TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ναι θεο την εχω κανει να ερθει σπιτι μου τιποτα ουτε με εξτραΜονο Hoteli παιζει?
ναι θεο την εχω κανει να ερθει σπιτι μου τιποτα ουτε με εξτραΜονο Hoteli παιζει?
Μια ειναι με μγαλη κωλαρα που καθεται αναποδα στην καρεκλα με μαυρο κυλοτακι τεραστιοπερισσοτερα στοιχεια τυπε ...οπωs σου ειπαν και πιο πανω δωσε link ......!!!
Ποια?Μια ειναι με μγαλη κωλαρα που καθεται αναποδα στην καρεκλα με μαυρο κυλοτακι τεραστιο
Τοτε δεν αξιζει....... καθοτι στα 70ευρω παιζει αυτο το οποιο ειναι αστερι!!!!!!!ναι θεο την εχω κανει να ερθει σπιτι μου τιποτα ουτε με εξτρα
Θεος!!!ποσες σουβλακοπιττες ειναι μια πιτσα σπεσιαλ?Άβυζο ημιπαλτο με τσουποτο κωλο
Για Μενα δεν αξίζει( και μην ξεχνάς με αυτά τα λεφτά περνεις 50 σουβλάκοπιτες )
egv den βλεπω κανενα 70Τοτε δεν αξιζει....... καθοτι στα 70ευρω παιζει αυτο το οποιο ειναι αστερι!!!!!!!
η κοπελα ομως αυτη,βαζει πολλες γυναικες κατω.η μια ειναι γυναικα, και η αλλη κοπελα....αναλογα για τι ειδους χοανη ψαχνεις να κικιρικωσεις...
70 ειναι το βασικο προγραμμα.φουλ στα 100.egv den βλεπω κανενα 70
Δες εδω φιλαρακι που ειναι το μωρο με τις νεες τιμες!!egv den βλεπω κανενα 70
Δες εδω φιλαρακι που ειναι το μωρο με τις νεες τιμες!!
μια στα γρηγορα στο μισαωρο δεν θελω αδελφε αυχαριστω εχουμε και μια ηλικια70 ειναι το βασικο προγραμμα.φουλ στα 100.
ε τοτε,70 και ολα κομπλε,θα εισαι.ειναι κομπρεσσερ,η βερονικα/αντριαννα.μια στα γρηγορα στο μισαωρο δεν θελω αδελφε αυχαριστω εχουμε και μια ηλικια
την κοπελα, δεν την εχω παρει....δεν εχω αποψη....ετσι θα ειναι απο κριτικες που εχω διαβασει, απλα εμενα μου αρεσουν οι λιιιιγο μεγαλυτερεςη κοπελα ομως αυτη,βαζει πολλες γυναικες κατω.
φιλε guru μια ισον καμμια ;) ;)ε τοτε,70 και ολα κομπλε,θα εισαι.ειναι κομπρεσσερ,η βερονικα/αντριαννα.
2 1/2 εκτονωσεις και δινει ρεστα σε καραμενες....μα ειναι ερωτησεις αυτες ρε φιλε????μια εκτονωση η 2 στα 70 ?
Χαχαχαχαχα Τοτε το εν λογο μωρο γεννηθηκε για εσενα!!μια στα γρηγορα στο μισαωρο δεν θελω αδελφε αυχαριστω εχουμε και μια ηλικια
Σωστος!!2 1/2 εκτονωσεις και δινει ρεστα σε καραμενες....μα ειναι ερωτησεις αυτες ρε φιλε????
σωστο αυτο.παντως αν δεν εχει δει βερονικα/αντριανα,πρεπει να κανεις μπασιμο.ειναι πολυ δυνατη.φιλε guru μια ισον καμμια ;) ;)