zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
γαμησι "δονητη" μπετου, στυλ Βουκουρεστιου τελη δεκαετιας 80. Ολα με το ζορι ακομα και η χυσοβολη...καλυτερα πηγαινε Mall για ψωνια...
γαμησι "δονητη" μπετου, στυλ Βουκουρεστιου τελη δεκαετιας 80. Ολα με το ζορι ακομα και η χυσοβολη...καλυτερα πηγαινε Mall για ψωνια...
στα 45 τα βλεπεις λιγο διαφορετικα τα πραγματα....σε ολους τους τομεις-οχι μονο στις πουτανες
έχω και εγώ δυο αγγελίες για ερώτηση: οι φωτό τους φαίνονται αληθινές. ευχαριστώ
στα 50 φιλε (για μενα δεν εχει διαφορα με τα 45) εισαι αρκετα ωριμος ωστε να ξερεις καλυτερα , αρκετα νεος ωστε να το κανεις ουτως ή αλλωςκαι μετά τα 50 ακόμη πιό διαφορετικά........
το εχει παει στο 60ρακι και συνεχιζει να ζηταει παρα πολλα για ακομα λιγοτερα. Οσο για το βυζι ισως στο παρελθον (αλλα βαθυ παρελθον-τοτε που δεν το βαστουσε ολη την ωρα -εκει γυρω στο '90-'93. Οταν εκανε παρεα με μια Λιζα στην Σολωνος.Τωρα παιζει 4χ4.Για τη δεύτερη ό,τι σου παν.
Για την πρώτη, μόνον τα βυζιά, παλαιότατη ιστορία, άρτεμις, 70 το χε νομίζω, πολλά για λίγα (βαρέθηκε κατά πως φαίνεται).
στα 50 φιλε (για μενα δεν εχει διαφορα με τα 45) εισαι αρκετα ωριμος ωστε να ξερεις καλυτερα , αρκετα νεος ωστε να το κανεις ουτως ή αλλως
Εχει κι αλλο προφιλ στο facebook:Ελενα Ελενιδεν την ξερω παιχτη εκτος αν εχει παραπλανητικες φωτο.
Σε αυτη την τιμη σου προτεινω την αλογα μιλφ συν 20 το κουλουρι που τα δουλευει σαν σκυλι.
Παλιοτερα ειχε φατσοβιβλιο σαν ksifili milaia αλλα το εσβησε κ δδν ξερω το νεο της.
την εχεις δοκιμασει τυπε αξιζει?Εχει κι αλλο προφιλ στο facebook:Ελενα Ελενι
διαβασε στο χρονολογιο που επιασε δουλεια,εχει φαντασια η τυπισα,μιλαει με το παλιο της προφιλ!
Αν κ μιλφακιας οχι απο κριτικες κ φατσα δεν μου εκανε κλικ...την εχεις δοκιμασει τυπε αξιζει?
Αν κ μιλφακιας οχι απο κριτικες κ φατσα δεν μου εκανε κλικ...
πίστεψέ με έχει το άτιμο, έχει.
Εχει κι αλλο προφιλ στο facebook:Ελενα Ελενι
διαβασε στο χρονολογιο που επιασε δουλεια,εχει φαντασια η τυπισα,μιλαει με το παλιο της προφιλ!
Να διαβασουμε χρονολογια και που δουλευει και διαφορες αποκριατικες σερπατινες...στ'αρχιδια μας αν εχει αλλο προφιλ που δουλευει και πως μιλαει φιλε. Εμεις να την κωλοβυθομετρησουμε θελουμε. Αν εσυ γουσταρεις κατι αλλο, παε στο "Γυμνές φωτογραφίες από τις κοπέλες / γυναίκες μας "Εχει κι αλλο προφιλ στο facebook:Ελενα Ελενι
μιλησα χτες και μου ειπαν οτι το κοιτανε...με κουλαρισες γιατι τουλαχιστον δεν ειμαι ο μοναδικος...ευχαριστω φιλεΕχεις δίκιο το θέμα "μασαζ κατ' οίκον" έχει κλειδωθεί...
Μαλλον κατα λάθος
Για μίλα σε κανα administrator