έχει αρκετές αγγελίες της:
καλή, απλά είναι λίγο πατακιούτα.
η Ευα30 αδερφε ειναι αστερι!και να πω την αληθεια δεν καταλαβαινω γιατι δεν εχει αναφερθει στο νημα!για τα αλλα κοριτσια δεν εχω ιδια αποψη
για πες τιμή και υπηρεσίες?
πολυ καυλιαρα η ευα τιμαει τα λεφτα που παιρνει με απιστευτη κωλαρα
να και η αγγελια της
70 ευρα 2 εκτονωσεις πλην πρωκτικουγια πες τιμή και υπηρεσίες?
ναι την ρωτησα, δεν κανει πρωκτικο.70 ευρα 2 εκτονωσεις πλην πρωκτικου
Το γραφει καθ η αγγελια της
Επίσης δεν κάνει Cim για όποιον είναι σημαντικό70 ευρα 2 εκτονωσεις πλην πρωκτικου
Το γραφει καθ η αγγελια της
μια χαρα κανει διαβασε καλα την αγγελιαΕπίσης δεν κάνει Cim για όποιον είναι σημαντικό
Παιδιά προσπαθώ να βάλω αγγελία αλλά δεν μπορώ για κάποιο λόγω!!Αλεξάνδρα η οποία δηλώνει χορεύτρια στριπτίζ καστανοξανθη με πολυ ωραίο σώμα!!είναι ψιλοκαινουργια αγγελια,έχει και φωτογραφίες από δωμάτιο με στυλό αν σας λέει κάτι αυτό.
Η φωτογραφίες λέει είναι 100% δικές της και ότι το πρόγραμμα της είναι 80 ευρώ την μια ώρα.θα κανονισω καταδρομικη και θεός βοηθός!!
κατερινα μηπως εχω την εντυπωσηρε παιδια, μια Kalagbor Maria που κατι μου λεει το ονομα της, αλλα δεν βρισκω τιποτα εδω μεσα, ξερει κανεις τι παιζει?
μια χαρα ειναι φιλε μου προχωραΝα ρωτήσω ρε παιδιά εσείς π έχετε πάρει την ευα30 από σώμα τι λέει τα έχει τα κιλά τις όχι χοντρή προσεχώς έτσι απλά στις φωτό εμένα μ φαίνεται ότι λιγάκι τα έχει κ ξανά λέω πάλι όχι χοντρή ... και από μούρη καλή είναι ;;
κατερινα μηπως εχω την εντυπωση
Επειδη το ινσταγκραμ ειναι ρουφιανος κανονικος
Σου βγαζει τα τηλ που εχεις στις προτεινομενες επαφες
Οτι ειναι η κατερινα φλαουερ
φιλε μου υπαρχει ενα τηλ θα παρειςωραια, υπαρχει τροπος επικοινωνιας? οπως και αν τη λενε λιγο με νοιαζει για το 2ωρο που την θελω
Αν εχεις θα με υποχρεωνες (παντα σε PM αυτα τα πραματα)