλ φιλια με γλωσσα,φοβερη πιπα,cim κ μουνακι κλειστου τυπου,στενο που δεν κρεμονται τιποτα μουνοχειλα κ δεν εχει τα απομηναρια απο γεννα.
Καθεται 1,30 ωρα,γαμηση απο τα καλυτερα που εχω βιωσει,φωνεs δυνατεs οχι θεατρο,μπατσακια στο κωλαρακι κ αληθινη ενταση.
Η Dora den επιθυμει να κανει πολλα ραντεβου,κ λογω κ πρωινηs δουλειαs η διαθεσιμοτητα ειναι μικρη.
Γραφω εδω,οχι για να προμοταρω,νομιζω οτι αρκετοι με ξερουν,αλλα για να ενημερωσω απλα.
Εχω παρει την εγκριση τηs για να γραψω τιs ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ,AΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
Οσοι θελουν,πμ στην ιδια κ φωτογραφιεs στο προφιλ τηs.