TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
μαλλον κανεις ενα μεγαλο λαθος στην ηλικια των 45 δεν θελω ξεπετες ... τωρα καταλαβεςΧαχαχαχαχα Τοτε το εν λογο μωρο γεννηθηκε για εσενα!!
μαλλον κανεις ενα μεγαλο λαθος στην ηλικια των 45 δεν θελω ξεπετες ... τωρα καταλαβεςΧαχαχαχαχα Τοτε το εν λογο μωρο γεννηθηκε για εσενα!!
σωστο αυτο.παντως αν δεν εχει δει βερονικα/αντριανα,πρεπει να κανεις μπασιμο.ειναι πολυ δυνατη.
σωπα ρε, αφου καρφωνεις ακομα, νεος εισαιμια στα γρηγορα στο μισαωρο δεν θελω αδελφε αυχαριστω εχουμε και μια ηλικια
Καταρχην στα 45 δεν εισαι μεγαλος!!! Και το μωρο δεν ειναι ξεπετα...αντιθέτος ειναι τιμιο!μαλλον κανεις ενα μεγαλο λαθος στην ηλικια των 45 δεν θελω ξεπετες ... τωρα καταλαβες
θα κανω μια δοκιμη επειδη το λες αν και με της διαφημισεις δεν τα παω καλασωστο αυτο.παντως αν δεν εχει δει βερονικα/αντριανα,πρεπει να κανεις μπασιμο.ειναι πολυ δυνατη.
δεν λεω οτι ειμαι μεγαλος ισα ισα απλως το καλη ειναι σχετικο τι θελει ο καθενας σωσταΚαταρχην στα 45 δεν εισαι μεγαλος!!! Και το μωρο δεν ειναι ξεπετα...αντιθέτος ειναι τιμιο!
Συμφωνω! Αλλωστε απλος την γνωμη μας λεμε!δεν λεω οτι ειμαι μεγαλος ισα ισα απλως το καλη ειναι σχετικο τι θελει ο καθενας σωστα
ΔΕΝ ειναι διαφημιση.ειναι η αληθεια.η μικρη ειναι τιμια,και πολυ καλη σε αυτο που κανει.γιαυτο αν δεις εχει κοινο,που και οταν εξαφανιζεται ρωταει γιαυτην.θα κανω μια δοκιμη επειδη το λες αν και με της διαφημισεις δεν τα παω καλα
Στα 48? Απο προσωπικο ενδιαφερον ρωτω....στα 45 τα βλεπεις λιγο διαφορετικα τα πραγματα....σε ολους τους τομεις-οχι μονο στις πουτανες
εσυ φιλε βλασση εχεις δοκιμασει οπως ειπες την περσονα...δεν σε φοβαμαι περασες τον καβο...Στα 48? Απο προσωπικο ενδιαφερον ρωτω....
εχει γραφτει πιο πισω καμια 10αρια σελιδες,, εγω δενΓνωριζει κανεις κατι?του γκουντ του μπη τρου?
θενξ φιλεεχει γραφτει πιο πισω καμια 10αρια σελιδες,, εγω δεν
ΜΕ επεισες θα κανω μια δοκιμη.ΔΕΝ ειναι διαφημιση.ειναι η αληθεια.η μικρη ειναι τιμια,και πολυ καλη σε αυτο που κανει.γιαυτο αν δεις εχει κοινο,που και οταν εξαφανιζεται ρωταει γιαυτην.
οχι μονο δοκιμη...και κριτικη!ΜΕ επεισες θα κανω μια δοκιμη.
ναι οκοχι μονο δοκιμη...και κριτικη!
γι αυτη την αφροδιτη λες παιχτη?ΑΛΗΜΕΡΑ
γράφω συνοπτικά γιατί πρέπει να φύγω για δουλειά .
Αφροδίτη
είναι όπως οι φωτό σε ποιο λεπτό το σώμα
60 εύρω με άνεση χρόνου δεν το κάνει με αγγαρεία
2 εκτονώσεις πίπα οκά
όπως έχουνε γράψει και άλλοι καλή στα του αγώνα φαίνεται ποιο μικρή από 27 όλα καλά αλλά δεν θα ξαναπάρω
μόλις προλάβω θα γράψω αναλυτικά